2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

slm canım mevlütün hayırlı olsun.duruyu da görmek isterim.beni faceden ekle.gülcan şükür.
ne kadar maharetlisin.kurabiyelerini daha önce çok beğenmiştim.mevlüt organizasyonunda mükemmel güzel geçirmişsin.

mrb kızlar,
ben ağustos anneleri grubundayım ama sorularıma cvp bulmak için sizin gruba giriyorum okuyorum. çünkü bizim grupta şu an hamile arkadaşlar çoğunlukta, doğum yapanlar henüz gruba pek giremiyor. size yine bir sorum olacak cvplandırabilirseniz çok sevinirim. geceleri uyurken vücudum kaskatı kesiliyor aynı hamilelikte olduğu gibi. kıpırdanmaya çalışınca da bacağıma kramp giriyor. siz de böyle bir sorun yaşadınız mı? hamilelikte magnezyum ve kalsiyum kullanıyorduk ya kramp için emzirme döneminde de kullanılabilir mi acaba? bunun için kadın doğumcuma mı gitmem gerek yoksa dahiliyeciye mi? kadın doğumcuma gitmek pek istemiyorum çünkü memnun kalmadım.doğumdan sonra kullandığınız ilaç var mı? bi tek demir demişti sağlık ocağındaki ebe. kabızlık sorunum olduğu için kullanmıyorum onu da. vitamin de kullanmıyorum hamileyken de kullanmamıştım kabızlık yaptığından. şimdiden tşk ederim..

benimkide uykuya dalmıyor emerken uyuyor ama gazını çıkarmak için sarsılınca tekrar uyanıyor humana still çay içiyorum birde doğuş çayın rezenesini aldım içtim uykuya iyi uyusun diye.
ama bu rezene beni mahvetti sankim sarhoş oldum ilk içince anasonun kardeşi nede olsa rezene rakı içtim sandım biran

kv ye ben taktikca esimde bana surekli sende kv olcan diyip duruyooo

aldik cnm ondna ama hoşlanmadi paşam çok agladi

eh biz bin düşünelim malum talibimiz çokkk hıhh
gözün aydin canim atlatmıssın darisi basimizaa inşş.

nerde haberi olcakki :)
Sürekli takip eder, isimlerimizi aratır , benim işyerim fotografımı koymuş ona bile cok sinir olmuştu.. Kendi de zaten hiç hoşlanmaz ne face ne insta ne tweet hesabı var. Hiç olmadı .. Ben de saygı duyuyorum , hem istemiyo sonuçta , anlayışla karşılayıp dürüst da vranıyorum .. Prensipi anlauışı tarzı bu adamın.. Whats up ına bile koymaz..
Ama inşallah tanışmalar başlarsa yüzyüze tanışır, görüşürüz .. Cok cok memnun olurum.. Eşim şeffaf olmayan hiç bi ilişkiden hoşlanmaz. İnternet ortamı sohbetlerine de asla inanmaz .. Bi yerde tanışıp görüşüp bizzat sanal ortamsız konuşunca hiç kızmaz ama ona varım yani... Genel olarak internet ortamı sohbetlerine inanmıyo adam, saygı duyuyorum

Mesela bizim Kasım anneleri topiğinde kadın olamayanından , cocugu olmayanından , saçma sapan yardım isteyeninden , yalancısından , dolancısından neler neler cıktı bi senede ... Adam hepsin de de haklı çıkmaz mı ? Gecti karşıma evde güldü bana

bekleriz istanbula o zamannn

kızlar selam ,
1 hafta once kombimin karti yandi,
önceki gün çamaşir dünde bulaşik makinem bozuldu ne yapsam ben bilemedim , imdatttt

o kombinin kartı yanması sürekli elektrik kesilirse o yapabiliyo kombi kapalı olması lazım o da öyle yapabilir canım

Gunaydin kizlar bisey sorucn dun kirkimiz doldu ve ben adet gorur gibi kanamam basladi ama cok fazla orkit doluyo resmen oraya biraya gecti bu normalmi acaba

slm bende ağustos annesiyim ama henüz bebekle ilgili değilde doğumla ilgili konnular geçtiği için ben de temmuz annelerine katıldım.bende sadece demir hapı kullanıyorum aynı problemleri bende yaşıyorum.bu probleme bende cevap arıyorum:44:

Seni taniyorum cnm. Ben bugun saglik ocagina gidip sordum ebelere. Onlar da aile hekimine yonlendirdi. Magnezyum ve kalsiyumu kullanabilirsin dedi. Emzirdikten sonra ic ustunden bikac saat gecsin wcye gitmis ol filan dedi. Evde vardi bi sure kullanmayi dusunuyorum ben.

canım ben oğlumun sümükünü tel tokayla dışarı biraz çekip kalanını yumuşak bezle alıyorum çıkıyor. bazen hapşırırken kendi çıkıyor yakalıyorum bende. oğlum bugün 26 günlük kakası sarı ve cıvık canım

aynen benimkide öyle. ne yaparsam yapayım başka bi yerde uyuduğu zaman 15 dk geçmeden uyanıyor. memede uyuduğu zaman uzun uzun uyanıyor tam alıyor uykusunu

bana çok iyi geldi rezene çayı tadınıda sevdim. içöine birazcıkta anason koyuyorum. çok hoş oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…