2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Önce okumuştum canım alıntı yapmadan ...senin oğluş muydu ...
Geçmiş olsun kuzum.
Masajı aksatma sakın.zaten açıldıkça daha az çabak çıkıyor.inş geçer kısa zamanda.bildigim kadarıyla biraz sert masaj daha iyi açıyor kanalı.

Senin de doğumun zor olmuştu değil mi?
Ben bekarkende hep zor,kötü normal doğum hikayeleri duydum ,bana öylesi sdenk geldi herhalde.şöyle heybetli biri olsam da çatr çatır doğursam derdim hep )
Bir tanıdığımız 5 normal doğum yaptı ama hatun boylu poslu.gık demeden doğurdum ,sancıyı evde çektim hep hastaneye doğurmaya gittim diye anlatırdı ona çok özenirdim bu konuda ama kısmet değilmiş...
Kimine göre çok kolay kimine göre çok zor bir olay bu.Allah sağlık versin hepsi gelip geçer.

Allah I'm patronum aradı beni :))
Özledik seni nasıl keyfin oğlan nasıl dedi,fotosunu yolla yeni dedi.
Yayla havası aldın bomba gibi bekliyoruz seni dedi :)))
Çok beklersin dedim içimden :)) kreş açarsa belki belki belki :))

yaa onunda estetiği varmıymış. Valla ilerleyen zamanda düşünebilirim ben bunu

kızlar nasılsınız? geçmişi okudum kızımı yüzüstü yatırdım uyuduktan sonra hiç yatırmamıştım çok rahat sanki şu anda sağolun valla :)

Kızlar karın atlakları yüzünden valla eşimle bile beraber olmaya utanıyorum tiksinecek diye ( o göbeği pek takmıyor ama elimde değil işte. Aslında çatlaklara iki tane çare buldum ilki kremlerle. 1 yılda neredeyse tamamen geçiyormuş.3 kremle. ama 1 tanesini emzirirken kullanamıyoruz. emzirme bitince kullanayım dedim ama çatlaklar beyazlaşınca da çok fayyda etmiyormuş kremler.
ikinciyi doğum doktorum söyledi plastik cerrahiler 6 aydan sonra mezoterapi yapıyorlarmış yanlış anlamadıysam. çoğu yok oluyormuş ama bu da pembe olan çatlaklar için geçerli. beyazlaşınca tedavi edilemiyor. başka çare bulan varsa bana özelden ulaşabilir mi? uzun zaman girmediğim oluyor, her zaman geçmişi okuyamadığım için cevap yazılsa da kaçırabilirm.

Kızlaaar neyle korunuyorsunuz? eşim korunuyor ama şu iğne, haplar ve spiral dışında başka korunma yöntemi var mı?

Bide bişey paylaşmak istiyorum, kızım ilk doğduğunda sarılığı çabuk atsın diye biberonla besledim 10 günlükken 100 ml tüketmeye başlamıştı. Anam dedim ne oluyoruz sarılık geçince memeye döndük. bugün yine biberonla verdim ne kadar içiyor anlamak için 60 ml zor içti valla. bugün 48 günlük olduk. yani diyeceğim şu biberonla beslenen çocuğun obez olma riski çok yüksek bence. çocuk karnının doyduğunu anlamadan biberondan akıyor bebek de içiyor da içiyor ta ki midesi şişinceye kadar. hani hızlı yemek yiyenler hem çok yer hem şişman olurlar ya aynen öyle. biberon iyi olsaydı Allah memeden süt getirmezdi de doğarken bebeğin yanına sütü hiç bitmeyen bi tane biberon verirdi diye düşünüyorum Yüce Rabbim var işte bir bildiği

Valla bi de bana sor.. Kulaklarımda 8 tane delik var.. Küpe deliği.. Bi tanesine yetmez o su... Salla gitsiiiiin... Akışına bırak hayatı.. Ya da suyu

sana da bayılıyorum arkadaşım valla aynı bendensin :) rahat bırakmak lazım hayatı kendini bebekleri fazla pimpiriklenmeye gelmiyormuş yaşlanan kendin oluyorsun sonunda :)

Son düzenleme:
günde 3kere merhemle masaj yapıyorum bazende emzirirken sütümle masaj yapıyorum canım.
Benim doğum biraz zor olmuştu canım. Geçti gitti tabide bir dahakine normale cesaret edemem büyük ihtimalle.

Geçen hafta benide aramışlardı. izin bittiği gibi gel dicek diye çok korktum ama ücretsiz iznimide konuştuk olumlu konuştu çok rahatladım ocakta iş başı yapıcam ben kısmetse oğlumun 5 ayı bitmiş olcak. biraz daha toparlanmış olcak. yoksa ekim 8 de izin bitiyor. minnacık kuzumu bırakamam ki
aaahh aahhh keşke 2-3 yaşına kadar durabilsm yanında ama şartlar çalışmamı gerektiriyor. İşe başladığım gibi ev almayı düşünüyoruz eşimle inşallah istediğimiz gibide olur. Oğluşum benim gibi kiradan kiraya büyümesin. Kendi evinde aynı yerde büyüsün istiyorum. Bunun içinde fedakarlık yapmak gerekiyor işte napalım.

ahh ahh...
bende gık demeden doğurdum hemde epiduralsiz falan ama gelgelelim sonrasına... herşey mükemmel görüntü facia o da düzelicek diyolar bakalım kısmet artık...

