Millet ürolog a falan yaptırıyor ben valla oğlumu cerrah a teslim ettim cocuk cerrahı 10. Gün yaptı ne ilaç ne dikiş ne kanama... Hiç bi şey.. Geç kalmayın brnce kızlar ... Ürolog oranın doktoru olabilir ama kesip biçmek cerrahın işidir..1 aydan sonra genel anestezi ile yapiyorlrmiş o yuzden eg-rken yaptirdik , local anestezi ile yaptilar ,
ayrica uroloji degil cocuk cerrahi yapiyor cnm aklinda olsun.
arkadaşlar bende 22 gün önce doğum yaptım. 15 güne kadar bebeğim çok rahattı, ancak sonrasında gaz sorunu başladı. sap simplex verdi doktorumuz işe yaramadı. dün zinko diye bir damla aldık sanırım o da işe yaramıyor bugün bütün gece uyumadı. aranızda zinkoyu kullananlar var mı ben 4 damla olarak biberona sütüne ve mamasına karıştırıp veriyorum. acaba direk ağzına vermediğim için mi fayda etmiyor? bebeğinde gaz sorunu olanlar bir fikir verebilir mi neler yapıyorlar?
Acenu ve suzan sünnetleriniz hayırlı olsun bu arada.. Bitti gitti.. Maşallah..
Bilmem ki.. Sadece EXPO lipo sürdü üstüne bağladı bezi gitti..sanırım zımba gibi kendiliğinden düşen bi şey mi yaptı bilmem ki hiç görmedim pipinin etrafında bi şey.. Su an gayet muntazam.. Kime yaptırdınız??dikişsiz nasıl sünnet yaptı ya ? biz 3. günü yaptırdık pipinin etrafı hep dikişliydi, bizimkini de çocuk cerrahisi yaptı
11. Gün göbeği düştüğü an gelin dediKaçıncı günde yaptırdınız sünneti?
Bebek uyurken mi yapıyorlar?
Ne kadar zamanda iyileşiyor?
Bir de ücreti nedir? Neye göre belirliyorlar.
Yardımcı olur musunuz?
Prof amca oda sıcaklığı 25 olsun sıcak hava klimadan daha zaerarlı dedi. Kızım doğduğu günden beri klimalı ortamda, hele adanadaaaaaaa aç gız 2nize de eziyet etme dr odada hava çok kuruyorsa oda nemlendiricisi alabilirssiniz dediydimerhabalar kızlar
adanadayız burası 35 36 derece ve ben klimalı odaya koymuyorum kızımı.
terden ölüyor emerken.
bacaklarında da birkaç tane nokta nokta kırmızılar çıkmış.
sizce ne yapayım.
klimayla tanışsın istemiyorum
birde bu kucağa alma olayı yedi bitirdi beniiiiine desekki
nasılsınız canlarım uzun zamandır giremedim,uykusuz geceler gelen misafirler ve araya giren ramazan bayram derken anca:))
2,5 aylık oldu minik azram:)
bizim ufaklık çok fazla kusuyor bu durumda olan başka arakadaşlar varmı acaba.daha önce doktora götürdüm birşey çıkmadı.şu sıralar hele daha fazla kusuyor ağzından burnundan.netten biraz araştırdım reflü olabilir diyor.ama doktor bişiyi yok dedi.artık günde 3-4 defa kıyafet değişiyoruz o kadar yani
canım slm maşallah bebişine.canım emzirme sonrası 1 çay kaşığı kaynamış ılıtılmış su ver.hem çiş kaka yapar.bebeğe su vermeyi ihmal etme...canım kabızlık için sende kuru kayısı yada kuru erik kompostosu yapıp bol bol iç.özellikle aç karnına çok iyi geliyor.bende kabızlık yaşadım.hatta lavman bile oldum bayramda.ekmeği ve katı gıdaları aşırı tüketme..birde benim şuan kullandığım ilaç var sennalax akşam yemekten sonra içiyorum çok iyi geldi...kabızlık çok kötü.ben zorla tuvalete çıkıyorum çünkü kendimi zorlamışım makatta yırtık var dikkat et tuvalete çıkmayı erteleme.bol sıvı gıda ve çorbada iç.arkadaşlar merhaba.
bizde 1 ayı yeni devirdik. dün ilk aşınısını da yaptırdık. genel olarak bir sorunumuz yok. 3700 doğdu kızımız, 4,900 olmuş kilosu.
