2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

çokk geçmiş olsun canım

geçmiş olsun canimmm ,

Kızlar selam herkese umarım herkes bebeşiyle mutlu mesuttur. Bizim bugün 20 günümüz doldu çok şükür ilk günler baya zordu ama şimdi şimdi düzene girmeye çalışıyoruz artık . Rutin oluşturmak çok zor sanırım çünkü tam bak bu saat uyku saati oldu diyorum ertesi gün o saat bozuluyor öyle uzun uzun uykularımız yok gündüz 2 saat de bir uyanıp bir saat ihtiyaç molası veriyoruz :) gece de 2 kere 3 saatlik seanslar var ama saat 5 den sonra tilki uykusu mübarek uyu uyan geçiyor. Benim gibi olan vardır dimi ya !! Sizlerde durumlar nasıl ?

cnm bizimkilerle bizim sabah uykusu almamız imkansız desene :)))
cnm kendi evimde değilim.annemde 20 gün kaldım 8 saat yol geldim kvdedeyim şimdi.
ne zaman dönücez belli değil.vücut düzene alışmaya çalışıyor ama olmuyor demekki...
bugün kan vitamin yazdırdım birkaç kilo alsam iyi olacak inş.hepsi gitti çünkü...

merak etme yalnız değilsin :)
gece 4:30 kadar uyku iyide 4den sonra mıkırık uykular devam :) 1 saat 1 buçuk saat uyuyup uyanıyor,o uykularda hep ıkınmalı
uyanınca da sürekli meme istiyor.öğleden sonra biraz daha rahat.
şu gece gündüz olayını bir kavrasalar rahat edicez inş.

aynı benım oğlumu tarif etmişsin canım yatırdığımız anda cığlığı basıyor sureklı gaz sancısı mı cekıyor ne karnını topluyo,biz yarın yalnız kalmaya baslayacaz 25 gunluk olduk bakamazsak bizde anneanneye gidecez ama o cok uzakta mersınde

canım ben emzirirken sırılsıklam oluyorum genede kılo veremıuyorum eskıye gore oldukca az yıyorum doğumun olduğu hafta9 kılo gitti 6kılo duruyo tık yok maalesef yarın ıtıbarı ıle yalnızım bakalım ne olacak ınsallah bıraz zayıflarım
bu arada benım oğlum gece gunduz ayırıyor aksam 9 dan sonra salonda durunca huysuz oluyor karanlığa gelınce rahatlıyor sabahta gunes doğarken uyanıyorsaat 5 ten sonra duzgun uykyusu yok benım oğlumunda

aynen bizimki de elimizi kolumuzu üstümüzü başımızı ne bulursa ağız bi karış açık emecem diye uğraşıyor, babasının memesini bile emmeye çalıştı eşim de napiyon oğlum lan bende yok diyor

ben de nuk kauçuk emzik kullanıyorum aynen emerken cak cuk sesler çıkartıyor.. ıkına ıkına uyuyan bi tek biz değilmişiz demekki.. sabah 4-5 gibi uyanıyor ondan sonra zar zor gezdirerek uyutuyorum ondan sonra uyuyacağı 2 saat onda da ıkın babam ıkın.. her ıkınışında kalkıp bakıyorum acaba uyandı mı diye bu yüzden bende de sabah uykusu olmuyor sersem gibi oluyorum.

bizimkiler de gitti 6 gündür yalnızım, annemler giderken öyle bi ağladım ki içlerine oturmuş, ben nasıl bakacam yalnız başıma diye bi de gider gitmez özledim annemleri çok alışmışım, bi evlendiğim ilk hafta özlemiştim böyle bi de bir loğusayken:) ama yalnızlığa alıştım hatta bebeğimle yalnız olmak daha çok hoşuma gidiyor artık kendimi daha güçlü hissediyorum:) ama annemler bebişin özlemine dayanamamış bugün yine geliyolar

bu arada bebeğin maşallah çok güzel kilo almış çok şirin :)

aynı olayı ben de yaşadım ateşim 39.5 lara çıkmıştı. bana da doktor süt stazı dedi, süt damarları tıkanmış göğüslerini sağıp sıcak soğuk su kompresi yap dedi yaptım ateşim düştü... gerçekten çok kötü bi rahatsızlık allah kimseye vermesin..

bizim gibi olan çok kişi varmış demekki normal bişey:)) ben de niye ıkına ıkına uyuyor bi rahat uyuyamıyor diyodum

merhaba kızlar,
benim lohusa kanamam 7 gün sürdü ondan sonra 5 gün hiçbişey gelmedi. sonrasında günde 2 damla sarı bir akıntı gelmeye başladı. dün 21 günlük olduk. biraz dışarı çıktık yürüdük çok değildi ama epey yoruldum. sabah kanamam başladı hala daha devam ediyor. normal mi acaba. internette kanamanın kırmızı, kahverengi, sarı, beyaz akıntı şeklinde 40 gün devam ettiğini okudum ama benimki sarıdan kanamaya dönünce korktum. normal mi acaba, bi fikriniz var mı?

ben de chıcco emzik var ama zırt pırt düşürüyor arkadan tutarsam güzel emiyor başka bir emzik mi almam lazım acaba??

cnm bende sırılsıklam oluyorum her emzirmede vallahi.sıcaktan birşeyde yiyemiyorum.
bütün bebişler sabah namazına ayarlı herhalde zorları var bizim uykumuzla :)

kızlar benimki 52 günlük oldu ama o tombişlik sütümden değil malesef mamanın marifeti
inş dua edinde artsın sütüm kızlar yaaa
daha yoğunbakımdan çıktığımız günden beri tek bi öğününü bile benden emerek doyamadı yawrum
tatlı niyetine emiyor beni olsa emicek yani çok seviyor memede kalmayı
çok üzülüyorum. artsın sütüm benimde yaaa ben beslemek istiyorum bebişimiiii

evet cnm eşler açısından zor oluyo;bizimkide işten geliyo evde duş alıyo yemeğe geliyo,yiyoruz içiyoruz yatmaya adamcağız eve geçiyo gene;sabah işe gidecek burdan kalkıp gitmektense evde kalıyo;ama çok özlüyorum diyo sabah oğlumu görmeden gitmek istemiyorum diyo:)) ama bana göre hava hoş tabi;yemek yapmak yok bi bebişle ilgileniyorum :) hatta bazen anne altını değiştirsene diyorum o bile rahatlık ama gel görki yinede insanın evi gibi yok ...

uyanıkken hep kucak istiyoo bizimkide canım ; inşallah yalnız idare edebilirsin ben baya güveniyorum kendime ama gelgörki annemin gözünde ben daha çocuğum o yüzden bana güvenemiyo :)) oysaki 28 yaşına giricem buay ama annelik işteee :))

kızlar benim oğlanda uyku yok 9 da bi uyandı bu saate kadar uyumadı

hep kucak istiyo bırakınca ağlıyo emzik almıyo
beni emzik yerine kullanıyo
şimdi ilk defa ayakta sallayorum sustu ama gözler yarım açık sanki uyududa bakınıyo uyusada bende şekerleme yapsam
bu kucak olayını napıcam bilmiyorum saatlerce kucak istiyor sıcaktan o terliyo ben su gibi oluyorm belim ağrısından duramıyorum söyleyin bana kucağı nasıl halletmem lazım

tam anlattığın gibi cnm;her sabah ezandan önce kalkıyoruz oğluşumla ezanı dinliyoruz sonra saat başı kalk yat kalk yat :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…