aynen ufacık bebeğe bal mı verilir ama eskiden bebekle uğraşılmazmışki. biz gibi ilgilenmezlermiş. şımarır yoksabal mıııbal 1 yasına kadar verılmez bebeklere
benm annemde dıokı eskıden gaz sorunu yokktıkı dıo emzırırdık yatırıdık dıo bn torunlarda oğrendım gaz sancısını dıo eskıden cok farklıymıs
hea onlara gore doğru cunku bıze bakıorum allaha cok sukur hıc bıyrmızde bısey yok ama eskıdenmıs tabı
kafası yuksek yatrlmazmıs eşimn babannesı geldı alın o yastıgı taktı kadın nıe belı yamuk olur kambur olur alın onu yaslıda kadın bsede soleyemıosun solesnde dınlemıo senı kendı bıldıgını dgru zannedıo cunku
allah hepımıze yardmcısı olsun
canım 3640 gr doğdu oğlum 6. gün kontrolde 3650 ydi. şimdi 25. gün 4150 gr. dolapta süt biriktiremedim henüz. ama bundan sonra sağıp biriktiricem. birde mamadan sonra suda vermek lazımmış. ben oğluma sütümden başka bişey vermek istemedikçe bişey çıkıyorNefidecimm bişey sorcam bebişin ilk günlerde kilo verdi mi? Genelde ödemi atıyor ya bebekler ilk birkaç günde ondan sordum. Çünkü genelde doktorlar ilk 10 günde bebeklerin doğum kilosuna dönmesini bekliyorlar bunu normal karşılıyorlar . Eğer senin oğlun da ilk günlerde kilo verip sonra tekrar doğum kilosuna ulaştıysa ve onun üzerine 500 gr aldıysa normal de olabilir gibi geldi bana . Buzluğa süt atıyor muydun sen? Olmazsa mama yerine onlardan ver ilk başta 1 hafta falan daha gözlemle . Tabi doktor daha iyi biliyordur takip eden doktoru sonuçta ama aklıma bunlar geldi bir diyetisyen gözüyle
aynen ufacık bebeğe bal mı verilir ama eskiden bebekle uğraşılmazmışki. biz gibi ilgilenmezlermiş. şımarır yoksa
ya birde ben büyüklerin bazı şeyleri unuttuğunu düşünüyorum. banada eskiden bebekler 40 ına kadar emer uyur hiç ağlamaz diyorlar. sonrada ayy benim çocuğumda çok ağlıyordu 1 yaşına kadar bven hiç uyumadım diyor aynı kişi
çok karışan olunca bizde strese giriyoruz. birde zaman eskisi gib i değilki doğru bilgiye çok kolay ulaşılıyor. gece yarısı bile doktorumu arayıp bilgi alabiliyorum ben. o yüzden kulaktan dolma bilgiler beni tatmin etmiyor uygulamıyorum hiç.aynn ole cnm unutuolarbızdede var o kısılerdenbanyo suyu konusu bde yengem le yıkıoduk sıcak yap dıo ama bebgmn derısı ne kı sıcak yapım suyu bn ılık yaptım o sıcak artk tek yıkıcam bırısı karısınca cocukta neye ugradgnı sasırıo
kullanıcı kontrol paneline gir canım soldan profil düzenleyi seçşu ımza alanı nerde yhacızelge yapıcam bulamadım:26::26:
çok karışan olunca bizde strese giriyoruz. birde zaman eskisi gib i değilki doğru bilgiye çok kolay ulaşılıyor. gece yarısı bile doktorumu arayıp bilgi alabiliyorum ben. o yüzden kulaktan dolma bilgiler beni tatmin etmiyor uygulamıyorum hiç.
Bende mama almıştım lazım olursa diye ilk günler vermiştim sonra bırakmıştım. Doktor istediğin mamayı kullanabilirsin 1 numara olsun sadece dedi. Ben aptamil almıştım. doktorada sordum olur dedi.çok erken başlıyosun işebenim raporumda 8 ekimde bitiyor ama ben ocağa kadar ücretsiz kullanıcam. o kadar küçük bırakmak istemiyorum. söyledim iş yerime 6 aylık olana kadar yanında kalmak istiyorum diye sorun etmediler.
