Bilmem ki.. Sadece EXPO lipo sürdü üstüne bağladı bezi gitti..sanırım zımba gibi kendiliğinden düşen bi şey mi yaptı bilmem ki hiç görmedim pipinin etrafında bi şey.. Su an gayet muntazam.. Kime yaptırdınız??
Ben zaten yaptırmadan duramazdım o pipinin etrafının temizliği filan korkutuyordu beni ya enfeksiyon kaptırırsam diye..Bitti gecti.. Bira tuzlu oldu ama oldu.. 1.500 lira adamın gideri , siz nerde kaça yaptırdınız??
çok tsklerrr ,
tamamen katiliyorum sana
kızlar sağolun cevaplar için.
bu arada uyanıkken bu minikleri nasıl oyalıyorsunuz,ana kucağına alıştırabilen var mı?
bana çok çukur geliyor oto tipi olduğu için.
e ona koymayınca da kucak istiyor memede durmak istiyor,dakika başı emmek istiyoralışmasın diyorum ama çözüm bulamadım...
doktor her istediğinde meme vereceksin dedi yalancı emzik yok dedi ama ben emzik olucam bu gidişleemme saatimiz yok yani her istediğinde memede küçük hanım :))
Sağolun kızlar.ben de istiyordum ama babamızı ikna edemedik.aklı başında olsun düğünü olsun istiyor.bence hiç gerek yok öyle şeylere.
İkna çabalarıyla uğraşırken 37 günlük olduk.zamanı geçirdik dediğinize göre.
Şimdiye çoktan iyileşmişti bile.
Teşekkür ederim cevaplar için.
bu arada uyanıkken bu minikleri nasıl oyalıyorsunuz,ana kucağına alıştırabilen var mı?
e ona koymayınca da kucak istiyor memede durmak istiyor,dakika başı emmek istiyoralışmasın diyorum ama çözüm bulamadım...
doktor her istediğinde meme vereceksin dedi yalancı emzik yok dedi ama ben emzik olucam bu gidişleemme saatimiz yok yani her istediğinde memede küçük hanım :))
Acenu tebrikler cnm oglusun erkek olmus,bnde cok istiyordum ama bnm esim izin vermedi;
kiyamam bn falan dedi,3yasindan once tutturmuycakmis oglunun pipisine :))
Canim bzde de var hem puset hem oto koltugu amabizde kullanamadik;hatta gecenhastaneye gttigimizde onunla tasiyalim dedik ama cocuk hic rahat edemiyo icinde kafasi bosta kaliyo bi o yana bi bu yana , kullanabilmek icin bnce en az 3aylik olmalilar ;
bnde evde koyarim mutfaga falanyanima alirim diyodum ama simdilik degil :))
canım ben eskişehirde doğum yaptığım hastanede yaptırdım, Abdullah özer diye bi doktor. sünnete ayrıca ne kdr ödedik bilmiyorum ama doğum+sünnet 1350 ödedik. bizim de etrafında dikişler vardı bi de kutu bardağın altını kesip yapıştırdı pipinin etrafına bişey değmesin diye 2 gün sonra çıkarıp banyo yaptırabilirsiniz dedi neyseki geçti çok şükür, annem olmasa ben tek başıma cesaret edemezdim sünnet yaptırmaya
Acenu tebrikler cnm oglusun erkek olmus,bnde cok istiyordum ama bnm esim izin vermedi;
kiyamam bn falan dedi,3yasindan once tutturmuycakmis oglunun pipisine :))
Canim bzde de var hem puset hem oto koltugu amabizde kullanamadik;hatta gecenhastaneye gttigimizde onunla tasiyalim dedik ama cocuk hic rahat edemiyo icinde kafasi bosta kaliyo bi o yana bi bu yana , kullanabilmek icin bnce en az 3aylik olmalilar ;
bnde evde koyarim mutfaga falanyanima alirim diyodum ama simdilik degil :))
emzik yok mu dedi anaaaamm ben veriyom emziği yaa yoksa başedemem devamlı emmek ister, devamlı emince rahatsız olmuyor mu seninki, ben bi ara her istediğinde emzirdim kusa kusa bi hal oldu korktum bi daha en az aradan 1 buçuk saat geçince veriyorum illa isterse kucağımda gezdirerek veya emzikle oyalıyorum.. kucağa fena alıştı öyle olunca.. yere koyar koymaz yalancıktan ağlıyor beni alın diyealışsın napiyim şimdi almicam kucağma da ne zaman alıcam yaa ilerde zaten kendisi durmak istemicek kucağımda:) şimdi en tatlı zamanları alışsın kucağa bişeycik olmaz:) onun canı sağolsun...
aynen cnm bir iki ay daha beklememiz lazım ele gelsinler iyice :)
canım biz 27 günlüğüz.bazen saatlerce uyuyor uyanınca alıyor 2 saat istemiyor.ama sabahları 1er saat aralıklarla uyanıp 15dkda bir emmek istediği oluyor.boğazına kaçıyor e gazı oluyor sürekli tabi uğraşıyoruz falan ama doktor ağız yapısı için verme dedi.ne zaman isterse göğsünü vereceksin dedi.
