Kıslaaaaaaa
kate middleton a sordum cok memnunmuş notmal dpgurmaktan...
Hadi bakalım biraz kendinize gelin ayol
bi moral bozukluğu bi şey aaaaaaaaa
düzelir orası burası
tek derdiniz bu olsun..
Senin eline öyle geliyordur yahu
benim ilkide normaldi eşim de ben de bi şey hissetmedik
hatta keşke biraz bozulsaymış da bu kadar erken 2. Hamile kalmasaymışım yaneeeee
varın siz düşünün....
Anam 2 dakika bırakın gidin çişe... Azıcık aağlasınlar
kaç dakika sürüyo ki sizin tuvalet olayları
moraller yükselsin hadeeeee
bıcırıkları kreşe yollamaya 53 ay kaldı bitti bile 1 ay
ohhhhhhhhh
Kıs bırak azıcık:))))))))
Kıyamıyoruz anacım...sancı varken ağlamasına...
Rahatlığından yolla bize de azıcık :)
Burdaymışsın hem çabuk gelir
kızlar hani bebişler kusuyor ya sonra yine emziriyor musunuz? doktorlarınız ne diyor bu konuda? ya emek emek emiyor sonra kusuyor bazen..
Gazını çıkarmadan uyumak yok bızde yoksa bağırsaklara ınerse kıvranmaktan bır hal oluyor yavrucak.oun ıcın yarım saatte olsa çıkarmadan uyutmuyoruz.bebekleri emerek uyuyan anneler gazını çıkarmadan nasıl yatırıyosunuz? sancıyla uyanmıyomu? yada uyurken gazını nasıl çıkarıyosunuz?
Sıimdı abdestı ne zaman alcaz?39 mu 40 mı 41 mi?Ben anlamadımdoğduğu günü 0 olarak saymaya başla, tam 40. gün hangi saatlerde doğduysa o namaz vakti geçmeyecek şekilde gusül abdesti alıyoruz.. yani mesela benim 18 temmuz ikindin 4 te doğum oldu, 27 ağustosta öğlen namazını kılacak şekilde gusül abdesti alacağım. benim bildiğim bu şekilde canım
kızlar dun gece oğlumn burnu tıkandı tıkanıodu ama bu kadar deıldı
emzıgını verıorum tutamıo ağznda bnı ememıo tıkanıo genzıne gdıo cok kotuydu gecemız
gece tabı bı acıle gttk dr damla verdı burn asprtorude aldık ama hıc bı ıse yaramadı hıc bse cıkmadı burnndan hırıl hırıl uyudu arada tıkanıodu ters cevırıodum sabaha kadar basında oturdm tıkanır dıe napıcm bılmıorum yarın dr a gdcez bugun almadılar cok doluymus ınş bu gecede olmaz ole
nıe bukadar tıkanırkı yhabızden haberler bole
Canım bızımkıde oyle.Ilk yaptığımızda bızde beceremedık.Gifrer burun damlası aldık ve ağızla cekılen burun aspıratoru.Otrıbebe. Cekmeden once en az 6 7 damla damlatıyoruz burnuna.Kuru olduğu ıcın yumuşasın pıslıkler dıye.Daha sonra yavaş yavaş cekıyoruz.Vala çıkanlara ben bıle ınanamadım.Ama cok rahatlıyor.Onun ıcın bol bol damlat ve yavaş yavaş cek.Otomatık olanlar canını acıtabılır belkı bızımkı nefesle cekılıyor.Nefesımızı ayarlıyoruz.Birde boğazında balgam varsa yan yatır.Daha rahat uyuyorlar.
Canım adet olmuşsundur.Ablamında oyle olmuştu.Bakalım benım nasıl olacak?dıkıslerım acıyor bazen Bırde ayakta kalırsam agrı oluyor genıtal bölgemde.Zamanla geçer.kızlar bızm 42. gunumuz bır hafta kadqar kanamm yoktu dun kanmm oldu bugnde dvm bu ne smdı nıe olur sızdede olan varmı acaba
bde dıkşlerı acıyan varmı norml dgm yapanlar
enm belm agrıo epıdureln yapıldıgı yer bebgmı ayakta gydrrken eglıorum bda zor dogruluyorum yha
Slm güzel anneler. Nasılsınız bakalım inşallah bebişlerde iyidir:)gaz sorunuyla ilgilî baya bi konu geçmiş bizim şimdiye kadar yoktu ama 3 gündür var ve bugün dahada arttı. Sizlerin yaptıklarını denedim özellikle kimyonu ama hala gazını çıkartamadı yavrum kıvranıp duruyobirde çok şiddetli deği galiba sancı geldikçe ağlıyo onun dışında bişeyi yok. Yüz üstü yatırdım ama çok rahatsız oldu. Sav simplex aldık nerdeyse bitecek ama bi etkisi olmuyo varmı öneriniz kızlar ne verenimde oğlum hemen pırtlatsın :))
Sap sımplex ıyı ama karında sancı yapıyor ben nurse harveys den daha memnunum hem sancıyı alıyor hem gazı çıkartıyor hem rahat uyutuyor.Sende dene ıstersen.
