2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
sonunda bilen biri acikladi iyi oldu emzikten cekinip de kolayligindan mahrum kalan arkadaslar adina sevindm valla :)
Valla diyorum ya
her türlü bilgiye açığım
çehre emziğin cene yapısını bozduğuna dair bi makale araştırma okuyan varsa bana mail atsın hocalarıma sorayım
yalnızca ilk 15 günden sonra verilir deniyo,, anne memesine aşina olduktan sonra
baska bi ayrıntı yok

Emzik vermiyorsanız eğer cocuğunuzun gizli gizli parmak emmediğine emin olun 2 sene
çünkü o felaket bi şey
kuş yüzü denen bi görünüm oluyo yüzde tavşansı dişler eğer kemiği bombeleştircek kadar parmagıyla kuvvet uyguladıysa ameliyatsız estetik bi görünüm elde edilemiyo sadece tel tedavisi ile

Kilolar kilolar
yapıştı üzerime 11 kilo
sözde normal dogum yaptım
kaynanamın evine yerleştik
ohhh ekmek elden su gölden
kadın sürekli ağzıma bal kaymak sokup duruyo
valla vereceğime alıyorum kilo
artık evin içinde kaçar oldum yawww

verirsin canım kendi evine geçince 2 çocukla uğraşmak eminim kolay olmaz buara emzik için verdiğin bilgi için teşkkr edrim benim yiğenim 10 aylık o parnağını emerek uyuyor inş birşey olmaz benimki emzik verince ögh ögh sonra kusuyo gene vermeye deniyeceğim bakalım alacak mı
22 aylık yiğenim 1 aylıkken nukun falan emziklerini almamıştı bakkal emzikleri var onu alıyordu bende bulursam onu deniyeceğim

2 güne iyileşmedi bizimki ama 2 gün sonra banyo yaptırablirsiniz demişti ama dikişlerin düşmesi bi 8-9 günü bulmuştu onun haricinde 2 hafta boyunca da krem sürdük

canım cevap için teşekkürler... oğluşun çok ağladı mı ya da iyileşme sürecinde ne gibi zorluklar yaşadınız?

canım cevap için teşekkürler... oğluşun çok ağladı mı ya da iyileşme sürecinde ne gibi zorluklar yaşadınız?

ilk akşam biraz ağrısı olabilir dedi doktor ağrı kesici fitil verdi, ilk akşam çok azcık ağrısı oldu fitili verdik hemen geçti uyudu sonra da hiç ağrısı sızısı olmadı, ben korkumdan altını değiştiremiyodum annem değiştirirken de pipisi bu o yana bi bu yana sallanıp bacaklarına değiyordu ben anneme kızıyodum dikkat et canı acıcak diye ama bizim oğlan hiç sallamıyordu demekki acımıyodu hiç kısacası hiç bir sorun olmadı hiç ağlamadı bile:) kesinlikle yaptır küçükken kurtul, bizim arkadaşın oğlu büyüdü şimdi anne pipimi kesmeyin diye ağlıyor

buarada emzik olayına sevindim, peki şunu sorayım, emzik gaz yapar mı emzik emerken hava da yutuyor ya???

Son düzenleme:
canlarım uzun süredir giremiyorudum pazar günü kardeşimin düğünü vardı kına günü öyle bi hasta oldum ki acillik oldum sadece serum yapabildiler bi de agumentin verdi 1000 mg lık çok fazla geldi ve ben kullanmadım n-bebeğimi de maskelerle emzirdim geçmesin diye ama daha 25 günlük bebeğim benim yüzümden hasta oldu burnu tıkalı kuzum çok sıkıntı yaşıyor

bi de üstüne eşimi bu sabah askere yolladım Rabbim kolaylıklar versin büyük imtihandan geçiyoruz dualarınızı eksik etmeyin canlar

Ben emzik veriyorum kizlar rahatim bu konuda emiyor cok sukur gaz yaptigini kimslyledi...gaz icin hem siz hemde bebegijiz nane kaynatip icin kimyon yiyin..bebege nane suyundan bir iki damla agzina koyun gazini alirmis eskiler oyle diyor

ben de kızıma emzik vermeyi çok istiyodum, birsürü emzik denedim almadı, çok acıkınca elini emmeye başlıyodu, ya da yakınında ne varsa, battaniye, yorgan, bizim elimiz kolumuz , çok şükür en sonunda chicconun emziğini denedim onu aldı, tatlı tatlı emiyo çok mutlu oldum

Acenuu geçmiş olsun cnm ne güzel atlattınız maşallah ben de yaptırsaydım keşke diyorum ama geçtiöartk..buarada yarim den haberi olan var mı kızlar ne zamandır görünmüyor da merak ettim

çok tsk canim ,

ben bugun arayacaktim yine bebek uyandi vs kaldi , bayranmda bursada olcakti muhtemeeln o yuzden giremiyor

geçmiş olsun , bizimde kv gorumce yapmaya kalkti uyardim küstüler :)

bende annemdeydim , ama hergun bi bahane ile eve gittik geldik , eşim annemlerde duş kullanamio kıyafetti onun dusuydu vs vs die die geldik bugun evimize :)) insanin kendi evi gibi yok ama alışmısım annemlerede. bende cok uzak degilim 10 dk mesafede ama aracsiz gidilmiyo , özledim şimdi annemleri :)

geçmiş olsun,Allah yardimcin olsun canim , Allah kavustursun , kardesinide tebrik ederim , Allah utandirmasin hayirli olsun.

