Selam kizlar nasilsiniz ben iyi degildim yoktum bayadir.uzuuun bir aradan sonra evime geciyorum die anlatmstmya bayramin 3 gunu ciktik yola neyse 1 saat falan iyidim sonra basladi bende eklem agrilari dursmiyorum yol uzun 9 saat bir parol ictim rahatladim birkac saat sonra tekrar basladi yine ictim rahatladim sonra tekrar basladi dedim artik ivmiycem sutde veriyorum sonra aldi beni bir titreme ateşimi olctuk 39.8 yolda ne hastane ne poliklknk yok .ben boylr usuye titreye geldom fethiteye gittik hemen acile kan idrar testi aldilar dedile idrar yolu enfeksiyonu cok artmis ic ilavlarini sute gecmiyo bunkar tamam dedim ama daha dune kadar atesim hicdusmedi kocis dio gidelim tekrar yok diorum iyi olurum ama gelin bana sorun kizima bile bakmak iskence gibi gelyor bana neyse dun uyandim ams kslkamiyorum deli gibi titriyorum atesimi olctum 42 evde yalnizim kizim var sadece ama kafsmda gidiyo bayilp kalcam hemen kocisi aradim o da ambulansi aramis geldiler gittim hastaneye bir suru test kanda yuksek duzeyde enfeksiyon var ama nedenini bulamadilar idrar yollarmda temizmis .dediler yatis yaoalim iyiye gitmiyor durum kizimi birskmam yatmam dedim annemlerde geliyodu daha kimse yoktu yanmda ama bana hep dahiliyeci bakti eve gecerkn dedim birde kadin dogumcuya gidelim gittik bakti testlere birde gogusletime bakti sut stazi olmussun dedi ebeye yonlendirdi o sagcak seni evdede devam et iyilesiceksin inanmdim ama ebe sagdi bebi o sirada kocis gitmis bana pompa almis ebe beni sagdikcada soguk terler attim rahatladim atesim dusmus eve gelip sicak su masaj arti sagmayla iyi oldum kizlar cok kotuydu gercekten psikoloji kalmamsti atesim 39 olsa iyi dusmus diodum Rabbim kimseyi saglkla sinamasin sizde sagin sutlernizi bekletmyn benim gibi olmayin diyebilrsiniz benim gogsum yumusak cok sutum yok benmde oyleydi sertte degildi ama ic damarlara birikmis sut yani sagin kizlar kendinizi ihmal etmeyin optum sizi
annemle babam bugün kayseriye dönüyoorlaaaaarrr
ama ben çok alıştım onlara
kalabalığıda çok severim üsteliik ama
kızımla başbaşa kalıcaz artık
dahada kalsalar hayır demem
kimbilir bi daha ne zaman görüşürüz
poooffff
Selam kizlar nasilsiniz ben iyi degildim yoktum bayadir.uzuuun bir aradan sonra evime geciyorum die anlatmstmya bayramin 3 gunu ciktik yola neyse 1 saat falan iyidim sonra basladi bende eklem agrilari dursmiyorum yol uzun 9 saat bir parol ictim rahatladim birkac saat sonra tekrar basladi yine ictim rahatladim sonra tekrar basladi dedim artik ivmiycem sutde veriyorum sonra aldi beni bir titreme ateşimi olctuk 39.8 yolda ne hastane ne poliklknk yok .ben boylr usuye titreye geldom fethiteye gittik hemen acile kan idrar testi aldilar dedile idrar yolu enfeksiyonu cok artmis ic ilavlarini sute gecmiyo bunkar tamam dedim ama daha dune kadar atesim hicdusmedi kocis dio gidelim tekrar yok diorum iyi olurum ama gelin bana sorun kizima bile bakmak iskence gibi gelyor bana neyse dun uyandim ams kslkamiyorum deli gibi titriyorum atesimi olctum 42 evde yalnizim kizim var sadece ama kafsmda gidiyo bayilp kalcam hemen kocisi aradim o da ambulansi aramis geldiler gittim hastaneye bir suru test kanda yuksek duzeyde enfeksiyon var ama nedenini bulamadilar idrar yollarmda temizmis .dediler yatis yaoalim iyiye gitmiyor durum kizimi birskmam yatmam dedim annemlerde geliyodu daha kimse yoktu yanmda ama bana hep dahiliyeci bakti eve gecerkn dedim birde kadin dogumcuya gidelim gittik bakti testlere birde gogusletime bakti sut stazi olmussun dedi ebeye yonlendirdi o sagcak seni evdede devam et iyilesiceksin inanmdim ama ebe sagdi bebi o sirada kocis gitmis bana pompa almis ebe beni sagdikcada soguk terler attim rahatladim atesim dusmus eve gelip sicak su masaj arti sagmayla iyi oldum kizlar cok kotuydu gercekten psikoloji kalmamsti atesim 39 olsa iyi dusmus diodum Rabbim kimseyi saglkla sinamasin sizde sagin sutlernizi bekletmyn benim gibi olmayin diyebilrsiniz benim gogsum yumusak cok sutum yok benmde oyleydi sertte degildi ama ic damarlara birikmis sut yani sagin kizlar kendinizi ihmal etmeyin optum sizi
valla şekercim çok yorgun olursa benimki hiç uyumadıysa uzun süredir, uyukluyor sonra uyanıyor.
