2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

ben yaptircam rota aşisi ,
kusan bebek ya üşütüyor yada fazla geliyor mamasi.

bu gaz işini çözebilecek biri çıkmaz sanırım bu böyle kabul etmek gerek yediklerimiz yüzde 20 oranında etkili oluyormuş yani çok da ilgili değil sanırsam kızım çok gazlı bir bebekti ağlardı ama geçti gitti 2 yaşında şimdi oğlumda ağlıyor damla masaj rezene sıcak su torbası gezdirme vs. gün geçiriyoruz işte :)

Bizim dr oyle diyo mesela, yenidoganin saati olmaz dedi. Beste de gaz sancisi cekince devamli emmek istiyo, agrisi gecer gibi mi geliyo bilmiyorum. Hic saatim kalmadi, ne zaman emiyo ne kadar emiyo bilemiyorum bu da beni tedirgin ediyo. Herkesi her seyi emmeye calisiyo, elini, babasini, anneannesini Bi de sutum mu cok bol bilemiyorum kizim bazen 5 dkda doyuyor. Eger sagarsam 15 dkda douyor. Cok komik bu bebekler yaaa, bazen agzinin sutle dolmasina bile sinirleniyo benimki, yutmaya yetisemiyo heralde :) ama dunya tatlisi hepsi Allah acilarini gostermesin

süt yetmeyip doymadığından sürekli ağlıyosa ne yapmamı önerirsiniz peki?...
karşısına geçip izleyemem herhalde :)

benim oğlan da çok komik ya, ilk memeyi verdiğime soluksuz emiyo sonra boğazında kalıyo boğulur gibi oluyo allah korusun yan çevirip sırtına vuruyorum öhö öhö diyo normale dönüyo normale döner dönmez ağzını kuş gibi açıp memeye tekrar saldırıyo sanki 2 saniye önce boğazında süt kalan bu değil

maşallah ne güzel kilo almış biz de dün 1 aylık aşımızı olduk bütün gün uyumadı acayip huzursuzdu ya .. hemşire bu aşı ateş ağrı yapmaz dedi ama bütün gün mızıldadı durdu nası yapmıyor anlamadım

ateşi çıkmamıştır da aşıdan korkup huzursuzlanmıştır annesi...

Cnm çok kusuyosa çok emziriyorsundur.onlar doyduğunu bilmiyorlarki ben kendimden biliyorum bizimde aynı durum bazen çok ağlıyor gazı var biliyorum eşim tutturdu aç bu çocuk meme ver dedi nasıl aranıyor ama elini kolunu emiyor.dedim emzirdim aç değil ama vicdan yaptım öle diyince emzirdim.gürrr diye bir kustu eşimin tişörtü boydan boya kusmuk oldu.emmek onları rahatlattığı için her sıkıntıda emerek rahatlamaya çalışıyorlar.

ateşi çıkmamıştır da aşıdan korkup huzursuzlanmıştır annesi...

ayy o iğne bacağına girdiğinde nası bağırdı içim gitti ya, eşim de hemen göğsüne bastırdı sarıldı sustu ama gözünde gözyaşı damlaları kalmış babasının tişörtüne sıkı sıkı nası tutundu yavrum korkudan .. şu aşılar hastalıklar olmasa yavrularımız acı çekmese

Kizlar oglumun burnu tikandi dun gece yawrum bi turlu uykuya dalamadi,bide kayinvalidelerdeyiz 2gecedir zaten rahat degilim,neyse sabah eczaneden baby fiz diye damla aldik,brunonun bi degisigi..bi iki damla damlattik serumu n tamamini bosaltmadik burnuna , sanki iyi gbi geldi simdi yine tikandi burnu yawrum resmen hirildiyo uykuda ..esim gelcek yarimsaate doktora goturelim diyo,sizce napalim kizlar serumun tamamini burnuna bosaltalimmi yoksa gitsekmi doktora..off dr a tasinmaktan ta biktim resmen 21gunluguz 11 gunu nerdeyse dr da gecti sarilikti atesti derken bide bu tikanma,????

