bu 40 çıkarma olayını ben yapmayacağım sadece önce kendim gusül abdesti alırım sonra bebişe banyo yaptırırız bi de yasin suresini okur hayır dua ederiz bebiş için tamamdır:)
bızzz geldıkkkkk buyumussmuyum teyselerımmmmmmm
kız annelerıı benm fotumu gosterın kızlarnıza talıbım
merhaba oğluşumun güzel teyzeleri ve onların minnak kardeşleri.. biz biraz arayı açtık özür dileriz... bugün 49 günlük oldukve buda oğluşumdan birkaç kare... maşallah deyin kızlar..
Eki Görüntüle 783053 Eki Görüntüle 783054 Eki Görüntüle 783055 Eki Görüntüle 783057
şimdiye kadar gerçekten hayatım çok boşmuş son 49 gün asıl hayatmış. bu tarifsiz bir aşk tarifsiz bir duygu. insan kelimelere gerçekten dökemiyor Allahıma binlerce kere şükürler olsun ve herkese tattırsın inşallah..şimdi bir geçmişe bakalım tekrar döneriz..
bu 40 çıkarma olayını ben yapmayacağım sadece önce kendim gusül abdesti alırım sonra bebişe banyo yaptırırız bi de yasin suresini okur hayır dua ederiz bebiş için tamamdır:)
bızzz geldıkkkkk buyumussmuyum teyselerımmmmmmm
kız annelerıı benm fotumu gosterın kızlarnıza talıbım
Annişler cumartesi oğluşumu sünnet edicez pazar günü de 1. ayımız doluyor ve pazartesi de aşımız var herşey üst üste anlayacağınız.
1. ay aşısını erteletmek istiyorum daha hemşireyle görüşmedik bu mümkün mü acaba sünnetin acısı biraz geçsin öyle yaptıralım diyorum ne dersiniz?
merhaba oğluşumun güzel teyzeleri ve onların minnak kardeşleri.. biz biraz arayı açtık özür dileriz... bugün 49 günlük oldukve buda oğluşumdan birkaç kare... maşallah deyin kızlar..
Eki Görüntüle 783053 Eki Görüntüle 783054 Eki Görüntüle 783055 Eki Görüntüle 783057
şimdiye kadar gerçekten hayatım çok boşmuş son 49 gün asıl hayatmış. bu tarifsiz bir aşk tarifsiz bir duygu. insan kelimelere gerçekten dökemiyor Allahıma binlerce kere şükürler olsun ve herkese tattırsın inşallah..şimdi bir geçmişe bakalım tekrar döneriz..
ben yaptırdım canım üçlü aşıyı doktor ateşi olabilir dedi fitil verdi ama ateş olmadı.korkulacak bişi yok sadece aşı olurken çok ağlıyor iki bacak bi kol canlarım dayanamıyorlar ben bile ağladım onla
inan nerdeyse hergün yiyorum dediklerini. rezene çayı içiyorum hergün. kuru kayısı yiyorum. meyve yiyorum. bakalım zamanla düzelir heralde. bu arada bugün sağlık ocağına gittim topuk kanı için. ptesi 4150 gr dı oğlum bugün 4300 gr çıktı. iyi bi artış dimi 3 gün için
canım ben mesaj atamıyorum okudum mesajını senin için bir sakıncası olurmu bilmiyorum ama bana telefonunu vermen mümkünmü özelden ben mesaj atabilsem yazardım ama yazamıyorum mesaj ama vermezsen anlarım nolur bizede dua et
bebek fazla emerse fazlasını kusar.yüz üstü yatır 5 -10 dk hem kusmugu bogazına kaçmaz hemde rahat gazını çıkarır.bizim yiğitde bazen çıkarıyor çok az.bende yüz üstü yatırıyorum.yanında gazını çıkarana kadar bekliyorum sonra yan yatırıyorum.her doktor farklı söylüyor canım.eger tamamını çıkarmadıysa küçük sızıntıdan birşey olmazmış.eger yediğinin tamamını çıkarıyorsa drna görün.ben daha sonra yeniden emzirmiyorum zaten kusuyorsa doymuştur.kızlar hani bebişler kusuyor ya sonra yine emziriyor musunuz? doktorlarınız ne diyor bu konuda? ya emek emek emiyor sonra kusuyor bazen..
bebekleri emerek uyuyan anneler gazını çıkarmadan nasıl yatırıyosunuz? sancıyla uyanmıyomu? yada uyurken gazını nasıl çıkarıyosunuz?
Fazla emdiği sütü kusuyomuş canım o yüzden tekrar emzirmiorum o acıkana kadarkızlar hani bebişler kusuyor ya sonra yine emziriyor musunuz? doktorlarınız ne diyor bu konuda? ya emek emek emiyor sonra kusuyor bazen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?