zeynoxa, allah şifa versin kardeşim inşallah bi sıkıntı çıkmaz...
arkadaşlar bebişleriniz görmeye başladı mı sizi? ne zaman görüp tepki verecek bu dombikler acaba :)
zeynoxa, allah şifa versin kardeşim inşallah bi sıkıntı çıkmaz...
arkadaşlar bebişleriniz görmeye başladı mı sizi? ne zaman görüp tepki verecek bu dombikler acaba :)
aldik cnm ondna ama hoşlanmadi paşam çok agladi
Ahh bnde dün geceye kadar senin gibi düşünüyodum, ben sütü yetmeyen arkadaşa sağdığım sütleri veriyorum -evet kızımın süt kardeşi var :) geçen gece kızım gazlı olunca ona da sordum senin kız benim sütü içtikten sonra gazlandı mı diye ; yoo gayet güzel içiyor mışıl mışıl uyudu dedibende sütümü suçluyodum yağlı gaz yapıyor diye
çok teşekkür ederim keyfimbilir Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Rabbim kimseyi evladı ile imtihan etmesin
Benimki otuz bilmem kaç günlük , odada sonuna kadar beni takip ediyo 2 gündür de ben gülünce gülüyooooooooo nerdeyse kahkaha atacak.. Cok tatlı pek tatlı maşşşaalllaaahhh .... Gazsız olduğu vakitler tabikiiiiiiiizeynoxa, allah şifa versin kardeşim inşallah bi sıkıntı çıkmaz...
zamankulesi aynısı benim akrabamada olmuş tekrar istemişler ama sorun çıkmamıştı içini ferah tut inşaallah Allahın izni ile temiz çıkacak..slm kızlar iyisinizdir inşallah ben pek iyi değilim şahsen tapuk kanı sonucunda troid hormonunda sorun çıktı ebe sınırda da olsa tekrar istiyorlar korkmana gerek yok dedi ama ne bileyim yine de korktum işte sizlerde yada çevrenizde böyle olan var mı
glowworn sana diğer topikden yazmıştım ama belki göremezsin çok çaresizim belki burdan görürsün diye burdanda yazayım dedim özel mesaj hakkım yok daha yeni açtım. ben 34 haftalıkken bebeğimde hafif ventrikülomegali tespit edildi. doktorun ilk ultrason ölçümünde 12.2 çıktı sonra profesöre gittik rıza madazlı o da 11.4 12.2 arasında değer ölçtü bizin sorunumuz sadece beynin sol tarafında var diğer taraf normal. fetal mr istedi orda da sonuç 11 çıktı . şimdi ay sonunda tekrar gideceğiz diğer testlerde hiçbir sorun çıkmadı. seninde aynı sanırım . senin bebeğin şu an nasıl? son zamanlardaki ölçümlerin neydi ve doğumdan sonraki ölçümlerin neydi ...ah keşke telefonun olsa da seni arayabilsem. kafayı yemek üzereyim
canım ben mesaj atamıyorum okudum mesajını senin için bir sakıncası olurmu bilmiyorum ama bana telefonunu vermen mümkünmü özelden ben mesaj atabilsem yazardım ama yazamıyorum mesaj ama vermezsen anlarım nolur bizede dua etcanım bebeğin hayırlı olsun sağlıcakla kucagına alırsın ınsallh bızim ılk 30 haftada tesbıt edıldı 12.7di 39. haftada14.7 oldu corpus callosum agenezısı var benım oğlumda canım hatta bugun kranıyal mrı cekılecek haftayada hocaya kontrolu var hiçç üzülme ben bosuna uzulmusum ne derlerse desınler kafana takma bıze doğup olecek bile dediler anne karnında hep oğlumun kafası 3 hafta onden gıdıyordu ama cocuk dogdu butun değerleri %90 persentıl uzerındeymıskafası heryerı orantılı norolojık muayneso ıyı ısıtmesı gormesı yakın takıp yapabılıyor kafasını dık tutuyor cok sukur sağlıklı özzelden de mesaj attım sana,
benım kadın doğumcum her zaman dedıkı orası kapalı bı kutu Allahtan başkası bılemez bosuna uzuyorsun derdı her zaman
sadece sezeryanla doğum yapmak zorunda kaldım çatım musaıt oldugu halde kadın bebeği riske atmak ıstemedi 36cm kafa çevresi oldugu için
bol dua et çaresızde hıssetmehersey ALLAHtan ben oğluma baktıkça şükrediyorum
slm kızlar iyisinizdir inşallah ben pek iyi değilim şahsen tapuk kanı sonucunda troid hormonunda sorun çıktı ebe sınırda da olsa tekrar istiyorlar korkmana gerek yok dedi ama ne bileyim yine de korktum işte sizlerde yada çevrenizde böyle olan var mı
kızlar bu saatli emzirme olayını bende asla yapamıyorum.