tek sorunumuz kaka ile ilgili. devamlı ıkınıyor. karnı hep şiş. hala da emmek istiyor. devamlı gazı var. gazı çıkarıyor ama bitmiyor bir türlü. dün doğru düzgün kaka yapmadı. bu durumlarda ne yapıyorsunuz. bende gabızım. benden dolayımı bebekte oluşuyor acaba. pratik bir çözüm var mı bunun için. şaşırdık kaldık. doğru düzgün uyumuyor. kısa kısa uyuyor, hemen uyanıyor. devamlı ıkınıyor, yinede yapamıyor
anacım o sorun hepimizde var ıkınmaktan uyku uyuyamıyor ama bi zaman sonra düzene giricek inş. gaz sorunu için bişeyler kullanıyomusun çoğumuz sab simplex, zinco, bio gaia türü damlalar kullanıyoruz. hangisi iyi gelirse işte,arkadaşlar merhaba.
bizde 1 ayı yeni devirdik. dün ilk aşınısını da yaptırdık. genel olarak bir sorunumuz yok. 3700 doğdu kızımız, 4,900 olmuş kilosu.
tek sorunumuz kaka ile ilgili. devamlı ıkınıyor. karnı hep şiş. hala da emmek istiyor. devamlı gazı var. gazı çıkarıyor ama bitmiyor bir türlü. dün doğru düzgün kaka yapmadı. bu durumlarda ne yapıyorsunuz. bende gabızım. benden dolayımı bebekte oluşuyor acaba. pratik bir çözüm var mı bunun için. şaşırdık kaldık. doğru düzgün uyumuyor. kısa kısa uyuyor, hemen uyanıyor. devamlı ıkınıyor, yinede yapamıyor
anacım o sorun hepimizde var ıkınmaktan uyku uyuyamıyor ama bi zaman sonra düzene giricek inş. gaz sorunu için bişeyler kullanıyomusun çoğumuz sab simplex, zinco, bio gaia türü damlalar kullanıyoruz. hangisi iyi gelirse işte,
anason rezene karışımıda demleyip içiriyoruz bazen oda rahatlatıyor.
kakasını yapamadığında biraz yardımcı olabilrsin çok sıkıntılanıyosa. zeytinyağı fln sürebilirsin poposunun girişine, kulakçöpü yardımıyla. masaj fln dene karnına. benim dr. her altını değiştirdiğinde sürdüğün pişik kremiyle girişine masaj yap demişti.
Acenu ve suzan sünnetleriniz hayırlı olsun bu arada.. Bitti gitti.. Maşallah..
Millet ürolog a falan yaptırıyor ben valla oğlumu cerrah a teslim ettim cocuk cerrahı 10. Gün yaptı ne ilaç ne dikiş ne kanama... Hiç bi şey.. Geç kalmayın brnce kızlar ... Ürolog oranın doktoru olabilir ama kesip biçmek cerrahın işidir..
dikişsiz nasıl sünnet yaptı ya ? biz 3. günü yaptırdık pipinin etrafı hep dikişliydi, bizimkini de çocuk cerrahisi yaptı
Bilmem ki.. Sadece EXPO lipo sürdü üstüne bağladı bezi gitti..sanırım zımba gibi kendiliğinden düşen bi şey mi yaptı bilmem ki hiç görmedim pipinin etrafında bi şey.. Su an gayet muntazam.. Kime yaptırdınız??
Ben zaten yaptırmadan duramazdım o pipinin etrafının temizliği filan korkutuyordu beni ya enfeksiyon kaptırırsam diye..Bitti gecti.. Bira tuzlu oldu ama oldu.. 1.500 lira adamın gideri , siz nerde kaça yaptırdınız??
Kaçıncı günde yaptırdınız sünneti?
Bebek uyurken mi yapıyorlar?
Ne kadar zamanda iyileşiyor?
Bir de ücreti nedir? Neye göre belirliyorlar.
Yardımcı olur musunuz?
11. Gün göbeği düştüğü an gelin dedi
bebek uyanık ve önünde oyuncak perdesi var sesli figürlü bi yığın oyuncak ve ıvır zıvır
5 hün banyo yapmıyo iyileşme gibi bi durum yok bi damla kan olmadı direk bez bağlıyorsun 5. Gün kontrole gidiyorsun banyo yapabilir diyo
1500 lira izmir karsıyaka Aydın mevsim cocuk cerrahı özel muayenehane
30 gune kadar uyanik canim
pipye locak anestezi ilaci sıkıyolar sonra igne yapiolar 15 dakika suruyor bunlarin yapilmasi ve sunneti , ameliyathanede yaptilar bizi almadilar , 600 tl ödedik cocuk cerrahisi yapti , dogum yaptgimiz hastanede yaptirdik.
30 gunden sonra genel anestezi ile yapiyorlarmiş. iyileşti bile nerdeyse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?