2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
okudugum yazıuzerine doktoruna sorduk o da masajın daha da zararlı olabilecegini o kitleyi vucuduna dagıtabilecegini ortalama 20 gun
icinde kendiliginden gececegini soyledi
yaa napıcamı bilemiyorum bende dokununca ağlıyor zaten canı yanıyor heralde. ellemek istemiyorum o yüzden. ama çevremdeki herkeste masaj yap ov diyor. iki göğsünde de var oğlumun. birde bugün birazcık sıktım sıvı çıktı göğsünden nasıl geçicek ki acaba yaa

ovmamak ve sıkmamak gerkiyormuş kesinlikle. bende şimdi nette biraz bakınca gördüm. kendi kendine geçmesini beklemek gerekiyormuş. yoksa geçmesi daha uzun sürermiş

Ragindaaaaaaa nasilsin habibtemmnnn bebisin nasillllll yoruyor mu seni yerime kokla minigini

göğüs kalkanı süper bişey gerçekten ben de günde 2-3 saat kullanıyorum göğüs yaralarım da hızlı iyileşmeye başladı onun sayesinde hava aldırdığı için

canım benım kız da oyleydı. Doktor emzırdıkten sonra 20 dakika dik vazıyette tutun dedı. Bu tavsıyeye uyunca kusması baya bır azaldı. 10 gun kadar bu sekılde yaptık. Şimdi hıc kusmuyor masallah

dün annemle babamı yolculadık kayseriyeee
biraz ağlak olduk ama napıyım dayanamadım, eşim bile ağladıysa
onların arkasınada akşam k.v ve görümcekler geldi, ev birden bire boşalmamış oldu gerçi ama....
ama sını siz anladınız artık
bizimki hepimizi oyalıyor malum
hepinizi öpüyoruz ev kalabalık ben kızımın yanına gideyim
see youuuu

merhaba kızlar sizleri arada bir takip ediyorum..benimde 17 günlük bir bebeğim var.,,yukarıda eklediğim ana kucağımız var...sizler bebişlerin beli zarar görmesin diye nasıl kullanıyorsunuz..ben çuukr kısmını doldurdum yatar vaziyette bebeğimi koyuyorum...sizler ne yaptınız?

Son düzenleme:

Allah kavuştursun canım

okudugum yazıuzerine doktoruna sorduk o da masajın daha da zararlı olabilecegini o kitleyi vucuduna dagıtabilecegini ortalama 20 gun
icinde kendiliginden gececegini soyledi
Annemin 9 tane torunu var hemen hemen hepsine aynı yöntemi uyguladık bi sorun yaşamadık haa hafif masajla ovmadan da geçer miydi bilemiyorum tabi ama bebişlerin canı yanıyor masaj yapınca en azından rahatlıyorlar tabi çok bastırarak değil...
Bazılar sıkıp içindeki sıvıyı akıttık falan diyorlar bebişlere acı çektirmeyin böyle şey olur mu ya bana çok acımasızca geldi..

Sevgili anneler benim bebeğim çok az süt emiyor gibime geliyor ortalama 2 saatte bir 5 dakka falan emiyor önceki günler 10dk emiyordu şimdi ne yapsam da 5 dk.. bi de memeyle şavaşıyormuş gibi hareketler yapıyor gaz sancısı var deyip pat pat sırtını sıvazlıyorum damla veriyorum gaz maz yok anlamadım gitti oğluşuma nazar mı değdi...

Çocuk doktoru tavsiyesinde bulusanız ne güzel olur ben hizmet hastanesinin çocuk doktorlarının iyi olduğunu duymuştum ordan önerebileceğiniz doktor var mı?