Canım bende takviye olsun diye biberonla mama veriyorum. 2 göğsümden emzirdikten sonra 30 ml mama veriyorum. zor bitiriyor onu. ama karnıda iyice doyduğu için güzelce uyuyor çok şükür
yüzüstü yatmak çookk rahatlatıyor bebişleri. karın ağrılarıda azalıyor bu sayede.

ahh ahh...
bende gık demeden doğurdum hemde epiduralsiz falan ama gelgelelim sonrasına... herşey mükemmel görüntü facia o da düzelicek diyolar bakalım kısmet artık...

İnş düzelir canım ya...o kadar kötü değildir belki sana öyle geliyordur üzme kendini.
Normal hâli de pek güzel sayılmaz zaten takma o kadar :)))
Sen plates yapıyordun değil mi ?
O kasları çalıştıran hareketler var.tıparlanmasına yardımcı olur belki...

evet canım biberonla takviye olur hani arada verilir ama tamamen biberon vermek hele mecbur değilse bence çocuga çek büyük kötülük direk şişman bir bünyenin temeli atılıyor

İnş herşey gönlünce olur canım.
Evet gönül ister büyüdükleri ana şahit olalım hep ama dediğin gibi işte...
Ücretsizi de kullanalım bakalım nolacak bu işler...

eskiden yapıyodum şimdi yaptığım tek şey aylze bakmak... hee bi de wcgidebiliyorum arada bi... tabi bişi yiyip içemediğimden ona da pk ihtiyaç olmuyo ya neyse

Bebişler büyüyünce anca yaparız o hareketleri. Şimdi sakin oldukları her fırsatta ya dinleniyoruz yada biraz ev işi yapabiliyoruz. belki o zamana kadar kendiliğinden düzelir..

eskiden yapıyodum şimdi yaptığım tek şey aylze bakmak... hee bi de wcgidebiliyorum arada bi... tabi bişi yiyip içemediğimden ona da pk ihtiyaç olmuyo ya neyse

:))) sorma bizimki de tuttu mu tutuyor.geçen yalnızız evde durmadı bir türlü ağla ağla...
Lavaboya gidemedim altıma yaptım yapıcam...
En son babam geldi de nolur bi 5 dk bakar mısın dedim de yanına bırakıp gittim.

evet canım biberonla takviye olur hani arada verilir ama tamamen biberon vermek hele mecbur değilse bence çocuga çek büyük kötülük direk şişman bir bünyenin temeli atılıyor

Slm güzel anneler. Nasılsınız bakalım inşallah bebişlerde iyidir:)gaz sorunuyla ilgilî baya bi konu geçmiş bizim şimdiye kadar yoktu ama 3 gündür var ve bugün dahada arttı. Sizlerin yaptıklarını denedim özellikle kimyonu ama hala gazını çıkartamadı yavrum kıvranıp duruyo birde çok şiddetli deği galiba sancı geldikçe ağlıyo onun dışında bişeyi yok. Yüz üstü yatırdım ama çok rahatsız oldu. Sav simplex aldık nerdeyse bitecek ama bi etkisi olmuyo varmı öneriniz kızlar ne verenimde oğlum hemen pırtlatsın :))

ay ben bazen acaba kucağıma alıpta mı gitsem wc ye diye düşünüyorum

Oğlumu az önce emzikle uyuttum ilk kez:):) Bugün 12den beri memede uyuycak,,öyle olunca bende ne zaman doydu doymadı tam bilemiyorum,,benim de ruhum daraldı eminim o da sıkılmıştır,,ani bir kararla gittim emziği aldım geldim dedim kesin alışır ,,tahmin ettiğim gibi de oldu tabi hemen kabul etmedi,zorladım biraz ,,alınca uyuyuverdi hemen:):) Yerim onu ben

Bebişler büyüyünce anca yaparız o hareketleri. Şimdi sakin oldukları her fırsatta ya dinleniyoruz yada biraz ev işi yapabiliyoruz. belki o zamana kadar kendiliğinden düzelir..

Uyurken biraz iş yapayım diyorum,sonra uyanıyor besle uyut derken zaman geçiyor.tekrar işe dön .bu sefer misafir geliyor. Ona hizmet et.oğlan uyandı besle,uyut :)) bu döngü böyle devam ediyor.sonunda bir bakmışım ki yorgunluktan oturduğum yerden kalkamıyorum ne sporu ne hareketi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…