Kuzularımmmm kızçelerim ve onların melekleriiiii
Mevlütü bitirdik şükürler olsun ve şimdi dinleniyoruz kızçem
çok yorulmuş uyuyor mışıl mışıl
Ayyy ben aşığım aşık.Rabbim eksik etmesin başımızdan ve devamı gelsin
Acenuuuuu oğluşuna aşık oldum kızçem henüz görmedi ama ben talibim
ne kadar cool o öyle saçlarına kurban...Facede ekledim kızçemin mevlüt resmini
Çok büyüdü çoookkkkkkkkkk
Mevlüt için çok yorulduk anacığımla...Ben biraz abrtıyorum birşeyler yapmak için
Mevlütte yine kurabiye yağtım şeker hamurlu,adına yazılmış çikolata yaptırdım,koskadan
mevlüt şekeri yaptırdım,lohusa şerbeti,pilavi,ayran,tatlı derken bitti
Geçmişi okudummmm kızlarrrrr ohhhh rahatımmmmm
yarimmmmm nerelerdesin???
resimlerini paylaşan kızçelere de bayıldımmmmm ne kadar güzel bebişlerimiz
oldu bizlerin ALLAH'ıma şükürler olsunnnnn
Hayırlı geceler
tek bakarken dediğin gibi kendi istediğim şekilde huylandırıyorum onu. ağladığı gibi almıyorum biraz konuşuyorum yattığı yerden sakinleşmesini bekliyorum. ama biri gelip karışınca huyu değişiyor hemen. ne çabuk öğreniyorlar hemen herşeyi.
birde benim oğlum kendi kendine uykuya dalamıyor hiç. illa emerek uyucak. bu aralar biraz onun için çabalıyorum ama yok gözleri bi açıyor kapatmıyor. emerken dalıyor uykuya
Biz nasıl paylaşıcaz paşalarımızı elin kızlarıyla yahuuu
Canım Beren Saat in oynadığı intikam dizisi var bilmem hiç izledin mi. insan evde olunca tv de ne varsa takibe alıyomuş bende gündüzleri onu izliyorum hafta içi. Neyse konuya geleyim. Orda Beren in sevgilisinin annesi var. nasıl fenaa bir kadın. oğluna yaklaşan herkesi püskürtüyor bütün geçmişini inceliyor gidip tehdit ediyor kızları falan. eşimde bana benzetiyor onu.bende paylaşamam oğluşumu kimseciklerle diyorum hep
Cnm otrıbebe nın Nazal aspiratoru var eczanelerden temın edebilirsin ..2 ucu plastıge baglı bır alet kendı nefesınle burundakı pıslıgı cekıorsun yedek ucları da satılıyor acayıp kullanıslı ve cok rahat edersın. Serum fızyoljıyı sıktıktan sonra oradakı sumuk yumusuyor ve cok rahat cıkıyor. Bırde elektırıklı aletler var ama ben ısrarla bunu tavsıye ederım. Iyı aksamlar
Kuzularımmmm kızçelerim ve onların melekleriiiii
Mevlütü bitirdik şükürler olsun ve şimdi dinleniyoruz kızçem
çok yorulmuş uyuyor mışıl mışıl
Ayyy ben aşığım aşık.Rabbim eksik etmesin başımızdan ve devamı gelsin
Acenuuuuu oğluşuna aşık oldum kızçem henüz görmedi ama ben talibim
ne kadar cool o öyle saçlarına kurban...Facede ekledim kızçemin mevlüt resmini
Çok büyüdü çoookkkkkkkkkk
Mevlüt için çok yorulduk anacığımla...Ben biraz abrtıyorum birşeyler yapmak için
Mevlütte yine kurabiye yağtım şeker hamurlu,adına yazılmış çikolata yaptırdım,koskadan
mevlüt şekeri yaptırdım,lohusa şerbeti,pilavi,ayran,tatlı derken bitti
Geçmişi okudummmm kızlarrrrr ohhhh rahatımmmmm
yarimmmmm nerelerdesin???
resimlerini paylaşan kızçelere de bayıldımmmmm ne kadar güzel bebişlerimiz
oldu bizlerin ALLAH'ıma şükürler olsunnnnn
Hayırlı geceler
Sürekli takip eder, isimlerimizi aratır , benim işyerim fotografımı koymuş ona bile cok sinir olmuştu.. Kendi de zaten hiç hoşlanmaz ne face ne insta ne tweet hesabı var. Hiç olmadı .. Ben de saygı duyuyorum , hem istemiyo sonuçta , anlayışla karşılayıp dürüst da vranıyorum .. Prensipi anlauışı tarzı bu adamın.. Whats up ına bile koymaz..nerde haberi olcakki :)
Sürekli takip eder, isimlerimizi aratır , benim işyerim fotografımı koymuş ona bile cok sinir olmuştu.. Kendi de zaten hiç hoşlanmaz ne face ne insta ne tweet hesabı var. Hiç olmadı .. Ben de saygı duyuyorum , hem istemiyo sonuçta , anlayışla karşılayıp dürüst da vranıyorum .. Prensipi anlauışı tarzı bu adamın.. Whats up ına bile koymaz..