.incir kompostosu tahin süt falan yiyorum zorla :)boş çekmesin diye.
kucak olayıda dediğin gibi bugünleri bir daha geri gelmicek ama ben eridim bittim hamilelikten önceki kiloma döndüm uykusuzluk falan pert oldum yani :)
melisim 27 gün oldu.bende isteyince veriyorum valla zaten biraz büyüyünce bu kadar ememicek
eskiden emzik mi vardı dedi bizim dr direk :)emzik göğsümüzmüş :))
afıyet olsunnUyusun kıııııı
ne güzel hep beraber haşhaş yiyelim
bebişler uyusuuuuun
zaten sizlerden cevap gelene kadar götürdüm valla)))
1 aydan sonra genel anestezi ile yapiyorlrmiş o yuzden erken yaptirdik , local anestezi ile yaptilar ,
ayrica uroloji degil cocuk cerrahi yapiyor cnm aklinda olsun.
dikişsiz nasıl sünnet yaptı ya ? biz 3. günü yaptırdık pipinin etrafı hep dikişliydi, bizimkini de çocuk cerrahisi yaptı
kızlr selam ,
bugun sabah sunnet oldukk biz , birazcık agladik ama 2 gune iyilescek ins , bu iştende kurtardik cok sukur ,
eşimle girdik birbirimize, ablasindan sonra anneside küstü sonunda , umarim uzun sürer
sinirlerimi tepeme cıkardilar ama neysee bakalm ..
sıze ne demeyı unutummmm
ben taaammmmmm 14 kılo vermısım kızlar 34 gundeyızz
kaldııııı 5 kılo:81::81::119::119::118:
afıyet olsunn
baska hastaneyede sorım yha dgm yaptıgm hastanede sordm btek cocuk dr ürolojı uzmnı yapıcak ddı kafam karstı yha ıyı b arstrm
hemde narkoz vercez ddı anestezıler kalktı artk ddı
aynn dıkıssız nasıl yapmıs yha :26::26:
cnm bn naptım bılıomusn o tam alcak yerıne yastık kodum kucuk bıtane poposnu kaldırdm yanı ole kullanıorum cokta rhat ettı dene derm
cnm valla bnde verdm emzık karnnı doyuruorm uyumuyosa yarım saat sonra mızıklanıo emzıgını verıorum ole uyuyo sallamıorum bılem kendı kendıne uyuyo hee tabı muzk olucak ses arıoacıkınca emzık almıo zaten ole anlıorum huzursuzlanıo emzırıorum yatırıorum evde tek oldugum ıcın kucaga da alıştrmıorum yoksa hıc bı ıs yapamm ısı gec wc ıhtıycmı bıle goremm yoksa bnm kurtarıcım anlıcan tatlım
Hanımlar merhaba... Biz geldik cimcimemle nasılsınız bakalım? Öncelikle geçmiş Ramazan Bayramınız mübarek olsun biraz geç oldu ama ancak yazabiliyorum. Bizim sıkıntımız var hanımlar, sütüm azaldı bir anda. Bayramın 2. günü bir anda ne olduğunu anlayamadık. Normalde kızımı emziriyordum ardından fazla geliyordu sağıyordum. şimdi ise kızıma bile yetmiyor çığrım çığrım çığrınıyor.Süt gelsin diye neler neler yiyip içiyorum ama bana mısın demiyor kafayı yicem. Doktora gittim üzüldüğün bişi oldu mu dedi, bende evet bayram günü kayınvalide çok kötü canımı sıktı dedim. doktor da üzüntüden stresten de olabilir dedi. kızıma şu an mama takviyesi yapıyorum ama hiç içime sinmiyor, sütüm varken bir anda nasıl azalır yaa..
Neyse fazla dertlendim size, Acenu canım senin paşa erkek olmuş tebrik ederim, Allah damatlığını da göstersin inş.
hayırlı olsun bizde oğluşumuzu sünnet edicez doktora sorduk bezini bağlayabilirsin çişin iyileştirici özelliği var ama kaka bulaşmasın ağrı kesici olarak da fitil veriyoruz bu kadar demişti ama kaç güne iyileşir diye sormadım eğer 2 güne iyileşecekse ben de hemen yaptırayım.
tebrikler canımbenimki emzik almıyo kusuyo verince kucağada alıştı kucağa almayınca katıla katıla ağlıyor
30 gunu gecincee local yok cnm genel anestezi oluyo işte(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?