ama gece uzun uykudaysa 5-6 sa. uyuduğu oluyor bende uyandırmıyorum o uyanana kadar.
eğer çok mıkırdanıyosa uyku arasında mama verip tekrar yüzüstü yatırıyorum.
bebek acıkırsa uyanır bence
raginda benimkide gece 4-5 ten sonra devamlı ıkınıyor bizimkilerin biyolojik saati ıkınmaya programlı demekki
emziğede bi türlü alıştıramıyorum, tutmuyor ağzında
çokmu zayıfsın yaa?? beslenmene dikkat et bence, öğünlerini atlama. ben çok emziremiyorum umudum hala olsada sütüm henüz yetmiyor, zaten kan hapını vitamini devam edebiliyosun 3 ay bence sende iç onları iştahınıda arttırır. hamileyken ne güzel dikkat ediyoduk beslenmemize ilaçlarımıza, bebekler bizi darma duman etti valla
Kızlar selam herkese umarım herkes bebeşiyle mutlu mesuttur. Bizim bugün 20 günümüz doldu çok şükür ilk günler baya zordu ama şimdi şimdi düzene girmeye çalışıyoruz artık . Rutin oluşturmak çok zor sanırım çünkü tam bak bu saat uyku saati oldu diyorum ertesi gün o saat bozuluyor öyle uzun uzun uykularımız yok gündüz 2 saat de bir uyanıp bir saat ihtiyaç molası veriyoruz :) gece de 2 kere 3 saatlik seanslar var ama saat 5 den sonra tilki uykusu mübarek uyu uyan geçiyor. Benim gibi olan vardır dimi ya !! Sizlerde durumlar nasıl ?
kucak olayı bizde de alışıldı kızlar;
annemlerde kaldığımız için,zaten oğlum ağlamaya başlamadan annem kızkardeşim ve teyzem benden önce koşuyolar;
bizimkide şimdi numaradan bi ağlıyoki sormayın,diyorumki 15 günlük bebeğin bize yaptığı oyunlara bak sen;
bide uyurken ya emerek uyucak yada kucakta,eğer emerken uyumadıysa alıyorum kucağıma yanak yanağa gezerek uyuyoruz
şimdilik hoşuma gidiyo gerçi,koynumda onun kokusuyla dolaşmak ama sonrasında ne yapıcam bilemiyorum tabi,
bide artık dikişlerim falan iyileşti kızlar evime geçebilirim,gerçi annemin bi sokak altında oturuyorum ama annem ilk ve tek torununa çok alıştı hatta bana güvenemiyo desem yeridir, gel gelelim bugün yarın anneme evime gitmek istediğimi sölicem söleyemiyorum,eşimde yeter artık evimize gidelim diyo offf nası sölicem anneme yaa :S:18::18:
Acenuu geçmiş olsun cnm ne güzel atlattınız maşallah ben de yaptırsaydım keşke diyorum ama geçtiöartk..buarada yarim den haberi olan var mı kızlar ne zamandır görünmüyor da merak ettim
happymother cevap için sağol cnm içim rahatladı valla.arada bir tıkıştırmak lazımm o zaman :) ama şöyle bir durum var bizimki emziği emerken cak cuk sesler çıkarıyor.ağzında gidip geliyor bazen emzik.
nuk kauçuk 0+ almıştım.sizinkilerde böyle emiyor sesli sesli?
kızlar gece gündüz ayrımı yapan bebekler var mı?akşam üstü uyanık tutmaya çalışoyorum ben.gece biraz uyuyor ama 5ten sonra ıkına ıkına uyuyor,uyanıyor sürekli meme istiyor birde onu bitirse :)
bu arada emzirirken çok zayıflamamak için ne yapmalı,ciddiyimkan vitamin hapına başlıcam sanırım :))
ben de kızıma emzik vermeyi çok istiyodum, birsürü emzik denedim almadı, çok acıkınca elini emmeye başlıyodu, ya da yakınında ne varsa, battaniye, yorgan, bizim elimiz kolumuz, çok şükür en sonunda chicconun emziğini denedim onu aldı, tatlı tatlı emiyo çok mutlu oldum
happymother cevap için sağol cnm içim rahatladı valla.arada bir tıkıştırmak lazımm o zaman :) ama şöyle bir durum var bizimki emziği emerken cak cuk sesler çıkarıyor.ağzında gidip geliyor bazen emzik.
nuk kauçuk 0+ almıştım.sizinkilerde böyle emiyor sesli sesli?
