2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

MAŞALLAH SUPHANALLAHHH

amin canımm ,

ayy mıs gıbı kokar şimdi bu sıcaktaa ekşi ekşi ığğ :))

aynen tatlım ya azcık yapnca acınca bııırt heryerıme bıkerede babana yap bunu oglum dyorm hıc yapmıyor derdı bnmle yavrumun nazı bana gecyor
bzmkler geldgnde de kendı yceklernı yapp yıkayp gdyolar sagolsunlar camsr varsa asar toplarlar ama 1 haftadr ne gelen var ne gden o yuzden helak oldm ya bıde dedıgn gıbı tum gun uyyan cocuk ben uycagm zamn gozlernı acmaya baslyor yandık bız neslıhan yandık
konusunca lafda dınlemeyı pek sevıyor al konus aksama kadr bakar ole

Ah ah o yemek olayını sorma babasıyla kavga ediyoruz sen öpüyosun bana kızımı öptürmüyosun diye...ya ben annesiyim senin sakalların batıyo az büyüsün yersin onu diyorum.

haha bızde oyle ben babasından bıle kıskanyorm senn sakallrn var gıt dezenfekte ol gel dıye vermyorm zorla alyor kucagmdan

ay cnm sallama ısı zor herzamn kmnle sallcan unttugu ıyı olmus bende kucagmda gezdyorm balkona flan ckyorz uyyor ozman.

canım gecmıs olsun. bıısı cıkmamıs en azından ınsallah bdaha olmaz bole bsı
annelık boyle bısımıs ısde ogrenyorz.:)

cnm bzde de olmusdu aynı sey yaktılar bızmkınıde korkulcak bısı yokmus ama benm o gobegı gordgm her an sırtımdan terler akıyordu...

cok fena dik dik aynen bende cok inadinm yandik yani
bızımde oglanın sacları mızmızlannca dıkleyo teyzesı ınatcı sanırım bzmkde

kızlar selam ,
1 hafta once kombimin karti yandi,
önceki gün çamaşir dünde bulaşik makinem bozuldu ne yapsam ben bilemedim , imdatttt

kombı kartı masraflı bı ıs bızımde yanmısdı.( nazar cıkyor cnm. hepsne ıhtyac var teknık servıs bı el atcak mecburen cana gelmesın

ay masallah kızına ya kız cocugu ısde susle pusle gezdır bız napcaz bu oglanları

kızlar 35 günlükken kızıma kalça ultrasonu için randevu alacağım.çocuk doktoruna mı yoksa ortopediye mi alınıyor?

Son düzenleme:
kızlar 35 günlükken kızıma kalça ultrasonu için randevu alacağım.çocuk doktoruna mı yoksa ortopediye mi alınıyor?

Canım bizim gittiğimiz hastanede çocuk doktoruna gidiyorsun o sevkediyor. Bide radyoloji uzmanı arkadaşım var en sağlıklı sonucun 2.5 aylıkken alındığını söyledi yoksa ben de 1 aylıkken yaptıracaktım yapmadı . Haberin olsun istersen bir sor tekrar doktoruna

yardımmm edın bnaaaaaa

gttı gdyordan bebek sekerlerını sparıs vercem e posta ıstıo bu skype ye gectk yha e postalarımı goremıorum acamıorumda sparişte veremıorum bn napıcam nasıl spariş verebılırımmm :26::26::26:

tek bakarken dediğin gibi kendi istediğim şekilde huylandırıyorum onu. ağladığı gibi almıyorum biraz konuşuyorum yattığı yerden sakinleşmesini bekliyorum. ama biri gelip karışınca huyu değişiyor hemen. ne çabuk öğreniyorlar hemen herşeyi.
birde benim oğlum kendi kendine uykuya dalamıyor hiç. illa emerek uyucak. bu aralar biraz onun için çabalıyorum ama yok gözleri bi açıyor kapatmıyor. emerken dalıyor uykuya

çok şükür bişeyi yokmuş canım.
bebişlerin hastalanması çok üzücü oluyor.
inşallah bir daha tekrarlamaz