Ama inşallah tanışmalar başlarsa yüzyüze tanışır, görüşürüz .. Cok cok memnun olurum.. Eşim şeffaf olmayan hiç bi ilişkiden hoşlanmaz. İnternet ortamı sohbetlerine de asla inanmaz .. Bi yerde tanışıp görüşüp bizzat sanal ortamsız konuşunca hiç kızmaz ama ona varım yani... Genel olarak internet ortamı sohbetlerine inanmıyo adam, saygı duyuyorum
kızlar selam ,
1 hafta once kombimin karti yandi,
önceki gün çamaşir dünde bulaşik makinem bozuldu ne yapsam ben bilemedim , imdatttt
o kombinin kartı yanması sürekli elektrik kesilirse o yapabiliyo kombi kapalı olması lazım o da öyle yapabilir canım
deiştirdik cnm , sebebini bilmiyoruz ,
yarin bulsk makinem gidicek servise , camasir yapildi .
iyi yapılacak birşeymiş demekki
mrb kızlar,
ben ağustos anneleri grubundayım ama sorularıma cvp bulmak için sizin gruba giriyorum okuyorum. çünkü bizim grupta şu an hamile arkadaşlar çoğunlukta, doğum yapanlar henüz gruba pek giremiyor. size yine bir sorum olacak cvplandırabilirseniz çok sevinirim. geceleri uyurken vücudum kaskatı kesiliyor aynı hamilelikte olduğu gibi. kıpırdanmaya çalışınca da bacağıma kramp giriyor. siz de böyle bir sorun yaşadınız mı? hamilelikte magnezyum ve kalsiyum kullanıyorduk ya kramp için emzirme döneminde de kullanılabilir mi acaba? bunun için kadın doğumcuma mı gitmem gerek yoksa dahiliyeciye mi? kadın doğumcuma gitmek pek istemiyorum çünkü memnun kalmadım.doğumdan sonra kullandığınız ilaç var mı? bi tek demir demişti sağlık ocağındaki ebe. kabızlık sorunum olduğu için kullanmıyorum onu da. vitamin de kullanmıyorum hamileyken de kullanmamıştım kabızlık yaptığından. şimdiden tşk ederim..
slm bende ağustos annesiyim ama henüz bebekle ilgili değilde doğumla ilgili konnular geçtiği için ben de temmuz annelerine katıldım.bende sadece demir hapı kullanıyorum aynı problemleri bende yaşıyorum.bu probleme bende cevap arıyorum:44:
canım ben oğlumun sümükünü tel tokayla dışarı biraz çekip kalanını yumuşak bezle alıyorum çıkıyor. bazen hapşırırken kendi çıkıyor yakalıyorum bende. oğlum bugün 26 günlük kakası sarı ve cıvık canımKızlar bebeğimin burnunda sumuk varnefes alırken ben rahatsız oluyorum bebeğim huzursuz diye burun deliği çok küçük oldugundan burun aspratoru ile de alamıyorum babyfiz damla var küçük tüpler seklinde nasıl kullanıcım kaç damla bilmiyorum bir kaç damla veriyorum ama genişine gidiyor oda yetersiz kalıyor ne yapmam lazım birde bebeklerinizin kamaları nasıl cıvık mı
aynen benimkide öyle. ne yaparsam yapayım başka bi yerde uyuduğu zaman 15 dk geçmeden uyanıyor. memede uyuduğu zaman uzun uzun uyanıyor tam alıyor uykusunucnm hotmail.com dan greblyosnkı mail adresne. lla msn olması gerek degıl
benmkı drekde aglamıyor ıı ıı mık gık.D ıyce gecck artık sonra basıyor cıyagı aglamyı pek svmyor usnıyor sanırmgelmeyede usenmsdı benm oglm gercı
bzde emerek uyyorz anca bugun aygmda sallamyı denedm uydu sandm koydm gozlerını acdı yne. memede uydu:)
bana çok iyi geldi rezene çayı tadınıda sevdim. içöine birazcıkta anason koyuyorum. çok hoş oluyorbenimkide uykuya dalmıyor emerken uyuyor ama gazını çıkarmak için sarsılınca tekrar uyanıyor humana still çay içiyorum birde doğuş çayın rezenesini aldım içtim uykuya iyi uyusun diye.
ama bu rezene beni mahvetti sankim sarhoş oldum ilk içince anasonun kardeşi nede olsa rezene rakı içtim sandım biran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?