inan nerdeyse hergün yiyorum dediklerini. rezene çayı içiyorum hergün. kuru kayısı yiyorum. meyve yiyorum. bakalım zamanla düzelir heralde. bu arada bugün sağlık ocağına gittim topuk kanı için. ptesi 4150 gr dı oğlum bugün 4300 gr çıktı. iyi bi artış dimi 3 gün içincanım cevız badem fındık yesen sutu yaglandırıyor ben bıraz bıraz yıyorum hergun hatta annem kaynar dıye bısı yapıyo ıcıne bunlardan atıp ıcıyorum sutu arttırıyor humanayı felan bıraktım ben ole dolaba atacak kadar cok asırı degıl ama kılo alımı ıyı oglumun cok sukur
benimki emerek uyuyor canım. sonra sakince yerine yatırıyorum ağzına emziğini veriyorum( bu arada artık alıştı gibi emziğekızlar benim oğluş illa kolumda omzumda tosbağa gibi uyuyor.. sizinkiler nasıl? emerek veya sallayarak uyuyan var mı?
Selamlarr canlarr
Dün eşimin izin günüydü kızlar. Bizde oğluşumuzu babannesine bırak dışarı çıktıkBi cesaret sütümü sağmıştım onu bıraktık birde mama bıraktım. 4-5 saat dışarlardaydık eşimle. Benim gözlük almam lazımdı onu aldık. oğluma mevlüt takımı aldık. pazar günü 40 mevlütünü yapıyoruz oğluşumun.
Uzun zaman sonra dışarı çıkmam hemde eşimle başbaşa çok keyif verdi rahatlattı beni. ama oğluşumuda çok özledim.durup durup telefondaki fotolarına baktım oğlumun. eşimde dalga geçiyor benle sanki günlerdir görmüyorsun bu ne hal diye. Halbuki ben oğlumu uykusunda bile özlüyorum
oğluşum babannesini hiç üzmemiş. uslu uslu durmuş.
Ama ben eve gelince oğlum birazcık beni üzdü.
Benim tembel oğluşum tek bir öğünle hemen biberonu benimsemiş. Karnı aç olduğu halde emmedi bi türlü. Bikaç kere çekiyor sonra süt hızlı gelmeyince basıyor çığlığı.akşam 6 dan gece 12 ye kadar emzirmek için mücadele ettim. 1 dk bile tutmadı memeyi ağzında. ağzına sıktım sütü zorla ağzında tuttum. en fazla 10 dk emdio kadar üzüldümki almıycak diye. Gece uyku sersemi yeniden güzelce emmeye başladı bugün yine normale döndü çok şükür. Kolaya ne kadar çabuk alışıyorlarmış çok şaşırdım. artık mama takviyesini kaşıkla yapıcaz. biberon vermiycez. İnşallah vazgeçmez oğlum annesini emmekten
Bu arada bugün sağlık ocağında 2. topuk kanını verdik. ptesi 4150 gr olan oğlum bugün tartıda 4300 gr çıktı. Sizce iyi kilo almışmı 3 günde?
hepinizi çok özledim bebişler nasıl herkes iyidir umarım. uzun zaman oldu girmeyeli bugün 56. günümüz ikinci ay bitek üzere. gaz sancımız son gaz devam ediyor ama öğrendik ikimizde çıkartmayı :) kızlar bizim ikinci ay bitiminde üçlü aşımız var bilindiği üzere bebişlerin. şimdi bizim 29 ağustosta. sağlık ocağından gelmeden banyo yaptırt üç gün su deymemesi lazım bir kaşık da ateş düşürücü ver ateş olacak zor bi aşı biraz uğraşacaksın dedilerdoktoruma sordum oda şurup yerine gitmeden fitil koy gelince gece çok ateş olursa tekrar koyarsın dedi. aşıyı yaptıran var mı çok korkuyorum ateşten
hepinizi çok özledim bebişler nasıl herkes iyidir umarım. uzun zaman oldu girmeyeli bugün 56. günümüz ikinci ay bitek üzere. gaz sancımız son gaz devam ediyor ama öğrendik ikimizde çıkartmayı :) kızlar bizim ikinci ay bitiminde üçlü aşımız var bilindiği üzere bebişlerin. şimdi bizim 29 ağustosta. sağlık ocağından gelmeden banyo yaptırt üç gün su deymemesi lazım bir kaşık da ateş düşürücü ver ateş olacak zor bi aşı biraz uğraşacaksın dedilerdoktoruma sordum oda şurup yerine gitmeden fitil koy gelince gece çok ateş olursa tekrar koyarsın dedi. aşıyı yaptıran var mı çok korkuyorum ateşten
Bizde titreşimli ana kucağı almıştık bi kere yattı çok iyi geldi mışıl mışıl uyudu ama bu sefer de titreşimi kapatınca uyanıyo , titreşim istiyyyo hep, hem nasıl alışıveriyorlar150gr 3 günde çok çok iyi maşallah aya vurunca 1500 gr yapıyorSelamlarr canlarrDün eşimin izin günüydü kızlar. Bizde oğluşumuzu babannesine bırak dışarı çıktıkBi cesaret sütümü sağmıştım onu bıraktık birde mama bıraktım. 4-5 saat dışarlardaydık eşimle. Benim gözlük almam lazımdı onu aldık. oğluma mevlüt takımı aldık. pazar günü 40 mevlütünü yapıyoruz oğluşumun. Uzun zaman sonra dışarı çıkmam hemde eşimle başbaşa çok keyif verdi rahatlattı beni. ama oğluşumuda çok özledim.durup durup telefondaki fotolarına baktım oğlumun. eşimde dalga geçiyor benle sanki günlerdir görmüyorsun bu ne hal diye. Halbuki ben oğlumu uykusunda bile özlüyorum oğluşum babannesini hiç üzmemiş. uslu uslu durmuş.Ama ben eve gelince oğlum birazcık beni üzdü.Benim tembel oğluşum tek bir öğünle hemen biberonu benimsemiş. Karnı aç olduğu halde emmedi bi türlü. Bikaç kere çekiyor sonra süt hızlı gelmeyince basıyor çığlığı.akşam 6 dan gece 12 ye kadar emzirmek için mücadele ettim. 1 dk bile tutmadı memeyi ağzında. ağzına sıktım sütü zorla ağzında tuttum. en fazla 10 dk emdi o kadar üzüldümki almıycak diye. Gece uyku sersemi yeniden güzelce emmeye başladı bugün yine normale döndü çok şükür. Kolaya ne kadar çabuk alışıyorlarmış çok şaşırdım. artık mama takviyesini kaşıkla yapıcaz. biberon vermiycez. İnşallah vazgeçmez oğlum annesini emmekten Bu arada bugün sağlık ocağında 2. topuk kanını verdik. ptesi 4150 gr olan oğlum bugün tartıda 4300 gr çıktı. Sizce iyi kilo almışmı 3 günde?
