2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlarrr bebek dürüsü duydunuz mu hiç? geçen bi tanıdık yaptı yemek vermişler evde bebeğin eşyaları falan gösterilmiş. Gelenler hediyeleriyle gelmişler. ben hiç duymamıştım yapan var mı hiç

Kıslaaaaaaa
kate middleton a sordum cok memnunmuş notmal dpgurmaktan...
Hadi bakalım biraz kendinize gelin ayol
bi moral bozukluğu bi şey aaaaaaaaa
düzelir orası burası
tek derdiniz bu olsun..
Senin eline öyle geliyordur yahu
benim ilkide normaldi eşim de ben de bi şey hissetmedik
hatta keşke biraz bozulsaymış da bu kadar erken 2. Hamile kalmasaymışım yaneeeee
varın siz düşünün....
Anam 2 dakika bırakın gidin çişe... Azıcık aağlasınlar
kaç dakika sürüyo ki sizin tuvalet olayları
moraller yükselsin hadeeeee
bıcırıkları kreşe yollamaya 53 ay kaldı bitti bile 1 ay
ohhhhhhhhh

:))))))))
Kıyamıyoruz anacım...sancı varken ağlamasına...
Rahatlığından yolla bize de azıcık :)
Burdaymışsın hem çabuk gelir

:))))))))
Kıyamıyoruz anacım...sancı varken ağlamasına...
Rahatlığından yolla bize de azıcık :)
Burdaymışsın hem çabuk gelir
Kıs bırak azıcık
doga kanunu bu
biraz aglicak, bağırsakları gelişiyor ...
Gazlı baby de olsa büyüyünce hatırlamıyo
doktorlar da diyo gem acı falan hissetmoylar
ıkınmayı bilmiyorlar..
Öğrenince ortam mortam dinlemez her yerde patlatıverirler...

kızlar hani bebişler kusuyor ya sonra yine emziriyor musunuz? doktorlarınız ne diyor bu konuda? ya emek emek emiyor sonra kusuyor bazen..

Cok emince kusuyor.Onun ıcın devam etmıorum ben.

bebekleri emerek uyuyan anneler gazını çıkarmadan nasıl yatırıyosunuz? sancıyla uyanmıyomu? yada uyurken gazını nasıl çıkarıyosunuz?
Gazını çıkarmadan uyumak yok bızde yoksa bağırsaklara ınerse kıvranmaktan bır hal oluyor yavrucak.oun ıcın yarım saatte olsa çıkarmadan uyutmuyoruz.

Sıimdı abdestı ne zaman alcaz?39 mu 40 mı 41 mi?Ben anlamadım

Sen daha gazına kıyamıyosan diş çıkarırken cıldırcak, delircek, ağrıdan kaşıntıdan amuda kalkacak, şanslı baby ise ateşi olmicak falan filaaaaaannnnnn
Al kucağına babyyyyyimmmm şimdi bi tuvalete gidicem
seni çok iyi anlıyorum karnın ağrıyor ama birazcık seni yatağına bıeakıcam..
Sonra hemen gelip alıcam yavrum de..
Ben vallaha öyle diyorum böyle kafayı kaldırıp susmuş beni dinliyo tatlı şey...

canım benim en son çözümüm dövülmüş çörek otuyla badem yağı oldu. onu biraz beklettikten sonra yağından yarım çay kaşığı veriyorum karnını ovuyorum. ayaklarını karnına ittiriyorum çıkarıyor gazını. bi dene istersen

badem yağımı içiriyosun:26:

emzik kolaylık valla benimkide alıştı artık uyurken beni emzik yapmıyor

En yoğun hareketimiz emzirmek alt değiştirmek ve de gaz çıkarma operasyonları

şekerim moral kaynağım oldun sen bugün
wc olayına gelince çişte sorun yokta öteki gelince ben bırakamıyorum uzun sürebiliyor

şekerim moral kaynağım oldun sen bugün
wc olayına gelince çişte sorun yokta öteki gelince ben bırakamıyorum uzun sürebiliyor
Ben büyük tuvaletimde ana kucağına koyup banyo da uzak bi yere koyuyordum ilk çocuğumda .. O daha gazlı idi..
Bunda bırakıyorum yatağına emzikle 2 dakika falan oyalanıyo.. Bu daha az gazlı zaten..
Bi de ben oldum olası 2-3 günde bir büyük abdest yaparım.. Nedense??? Ordan biraz kaxançlıyım

Yoluna girer bi 2-3 aylık olsunlar daha iyi olur inşallah

Evet kıyamıyorum,kıyamam da....
Bu saydıklarını yeğenleri yaşarken anasını babasını uyutup,başında nöbet tutan bir halayım,teyzeyim ben.
Bebek deyince akan sular duruyor bende...
Onlar kadar masum,savunmasız ,günahsız bir canlı yok daha dünyada...
Seviyorum hepsini güzel çirkin demeden elimde değil ,dolayısıyla kıyamıyorum.

evet tatlım. ve ona başladığımdan beri uykusunda bile gaz çıkarıyor. çok fazla zorlanmıyor emerken bile bağırsaklarının çalıştığını duyuyorum.pıtır pıtır kakalar geliyor

İlk defa duyuyorum .bizde de işe yarar mı acaba?

Ama kendi ihtiyaclarını karşılaman lazım onun sağlam annesi olarak dimdik ayakta durman için.. Brn daha çirkin bi bebek görmedim bu yaşımda , sen gördün mü..
Yatagına bırakıp tuvalete gitmek onları günahkar falan yapmaz ki .. Anne olarak sağlam maddi manevi dimdik güçlü ve her daim pozitif olmalıyız .. Onların da fıtratları gelişirken her an her zaman ... Bu gaz kıvranmasında da böyle, ilerde okuldaki herhangi bir sorununda da.. Hep pozitif... Kıyamamak üzülmek , çaresizce kalmak değildir.. Güçlü olmalıyız ,, bugünlerin doyasıya tadını da çıkarmalı .. Çünkü gaz elbet bitecek.. Hemde o kadar kısa sürede

Ikınmayı bilmediklerini surdan anlayabilirsiniz
biz tuvaletimizi yaparken belden aşağısını kasar sıkarız ya
onlar hep elini kolunu çenesini sıkıyo, belden yukarısını ..
Bilmiyorlar daha , ayak bacak sıkabiliyorlar tam oraya odaklanamıyorlar
Ay cok tatlılar yaaaaa
Valla içime katasım geliyo baby leri
Su gelişimlerini gün gün izler her aşamaya şahit olurken inanılmaz zevk alıyorum baby imden..
3. Asla diyordum ama brn özlicem galiba bu veledler büyüyünce...

Son düzenleme:
bizimkide dikiyor gözleri yüzü kızarıyor. derin düşüncelere dalıyor. çok tatlı oluyor yaa. bende bacaklarını kımıldatıp masaj yaparak yardımcı olmaya çalışıyorum kuzuma. birde bazen o kadar gürültüşü yapıyor ki kakasını kendi bile sıçrıyor o sese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…