2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Slm taze anneler ve kucuk melekleri biz geldik kizimla coktandir ugramadim herkesin dogumlari bitms heralde biz kizimla epey alistik birbirimize gecmisi biraz okuyabildim tlf dan girdigim icin begen butonu yok, kizim ysnimda misil misil uyuyor 3 saatte bir uyaniyor emismrye gunduzleri 2 saate bir uyaniyor haftaya persembe kirkimiz cikacak insallah iyiyiz simdilik sukur ay ne cok konustum sizi bebislerinizi opuyoruz kizimla

Bu göğsümüzden durduk yerde süt akması ne zaman kesilecek bileniniz var mı? Bıktım sütyenle dolanmaktan

benimde bazen sarı renkte oluyo bazen kırmızı :)
benim öyle bi ağrım yok sadece belim ağrıyo
göbek cizgisini hiçö farketmedim geçtimi diye gerçi çatlaktan bakmıyorum karnıma:26:
ben kabız değilim ama kayısı yiyorum belkide ondandır sanada tavsiye ederim bide kuru incir
benden bu kadar

canım bizimki emziği hiç alacak gibi durmuyor,bugün yine uğraştı annem ama olmadı;resmen alt dudağını üst dudağının içine koyuyo kilitliyo ağzını açtır açtırabilirsen

bugün söyledim anneme,anne ne zaman gidelim biz evimize dedim,gece bebek ufacık bi ses çıkarsa hemen duyuyosun oldun sen ama bikaç gün daha dur bakalım dedi;yavaş yavaş geçicez evimize bakalım,gerçi kaynanam çok özlemiş torununu pazar günü oraya gidicez,bi akşam kalırız ama kaynanam 3-4 gün kalmamızı istiyomuş;gerçi ben kalalım desem bile eşim rahat edemiyo annesinde bi gece kalır döneriz o konuda bişi dememe gerek yok;sonrada evimm evimm güzel evimm :))))

aynı taktiği bende uyguluyorum,hafif bi tülbent örtüyorum yüzüne doğru,hemen kapanıyo gözler ,uykuya dalıyoo :))

bende öyle ypayım ama benimki memede bazen ağlıyo bakıyorum sütümmü gelmiyo sıkıyorum geliyo gazını alıyorum tekrar ağlıyo bakalım inş değişir bu huyları ya

bakalım sabredilim inş değişirler canım

benimde öyle canım benim annemde banyodan sonra emzirirsen olur diyordu ama yawrucak banyo yapıunca acıkıyo emmek istiyoo ne kadarda banyo yaptırmadan yıkasamda emzirirken ovalamaya çalışıyorum

benim kızımında öyleydi görümcem banyo yaptırınca sık demişti süt vardır içinde doktoruna da sordum oda öyle diyince her banyoda sıkıyorum ve banyo sonunda masaj yapıyorum canım.zamanla geçiyor

bizim kızıda ben alıştırdım kucağa:)))10 gün yoğun bakımda kaldı gelince eve hiç bırakmadım kucağımdan ama iyi bişi yapmamışım ahh ahhh annem söyledi pişman olucan die ama dinleyen kim:))))
gündüz uyuyor gece 3 e kadar ayaktason iki gündür emzik alıştırmaya çalışıyorum öncesindede çok denedim ama midesi bulanıyordu nuk un emziğini almadı bebitonun aldı:))) ağzındayken çıkarıyor ama emerken önüne engel koyuyorum o şekilde duruyor:)
ayakta sallamak benim tek kurtarıcım gözlerinide kapat ve uyuduğunda kucağına alıp başka bi yere yatırma hemen uyanırlar ben kanepede sallıyorum olduğu yere bırakıyorum canım

Bu göğsümüzden durduk yerde süt akması ne zaman kesilecek bileniniz var mı? Bıktım sütyenle dolanmaktan

benim sütüm çok az, ama ona rağmen sürekli sütüm akıyo, olan sütümü göğüs pedi yedi diyotum artık süt akmaya başladığında kızım uyuyo oluyo, sağıyım diyorum her zaman sağmaya fırsat bulamıyorum.. inş. biz de tam olarak sütümüzle doyurabiliriz kızımızı.. süt artsın diye elimden geleni yapıyorum, böyle aktıkça da boşa gidiyo diye düşünüp üzülüyorum..

Canım ben aventin göğüs kalkanını kullanıyorum.. Ped ıslaklıgından bıktım ..
Oraya biriken sütleri de büyük oğluma içiriyorum .. Günde bi bardak falan birikiyor, cocuk nasiplendi
Sütün bu kadar cok akıyorsa neden az diyorsun yani akanları bile biriktirsen hiç mi yok nasıl oluyo

Son düzenleme:
s,üt akıyo sürekli. göğüs pedini unutursamüstüm başım süt oluyo. sağarken bakıyorum önce çok güzel baya geliyo ama sonra damla damla geliyo..göğüs kalkanını deneyim.. içirebiliyosam çok güzel olur

valla bende bıktım sütümün öylece akıp üstümü başımı batırmasından...sütyen değiştirmekten bıktım usandım şu göğüs kalkanı olayı neymiş bakalım...

benim 20 gün oldu akıntım var ama çok çok az ben de erken bitecek diye korkup endişeleniyorum aynı şekilde uzun süre ayakta kalınca gebeyken ağırlıktan nasıl ağrı duyuyorsam öyle kuyruk sokumu ve genital bölgem ağrıyor umarım zamanla geçer.

gebelik çizgim geçmedi çok sinir bozucu

çok şükür kabızlığım yok kayısı ve armut hemen tuvalete çıkarıyor fazla yemek istemiyorum çünkü bebeğim çok sık kaka yapıyor gibime geldi ben de bol bol komposto kimyon rezene çayı içiyorum.

Eki Görüntüle 779632

buda benim aceleci kızım erkenden geldi ama şimdik 83 günlük oldu:)))

oohohohohoh bu ne tatlı bi kız maşallah annesi, cicileri de çok güzelmiş :)

benim yavrucuk ne açken ne de tokken emziği kabul etti.Nefret ediyor :)

Napalım emzik bırakma sendromu yaşamıcam dıye avutuyorum bende kendımı

Valla emziğe alışsa bi dert memeye alışsa başka bi dert, ikisinden birisini seçeceksiniz artık, bizimki de çook zor aldı emziği 3 ayda da bıraktı, beni kullandı hep emzik yerine, en azından faydalı bişey giriyo ağzına dedim yapcak bişey yoktu, başka türlü durmuyodu, 1, buçuk yaşında, şimdiden kara kara düşünüyorum nasıl bıraktıracam memeyi diye, hala aşık çünkü :) emziğe alışsa onu bıraktırmak da zordur heralde ama şimdi memeye bağımlı memekeş gibi oldu :) bunların huylarına akıl sır ermiyor ki anacım yawf :)

RNA TASARIM

bizde oğluşumda olmaısn diye doğuduğu günden itibaren hergün yıkadık banyodan sonra da zeytinyağı ile vüdunu yağlarken göğüslerini ovduk çok şükür sertleşmeden geçti o toparlaklık..

bizde oğluşumda olmaısn diye doğuduğu günden itibaren hergün yıkadık banyodan sonra da zeytinyağı ile vüdunu yağlarken göğüslerini ovduk çok şükür sertleşmeden geçti o toparlaklık..

okudugum yazıuzerine doktoruna sorduk o da masajın daha da zararlı olabilecegini o kitleyi vucuduna dagıtabilecegini ortalama 20 gun
icinde kendiliginden gececegini soyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…