Selamlarr canlarr
Dün eşimin izin günüydü kızlar. Bizde oğluşumuzu babannesine bırak dışarı çıktıkBi cesaret sütümü sağmıştım onu bıraktık birde mama bıraktım. 4-5 saat dışarlardaydık eşimle. Benim gözlük almam lazımdı onu aldık. oğluma mevlüt takımı aldık. pazar günü 40 mevlütünü yapıyoruz oğluşumun.
Uzun zaman sonra dışarı çıkmam hemde eşimle başbaşa çok keyif verdi rahatlattı beni. ama oğluşumuda çok özledim.durup durup telefondaki fotolarına baktım oğlumun. eşimde dalga geçiyor benle sanki günlerdir görmüyorsun bu ne hal diye. Halbuki ben oğlumu uykusunda bile özlüyorum
oğluşum babannesini hiç üzmemiş. uslu uslu durmuş.
Ama ben eve gelince oğlum birazcık beni üzdü.
Benim tembel oğluşum tek bir öğünle hemen biberonu benimsemiş. Karnı aç olduğu halde emmedi bi türlü. Bikaç kere çekiyor sonra süt hızlı gelmeyince basıyor çığlığı.akşam 6 dan gece 12 ye kadar emzirmek için mücadele ettim. 1 dk bile tutmadı memeyi ağzında. ağzına sıktım sütü zorla ağzında tuttum. en fazla 10 dk emdio kadar üzüldümki almıycak diye. Gece uyku sersemi yeniden güzelce emmeye başladı bugün yine normale döndü çok şükür. Kolaya ne kadar çabuk alışıyorlarmış çok şaşırdım. artık mama takviyesini kaşıkla yapıcaz. biberon vermiycez. İnşallah vazgeçmez oğlum annesini emmekten
Bu arada bugün sağlık ocağında 2. topuk kanını verdik. ptesi 4150 gr olan oğlum bugün tartıda 4300 gr çıktı. Sizce iyi kilo almışmı 3 günde?
aynen canım 2 kez alıyorlarmış. kan alınırken çok ağladı kuzum ama bittiği gibi sustu eve giderken yolda uyudu hatta.canım 2. topuk kanını niye verdiniz bi daha mı alacaklar yaaa
bence kilo alımı iyi
gaz sancısı gelmeye başladığında karnına masaj yapıp ayaklarınıda ileri geri itince sancı hafifliyor. birde zamanla zaten o sancılar ilk zamanlara göre azalıcak. ve söylenenlere göre 3 ayı bitince gaz sancısı tamamen bitiyormuş. zamanla azalıcak inşallah kuzularımızın sancıları.Kızlar eşimin arkadaşının önerisiyle bi bitki çayı karışımı aldık. Naturpy Milk Tea.
Bilmiyorum ondan mıdır, kızımın gaz sorunu azaldı ve uykusu da iyi çok şükür. Fiyatı 15 TL, biz aktardan almıştık ama eczanelerde de satılıyor. Süt arttırıyor deniyor ama ben pek farkedemedim, ama içindeki bitkiler sayesinde kızımda gaz sorunu yok denecek kadar azaldı, uykusu da düzene girdi. Denemek isteyen olursa diye söyleyim dedim.
bende şaşırdım canım. hatta inanamayıp bir daha sordum kilosunu kendimde baktım. mamanın faydası belki bilemiyorumBizde titreşimli ana kucağı almıştık bi kere yattı çok iyi geldi mışıl mışıl uyudu ama bu sefer de titreşimi kapatınca uyanıyo , titreşim istiyyyo hep, hem nasıl alışıveriyorlar150gr 3 günde çok çok iyi maşallah aya vurunca 1500 gr yapıyor
Sabırla verdim memeyi ağzına bugün yine normal emiyor oğlum çok korktum istemicek diye.Oy tatlım kıyamam canını sıkma üzüntüde sütü etkiler
Bebişin kilo alımı mükemmel bence maşallah oğluşunaaa :)
Sabırla verdim memeyi ağzına bugün yine normal emiyor oğlum çok korktum istemicek diye.
inşallah biraz daha kilo alır oğluşum. senin kızın nasıl canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?