uyanıyor direk memeye saldırıyor zaten :) 5-8 dk emiyor 15 dk sonra bir daha.yarım saat sonra bir daha.
uyumaya yakın bir daha.uyumadan önce memeyle savaşıp uyumak için bir daha
böyle sürüyor serüvenimiz.
emdikten sonra omuzda gaz çıkarıyoruz.çıkarmazsa çığlık atıyor
sabah saatleri mesela 5 ile 8 arası 5 dkda bir ıkınıyor uykusunda sonra geri dalıyor.
ama gece 3-4 saat uyuduğunda sesi çıkmıyor.gece gündüz kavramı zaten yok.gerçekten çok komik bunların halleri :)
5-6 saat ileri proglamam lazım bizimkini ama nasıl yapıcam bilmiyorum.
bu arada bizde pek bağırsak gazı yok sanırım mide gazı varonu da çıkarıcam diye sürekli meme istiyor işte yapışık ikiz olduk :)
bende arada kimyon versem mi kisab simplex var ama 2 kez verdşm sadece çok kullanmak istemiyorum.
bende de uyumaya çalışırken benzer durum var. kimyon rezene anason çayı yapıyorum günde 2 bardak içince bebişimde ben de rahatız zırt pırt emzirince tüm sütüm boşa akıyor biraz emip dışarı atıyor ama 2 saatte bir emzirince düzgün emiyor uyuması da rahat oluyor ben 2 saatte bir emzirmeye gayret ediyorum tabi oğlum her daim bişeyleri emmek istiyor dayanıcaz artık...
oğluşunu sünnet eden anneler, cumartesi inşallah biz de sünnet ettiricez ürolog bi akrabamız var ona götürücez yalnız pazar günü tam 1 aylık olacak doktorumuz sorun olmaz dedi ama tam sınırda sünnet ettiren var mı bi de bebişlerimiz çok acı çekiyor mu?
hepinizi çok özledim bebişler nasıl herkes iyidir umarım. uzun zaman oldu girmeyeli bugün 56. günümüz ikinci ay bitek üzere. gaz sancımız son gaz devam ediyor ama öğrendik ikimizde çıkartmayı :) kızlar bizim ikinci ay bitiminde üçlü aşımız var bilindiği üzere bebişlerin. şimdi bizim 29 ağustosta. sağlık ocağından gelmeden banyo yaptırt üç gün su deymemesi lazım bir kaşık da ateş düşürücü ver ateş olacak zor bi aşı biraz uğraşacaksın dedilerdoktoruma sordum oda şurup yerine gitmeden fitil koy gelince gece çok ateş olursa tekrar koyarsın dedi. aşıyı yaptıran var mı çok korkuyorum ateşten
slm kızlar iyisinizdir inşallah ben pek iyi değilim şahsen tapuk kanı sonucunda troid hormonunda sorun çıktı ebe sınırda da olsa tekrar istiyorlar korkmana gerek yok dedi ama ne bileyim yine de korktum işte sizlerde yada çevrenizde böyle olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?