kızlar uzuncccaaaa bi aradan sonra nihayet ben de girebildim siteye:)
öncelikle doğum yapan herkeslere tekrardan hayırlı uğurlu olsun, rabbim analı babalı sağlıcakla büyütsün inş :) hasta bebişlerimize de şifaların en güzeli en hızlısı gelsin inş...
mehmet zahid'im günü o kadar dolduruyo ki kendime vakit ayıramaz oldum ama azmettim tüm geçmişi ve doğum hikayelerini bitirdim :)
oğluşum hepinizi öpüyo teyzeleri... daha sık görüşmek dileğiyle....

süt yetmeyip doymadığından sürekli ağlıyosa ne yapmamı önerirsiniz peki?...
karşısına geçip izleyemem herhalde :)

Yarim canım aynı şeyleri yaşamışız seninle. Ben de doymuyor diye doktora sormadan mama verdim ilk ay boyunca. Herkes neden veriyorsun diyordu sinir oluyordum
E napiiim emiyor hala ağlıyor demek ki doymuyor diyordum
Sonra bir aylık kontrolünde doktor dedi ki kilo alımı iyiyse mama verilmez dedi
Ben de dedim ki e emiyor ağlıyor sütten sonra mamayı da içiyor sütümün yetip yetmediğini nerden bilecem dedim
Doktor dedi ki emmenin sonuna doğru sinirli sihirli hareketler yapıyorsa gazı vardır gazını çıkart dedi
O cümle bizim hayatımızda dönüm noktası oldu
O günden sonra 23 gün geçti hiç mama vermedim sürekli emzirdim sütüm yetiyormuş demek ki.
Sen de emzirince her memeden sonra gazını çıkart bak gör rahatlicaktır
Doymadığından değilmiş gazmış sorunu meğer. İnşallah işine yarar canım
Ayliz prensesi öpüyorum:)

Canım o damlayı damlattıktan sonra otribebe'yle çekersen ne var ne yok çıkar:)
Çıkanlara sen bile inanamazsın:)

yarimcim golden goat var birde onu dene istersen keci sutunden. anne sutune en yakin oymus fiyati biraz daha fazla ama

msc canim ben de yaptircam rota virusu aşısı

valla ben her isteğinde veririyorum.yani emziriyorum.ilk çocugumda da öyle yaptım. banasaatli emzirmek tuhaf geliyor.böyle daha iyi bence. emzirdikten sonra hemen gazını çıkarıyorum. bide kimyon da veriyorum. ondan sona güzel güzel uyuyor

bende ilk kızımda çok çektim bu idarar yolu enfeksiyonun dan hastanede bile yattık 3 4 gün. Allah bi daha göstermesin
Alt temizliğine dikkat et.

kimyonu nasil veriyosun canim ?

kimyonu nasil veriyosun canim ?

Canım ben de veriyorum kimyon iki şekilde. Ya 1 çay kaşığına sütümü sağıyorum içine bi çimdik :) kimyon atıyorum öyle veriyorum. Ya da 1 çay bardağı suyu kaynatıyorum içine yarım çay kaşığı kimyon ve 1/4çay kaşığı şeker koyuyorum karışım soğuyunca zaten kimyon dibe çöküyor suyundan 2 çk veriyorum ikisi de çok rahatlıyor benimkini dene istersen ben 20 günlük olduğundan beri veriyorum

canım cevız badem fındık yesen sutu yaglandırıyor ben bıraz bıraz yıyorum hergun hatta annem kaynar dıye bısı yapıyo ıcıne bunlardan atıp ıcıyorum sutu arttırıyor humanayı felan bıraktım ben ole dolaba atacak kadar cok asırı degıl ama kılo alımı ıyı oglumun cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…