saol cnm cnm bızmkıde kusuodu halada ılk verıncee bole mıdesı kalkıo snra alıo bdahada bırakmıo bıraz dene ıstersen kucak cok kotu bse
of bn napcam smdı 34 gunluk olduk
hayırlı olsun bizde oğluşumuzu sünnet edicez doktora sorduk bezini bağlayabilirsin çişin iyileştirici özelliği var ama kaka bulaşmasın ağrı kesici olarak da fitil veriyoruz bu kadar demişti ama kaç güne iyileşir diye sormadım eğer 2 güne iyileşecekse ben de hemen yaptırayım.
emzik konusunda ben cok rahatim cok sukur oglum seviyor emzigi. Tanidigim herkes emzik veriyor hem bizler de emizkle buyumedik mi ne bilim hangimizn damk sorunu oldu sanki.. Buyuk kolaylik bence
emzik sanırım diş yapısını da bozuyor ben emzik emmişim baya benim dişlerim bozuktu mesela alakası varmı bilmiyorum ama
ben de emzik veriom aslında vermesek daha iyi mümkün olduğunca vermemeye çalışıyorum ama avutamayınca veriyorum
hayırlısı canım
Selammmnn hatunlar nasilsinizzzz ben eylul annesi olacaktim ama kizim 21 temmuzda geldi acelecesi vardi 35 haftalik dogum yaptim sindi kizim 24 gunlukallah evlatlarinixi sixlere bagislasin benide araniza alirmisinizzzz
hoşgeldinnn kardeşşşş
dertlerimize sevinçlerimize dedikodularımıza ortak ol sende
:119::81:
Sagol ablaaaaaaaa
Bu arada ben normal dogum yaptim..kizim gece uyumuyor alti temiz karni tok ama yataga koyunca basiyor cigligigece gozler aynen boyleee cok sukur sutumde geliyor emziriyorummmmm
Emzikte veriyorummmmm ama uyuyunca cikariyorum agxindan
Merhabaaa
Basta acenu olmak uzere tum sunnet olan yakisikliklilarin amnelerini tebrik ediyorum.
Benim boncuk kizim 14 gunluk oldu gaz sancilari da basladi bugun nurse harvey's gaz surubu verdim saatlerdir emip emip uyuyor. Oyle uykulu ki 5 dk ancak emiyor. İnsallah surup ise yaramistir. Oyle acili acili ahglayinca yuregim dayanmiyor.
Emzik konusunda ben de senasnr gibiyim, Beste emzik agzina girer girmez öğürüyor, keske emse boylece ben de cok rahat ederim annem de :)
Selammmnn hatunlar nasilsinizzzz ben eylul annesi olacaktim ama kizim 21 temmuzda geldi acelecesi vardi 35 haftalik dogum yaptim sindi kizim 24 gunlukallah evlatlarinixi sixlere bagislasin benide araniza alirmisinizzzz
benim yavrucuk ne açken ne de tokken emziği kabul etti.Nefret ediyor :)
Napalım emzik bırakma sendromu yaşamıcam dıye avutuyorum bende kendımı
bizde yaptırmadık sünnet bugün 31.gün:18::18:saol cnm cnm bızmkıde kusuodu halada ılk verıncee bole mıdesı kalkıo snra alıo bdahada bırakmıo bıraz dene ıstersen kucak cok kotu bse
of bn napcam smdı 34 gunluk olduk
emzik sanırım diş yapısını da bozuyor ben emzik emmişim baya benim dişlerim bozuktu mesela alakası varmı bilmiyorum ama
ben de emzik veriom aslında vermesek daha iyi mümkün olduğunca vermemeye çalışıyorum ama avutamayınca veriyorum
emzik yok mu dedi anaaaamm ben veriyom emziği yaa yoksa başedemem devamlı emmek ister, devamlı emince rahatsız olmuyor mu seninki, ben bi ara her istediğinde emzirdim kusa kusa bi hal oldu korktum bi daha en az aradan 1 buçuk saat geçince veriyorum illa isterse kucağımda gezdirerek veya emzikle oyalıyorum.. kucağa fena alıştı öyle olunca.. yere koyar koymaz yalancıktan ağlıyor beni alın diyealışsın napiyim şimdi almicam kucağma da ne zaman alıcam yaa ilerde zaten kendisi durmak istemicek kucağımda:) şimdi en tatlı zamanları alışsın kucağa bişeycik olmaz:) onun canı sağolsun...
Valla ben Türkiye'nin en eski ve en köklü diş hekimliği fakültesinden mezunum hiç bi hocam ya da kitaptan emziğin diş yapısını bozduğuna dair bi şey duymadım . Bi yerde okuyan varsa bana o yazıyı mail atabilir midis olayini ben de dymustum ama buyuyupte hala emen cocuklarda oluyor diolardi aman 1 yasindan sonra biraktrlir zatn ya :)
sonunda bilen biri acikladi iyi oldu emzikten cekinip de kolayligindan mahrum kalan arkadaslar adina sevindm valla :)Valla ben Türkiye'nin en eski ve en köklü diş hekimliği fakültesinden mezunum hiç bi hocam ya da kitaptan emziğin diş yapısını bozduğuna dair bi şey duymadım . Bi yerde okuyan varsa bana o yazıyı mail atabilir mi aksine emzik ihtiyacı karşılanmamış bebeklerin parmak emmeye başlarsa kesinlikle cene ve diş yapısı bozulduğuna dair cok fazla kanıt var hatta o hastalığın literatürde ismi bile var. Parmak emme ön açık kapanış class 2 division 2 maloklüzyon bozukluğu ... Emzik 2 yasına kadar kullanılabilir ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?