2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

göğüs ucu çıkarıcılarını denedinmi hiç canım? bi de ben de ilk 3 gün emzirememiştim biberonla mama vermiştik sütüm gelmediği için, sonra biberonu verdim bikaç kere çekince biberonu aldım göğsümü verdim hemen bu şekilde baya bi mücadele ettik ve sonunda emmeye başlamıştı istersen bi dene, bi de emmeye başladığında göğsümü ilk alacağı zaman diş yerleriyle çok fena ısırıp göğüs ucumu baya bi belirginleştirmişti

kızlar, forumda gezerken hamile olduğunu öğrenenlerin ya da doğum için bekleyenlerin yazılarını okuyorum da açıkçası hamileliğimi hiç özlemiyorum, ne o öyle koca göbekle oturup kalkamamazsın rahat yatamazsın giydiğin hiçbi kıyafet olmaz göbeğin devamlı kaşınır, gergin ve kısa ultrason kontrolleri, rutin testler, sağlıklı beslenmek zorunda olmak vs vs.... ne kadar bunaltıcıydı.. şimdi hepimizin bebeği kucaklarında sağlıklı sıhhatli, istediğimiz kadar izliyoruz öpüp kokluyoruzz oohhhh beeeee dünyada bundan daha güzel bir şey var mı yaaaaa:)))))))))))

Kızlar slm,
Bizde 26 günlük olduk.genelde akşamları bebişim yemekten sonra çok ağlıyor.acaba gazdanmı yoksa doymadığı içinmi ağlıyordur?
Mama almıştım ama hiç vermek istemiyorum.sadece anne sütü veriyorum.ama içimede kurt düşüyor böyle.
Birde internette kolik bebekler için anne karnındaki sesler diye bir video var ağladığında onu açıyorum hemen sakinleşiyor bebişim.hatta uyku moduna geçiyor ağlayan bebişlere şiddetle tavsiye edilir.

arkadaşlar bende 22 gün önce doğum yaptım. 15 güne kadar bebeğim çok rahattı, ancak sonrasında gaz sorunu başladı. sap simplex verdi doktorumuz işe yaramadı. dün zinko diye bir damla aldık sanırım o da işe yaramıyor bugün bütün gece uyumadı. aranızda zinkoyu kullananlar var mı ben 4 damla olarak biberona sütüne ve mamasına karıştırıp veriyorum. acaba direk ağzına vermediğim için mi fayda etmiyor? bebeğinde gaz sorunu olanlar bir fikir verebilir mi neler yapıyorlar?

Slm canım bende zinko kullanıyorum gayet memnunum ben tatlı kaşığına 4 damla damlatıp üzerine su ilave edip içiriyorum hemen çıkıyor gazımız:) emzirdikten sonra veriyorum gaz damlasını:))

kızlar benim oğlumda bi kaç gündür hapşırma vardı ,günde 2-3 tane oluyodu ama bugün sabahtan beri çok hapşırdı??hasta mı oluyo acaba yaa,ne yapabilirim geçirmek için ??bide d vitaminine başladım bugün ,çay kaşığına 3 damla damlatıp ağızdan verdim;devit 3 diye sağlık ocağından verdiler,sizde böylemi verdiniz ?

Serum fizyolojik damlat Otri bebe ile Çek Günde 2 kez yap, bi şeyi yoktur Etraftaki toz burunlarına giriyo Bizim gibi çıkaramıyorlar hapşuruyorlar yazık

Canim benim de gogsumun ucu dumduzdu ilk dogumumda. Emziremeyecegim diye cok korkuyordum. Niplette denilen gogus ucu cikaricilardan aldim bir suru para verip ama hic bir ise yaramadi. Hastanede hemsireler silikon baslik getirdiler onunla emzirmeye basladim. Ilk basta bebegin almasi biraz zor oldu ama zamanla alisti. Emedikce de gogsumun ucu cikmaya basladi. 2. ayinda basligi cikardim artik alabiliyordu kizim. Simdi 2. kizim oldu bunda oyle bir sorun yasamadik. Emzirmeyi sakin birakma. Emdikce goguz ucu cikiyor. Bol sutlu ve sifali gunler dilerim.

Slm canım bende zinko kullanıyorum gayet memnunum ben tatlı kaşığına 4 damla damlatıp üzerine su ilave edip içiriyorum hemen çıkıyor gazımız:) emzirdikten sonra veriyorum gaz damlasını:))

kıslarrr bende kullnıyomm zıncoyu ve super bırssey gunde 3 ogun 6-7 st aralıklarlaa agızına damlatıyorumm cok sukur gaz sorunumuz azaldı ama bugn karnı gene otuyorr gurt gurt dıye:
nıe bılmom masajla onuda atıyorus cok sukru dısarıyaa
yemegıne suyuna ama ya degıl dırek agısa damlatıyommm benn:)

saglık ocagından aldık devlet dagıtıyoo 3 damla damlatıyorum 15 gunlukken basladıkk cook sukur kapanmaya baslamaıss

acenu cumm pşan erkek olmus tebrıkler darısı askerlıgıne damalıgın ı gormeye ınsl dua ıle

merhabalar kızlar
adanadayız burası 35 36 derece ve ben klimalı odaya koymuyorum kızımı.
terden ölüyor emerken.
bacaklarında da birkaç tane nokta nokta kırmızılar çıkmış.
sizce ne yapayım.
klimayla tanışsın istemiyorum
birde bu kucağa alma olayı yedi bitirdi beniiiii ne desekki

çok çok sağol İnşalah bu sefer oğlumu bol bol emzirebilirim.Ben de aventin kelebek göğüs kuruyucu aldım İnşalalh bu sefer başarabilirim sizin yazmaınız bana güven verdi morali düzeldi.çok sağol.Size de kızınla bol bol emzirmeler.bu güzel duyguyu uzun uzun yaşarsınız.teşekkürler.

Ayyy bişi yazmaya vaktim pek olmuo ama sürekli takipteyim kızlarrOkumaya çalışıorum yaşadıklarınızı,,en kısa zamanda yorumlarla da aranızda olcam inşallah,,hele bi oğluşumla başbaşa kalalımda..

Canım biz antalyada yaşıyoruz ve doğduğu günden beri klimalı ortamda doktorumuz nem ve sıcak daha çok zarar verir bebeğe dedi çok şükür sıkıntımız yok ben yine de nemlendirici de kullanıyorum oda içini herzaman standart 27 derecede tutuyoruz bebeğe hava direk gelmiyor ince battaniyesi üzerinde rahat ediyor yavrucak

akara kokara küsüolar :)))))

çok şükür atlattik cnm darisi basina sende hallet derim biran önce sünnet işini .

ürolojı uzmanmz 3 aylıkken yapalım ddı hemde kızlar bebslernızı neyle uyustrdular sunnet yapılırken bılgı alimmmm

Kıslaaaaa
Emzirirken haşhaş yenilir miiiii
cevap bekliyorummmmm
yemek istiyorummmmmmm

cnm yersen bebgn bayagı uyur ablam yemıstı cocugu uyandıramadık yeme ıstersen

beklıoruzzzz

Uyusun kıııııı
ne güzel hep beraber haşhaş yiyelim
bebişler uyusuuuuun
zaten sizlerden cevap gelene kadar götürdüm valla )))

1 aydan sonra genel anestezi ile yapiyorlrmiş o yuzden erken yaptirdik , local anestezi ile yaptilar ,

ayrica uroloji degil cocuk cerrahi yapiyor cnm aklinda olsun.

saol canim, inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…