2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

2 güne iyileşmedi bizimki ama 2 gün sonra banyo yaptırablirsiniz demişti ama dikişlerin düşmesi bi 8-9 günü bulmuştu onun haricinde 2 hafta boyunca da krem sürdük

Son düzenleme:
emzik konusunda ben cok rahatim cok sukur oglum seviyor emzigi. Tanidigim herkes emzik veriyor hem bizler de emizkle buyumedik mi ne bilim hangimizn damk sorunu oldu sanki.. Buyuk kolaylik bence

emzik sanırım diş yapısını da bozuyor ben emzik emmişim baya benim dişlerim bozuktu mesela alakası varmı bilmiyorum ama
ben de emzik veriom aslında vermesek daha iyi mümkün olduğunca vermemeye çalışıyorum ama avutamayınca veriyorum

Merhabaaa
Basta acenu olmak uzere tum sunnet olan yakisikliklilarin amnelerini tebrik ediyorum.

Benim boncuk kizim 14 gunluk oldu gaz sancilari da basladi bugun nurse harvey's gaz surubu verdim saatlerdir emip emip uyuyor. Oyle uykulu ki 5 dk ancak emiyor. İnsallah surup ise yaramistir. Oyle acili acili ahglayinca yuregim dayanmiyor.

Emzik konusunda ben de senasnr gibiyim, Beste emzik agzina girer girmez öğürüyor, keske emse boylece ben de cok rahat ederim annem de :)

asıl dıslerı cıkıncaya kadar bırakırlar heralde ozmn bozulmazmı bnde cok emmısım ust cenem onde 1 yasına kadar emseler yeter bnce bıraktrcam bn 1 yasında

hayırlısı canım

Selammmnn hatunlar nasilsinizzzz ben eylul annesi olacaktim ama kizim 21 temmuzda geldi acelecesi vardi 35 haftalik dogum yaptim sindi kizim 24 gunluk allah evlatlarinixi sixlere bagislasin benide araniza alirmisinizzzz

Selammmnn hatunlar nasilsinizzzz ben eylul annesi olacaktim ama kizim 21 temmuzda geldi acelecesi vardi 35 haftalik dogum yaptim sindi kizim 24 gunluk allah evlatlarinixi sixlere bagislasin benide araniza alirmisinizzzz

hoşgeldinnn kardeşşşş
dertlerimize sevinçlerimize dedikodularımıza ortak ol sende
:119::81:

hoşgeldinnn kardeşşşş
dertlerimize sevinçlerimize dedikodularımıza ortak ol sende
:119::81:

Sagol ablaaaaaaaa

Bu arada ben normal dogum yaptim..kizim gece uyumuyor alti temiz karni tok ama yataga koyunca basiyor cigligi gece gozler aynen boyleee cok sukur sutumde geliyor emziriyorummmmm
Emzikte veriyorummmmm ama uyuyunca cikariyorum agxindan

şekercim 50 günü devirdik bizde:9.
gündüz uyuyosa gece kaçıyor uykusu demekki
belki seninki gece kuşudur

tşk ederiz teyzesii,

benim oglusumda basta ogurdu ama acken vermeye baslayinca kabullendi :)

benim yavrucuk ne açken ne de tokken emziği kabul etti.Nefret ediyor :)

Napalım emzik bırakma sendromu yaşamıcam dıye avutuyorum bende kendımı

saol cnm cnm bızmkıde kusuodu halada ılk verıncee bole mıdesı kalkıo snra alıo bdahada bırakmıo bıraz dene ıstersen kucak cok kotu bse

of bn napcam smdı 34 gunluk olduk
bizde yaptırmadık sünnet bugün 31.gün:18::18:
ya canım kv kp görümce sürekli kucaklarındaydı birşeyde diyemiyorsun alıştı kucağa napıcam bilmiyorum belim ağrıyor bazen wc ye beraber gidiyoruz yemek uyurken yapmaya çalışıyorum oda 1 saat içinde yaptın yaptın yapamadın akşma aç kaldın:26:

kucak olayı bizde de alışıldı kızlar;
annemlerde kaldığımız için,zaten oğlum ağlamaya başlamadan annem kızkardeşim ve teyzem benden önce koşuyolar;
bizimkide şimdi numaradan bi ağlıyoki sormayın,diyorumki 15 günlük bebeğin bize yaptığı oyunlara bak sen;
bide uyurken ya emerek uyucak yada kucakta,eğer emerken uyumadıysa alıyorum kucağıma yanak yanağa gezerek uyuyoruz
şimdilik hoşuma gidiyo gerçi,koynumda onun kokusuyla dolaşmak ama sonrasında ne yapıcam bilemiyorum tabi,

bide artık dikişlerim falan iyileşti kızlar evime geçebilirim,gerçi annemin bi sokak altında oturuyorum ama annem ilk ve tek torununa çok alıştı hatta bana güvenemiyo desem yeridir, gel gelelim bugün yarın anneme evime gitmek istediğimi sölicem söleyemiyorum,eşimde yeter artık evimize gidelim diyo offf nası sölicem anneme yaa :S
:18::18:

Acenuu geçmiş olsun cnm ne güzel atlattınız maşallah ben de yaptırsaydım keşke diyorum ama geçtiöartk..buarada yarim den haberi olan var mı kızlar ne zamandır görünmüyor da merak ettim

dis olayini ben de dymustum ama buyuyupte hala emen cocuklarda oluyor diolardi aman 1 yasindan sonra biraktrlir zatn ya :)

dis olayini ben de dymustum ama buyuyupte hala emen cocuklarda oluyor diolardi aman 1 yasindan sonra biraktrlir zatn ya :)
Valla ben Türkiye'nin en eski ve en köklü diş hekimliği fakültesinden mezunum hiç bi hocam ya da kitaptan emziğin diş yapısını bozduğuna dair bi şey duymadım . Bi yerde okuyan varsa bana o yazıyı mail atabilir mi
aksine emzik ihtiyacı karşılanmamış bebeklerin parmak emmeye başlarsa kesinlikle cene ve diş yapısı bozulduğuna dair cok fazla kanıt var hatta o hastalığın literatürde ismi bile var. Parmak emme ön açık kapanış class 2 division 2 maloklüzyon bozukluğu ... Emzik 2 yasına kadar kullanılabilir ...

Ayrıca emziği bıraktrma hakkında size bi ipucu vericem ..
Deneylerle kanıtlanmış..
Cocukta hiç bi travma olmuyo ve kendi istegi ile bırakıyo ...
Hele bi gelsin o günler...

sonunda bilen biri acikladi iyi oldu emzikten cekinip de kolayligindan mahrum kalan arkadaslar adina sevindm valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…