tam anlattığın gibi cnm;her sabah ezandan önce kalkıyoruz oğluşumla ezanı dinliyoruz sonra saat başı kalk yat kalk yat :)))
benim oğlum ilk hafta almıştı emziği ne güzel uyuyordu emerken. şimdi beni emzik olarak kullanıyor almıyor emziği ağzına. anladı ordan bişey gelmediğini. Bende alıştırmak istiyorum ama yapamadım bi türlü. kendi keyfine göre alıyor emziği. alışsa iyi olucak çünkü emerken uykusu geliyor. Birde elini emiyor elinde de eldivenler o tüyler ağzına giriyor çok üzülüyorum. alsaydı emziği çok iyi olcaktı. sütümü üstüne sürüp vermeyi denedim yine almadı. Nasıl alıştırcaz bi,lmemayyhhh terden geberiyorum,kızlar ben emzirirken resmen eriyorum yaa,ter şıp şıp damlıyo walla,
sütüm damlasa yaa keşkee :S mememi sıkmaktan bi hal oldum ha gayret azdaha fazla emsin diye,
bide herkes bana emziğe alıştır çok rahat edersin diyolar kızlar, içinizde varmı emziğe alıştıran??
bizimki bi iki çekiyo,bakıyo süt gelmiyo hopp atıyo dışarıya..
bide kaçgünlük veya kaç aylıkken alıştırmaya başlamak lazım,oğluşum 12 günlük oldu çok mu erken emzik için ??
Benimde oğlumun sağ göz kapağında doğum lekesi varcanım benımde oğlumun sağ göz kapağında kırmızı leke var doğum lekesiymiş buyudukçe geçermiş ole sole dı doktorumuz,
sünneti yenı doğan yaptıracaktı urolojı hocası bır yasında onerdı bıze penis tam gelişmemiş oldugu ıcın şekil bozukluğu olusabılıyomus bıraz gec yapılması daha ıyıymıs bızde 1 yasında yaptıracaz ınsllh
ayyynıı beennkızlar sağolun cevaplar için.
bu arada uyanıkken bu minikleri nasıl oyalıyorsunuz,ana kucağına alıştırabilen var mı?
bana çok çukur geliyor oto tipi olduğu için.
e ona koymayınca da kucak istiyor memede durmak istiyor,dakika başı emmek istiyoralışmasın diyorum ama çözüm bulamadım...
doktor her istediğinde meme vereceksin dedi yalancı emzik yok dedi ama ben emzik olucam bu gidişleemme saatimiz yok yani her istediğinde memede küçük hanım :))
happymother cevap için sağol cnm içim rahatladı valla.arada bir tıkıştırmak lazımm o zaman :) ama şöyle bir durum var bizimki emziği emerken cak cuk sesler çıkarıyor.ağzında gidip geliyor bazen emzik.
nuk kauçuk 0+ almıştım.sizinkilerde böyle emiyor sesli sesli?
kızlar gece gündüz ayrımı yapan bebekler var mı?akşam üstü uyanık tutmaya çalışoyorum ben.gece biraz uyuyor ama 5ten sonra ıkına ıkına uyuyor,uyanıyor sürekli meme istiyor birde onu bitirse :)
bu arada emzirirken çok zayıflamamak için ne yapmalı,ciddiyimkan vitamin hapına başlıcam sanırım :))
Bence biraz önce söyle canım annene. Ben arife günü kardeşimide annemide eve gönderdim bizde kalıyorlardı o zaman daha 15 günlüktü oğlum. inanılmaz rahat ettim kendi evimde. hem eşimle hem oğlumla başbaşa kalmak çok rahatlattı beni. lohusa bunalımındanda kurtuldum bu sayede. Bende senin annenle olduğun gibi kv ye yakınım. yemek saatlerinde alıyorum oğlumu onlara gidiyorum karnımı doyurup evime geliyorum. annemde arada ziyarete geliyor. hem bana ev işlerinde yardım ediyorum hem torununu seviyor. sonra evineeeekucak olayı bizde de alışıldı kızlar;
annemlerde kaldığımız için,zaten oğlum ağlamaya başlamadan annem kızkardeşim ve teyzem benden önce koşuyolar;
bizimkide şimdi numaradan bi ağlıyoki sormayın,diyorumki 15 günlük bebeğin bize yaptığı oyunlara bak sen;
bide uyurken ya emerek uyucak yada kucakta,eğer emerken uyumadıysa alıyorum kucağıma yanak yanağa gezerek uyuyoruz
şimdilik hoşuma gidiyo gerçi,koynumda onun kokusuyla dolaşmak ama sonrasında ne yapıcam bilemiyorum tabi,
bide artık dikişlerim falan iyileşti kızlar evime geçebilirim,gerçi annemin bi sokak altında oturuyorum ama annem ilk ve tek torununa çok alıştı hatta bana güvenemiyo desem yeridir, gel gelelim bugün yarın anneme evime gitmek istediğimi sölicem söleyemiyorum,eşimde yeter artık evimize gidelim diyo offf nası sölicem anneme yaa :S:18::18:
Bıraktırmayı vakti gelince anlat canımda. Şimdi nasıl alıştırcaz onu bir anlatsan..Ayrıca emziği bıraktrma hakkında size bi ipucu vericem ..
