2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
merhaba oğluşumun güzel teyzeleri ve onların minnak kardeşleri.. biz biraz arayı açtık özür dileriz... bugün 49 günlük olduk ve buda oğluşumdan birkaç kare... maşallah deyin kızlar..

şimdiye kadar gerçekten hayatım çok boşmuş son 49 gün asıl hayatmış. bu tarifsiz bir aşk tarifsiz bir duygu. insan kelimelere gerçekten dökemiyor Allahıma binlerce kere şükürler olsun ve herkese tattırsın inşallah..şimdi bir geçmişe bakalım tekrar döneriz..

oy yesinler paşayı

aman allahım gözler kesin elden gider :18: 20-25 günlük bir konuşma:18:

canim biz sunneti çok kolay atlattık inş kolayca atlatırsınızz

masalllahh canımmm

Aynen benim kızım da şu yaşına kadar hiç aşıdan ateşlenmedi. ama ben nolur nolmaz diye eve gelince hep bir kere birazcık ateş düşürücü şurup verdim. bize de sadece aşıdan sonra yıkamayın diyolardı. bi de aşı olduktan sonra eve gidince biraz ağrı kesici ateş düşürücü şurup verebilirsin diyolardı. Ama aşı süper bişey annecikler sakın bebişler ağlıyo diye üzülmeyin, en fazla 2 dk ağlar geçer, ama ya aşı diye bişey olmasaydı? o hastalıkların hepsini uzun uzun yaşıcaklardı, çok şükür ki böyle çareler var artık

RNA TASARIM keçe bebek şekeri, keçe nikah şekeri

bence iyi canım oğlum 3 gunde 100 grm almıstı doktorum iyi demişti

kızlar hani bebişler kusuyor ya sonra yine emziriyor musunuz? doktorlarınız ne diyor bu konuda? ya emek emek emiyor sonra kusuyor bazen..

maşallah oğluna.cicileride çok yakışmış.küçük adam olmuş .büyümüş bu bebiş.ayyy kızlar bu yakışıklıyı görünce peşinden koşarlar.temmuz bebekleride maşallah kilo boy güzellik var.çok şirin bebekler.Allah nazardan korusun bebeklerimizi....

bebekleri emerek uyuyan anneler gazını çıkarmadan nasıl yatırıyosunuz? sancıyla uyanmıyomu? yada uyurken gazını nasıl çıkarıyosunuz?

kızlar hani bebişler kusuyor ya sonra yine emziriyor musunuz? doktorlarınız ne diyor bu konuda? ya emek emek emiyor sonra kusuyor bazen..
bebek fazla emerse fazlasını kusar.yüz üstü yatır 5 -10 dk hem kusmugu bogazına kaçmaz hemde rahat gazını çıkarır.bizim yiğitde bazen çıkarıyor çok az.bende yüz üstü yatırıyorum.yanında gazını çıkarana kadar bekliyorum sonra yan yatırıyorum.her doktor farklı söylüyor canım.eger tamamını çıkarmadıysa küçük sızıntıdan birşey olmazmış.eger yediğinin tamamını çıkarıyorsa drna görün.ben daha sonra yeniden emzirmiyorum zaten kusuyorsa doymuştur.

bebekleri emerek uyuyan anneler gazını çıkarmadan nasıl yatırıyosunuz? sancıyla uyanmıyomu? yada uyurken gazını nasıl çıkarıyosunuz?

bizimkisi tekrar uyanıyor bende tekrar gazını çıkarıp uyutuyorum.bazende yüz üstü yatırıyorum gazı çıkana kadar uyanmıyor böylece.ama kucağıma alınca genelde uyanıyor bazen zor uyutuyorum.gazını çıkarmadan zor durumda kalınca önceden yatırıyordum uyanmasından sakındığım için. yüz üstü yatırmayada korktum önceleri. baktım bizimki kafasını oynatabiliyor çevremdekiler yüz üstü yatırdı birşey olmadı.artık gözetimim altında yalnız bırakmadan yüzüstü yatırmaya başladık.gaz sancımız çok şükür pek yok.ama bebişim kabız olmuş.neden bilmiyorum.bebekler kendiliğnden geçermiş nette okkudum 10 gün bekleyin normal diyor.sence normal mi canım.aylizin nasıl büyüdü mü.hala gazınız varmı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…