2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar meraba bebeğime emzik e nasıl alıştırcam. 45 gün olduk tutuyor ama bırakıyor 10sn sonra..napim szce?

kızlar nasilsiniz hepimizin bebislerine maasallah Acenuuu oglusunu damat olarak alabilirim erkek de oldu nasilsa annisler rota virüsü aşısı yaptiracak olan var mi?doktoruna soran var mi diye soracaktim ben yaptiracagim buyuk ihtimalle ama daha dr .a sormadim

ay nası yakışıklı saçlara bak cool seniiii

Bilemedimmm???

maşallah çok tatlı.. Saçlarına bayıldımi şimdiden ne güzel saçları var, benim kızımın azıcık saçı vardı o da döküldü, şimdi tamamen kel oldu

tesekkurler teyzeleriii

ehhh biz bi düşünelimm

ben yaptiricem , devlet karsilamiyor ucretli yaptiricaz , doktorum mutlaka yaptirin dedi ,

abimde kizlarindan 1 tanesine yaptirmiş öle ishal vs hiç olmadi , diğerine yaptirmamiş oda surekli okuldan ishal kapiyo vs

kızlar dünden beri kızım azar azar sütü kusuyor canım çok sıkkın
yatağını biraz yükselteyim diyorum.sizler nasıl yaptınız?yatağın altına mı birşey koydunuz yoksa beşiğin ayaklarının altına mı?

birde kızlar bebişimin başının arka tarafı biraz uzun malum normal doğum yaptım.e yan yatıyor tabi kusarsa genzine gitmesin diye.
arka taraf biraz düzelsin diye uyanıkken sırtüstü yatırmaya çalışıyoruz ama hep yanaklarının üstüne gidiyor kafası.yanlardan basık arkadan uzun olur diye çok korkuyorum...
normal doğum yapanlar nasıl çare buldunuz bu yatırma işine???

ACENU fıstıgım oglun cok yakısıklı bu saclar dıkılır zaten cok tatlı olmus yer onu teyzesı yerr

slm kzlar fena haldeyım basımı kaldramıyorm hıcbıısden ev ısı gelen gıden bıde oglum.. oglum saolsun kakasından gecılmıyo altnı acdgm anda fosutrrtyo camasır asmak toplamakdan helak oldm her fırsatta uymak ıstyorm ama tam ben kafamı koyyorm emır ım gozlerını acyor foltası gııb yandık bız bu oglanla

ama bu duygu herseye degermıs kızlar:
opuyorm sızıde bebıslernızıde

Kizlar selam,

Lovelypink masallah buyumus oglumuz :)

Acenu bu ne cool bi ac stili boyle :) yalniz saclarin dogali boyleyse epey inatci olacak demektir baksana dik dik

Benim kizimin yanaklari ufak ufak sivilce oldu, isilik gibi. Dr krem veririm ama kortizon icerikli olur dedi ben de istemedim kendiliginden gecer mi ki? Cok yapışıyor bize ondan oldu heralde. Tam kucak cocugu oldu 18 gunluk ama asker etti bizi karşısında. Boyle opulse koklansa kucaklansa mest oluyo, bu sicakta kendine eziyet :)

Canım yiğenim Olduğunda doktora sormuşlar ovma konusunu kesinlikle ovulmaz demiş. Yengemde ovdurmadı. Bende her banyodan sonra zeytinyağı ile masaj yapıyorum vücuduna ama özellikle oraya masaj yapmıyoruz
Canım normalde bilmediğim bişey olduğunda ya buraya sorarım ya nette araştırırım. tatmin olmadıysam doktora sorarım. ama bu sefer cahillik yaptım büyükler her şeyi biliyor ya! ov dediler bana hep. bende ovdum. İnşallah bişey olmamıştır oğluşuma.
banada hep ov ddıler bastr ddıler hemde bnde 2 sefer yaptım inş.bse olmaz yha :26::26:
aynen canım banada ov dediler. herkes bişey söylüyor zaten. yapsan dert yapmasan başka dert

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…