Kızlar doğum yapalı tam 1 ay oldu.Akıntım devam edıyor sarı renkte.Sızde durumlar ne?Bırde ayakta uzun sure kaldığımda genıtal bölgemde agrı oluyor böyle asagı doğru cekılır gıbı.Sizdede böyle agrı var mı?Oturdugumda gecıyor.
Bırde gebelik cızgınız gectımı göbekten?Benımkı hala duruyor.
Bırde kabızlık ıcın ne yapıyorsunuz?
Ne cok sordum ya
benim oğlum ilk hafta almıştı emziği ne güzel uyuyordu emerken. şimdi beni emzik olarak kullanıyor almıyor emziği ağzına. anladı ordan bişey gelmediğini. Bende alıştırmak istiyorum ama yapamadım bi türlü. kendi keyfine göre alıyor emziği. alışsa iyi olucak çünkü emerken uykusu geliyor. Birde elini emiyor elinde de eldivenler o tüyler ağzına giriyor çok üzülüyorum. alsaydı emziği çok iyi olcaktı. sütümü üstüne sürüp vermeyi denedim yine almadı. Nasıl alıştırcaz bi,lmem
Bence biraz önce söyle canım annene. Ben arife günü kardeşimide annemide eve gönderdim bizde kalıyorlardı o zaman daha 15 günlüktü oğlum. inanılmaz rahat ettim kendi evimde. hem eşimle hem oğlumla başbaşa kalmak çok rahatlattı beni. lohusa bunalımındanda kurtuldum bu sayede. Bende senin annenle olduğun gibi kv ye yakınım. yemek saatlerinde alıyorum oğlumu onlara gidiyorum karnımı doyurup evime geliyorum. annemde arada ziyarete geliyor. hem bana ev işlerinde yardım ediyorum hem torununu seviyor. sonra evineeee
inan kendi evinde sende eşinde çocuğunda daha rahat edersiniz.
Canım benim oğlanda bazen gün içinde sabahtan akşama kadar uyumadığı oluyor. Son bikaç gündür bu sorunu şöyle çözdüm.
Gündüzleri uykusu çok hafif oluyor. Uykuya dalmakta zorlanıyor birde çok hareketli elleriyle kendini uyandırıyor. Kollarını sarsamda nasılsa başarıp çıkarıyor. Bende Emzirirken gözlerini kapatıyorum. emzirirlen hafif hafif sallıyorum kucağımda.Meme ağzından düşünce kollarını sarıp biraz daha sallayıp öyle yatıyorıyorum yerine. gözlerinide yine kapalı tutuyorum. çünkü arada uyanıyor aydınlık olduğunu farkedince uykusuna geri dalamıyor.
Canım benim oğlanda bazen gün içinde sabahtan akşama kadar uyumadığı oluyor. Son bikaç gündür bu sorunu şöyle çözdüm.
Gündüzleri uykusu çok hafif oluyor. Uykuya dalmakta zorlanıyor birde çok hareketli elleriyle kendini uyandırıyor. Kollarını sarsamda nasılsa başarıp çıkarıyor. Bende Emzirirken gözlerini kapatıyorum. emzirirlen hafif hafif sallıyorum kucağımda.Meme ağzından düşünce kollarını sarıp biraz daha sallayıp öyle yatıyorıyorum yerine. gözlerinide yine kapalı tutuyorum. çünkü arada uyanıyor aydınlık olduğunu farkedince uykusuna geri dalamıyor.
valllaaa sende kendimi görüyorum senaaa
şuan hatta kucağımda yazıyorum
gece uyuyor ama ezanla ayaktayız, gündüzde 5 dk. uyutanı tebrik ediyorum 10dk uyutanın ellerinden öpüyorum,
emziğede alışmıyor benimki
çekicez mecbur napalım??
göz göre görede ağlatmak istemiyorum ben
Canlar bişey sorucam. bebişlerinizin göğüslerini kontrol ediyormusunuz hiç? benim oğlumun sağ göğsü biraz sert. emdikleri için onların göğsünde de süt toplanabiliyormuş. tabi bu annelerden duyduğum bilgi henüz doktora sormadım. masaj yapıyorum ama pekte azalmadı o şişlik. yaşayan var mı başka ne yapmalı acaba
Canlar bişey sorucam. bebişlerinizin göğüslerini kontrol ediyormusunuz hiç? benim oğlumun sağ göğsü biraz sert. emdikleri için onların göğsünde de süt toplanabiliyormuş. tabi bu annelerden duyduğum bilgi henüz doktora sormadım. masaj yapıyorum ama pekte azalmadı o şişlik. yaşayan var mı başka ne yapmalı acaba
kızlar benim oğlanda uyku yok 9 da bi uyandı bu saate kadar uyumadı
hep kucak istiyo bırakınca ağlıyo emzik almıyo
beni emzik yerine kullanıyo
şimdi ilk defa ayakta sallayorum sustu ama gözler yarım açık sanki uyududa bakınıyo uyusada bende şekerleme yapsam
bu kucak olayını napıcam bilmiyorum saatlerce kucak istiyor sıcaktan o terliyo ben su gibi oluyorm belim ağrısından duramıyorum söyleyin bana kucağı nasıl halletmem lazım
Bu göğsümüzden durduk yerde süt akması ne zaman kesilecek bileniniz var mı? Bıktım sütyenle dolanmaktan
Canım ben aventin göğüs kalkanını kullanıyorum.. Ped ıslaklıgından bıktım ..benim sütüm çok az, ama ona rağmen sürekli sütüm akıyo, olan sütümü göğüs pedi yedi diyotum artıksüt akmaya başladığında kızım uyuyo oluyo, sağıyım diyorum her zaman sağmaya fırsat bulamıyorum.. inş. biz de tam olarak sütümüzle doyurabiliriz kızımızı.. süt artsın diye elimden geleni yapıyorum, böyle aktıkça da boşa gidiyo diye düşünüp üzülüyorum..
s,üt akıyo sürekli. göğüs pedini unutursamüstüm başım süt oluyo. sağarken bakıyorum önce çok güzel baya geliyo ama sonra damla damla geliyo..göğüs kalkanını deneyim.. içirebiliyosam çok güzel olurCanım ben aventin göğüs kalkanını kullanıyorum.. Ped ıslaklıgından bıktım ..
Oraya biriken sütleri de büyük oğluma içiriyorum .. Günde bi bardak falan birikiyor, cocuk nasiplendi
Sütün bu kadar cok akıyorsa neden az diyorsun yani akanları bile biriktirsen hiç mi yok nasıl oluyo
Kızlar doğum yapalı tam 1 ay oldu.Akıntım devam edıyor sarı renkte.Sızde durumlar ne?Bırde ayakta uzun sure kaldığımda genıtal bölgemde agrı oluyor böyle asagı doğru cekılır gıbı.Sizdede böyle agrı var mı?Oturdugumda gecıyor.
Bırde gebelik cızgınız gectımı göbekten?Benımkı hala duruyor.
Bırde kabızlık ıcın ne yapıyorsunuz?
Ne cok sordum ya
bune tatlılık böyle
benim yavrucuk ne açken ne de tokken emziği kabul etti.Nefret ediyor :)
Napalım emzik bırakma sendromu yaşamıcam dıye avutuyorum bende kendımı
bizde oğluşumda olmaısn diye doğuduğu günden itibaren hergün yıkadık banyodan sonra da zeytinyağı ile vüdunu yağlarken göğüslerini ovduk çok şükür sertleşmeden geçti o toparlaklık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?