2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

dgru dıosun cnm baktım sertlık flnda yok zaten içime su serptın vallahı

tam erkek olmus kız yuz ıfadesı fln masallahhhhhh kurban olurum o saclara ben tü tü tü maşallahhhhhhh

Eki Görüntüle 780264 maşallah oğluşum büyüdü....

buyudu vallahıı masalahhhh cnmmm sıze

cnm bızmkıde ole yapıo daha cok ustunu deıstrrken yapıo oda kafası asagda kaldıgı ıcın yuksek yatr bebsnı

ben oğlmu yan yatıorum sırt ustu yatmıs buluorum sadece aynı tarfa yatrmamya calşirum bde gundzlerı yuz ustu yatıorum sırtı dınlensın dıe basnda beklıorum

hahahahha aynn azcık bse yapıo alim dıorum bı acıorum cart curt yapıo bde guluo sankı anlıo yha ben alt acma bezı kullanıorum cnm ev ışi hıc sorma annem teyzem geldınde onları mutfaga sokuyorum yemeklerımı yapıolar saolsunlar kıyafet konusu bıtırıo valla bnı bde mınık mınık napalım herseye deger bı guluslerı opucuklrı oğlm bnı opuyoda daha dogrusu yanagmı uzattgmda yalıo
sankı anlıolar yattgmızda yha uyuyana kadar basnda oturuorum resmen bnı gorcek ıllakı

bsde senı optuk oğlşnu kocamnnnn optukkk

aynn ole valla napıcagmı şaşrdım yha bde yuksek yatıma konusu yok srtı yamuk olur kambur olur ama dr da yuksek yatırın dıo yuksek yatıorum valla

[COLOR="#0000CD"[COLOR="#FF0000"]]Acenu[/COLOR] maaşallah oğlun hem saçlı hemde star ışığı var çocuğun tarzına bak .
Allah analı babalı büyütsün...[/COLOR]

Ah ah o yemek olayını sorma babasıyla kavga ediyoruz sen öpüyosun bana kızımı öptürmüyosun diye...ya ben annesiyim senin sakalların batıyo az büyüsün yersin onu diyorum.

hahahaha bnde ole dıorum oğlm bnı opuyo daha dgrusu yalıo yanagımı onn sakalları oldugu ıcın yapamıo opyo sakallı sakallı optrmuyorum kavaga edıoruz alıp kaçıo çocugu

ben de yaptirmayi dusunuyorum ama daha arastirmalarim devam ediyo kimisi yan etkisi falan var diyo

kızlar ben de oğluşumu emdikten sonra gezdiriyorum kusacağı varsa o zaman hallediyor sonra genelde karnının üstüne yatırıyorum o kafasını istediği gibi çeviriyor böyle rahat ediyor uzun uyuyor bana da sırtüstü yatır sivri kafalı olur diyorlar ne yapayım yani??

aynn ole valla napıcagmı şaşrdım yha bde yuksek yatıma konusu yok srtı yamuk olur kambur olur ama dr da yuksek yatırın dıo yuksek yatıorum valla
doktor ne derse onu yapmak lazım. tamam eskilerinde bildikleri vardır. ama her bilinen de doğru değil ki.
oğlumun ilk gaz sancıları başladığında kv yle annem battaniye içinde salladılar öyle sakinleşti. ama sonradan da ona alıştı her gazı geldiğinde durmadı battaniyede sallamadan. sancısı geçince bile ağladı sallamaya başlayınca sustu. daha yeni yeni unutmaya başladı. kucağa alışması daha iyi bana göre ondansa en azından tek başımayken oğlumu sakinleştirebiliyorum. insanın çevresinde sürekli karışan biri olması çok sıkıntı verici. ben gönderdim herkeside rahatladım. kendi bildiğim gibi bakıyorum. anlayamadığım yerde de buraya soruyorum doktoruna soruyorum. daha güvenli bana göre

bebiş nasıl rahat ediyorsa öyle yatır canım sen. bende hep yan yatırmaya çalışıyorum ama o kıpırdanıp kendi istediği pozisyonda yatıyor. herkeste yapılan herşeye bi laf söylüyor yahuu..

bizimde oğluşun salıncağı var ona koyuyorum kendi sallanıyor elektrikli. gazına iyi geliyor uyoyor uykucu şirin oğlum... bende yatağında başının altına hafif yastık koyuyorumü .bu arada hep aynı yöne yatırmayın kafası ne düzleşsin ne yanlardan uzasın.ben sürekli olmasada arada bir değiştiiriyorum.bebeğin bıngıldağı kafasındaki ,4. ayda kapanıyor ne yapsanızda degişmesi zor olur.birinin çocuğunda gördüm sırt üstü yatmaktan kafası düzleşmiş.ben saga ya da sola çevireceksem sırtını battaniyesi ile destekliyorum.kafasını çeviremiyor.bebekleri 4. aya kadar kendi haline yatarken bırakmayın.ben emzirince hemen uyuyor oğlum ama yinede gazını çıkarıp öyle yatırıyorum.pek kusmuyor ama ağzı çok dolu olursa kusuyor.şimdilik daha sallanmaya alışmadı.herhalde alışacak...gündüz gece şimdilik rahatız uyuyoruz.sarılık vardı atlattık çok şükür.inş hepinizin bebekleri uslu olur.. :119::119::130::130::114::114:

canım bebeğinin yüzündeki sivilceler sütten oluyordur.bizimde oldu.emzirdikten sonra yüzüne süt bulaştıysa temizle sil.suanda bizde yok günlükde yıka ..geçer mrk etme.sivilce gibi görünüyor ama kendiliğinde geçiyor...3 gün içinde geçmiyorsa drna görün.

Acenu oğlun çok yakışıklı bi şey olucak..
Güney e benziyo ...
Benim ahum da saçlı , toka bilem takıyoruz ipek saclarına kızımın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…