happymother cevap için sağol cnm içim rahatladı valla.arada bir tıkıştırmak lazımm o zaman :) ama şöyle bir durum var bizimki emziği emerken cak cuk sesler çıkarıyor.ağzında gidip geliyor bazen emzik.
nuk kauçuk 0+ almıştım.sizinkilerde böyle emiyor sesli sesli?

kızlar gece gündüz ayrımı yapan bebekler var mı?akşam üstü uyanık tutmaya çalışoyorum ben.gece biraz uyuyor ama 5ten sonra ıkına ıkına uyuyor,uyanıyor sürekli meme istiyor birde onu bitirse :)

bu arada emzirirken çok zayıflamamak için ne yapmalı,ciddiyim kan vitamin hapına başlıcam sanırım :))

Son düzenleme:
Kızlaaaaa
aç bebek uyur mu sizce??? Sarılık ihtimali yok ona göre
emzik gaz yapmaz canım..
valla şekercim çok yorgun olursa benimki hiç uyumadıysa uzun süredir, uyukluyor sonra uyanıyor.
ama gece uzun uykudaysa 5-6 sa. uyuduğu oluyor bende uyandırmıyorum o uyanana kadar.
eğer çok mıkırdanıyosa uyku arasında mama verip tekrar yüzüstü yatırıyorum.
bebek acıkırsa uyanır bence

raginda benimkide gece 4-5 ten sonra devamlı ıkınıyor bizimkilerin biyolojik saati ıkınmaya programlı demekki
emziğede bi türlü alıştıramıyorum, tutmuyor ağzında
çokmu zayıfsın yaa?? beslenmene dikkat et bence, öğünlerini atlama. ben çok emziremiyorum umudum hala olsada sütüm henüz yetmiyor, zaten kan hapını vitamini devam edebiliyosun 3 ay bence sende iç onları iştahınıda arttırır. hamileyken ne güzel dikkat ediyoduk beslenmemize ilaçlarımıza, bebekler bizi darma duman etti valla

annemle babam bugün kayseriye dönüyoorlaaaaarrr
ama ben çok alıştım onlara
kalabalığıda çok severim üsteliik ama
kızımla başbaşa kalıcaz artık
dahada kalsalar hayır demem
kimbilir bi daha ne zaman görüşürüz
poooffff

Selam kizlar nasilsiniz ben iyi degildim yoktum bayadir.uzuuun bir aradan sonra evime geciyorum die anlatmstmya bayramin 3 gunu ciktik yola neyse 1 saat falan iyidim sonra basladi bende eklem agrilari dursmiyorum yol uzun 9 saat bir parol ictim rahatladim birkac saat sonra tekrar basladi yine ictim rahatladim sonra tekrar basladi dedim artik ivmiycem sutde veriyorum sonra aldi beni bir titreme ateşimi olctuk 39.8 yolda ne hastane ne poliklknk yok .ben boylr usuye titreye geldom fethiteye gittik hemen acile kan idrar testi aldilar dedile idrar yolu enfeksiyonu cok artmis ic ilavlarini sute gecmiyo bunkar tamam dedim ama daha dune kadar atesim hicdusmedi kocis dio gidelim tekrar yok diorum iyi olurum ama gelin bana sorun kizima bile bakmak iskence gibi gelyor bana neyse dun uyandim ams kslkamiyorum deli gibi titriyorum atesimi olctum 42 evde yalnizim kizim var sadece ama kafsmda gidiyo bayilp kalcam hemen kocisi aradim o da ambulansi aramis geldiler gittim hastaneye bir suru test kanda yuksek duzeyde enfeksiyon var ama nedenini bulamadilar idrar yollarmda temizmis .dediler yatis yaoalim iyiye gitmiyor durum kizimi birskmam yatmam dedim annemlerde geliyodu daha kimse yoktu yanmda ama bana hep dahiliyeci bakti eve gecerkn dedim birde kadin dogumcuya gidelim gittik bakti testlere birde gogusletime bakti sut stazi olmussun dedi ebeye yonlendirdi o sagcak seni evdede devam et iyilesiceksin inanmdim ama ebe sagdi bebi o sirada kocis gitmis bana pompa almis ebe beni sagdikcada soguk terler attim rahatladim atesim dusmus eve gelip sicak su masaj arti sagmayla iyi oldum kizlar cok kotuydu gercekten psikoloji kalmamsti atesim 39 olsa iyi dusmus diodum Rabbim kimseyi saglkla sinamasin sizde sagin sutlernizi bekletmyn benim gibi olmayin diyebilrsiniz benim gogsum yumusak cok sutum yok benmde oyleydi sertte degildi ama ic damarlara birikmis sut yani sagin kizlar kendinizi ihmal etmeyin optum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…