canım benim en son çözümüm dövülmüş çörek otuyla badem yağı oldu. onu biraz beklettikten sonra yağından yarım çay kaşığı veriyorum karnını ovuyorum. ayaklarını karnına ittiriyorum çıkarıyor gazını. bi dene istersenSlm güzel anneler. Nasılsınız bakalım inşallah bebişlerde iyidir:)gaz sorunuyla ilgilî baya bi konu geçmiş bizim şimdiye kadar yoktu ama 3 gündür var ve bugün dahada arttı. Sizlerin yaptıklarını denedim özellikle kimyonu ama hala gazını çıkartamadı yavrum kıvranıp duruyobirde çok şiddetli deği galiba sancı geldikçe ağlıyo onun dışında bişeyi yok. Yüz üstü yatırdım ama çok rahatsız oldu. Sav simplex aldık nerdeyse bitecek ama bi etkisi olmuyo varmı öneriniz kızlar ne verenimde oğlum hemen pırtlatsın :))
canım benim en son çözümüm dövülmüş çörek otuyla badem yağı oldu. onu biraz beklettikten sonra yağından yarım çay kaşığı veriyorum karnını ovuyorum. ayaklarını karnına ittiriyorum çıkarıyor gazını. bi dene istersen
emzik kolaylık valla benimkide alıştı artık uyurken beni emzik yapmıyorOğlumu az önce emzikle uyuttum ilk kez:):) Bugün 12den beri memede uyuycak,,öyle olunca bende ne zaman doydu doymadı tam bilemiyorum,,benim de ruhum daraldı eminim o da sıkılmıştır,,ani bir kararla gittim emziği aldım geldim dedim kesin alışır ,,tahmin ettiğim gibi de oldu tabi hemen kabul etmedi,zorladım biraz ,,alınca uyuyuverdi hemen:):) Yerim onu ben
En yoğun hareketimiz emzirmek alt değiştirmekUyurken biraz iş yapayım diyorum,sonra uyanıyor besle uyut derken zaman geçiyor.tekrar işe dön .bu sefer misafir geliyor. Ona hizmet et.oğlan uyandı besle,uyut :)) bu döngü böyle devam ediyor.sonunda bir bakmışım ki yorgunluktan oturduğum yerden kalkamıyorum ne sporu ne hareketi :)))
şekerim moral kaynağım oldun sen bugünKıslaaaaaaa
kate middleton a sordum cok memnunmuş notmal dpgurmaktan...
Hadi bakalım biraz kendinize gelin ayol
bi moral bozukluğu bi şey aaaaaaaaa
düzelir orası burası
tek derdiniz bu olsun..
Senin eline öyle geliyordur yahu
benim ilkide normaldi eşim de ben de bi şey hissetmedik
hatta keşke biraz bozulsaymış da bu kadar erken 2. Hamile kalmasaymışım yaneeeee
varın siz düşünün....
Anam 2 dakika bırakın gidin çişe... Azıcık aağlasınlar
kaç dakika sürüyo ki sizin tuvalet olayları
moraller yükselsin hadeeeee
bıcırıkları kreşe yollamaya 53 ay kaldı bitti bile 1 ay
ohhhhhhhhh
Ben büyük tuvaletimde ana kucağına koyup banyo da uzak bi yere koyuyordum ilk çocuğumda .. O daha gazlı idi..şekerim moral kaynağım oldun sen bugün
wc olayına gelince çişte sorun yokta öteki gelince ben bırakamıyorum uzun sürebiliyor
evet tatlım. ve ona başladığımdan beri uykusunda bile gaz çıkarıyor. çok fazla zorlanmıyorbadem yağımı içiriyosun:26:
Sen daha gazına kıyamıyosan diş çıkarırken cıldırcak, delircek, ağrıdan kaşıntıdan amuda kalkacak, şanslı baby ise ateşi olmicak falan filaaaaaannnnnn
Al kucağına babyyyyyimmmm şimdi bi tuvalete gidicem
seni çok iyi anlıyorum karnın ağrıyor ama birazcık seni yatağına bıeakıcam..
Sonra hemen gelip alıcam yavrum de..
Ben vallaha öyle diyorum böyle kafayı kaldırıp susmuş beni dinliyo tatlı şey...
evet tatlım. ve ona başladığımdan beri uykusunda bile gaz çıkarıyor. çok fazla zorlanmıyoremerken bile bağırsaklarının çalıştığını duyuyorum.pıtır pıtır kakalar geliyor
Ama kendi ihtiyaclarını karşılaman lazım onun sağlam annesi olarak dimdik ayakta durman için.. Brn daha çirkin bi bebek görmedim bu yaşımda , sen gördün mü..Evet kıyamıyorum,kıyamam da....
Bu saydıklarını yeğenleri yaşarken anasını babasını uyutup,başında nöbet tutan bir halayım,teyzeyim ben.
Bebek deyince akan sular duruyor bende...
Onlar kadar masum,savunmasız ,günahsız bir canlı yok daha dünyada...
Seviyorum hepsini güzel çirkin demeden elimde değil ,dolayısıyla kıyamıyorum.
bence dene canım oğluma çok faydası oldu. ama acı badem değil tatlı badem yağı kullanıyoırum. aynı yağla karnınada masaj yapabilirsin.İlk defa duyuyorum .bizde de işe yarar mı acaba?
bizimkide dikiyor gözleri yüzü kızarıyor. derin düşüncelere dalıyor. çok tatlı oluyor yaa. bende bacaklarını kımıldatıp masaj yaparak yardımcı olmaya çalışıyorum kuzuma. birde bazen o kadar gürültüşü yapıyor ki kakasını kendi bile sıçrıyor o seseIkınmayı bilmediklerini surdan anlayabilirsiniz
biz tuvaletimizi yaparken belden aşağısını kasar sıkarız ya
onlar hep elini kolunu çenesini sıkıyo, belden yukarısını ..
Bilmiyorlar daha , ayak bacak sıkabiliyorlar tam oraya odaklanamıyorlar
Ay cok tatlılar yaaaaa
Valla içime katasım geliyo baby leri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?