:) çok fena cokkkk
Biz nasıl paylaşıcaz paşalarımızı elin kızlarıyla yahuuu
Canım Beren Saat in oynadığı intikam dizisi var bilmem hiç izledin mi. insan evde olunca tv de ne varsa takibe alıyomuş bende gündüzleri onu izliyorum hafta içi. Neyse konuya geleyim. Orda Beren in sevgilisinin annesi var. nasıl fenaa bir kadın. oğluna yaklaşan herkesi püskürtüyor bütün geçmişini inceliyor gidip tehdit ediyor kızları falan. eşimde bana benzetiyor onu. bende paylaşamam oğluşumu kimseciklerle diyorum hep

çookkk tatlısın sen yaaa maşallahhh
bizde 15 günlükken çıktık yollara. beklemedik 40 ı

Kızlar bebeğimin burnunda sumuk var nefes alırken ben rahatsız oluyorum bebeğim huzursuz diye burun deliği çok küçük oldugundan burun aspratoru ile de alamıyorum babyfiz damla var küçük tüpler seklinde nasıl kullanıcım kaç damla bilmiyorum bir kaç damla veriyorum ama genişine gidiyor oda yetersiz kalıyor ne yapmam lazım birde bebeklerinizin kamaları nasıl cıvık mı

cnm hotmail.com dan greblyosnkı mail adresne. lla msn olması gerek degıl

benmkı drekde aglamıyor ıı ıı mık gık.D ıyce gecck artık sonra basıyor cıyagı aglamyı pek svmyor usnıyor sanırm gelmeyede usenmsdı benm oglm gercı

bzde emerek uyyorz anca bugun aygmda sallamyı denedm uydu sandm koydm gozlerını acdı yne. memede uydu:)

bende bugun aspıratorle cekmeye calısdım bı petek var kaldı orda ama aglamfı hıc cekerken acıtmyor sanırım bı dene ıstersen kesn cozm degl yalnız benmkı hala ıcınde kaldı rahatsız dıye bnde bakyorm ama huysuzlanmyor allah dan. o damlayı bende duydum alcam ama nasl kullanldgnı blmyorm cnm

ben kulak pamuguna bebe yagi, suruyorum öyle temizliyorum , pamuk kalınsa biraz pamuklarindan alıyorum elimle yaglayıp iyice bastirip kucultuyorum gibi bişi yapıyorum.

ben kulak pamuguna bebe yagi, suruyorum öyle temizliyorum , pamuk kalınsa biraz pamuklarindan alıyorum elimle yaglayıp iyice bastirip kucultuyorum gibi bişi yapıyorum.

Bayanlar eczanede otribebe burun seti var onlarin uc yedekleride satiliyor ayri onu kullanabilirsiniz bebege oluyor benim diger kizim 18 aylik hala onunla temizliyoruz ilerki yaslardada kullanabiliceksiniz

Cnm otrıbebe nın Nazal aspiratoru var eczanelerden temın edebilirsin ..2 ucu plastıge baglı bır alet kendı nefesınle burundakı pıslıgı cekıorsun yedek ucları da satılıyor acayıp kullanıslı ve cok rahat edersın. Serum fızyoljıyı sıktıktan sonra oradakı sumuk yumusuyor ve cok rahat cıkıyor. Bırde elektırıklı aletler var ama ben ısrarla bunu tavsıye ederım. Iyı aksamlar

Kuzularımmmm kızçelerim ve onların melekleriiiii
Mevlütü bitirdik şükürler olsun ve şimdi dinleniyoruz kızçem
çok yorulmuş uyuyor mışıl mışıl
Ayyy ben aşığım aşık.Rabbim eksik etmesin başımızdan ve devamı gelsin
Acenuuuuu oğluşuna aşık oldum kızçem henüz görmedi ama ben talibim
ne kadar cool o öyle saçlarına kurban...Facede ekledim kızçemin mevlüt resmini
Çok büyüdü çoookkkkkkkkkk
Mevlüt için çok yorulduk anacığımla...Ben biraz abrtıyorum birşeyler yapmak için
Mevlütte yine kurabiye yağtım şeker hamurlu,adına yazılmış çikolata yaptırdım,koskadan
mevlüt şekeri yaptırdım,lohusa şerbeti,pilavi,ayran,tatlı derken bitti
Geçmişi okudummmm kızlarrrrr ohhhh rahatımmmmm
yarimmmmm nerelerdesin???
resimlerini paylaşan kızçelere de bayıldımmmmm ne kadar güzel bebişlerimiz
oldu bizlerin ALLAH'ıma şükürler olsunnnnn
Hayırlı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…