Deneylerle kanıtlanmış..
Cocukta hiç bi travma olmuyo ve kendi istegi ile bırakıyo ...
Hele bi gelsin o günler...
Canım benim oğlanda bazen gün içinde sabahtan akşama kadar uyumadığı oluyor. Son bikaç gündür bu sorunu şöyle çözdüm.kızlar benim oğlanda uyku yok 9 da bi uyandı bu saate kadar uyumadı
hep kucak istiyo bırakınca ağlıyo emzik almıyo
beni emzik yerine kullanıyo
şimdi ilk defa ayakta sallayorum sustu ama gözler yarım açık sanki uyududa bakınıyo uyusada bende şekerleme yapsam
bu kucak olayını napıcam bilmiyorum saatlerce kucak istiyor sıcaktan o terliyo ben su gibi oluyorm belim ağrısından duramıyorum söyleyin bana kucağı nasıl halletmem lazım
Canım bende normal doğum yaptım. 23. gün hala akıntım devam ediyor.Kızlar doğum yapalı tam 1 ay oldu.Akıntım devam edıyor sarı renkte.Sızde durumlar ne?Bırde ayakta uzun sure kaldığımda genıtal bölgemde agrı oluyor böyle asagı doğru cekılır gıbı.Sizdede böyle agrı var mı?Oturdugumda gecıyor.
Bırde gebelik cızgınız gectımı göbekten?Benımkı hala duruyor.
Bırde kabızlık ıcın ne yapıyorsunuz?
Ne cok sordum ya
valllaaa sende kendimi görüyorum senaaakızlar benim oğlanda uyku yok 9 da bi uyandı bu saate kadar uyumadı
hep kucak istiyo bırakınca ağlıyo emzik almıyo
beni emzik yerine kullanıyo
şimdi ilk defa ayakta sallayorum sustu ama gözler yarım açık sanki uyududa bakınıyo uyusada bende şekerleme yapsam
bu kucak olayını napıcam bilmiyorum saatlerce kucak istiyor sıcaktan o terliyo ben su gibi oluyorm belim ağrısından duramıyorum söyleyin bana kucağı nasıl halletmem lazım
gündüz uyutmak çok zor cidden. aydınlık diye uyuyamıyorlar sanırım. ben gözlerini kapatmakta buldum çözümü çoğunlukla işe yaradı. tabi o zamanda başında nöbette durmak gerekiyor. yüzünü kapatmasın diye. ama en azından uyuyor. bende biraz dinlenip biraz işime bakabiliyorum.valllaaa sende kendimi görüyorum senaaa
şuan hatta kucağımda yazıyorum
gece uyuyor ama ezanla ayaktayız, gündüzde 5 dk. uyutanı tebrik ediyorum 10dk uyutanın ellerinden öpüyorum,
emziğede alışmıyor benimki
çekicez mecbur napalım??
göz göre görede ağlatmak istemiyorum ben
Canlar bişey sorucam. bebişlerinizin göğüslerini kontrol ediyormusunuz hiç? benim oğlumun sağ göğsü biraz sert. emdikleri için onların göğsünde de süt toplanabiliyormuş. tabi bu annelerden duyduğum bilgi henüz doktora sormadım. masaj yapıyorum ama pekte azalmadı o şişlik. yaşayan var mı başka ne yapmalı acaba
Canımcım tam teşekküllü bi eczaneye gitcenBıraktırmayı vakti gelince anlat canımda. Şimdi nasıl alıştırcaz onu bir anlatsan..
Alışmadı benim kuzum. acaba emziğimi sevmedi. Chicco nun damaklı emziğini kullanıyorum yeni doğan için. başka bişey mi alsam ne iyi gelir bilemiyorum ki
Canlar bişey sorucam. bebişlerinizin göğüslerini kontrol ediyormusunuz hiç? benim oğlumun sağ göğsü biraz sert. emdikleri için onların göğsünde de süt toplanabiliyormuş. tabi bu annelerden duyduğum bilgi henüz doktora sormadım. masaj yapıyorum ama pekte azalmadı o şişlik. yaşayan var mı başka ne yapmalı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?