Son düzenleme:
Ragindaaaaaaa nasilsin habibtemmnnn bebisin nasillllll yoruyor mu seni yerime kokla minigini

habibtemm iyiyim çok şükür.iki gündür öğleden akşama kadar uyumuyor pek uğraştırıyor annesini :) bugünümüze şükür.

sen nasılsın cnm herşey yolunda dimi?döndünmü evine?

kızlar bu arada ben kızıma banyodan sonra birşey sürmüyorum zaten çok sıcakkkkk
vücudunu bebe sabunuyla başını bğbchen şampuanla hergğn yıkıyorum.
siz neler kullanıyorsunuz?

birde vücut pişiklerine pudra kullanan var mı?bepanthol sürmek yetmiyor bazen?

ovmamak ve sıkmamak gerkiyormuş kesinlikle. bende şimdi nette biraz bakınca gördüm. kendi kendine geçmesini beklemek gerekiyormuş. yoksa geçmesi daha uzun sürermiş
Canım yiğenim Olduğunda doktora sormuşlar ovma konusunu kesinlikle ovulmaz demiş. Yengemde ovdurmadı. Bende her banyodan sonra zeytinyağı ile masaj yapıyorum vücuduna ama özellikle oraya masaj yapmıyoruz

allah kolaylık versın cnm sana artk alışmıs bebsn kucaga yapıcak bse yok

evne gecnce cok zor olucak cnm sureklı kucakta hıc bse yapamassn allahyardm etsın annenı torunndan ayıramzssın bde rahat edemedılermı fılan dıe dusunmez ıns cnm

ben 5 yasına kadar emmısım oyuzden heralde ust cenem onde dıe dusunuorum valla bnkı elnde eldıven varken emmeye calışıo

Ayrıca emziği bıraktrma hakkında size bi ipucu vericem ..
Deneylerle kanıtlanmış..
Cocukta hiç bi travma olmuyo ve kendi istegi ile bırakıyo ...
Hele bi gelsin o günler...

sımdı verde not edelım cnm ne olur ne olmaz unuturuz snra
:44:

cnm bn 2 gunluk oldu bebgm ozmndan berı tek bakıorum 14 kılo vermısım sende evıne gecte verrsın m.etme 36. gunumuz bugunde

bı gunumuz bı gunumuze uymuo cnm bı gun uyuyo bı gun hıc uyumuo tabı bnm bunyede bozuldu artk bı ara uykusuzluktan bacaklarım tutmuyodu

cnm bn hametan dıe bı krem kullanıorum memnunm

hangi sehirdeydin cnm

aynn cnm bnde var bızde 36 gunluguz bayagı azaldı ama bnm agrılar poffff hala gecmdı dıkışlerım acıo bazen nıe anlamadm yha sızınde dıkışlerınz acıomu:26::26:

bebeat bı sekılde kabızm afedersınz lavbya cıktgm zmn adet kanı gbı kan gelıo yırtılıo veralde ck zorlanıorum kayısı yıcem bnde

cızgıde duruo catlaklarda kıllard kendımden ıgrendım yha

Canım yiğenim Olduğunda doktora sormuşlar ovma konusunu kesinlikle ovulmaz demiş. Yengemde ovdurmadı. Bende her banyodan sonra zeytinyağı ile masaj yapıyorum vücuduna ama özellikle oraya masaj yapmıyoruz

banada hep ov ddıler bastr ddıler hemde bnde 2 sefer yaptım inş.bse olmaz yha :26::26:

bende de kraft ın ana kucagı var titresimli. Ona koyunca gazı guzel cıkıyor hem de uyuyup kalıyor. Ama cok dık gıbı durdugu icin icim rahat etmiyor. Kullananlar nasıl kullanıyor ben de tavsıyelerinizi merakla bekliyorum.

banada hep ov ddıler bastr ddıler hemde bnde 2 sefer yaptım inş.bse olmaz yha :26::26:

bişi olmaz bizim sertleşmiş şişmişti ben bilemedim öle süt toplama vs babam fark etmiş o yıkanırken bastırmadan masaj yaparark dagıttı hep bişi olmaz 3 cocuk buyutmus vardir bi bildigi , eskilerinn.. takilma cnm .

bune tatlılık böyle

teşekkür ederiz teyzesi

teşekkürler canım benim.evet gerçekten de kızların kıyaftleri pek bi süslü:))

canım benım kız da oyleydı. Doktor emzırdıkten sonra 20 dakika dik vazıyette tutun dedı. Bu tavsıyeye uyunca kusması baya bır azaldı. 10 gun kadar bu sekılde yaptık. Şimdi hıc kusmuyor masallah

sağol canım mutlaka tavsiyene uyucam umarım geçer

oyyyy maşallah subhanallah çok yakışıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…