Valla diyorum yasonunda bilen biri acikladi iyi oldu emzikten cekinip de kolayligindan mahrum kalan arkadaslar adina sevindm valla :)
Kilolar kilolar
yapıştı üzerime 11 kilo
sözde normal dogum yaptım
kaynanamın evine yerleştik
ohhh ekmek elden su gölden
kadın sürekli ağzıma bal kaymak sokup duruyo
valla vereceğime alıyorum kilo
artık evin içinde kaçar oldum yawww
2 güne iyileşmedi bizimki ama 2 gün sonra banyo yaptırablirsiniz demişti ama dikişlerin düşmesi bi 8-9 günü bulmuştu onun haricinde 2 hafta boyunca da krem sürdük
canım cevap için teşekkürler... oğluşun çok ağladı mı ya da iyileşme sürecinde ne gibi zorluklar yaşadınız?
Acenuu geçmiş olsun cnm ne güzel atlattınız maşallah ben de yaptırsaydım keşke diyorum ama geçtiöartk..buarada yarim den haberi olan var mı kızlar ne zamandır görünmüyor da merak ettim
kucak olayı bizde de alışıldı kızlar;
annemlerde kaldığımız için,zaten oğlum ağlamaya başlamadan annem kızkardeşim ve teyzem benden önce koşuyolar;
bizimkide şimdi numaradan bi ağlıyoki sormayın,diyorumki 15 günlük bebeğin bize yaptığı oyunlara bak sen;
bide uyurken ya emerek uyucak yada kucakta,eğer emerken uyumadıysa alıyorum kucağıma yanak yanağa gezerek uyuyoruz
şimdilik hoşuma gidiyo gerçi,koynumda onun kokusuyla dolaşmak ama sonrasında ne yapıcam bilemiyorum tabi,
bide artık dikişlerim falan iyileşti kızlar evime geçebilirim,gerçi annemin bi sokak altında oturuyorum ama annem ilk ve tek torununa çok alıştı hatta bana güvenemiyo desem yeridir, gel gelelim bugün yarın anneme evime gitmek istediğimi sölicem söleyemiyorum,eşimde yeter artık evimize gidelim diyo offf nası sölicem anneme yaa :S:18::18:
canlarım uzun süredir giremiyorudum pazar günü kardeşimin düğünü vardı kına günü öyle bi hasta oldum ki acillik oldum sadece serum yapabildiler bi de agumentin verdi 1000 mg lık çok fazla geldi ve ben kullanmadım n-bebeğimi de maskelerle emzirdim geçmesin diye ama daha 25 günlük bebeğim benim yüzümden hasta olduburnu tıkalı kuzum çok sıkıntı yaşıyor
bi de üstüne eşimi bu sabah askere yolladım Rabbim kolaylıklar versin büyük imtihandan geçiyoruz dualarınızı eksik etmeyin canlar
geçmiş olsun,Allah yardimcin olsun canim , Allah kavustursun , kardesinide tebrik ederim , Allah utandirmasin hayirli olsun.
valla şekercim çok yorgun olursa benimki hiç uyumadıysa uzun süredir, uyukluyor sonra uyanıyor.Kızlaaaaa
aç bebek uyur mu sizce??? Sarılık ihtimali yok ona göre
emzik gaz yapmaz canım..
raginda benimkide gece 4-5 ten sonra devamlı ıkınıyor bizimkilerin biyolojik saati ıkınmaya programlı demekkihappymother cevap için sağol cnm içim rahatladı valla.arada bir tıkıştırmak lazımm o zaman :) ama şöyle bir durum var bizimki emziği emerken cak cuk sesler çıkarıyor.ağzında gidip geliyor bazen emzik.
nuk kauçuk 0+ almıştım.sizinkilerde böyle emiyor sesli sesli?
kızlar gece gündüz ayrımı yapan bebekler var mı?akşam üstü uyanık tutmaya çalışoyorum ben.gece biraz uyuyor ama 5ten sonra ıkına ıkına uyuyor,uyanıyor sürekli meme istiyor birde onu bitirse :)
bu arada emzirirken çok zayıflamamak için ne yapmalı,ciddiyimkan vitamin hapına başlıcam sanırım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?