ne tatlı uyumuş koynunda
bişi olmaz bizim sertleşmiş şişmişti ben bilemedim öle süt toplama vs babam fark etmiş o yıkanırken bastırmadan masaj yaparark dagıttı hep bişi olmaz 3 cocuk buyutmus vardir bi bildigi , eskilerinn.. takilma cnm .
kızlar dünden beri kızım azar azar sütü kusuyor canım çok sıkkın
yatağını biraz yükselteyim diyorum.sizler nasıl yaptınız?yatağın altına mı birşey koydunuz yoksa beşiğin ayaklarının altına mı?
birde kızlar bebişimin başının arka tarafı biraz uzun malum normal doğum yaptım.e yan yatıyor tabi kusarsa genzine gitmesin diye.
arka taraf biraz düzelsin diye uyanıkken sırtüstü yatırmaya çalışıyoruz ama hep yanaklarının üstüne gidiyor kafası.yanlardan basık arkadan uzun olur diye çok korkuyorum...
normal doğum yapanlar nasıl çare buldunuz bu yatırma işine???
ACENU fıstıgım oglun cok yakısıklı bu saclar dıkılır zaten cok tatlı olmusyer onu teyzesı yerr
slm kzlar fena haldeyım basımı kaldramıyorm hıcbıısden ev ısı gelen gıden bıde oglum.. oglum saolsun kakasından gecılmıyoaltnı acdgm anda fosutrrtyo camasır asmak toplamakdan helak oldm her fırsatta uymak ıstyorm ama tam ben kafamı koyyorm emır ım gozlerını acyor foltası gııb yandık bız bu oglanla
ama bu duygu herseye degermıs kızlar:
opuyorm sızıde bebıslernızıde
maşallahh çok tatlı olmuşşş
Canım normalde bilmediğim bişey olduğunda ya buraya sorarım ya nette araştırırım. tatmin olmadıysam doktora sorarım. ama bu sefer cahillik yaptımbüyükler her şeyi biliyor ya! ov dediler bana hep. bende ovdum. İnşallah bişey olmamıştır oğluşuma.
aynen canım banada ov dediler. herkes bişey söylüyor zaten. yapsan dert yapmasan başka dert
yerım bn bu pamuguuu mşalahhhhhhh
Ah ah o yemek olayını sorma babasıyla kavga ediyoruz sen öpüyosun bana kızımı öptürmüyosun diye...ya ben annesiyim senin sakalların batıyo az büyüsün yersin onu diyorum.
ehhh biz bi düşünelimm
ben yaptiricem , devlet karsilamiyor ucretli yaptiricaz , doktorum mutlaka yaptirin dedi ,
abimde kizlarindan 1 tanesine yaptirmiş öle ishal vs hiç olmadi , diğerine yaptirmamiş oda surekli okuldan ishal kapiyo vs
doktor ne derse onu yapmak lazım. tamam eskilerinde bildikleri vardır. ama her bilinen de doğru değil ki.aynn ole valla napıcagmı şaşrdım yha bde yuksek yatıma konusu yok srtı yamuk olur kambur olur ama dr da yuksek yatırın dıo yuksek yatıorum valla
gözünaydın canım. insanın kendi evi kendi düzeni gibisi yok inanyaşasın bugün evimize geçiyoruz
bebiş nasıl rahat ediyorsa öyle yatır canım sen. bende hep yan yatırmaya çalışıyorum ama o kıpırdanıp kendi istediği pozisyonda yatıyor. herkeste yapılan herşeye bi laf söylüyor yahuu..kızlar ben de oğluşumu emdikten sonra gezdiriyorum kusacağı varsa o zaman hallediyor sonra genelde karnının üstüne yatırıyorum o kafasını istediği gibi çeviriyor böyle rahat ediyor uzun uyuyor bana da sırtüstü yatır sivri kafalı olur diyorlar ne yapayım yani??
üyü
doktor ne derse onu yapmak lazım. tamam eskilerinde bildikleri vardır. ama her bilinen de doğru değil ki.
oğlumun ilk gaz sancıları başladığında kv yle annem battaniye içinde salladılar öyle sakinleşti. ama sonradan da ona alıştı her gazı geldiğinde durmadı battaniyede sallamadan. sancısı geçince bile ağladı sallamaya başlayınca sustu. daha yeni yeni unutmaya başladı. kucağa alışması daha iyi bana göre ondansa en azından tek başımayken oğlumu sakinleştirebiliyorum. insanın çevresinde sürekli karışan biri olması çok sıkıntı verici. ben gönderdim herkeside rahatladım. kendi bildiğim gibi bakıyorum. anlayamadığım yerde de buraya soruyorum doktoruna soruyorum. daha güvenli bana göre
Kizlar selam,
Lovelypink masallah buyumus oglumuz :)
Acenu bu ne cool bi ac stili boyle :) yalniz saclarin dogali boyleyse epey inatci olacak demektir baksana dik dik
Benim kizimin yanaklari ufak ufak sivilce oldu, isilik gibi. Dr krem veririm ama kortizon icerikli olur dedi ben de istemedim kendiliginden gecer mi ki? Cok yapışıyor bize ondan oldu heralde. Tam kucak cocugu oldu 18 gunluk ama asker etti bizi karşısında. Boyle opulse koklansa kucaklansa mest oluyo, bu sicakta kendine eziyet :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?