kızlar gece gündüz ayrımı yapan bebekler var mı?akşam üstü uyanık tutmaya çalışoyorum ben.gece biraz uyuyor ama 5ten sonra ıkına ıkına uyuyor,uyanıyor sürekli meme istiyor birde onu bitirse :)
bu arada emzirirken çok zayıflamamak için ne yapmalı,ciddiyimkan vitamin hapına başlıcam sanırım :))
annemle babam bugün kayseriye dönüyoorlaaaaarrr
ama ben çok alıştım onlara
kalabalığıda çok severim üsteliik ama
kızımla başbaşa kalıcaz artık
dahada kalsalar hayır demem
kimbilir bi daha ne zaman görüşürüz
poooffff
Kızlar selam herkese umarım herkes bebeşiyle mutlu mesuttur. Bizim bugün 20 günümüz doldu çok şükür ilk günler baya zordu ama şimdi şimdi düzene girmeye çalışıyoruz artık . Rutin oluşturmak çok zor sanırım çünkü tam bak bu saat uyku saati oldu diyorum ertesi gün o saat bozuluyor öyle uzun uzun uykularımız yok gündüz 2 saat de bir uyanıp bir saat ihtiyaç molası veriyoruz :) gece de 2 kere 3 saatlik seanslar var ama saat 5 den sonra tilki uykusu mübarek uyu uyan geçiyor. Benim gibi olan vardır dimi ya !! Sizlerde durumlar nasıl ?
canım ben emzirirken sırılsıklam oluyorum genede kılo veremıuyorum eskıye gore oldukca az yıyorum doğumun olduğu hafta9 kılo gitti 6kılo duruyo tık yok maalesefyarın ıtıbarı ıle yalnızım bakalım ne olacak ınsallah bıraz zayıflarım
bu arada benım oğlum gece gunduz ayırıyor aksam 9 dan sonra salonda durunca huysuz oluyor karanlığa gelınce rahatlıyor sabahta gunes doğarken uyanıyorsaat 5 ten sonra duzgun uykyusu yok benım oğlumunda
aynen bizimki de elimizi kolumuzu üstümüzü başımızı ne bulursa ağız bi karış açık emecem diye uğraşıyor, babasının memesini bile emmeye çalıştı eşim de napiyon oğlum lan bende yok diyor
ben de nuk kauçuk emzik kullanıyorum aynen emerken cak cuk sesler çıkartıyor.. ıkına ıkına uyuyan bi tek biz değilmişiz demekki.. sabah 4-5 gibi uyanıyor ondan sonra zar zor gezdirerek uyutuyorum ondan sonra uyuyacağı 2 saat onda da ıkın babam ıkın.. her ıkınışında kalkıp bakıyorum acaba uyandı mı diye bu yüzden bende de sabah uykusu olmuyor sersem gibi oluyorum.
aynen beni tarif etmişsin cnm şu ıkınmalar olmadan rahat uyusa sabahları çok güzel oalcak.o ıkınacak diye beni de uyku tutmuyor...
bizimkiler de gitti 6 gündür yalnızım, annemler giderken öyle bi ağladım ki içlerine oturmuş, ben nasıl bakacam yalnız başıma diye bi de gider gitmez özledim annemleri çok alışmışım, bi evlendiğim ilk hafta özlemiştim böyle bi de bir loğusayken:) ama yalnızlığa alıştım hatta bebeğimle yalnız olmak daha çok hoşuma gidiyor artık kendimi daha güçlü hissediyorum:) ama annemler bebişin özlemine dayanamamış bugün yine geliyolar
ahh ahh hala annem diye ağlıyorum evlenirken bu kadar içime dert olmamıştı.ne zormuş anneyi anlamak
bu arada bebeğin maşallah çok güzel kilo almış çok şirin :)
aynı olayı ben de yaşadım ateşim 39.5 lara çıkmıştı. bana da doktor süt stazı dedi, süt damarları tıkanmış göğüslerini sağıp sıcak soğuk su kompresi yap dedi yaptım ateşim düştü... gerçekten çok kötü bi rahatsızlık allah kimseye vermesin..
bizim gibi olan çok kişi varmış demekki normal bişey:)) ben de niye ıkına ıkına uyuyor bi rahat uyuyamıyor diyodum
geçmiş olsun , bizimde kv gorumce yapmaya kalkti uyardim küstüler :)
bende annemdeydim , ama hergun bi bahane ile eve gittik geldik , eşim annemlerde duş kullanamio kıyafetti onun dusuydu vs vs die die geldik bugun evimize :)) insanin kendi evi gibi yok ama alışmısım annemlerede. bende cok uzak degilim 10 dk mesafede ama aracsiz gidilmiyo , özledim şimdi annemleri :)
aynı benım oğlumu tarif etmişsin canım yatırdığımız anda cığlığı basıyor sureklı gaz sancısı mı cekıyor ne karnını topluyo,biz yarın yalnız kalmaya baslayacaz 25 gunluk olduk bakamazsak bizde anneanneye gidecez ama o cok uzakta mersınde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?