sen ne zaman veriyosun canım bide günde kaç kere veriyosun? bana dr her emzirmeden sonra 1 ölçü(30 ml) ver dedi. eğer onu hızlıca bitirip daha arıyorda 60 çıkar dedi. ben bugün öğlen emzirdikten sonra 30 ml hazırladım onu bile zor bitirdi. birde ağzından çıkıyor sütler nasıl yetmiyor sütüm hayret ettim. emincede yarım saat bazen 1 saat emdiği oluyor.neyse 1 ay vericem mama bakalım ne olucakaynn ole valla bde cocuk aglıo sutun yetmıodur lafları yokmu delı edıo bnı yha yetmedgnı anladgmda mama yapp verıorum zaten dr saolsun ac kalıcagna mama ver doysun ddı korkma mama vermekten ddı bde cnm sende baslıcaksın bızm drmuz sabahöğln aksam gbı zamn belrle ole ver ddı yoksa hep mama ıster ddı senı emmz ddı zamnını bılsın ddı
6 ay yapamadılar şu iznibende 1 ay kullanicam belki izin annemler yurt dısına cıkacaklar , kv ye bırakmak istemiyorum benim iş yerimde sorun oluyo izin maleseffff
aynn ole cnm unutuolarbızdede var o kısılerdenbanyo suyu konusu bde yengem le yıkıoduk sıcak yap dıo ama bebgmn derısı ne kı sıcak yapım suyu bn ılık yaptım o sıcak artk tek yıkıcam bırısı karısınca cocukta neye ugradgnı sasırıo
cok saol cnm actım
yha kızlar bnde alıcaktım ama 6. ayından snra kullanılıomus eczacı ole ddı bzde almadık kulak copünu ınceltıom ole temızlıorum bde fıs fısımız var
annemde bna ole dıo sende kv olucaksın kv takma o kadar dıe olsun dıo annemde oda aramızı yapmaya calısıo
sen ne zaman veriyosun canım bide günde kaç kere veriyosun? bana dr her emzirmeden sonra 1 ölçü(30 ml) ver dedi. eğer onu hızlıca bitirip daha arıyorda 60 çıkar dedi. ben bugün öğlen emzirdikten sonra 30 ml hazırladım onu bile zor bitirdi. birde ağzından çıkıyor sütler nasıl yetmiyor sütüm hayret ettim. emincede yarım saat bazen 1 saat emdiği oluyor.neyse 1 ay vericem mama bakalım ne olucak
evde tek olarak ben busuru işguc oluyo tabı bebgmı ıhmal etmıorum bu arada kucaga almak zor oluyo bıraz
ben emzırıorum gazını cıkarıorum yanıma yatıorum muhabbet edıoruz oğluşmla ellerınden tutuyorum sevıorrum edıorum sevgmı verdgmı dusunuorum uyuynca yerıne yatırıom sureklı kucagmda deıl yanı
sallamk neye faydalıymıs kı cocuk sersem oluyo kafası bı oyana bı buyana m.ettm sımdı beynımı gelısıomus kı
aman küserlerse küssünler. görümcenin çocuğu var mı? biliyor mu karnında taşıyıp sonra doğurup onu kucağına almayı. kendinden bile yavrunu sakınmayı bakarken bile içinin titremesini biliyor mu acaba. hiç anlamıyorum bu insanları9 ay tasi her derdi ile tek basina ugras bebek doguncadaa herkes kendinde bi had bularak herseye karişsinnn ohh ne alaaa , görümcem 20 gundur küs bana gelmio çok şükür kv de küsmüştü ama 4 gün sürdü geldi yinee
9 ay tasi her derdi ile tek basina ugras bebek doguncadaa herkes kendinde bi had bularak herseye karişsinnn ohh ne alaaa , görümcem 20 gundur küs bana gelmio çok şükür kv de küsmüştü ama 4 gün sürdü geldi yinee
canım 3640 gr doğdu oğlum 6. gün kontrolde 3650 ydi. şimdi 25. gün 4150 gr. dolapta süt biriktiremedim henüz. ama bundan sonra sağıp biriktiricem. birde mamadan sonra suda vermek lazımmış. ben oğluma sütümden başka bişey vermek istemedikçe bişey çıkıyorbirde bugün ben doğumdaki dr una gidemedim. gözü için randevusuz gittim. kendi dr u yokmuş.başkasına gittik.takip defteride yanımda değildi.doğum kilosunu sordu bana sadece ona göre az dedi kilo alımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?