çok çok sağol canım çok iyiy geldi cevabın.Demek uğraşırsam oluyor.İnşalalh benim bebeişim de seninki gibi emer.Sana ve bebeğine bol bol sütler bol bol emirmeler.Sağlıkla büyüt bebeğini.çok sağol.
hayırlı olsun canım inşallah hemencik iyileşir :))
ohh maşşallah geçmiş olsun damatlığını askere gittiğini çoluk çocuk sahibi olduğunu da görmek nasip olsun inşallah
arkadaşlar bende 22 gün önce doğum yaptım. 15 güne kadar bebeğim çok rahattı, ancak sonrasında gaz sorunu başladı. sap simplex verdi doktorumuz işe yaramadı. dün zinko diye bir damla aldık sanırım o da işe yaramıyor bugün bütün gece uyumadı. aranızda zinkoyu kullananlar var mı ben 4 damla olarak biberona sütüne ve mamasına karıştırıp veriyorum. acaba direk ağzına vermediğim için mi fayda etmiyor? bebeğinde gaz sorunu olanlar bir fikir verebilir mi neler yapıyorlar?
Serum fizyolojik damlat Otri bebe ile Çek Günde 2 kez yap, bi şeyi yoktur Etraftaki toz burunlarına giriyo Bizim gibi çıkaramıyorlar hapşuruyorlar yazıkkızlar benim oğlumda bi kaç gündür hapşırma vardı ,günde 2-3 tane oluyodu ama bugün sabahtan beri çok hapşırdı??hasta mı oluyo acaba yaa,ne yapabilirim geçirmek için ??bide d vitaminine başladım bugün ,çay kaşığına 3 damla damlatıp ağızdan verdim;devit 3 diye sağlık ocağından verdiler,sizde böylemi verdiniz ?
selam güzel annler geçmiş bayramınız mubarek olsun.Ben aiaihın izniyel ağustos annesi olcağım.5 sene önce de ağustos annesiydim dünyada oğlum gelince benim gibi mutlusu yoktu.Fakat göğüs ucum olmadığı için bebek memeyi almadı hastanede hemen biberon verdiler biz de cahillik yatık evde de devam ettik.Sonra ne yaparsam da emzirmedim.Sağolsun pompa aldık öyle oğlum bir yaşına doşdurana kadar anne sütü aldı.İkincvi oğlumuz da yolda ve diyer annerler doğum telaşta olmakvarken ben emirme teleşındayım.o kdar pompayla sağdığıma rağmen göğüs ucum düz biraz kurcalayınca az birşey çıkyor.Bu sefer emirmeye başarabilkcekmiyiz acaba hep bu soru aklımda.Sizde ricam tavsiyerin varsa bana yazarmısınız.Kendimiş daha iyi hazırlmaış hissediyorum ama emzirme sorun yaşayan ve buna rağnen başarabilirmiş annelerin hikayelerini duymak istiyorum.Çok teşekkür ederim.
arkadaşlar bende 22 gün önce doğum yaptım. 15 güne kadar bebeğim çok rahattı, ancak sonrasında gaz sorunu başladı. sap simplex verdi doktorumuz işe yaramadı. dün zinko diye bir damla aldık sanırım o da işe yaramıyor bugün bütün gece uyumadı. aranızda zinkoyu kullananlar var mı ben 4 damla olarak biberona sütüne ve mamasına karıştırıp veriyorum. acaba direk ağzına vermediğim için mi fayda etmiyor? bebeğinde gaz sorunu olanlar bir fikir verebilir mi neler yapıyorlar?
Slm canım bende zinko kullanıyorum gayet memnunum ben tatlı kaşığına 4 damla damlatıp üzerine su ilave edip içiriyorum hemen çıkıyor gazımız:) emzirdikten sonra veriyorum gaz damlasını:))
saglık ocagından aldık devlet dagıtıyoo 3 damla damlatıyorum 15 gunlukken basladıkk cook sukur kapanmaya baslamaısskızlar benim oğlumda bi kaç gündür hapşırma vardı ,günde 2-3 tane oluyodu ama bugün sabahtan beri çok hapşırdı??hasta mı oluyo acaba yaa,ne yapabilirim geçirmek için ??bide d vitaminine başladım bugün ,çay kaşığına 3 damla damlatıp ağızdan verdim;devit 3 diye sağlık ocağından verdiler,sizde böylemi verdiniz ?
Canim benim de gogsumun ucu dumduzdu ilk dogumumda. Emziremeyecegim diye cok korkuyordum. Niplette denilen gogus ucu cikaricilardan aldim bir suru para verip ama hic bir ise yaramadi. Hastanede hemsireler silikon baslik getirdiler onunla emzirmeye basladim. Ilk basta bebegin almasi biraz zor oldu ama zamanla alisti. Emedikce de gogsumun ucu cikmaya basladi. 2. ayinda basligi cikardim artik alabiliyordu kizim. Simdi 2. kizim oldu bunda oyle bir sorun yasamadik. Emzirmeyi sakin birakma. Emdikce goguz ucu cikiyor. Bol sutlu ve sifali gunler dilerim.
merhabalar kızlar
adanadayız burası 35 36 derece ve ben klimalı odaya koymuyorum kızımı.
terden ölüyor emerken.
bacaklarında da birkaç tane nokta nokta kırmızılar çıkmış.
sizce ne yapayım.
klimayla tanışsın istemiyorum
birde bu kucağa alma olayı yedi bitirdi beniiiiine desekki
akara kokara küsüolar :)))))
çok şükür atlattik cnm darisi basina sende hallet derim biran önce sünnet işini .
Kıslaaaaa
Emzirirken haşhaş yenilir miiiii
cevap bekliyorummmmm
yemek istiyorummmmmmm
Ayyy bişi yazmaya vaktim pek olmuo ama sürekli takipteyim kızlarrOkumaya çalışıorum yaşadıklarınızı,,en kısa zamanda yorumlarla da aranızda olcam inşallah,,hele bi oğluşumla başbaşa kalalımda..
Uyusun kııııııürolojı uzmanmz 3 aylıkken yapalım ddı hemde kızlar bebslernızı neyle uyustrdular sunnet yapılırken bılgı alimmmm
cnm yersen bebgn bayagı uyurablam yemıstı cocugu uyandıramadık yeme ıstersen
beklıoruzzzz
ürolojı uzmanmz 3 aylıkken yapalım ddı hemde kızlar bebslernızı neyle uyustrdular sunnet yapılırken bılgı alimmmm
cnm yersen bebgn bayagı uyurablam yemıstı cocugu uyandıramadık yeme ıstersen
beklıoruzzzz
kıslarrr bende kullnıyomm zıncoyu ve super bırssey gunde 3 ogun 6-7 st aralıklarlaa agızına damlatıyorumm cok sukur gaz sorunumuz azaldı ama bugn karnı gene otuyorr gurt gurt dıye:
nıe bılmom masajla onuda atıyorus cok sukru dısarıyaa
yemegıne suyuna ama ya degıl dırek agısa damlatıyommm benn:)
saglık ocagından aldık devlet dagıtıyoo 3 damla damlatıyorum 15 gunlukken basladıkk cook sukur kapanmaya baslamaıss
acenu cumm pşan erkek olmus tebrıkler darısı askerlıgıne damalıgın ı gormeye ınsl dua ıle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?