göğüs kalkanı süper bişey gerçekten ben de günde 2-3 saat kullanıyorum göğüs yaralarım da hızlı iyileşmeye başladı onun sayesinde hava aldırdığı için
istanbul avrupa yakasındayım
teşekkür ederiz teyzesi
teşekkürler canım benim.evet gerçekten de kızların kıyaftleri pek bi süslü:))
sağol canım mutlaka tavsiyene uyucam umarım geçer
oyyyy maşallah subhanallah çok yakışıklı
ay nası yakışıklı saçlara bak cool seniiii
kızlar nasilsiniz hepimizin bebislerine maasallah Acenuuu oglusunu damat olarak alabilirim erkek de oldu nasilsaannisler rota virüsü aşısı yaptiracak olan var mi?doktoruna soran var mi diye soracaktim ben yaptiracagim buyuk ihtimalle ama daha dr .a sormadim
maşallah çok tatlı.. Saçlarına bayıldımi şimdiden ne güzel saçları var, benim kızımın azıcık saçı vardı o da döküldü, şimdi tamamen kel oldu
teşekkür ederiz teyzesi
teşekkürler canım benim.evet gerçekten de kızların kıyaftleri pek bi süslü:))
sağol canım mutlaka tavsiyene uyucam umarım geçer
oyyyy maşallah subhanallah çok yakışıklı
kızlar nasilsiniz hepimizin bebislerine maasallah Acenuuu oglusunu damat olarak alabilirim erkek de oldu nasilsaannisler rota virüsü aşısı yaptiracak olan var mi?doktoruna soran var mi diye soracaktim ben yaptiracagim buyuk ihtimalle ama daha dr .a sormadim
ay nası yakışıklı saçlara bak cool seniiii
Bilemedimmm???
maşallah size canım
Canım normalde bilmediğim bişey olduğunda ya buraya sorarım ya nette araştırırım. tatmin olmadıysam doktora sorarım. ama bu sefer cahillik yaptımCanım yiğenim Olduğunda doktora sormuşlar ovma konusunu kesinlikle ovulmaz demiş. Yengemde ovdurmadı. Bende her banyodan sonra zeytinyağı ile masaj yapıyorum vücuduna ama özellikle oraya masaj yapmıyoruz
aynen canım banada ov dediler. herkes bişey söylüyor zaten. yapsan dert yapmasan başka dertbanada hep ov ddılerbastr ddıler hemde bnde 2 sefer yaptım inş.bse olmaz yha :26::26:
Maşallah canım. Ne tatlı olmuş oğluşunn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?