2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Hmm olabilir, zaten agiz mendili kullanmayi da bi ogrenemedin. Emzirmeye basliyorum sonra geliyo aklima. Bi deniyim dediklerini canim

aynn oledr ne derse o burasıda saoln valla kızlar cok sey oğrendım burdanda.

tek bakmk en ıyısıymıs bunu bıkere daha anldm bn ılk gunden berı tek bakıorum kucagada alştrmadm yatırıorum muzk acıorum dnlyo valla tosba oğlm bnm

senı hıc dusnmemsler tekken napıcnı cnm annler daha kucukler zatn huylarını deıstr tatlım yattgı yerden sev konus bn ole yapıorum agldgı zamn hemn almıorum konusarak sakınlestrıorum ole alıorum altını fln ole deıstrıorum sımdılık ıyıyz baklm 40 bı cıksında huyu deişekmı bnı uytucakmı bakalm

üyü

maşallah çok tatlı şeker olmuş.büyümüş fıstık...biizimde yakışıklı oğlumuz var güzel kızına talibiz...

Hahahha babasına dedim kızıma talip var diye benden kız almak kolaymı diyor.Tam bir kızına aşık baba ya gidiyo kızına kıyafetler alıyo beni evden yolluyo sen nere gidersen git kızımı götürme ben bakarım diyor.benim pabuç dama atıldı.

selam hanımlar,dün oğlum bizi baya korkuttu;
öğlen vakti sıcak geldi bana bi ateşini ölçiyim dedim
38.9 gördüm,alla allah dedim sonra bi daha ölçtüm 38.7 civarı falan çok korktum
annem dedi hadi kalk bi sağlık ocağına gidelim olmassa çocuk hekimine gideriz
neyse sağlık ocağına bi gittik ordada da 37.7 lerde,doktor dediki 17 günlük bebekte ateş olmaz bi kaç aylık olsa normal bi ateş bu ama daha günlük bebek olduğu için çocuk hekimine gidin,
neyse aradım eşimi adamcağız işten eve nasıl geldiğini bilemedi,bizde o arada annemle yıkadık oğlumu
sonra götürdük hastaneye eşimle falan,
idrar tahlili kan tahlili istedi doktor,37.5 geldi çünkü hastanedede ateş ,idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendi
neyse oğlumun pipisine bi torba taktılar içine çiş yapıcak bizde lab. a vercez,allahım emsiriyorum su veriyorum yok yapmıyo sürekli çiş yapan çocuk ,çişi lazım yaa yapmıyoo sonra bi baktık nerdeyse akşam oldu yaptı ,sonuçlarıda alıp doktora götürdük
allahıma şükür bişey çıkmadı,ama bu ateş ne ??? onada bişey diyemiyo doktor
neyseki çok irdelemedim tahliller temiz çıktı ya önemli olan oo

galiba bi kaç gündür ben çok cereyanda kaldım,benim sütümden olmuş olabilir,
sabaha kadar uyumadım inanın ama şükür kendiliğinden düştü,bol bol emzir kakayla atsın ateşi dedi ,
bende tüm gece emzirdim...

evlat büyütmek ne zormuş kızlar yaa,bekliyodum günün birinde acil bişey olcak ve mutlaka gitcektik hastaneye ama bu kadar erken beklemiyodumm... tabiki rabbim daha kötülerinden korusun
allahım çocuklarımızı ve bizi korusun hanımlar,oğluşumun hasta olabilme fikri bile dün psikolojimi bozduu..

​biraz geçmişe bakayım bakalım...

Geçmiş olsun cnm benim alışıcaz heralde bu acil durumlara.
benim kızımında daha göbeği düşmeden göbeğinden kan geliyodu k vitamini iğnesi yaptılar acilde göbeği düştü ama kanama durmadı sızıntı şeklinde vardı dünde götürdüm göbeğini kibrit gibi bişeyle yaktılar yaktı derken öyle yakmak değil neyse tekrar k vitamini iğnesi yaptılar çocuğum inanın 25 günlük 3 k vitamini iğnesi oldu hepatit testleri topuk kanları derken delik deşik yavrum Allah daha kötülerinden saklasın ne acılara maruz kalan evlatlar var Allah analaarına sabır versin.

:))) tsk teyzesii

Pinu cok gecmis olsun, neyse ki birsey cikmamis nazar bile degmis olabilir, bol bol oku ben hep oyle yapiyorum kuzum

cok fena dik dik aynen bende cok inadinm yandik yani

canim
bizimde 1 haftalkken kucagimdaydi kuzey sıcak geldi bana hemen ölçtüm ateşini 37,5 cikti benimde tansiyon firladi hemen b, o ara ablam aradi yurt dişiinda kreş ogretmeni , orda bebeklerde 37 dereceye kadar normal sayiliyomus vucut ısısı , anne karnindan ciktigi icin vs bi sürü sey dedi beni, rahatlatti tr nin ikliminden dolayi 37 üzerine cikmasi normal dedi , cok fazla oolmadigi sürece evham yapma derim bende :) geçmiş olsun yinede.

kızlar selam ,
1 hafta once kombimin karti yandi,
önceki gün çamaşir dünde bulaşik makinem bozuldu ne yapsam ben bilemedim , imdatttt

Merhaba annecikler
Takipteyim ama yazmaya fırsat olmuyor telefondan.
şükür sağlıcakla kucaklarımızda bebelerimiz.
Bugün kızımın kırkı Çıktı. gerçi biz 13 günlükten beri gezip tozuyoruz Şehir dışında bile. sarilığı atlattık kilomuz arttı Emme Sorunumuz yok. Çok şükür rabbime sağlıcaklayız. Forumumuzda da Çok şükür büyük üzüntü ve sıkıntılar olmadı. Kızım tüm teyzelerine ve kardeşlerine selam söylüyoooor...
Bugün gelin gibi süslendi gezdi kızım.

Eklentiler

• $2013-08-17-23-08-22.webp
    24 KB · Görüntüleme: 45

çocuk doktoruda öyle dedi cnm37.7lere kadar normalmiş,ama napalım ilk çocuk olunca acemilik te var,bakmaya kıyamazken öyle ateşli görünce ister istemez insan evhamlanıyo,allahım korusun bebişlerimizi....

sorma valla canım,zaten şu sarılık olayı içinde ikigünde bir kan vermiştik,elinden alamıyolar artık topuğunu sıka sıka aldılar kanı,o ağlıyo ben ağlıyorum..allah tan annem yanımdaydı hep,ben giremedim yanına hep o tuttu yawrucuğumu

Pinu cok gecmis olsun, neyse ki birsey cikmamis nazar bile degmis olabilir, bol bol oku ben hep oyle yapiyorum kuzum

saol cnm; nas felak ayetel kursi hep dilimde cnm;allahım bebişlerimizi nazarlardan korusun...

kızlar selam ,
1 hafta once kombimin karti yandi,
önceki gün çamaşir dünde bulaşik makinem bozuldu ne yapsam ben bilemedim , imdatttt

sanada nazar değmiş olabilir cnm ;geçmiş olsun walla
anneminde dün fasülye turşusu şişesi patladı,koridorlara kadar heryer turşu oldu,çok komikti..

maşallah kızına çok tatlı olmuş gelin gibi yerim onu benn :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…