Sen daha gazına kıyamıyosan diş çıkarırken cıldırcak, delircek, ağrıdan kaşıntıdan amuda kalkacak, şanslı baby ise ateşi olmicak falan filaaaaaannnnnn
Al kucağına babyyyyyimmmm şimdi bi tuvalete gidicem
seni çok iyi anlıyorum karnın ağrıyor ama birazcık seni yatağına bıeakıcam..
Sonra hemen gelip alıcam yavrum de..
Ben vallaha öyle diyorum böyle kafayı kaldırıp susmuş beni dinliyo tatlı şey...
benimki görüyor. emerken dikip gözleri bana bakıyor. konuştuğum zaman dinliyor. çok renkli bişeyi karşısına getirip uzaklaştırırken takip ediyor. babası evdeyken babasını tak,p ediyor gözleriyle bazen. konuştuğum zaman aauu diye ses çıkarıyor.
valla kızlar ben sezeryan oldum kesinlikle tavsiye etmem. ben de karnıma dokunmaya korkuyorum buruş buruş çok kötü
boşver görüntüsünü yaa zamanla toparlar vajina nasılsa, keşke ben de normal yapabilseydim ama kısmet böyleymiş.. gerçi şuan çok şükür bi ağrım sızım sıkıntım yok ama doğumdan sonra çok zor ayağa kalktım...
hahahaynen ben de.. eşimi bekliyorum yapmak için
aynı annem gibi konuştuno da öyle der, sen önce kendine bakacaksın sonra bebeğe der hep:)
herkes burdayken bi daha sorayım, bebişleriniz sizi görüp tepki vermeye başladı mı? ne zaman görecekler bilen var mı???
canım bende sezeryanın bu kadar rahat olacagını hıc dusunmemiştim bı gunde ayaga kalktım sonrada hıc yatmadım ne agrı ne sancı cok sukur ama tabıkıde normal olanı en ıyısıdır oda nasıp olabılırse :9 normal doğum yapanda göbek olmuyomuda yanı kalmıyomu? ben göbegımı sarıyorum o bıngıllık gıttı ama hala 4 aylık gıbı duruyo
bende topuk kannda çok ağldım ikinciye eşim götürdü ben kapıda bekledim
inşallah cnım olmaz
bende bakıp bakıp bu benim mi diyorum.:)
canım benim 46 gün sürdü olabilir.
geen hafta kontroulm vardı doktora sordum spora başlayabilir miyim dye ne sporu sen sezeryan ile doğum yaptın 6 ay hiç bişey yapmayacaksın ağır dedi. ama dikkat ediyorum artık biraz biraz hamur işi ve tatlıyı azalttım. çünkü belim kg dan ağrıyor
çocuğu hazır su ile mi yıkıyorsun ?
ne güzel yaa demekki bünyeyle alakalı, 5 buçuk saat suni sancı aldım hiçbir ağrı sızı hissetmedim doktor şok oldu nası hissetmiyosun 3 dk da bir çok iyi sancıların var şuanda dedi hiçbişey hissetmedim ama o sezeryandan sonra ayağa kalkma, sonrasındaki 1 hafta boyunca yatıp kalkma olayı beni bitirdi ya... canımdan can gitti... bağıra bağıra yürüdüm resmen dikişlerimin acısından...bi de epudiral oldum güya...hatırladıkça o acıyı bi daha yaşıyorum sanki ya
sezeryanda göbek kalır gibi şeyler doğru değil, etrafımda sezeryan olan onca insan var 5-6 ayda bilemedin 1 yılda eski hallerine geri döndüler ne göbek kaldı ne bişey... benim göbüş şuan çok yumuşak veaynen 4 aylık hamile gibiyim ama gider diye düşünüyorum
bu masaj ayrıntılı nasıl yapılıyor? benim oğluşun sol gözü hafif çapak yapıyor ve yaşarıyor.. doktorun damlasını 5 gün kullandık ama pek değişmedi..
Evet canım hazır su ile.zafen yarım kova su işimizi görüyor.yeğenlerimi de hep öyle yıkadık.yakınımızın çocuğu amip kapmıştı şebeke suyundan.pinpiriklendik biz de bebek kendini toparlayana kadar bu şekilde yıkıyoruz.bende topuk kannda çok ağldım ikinciye eşim götürdü ben kapıda bekledim
inşallah cnım olmaz
bende bakıp bakıp bu benim mi diyorum.:)
canım benim 46 gün sürdü olabilir.
geen hafta kontroulm vardı doktora sordum spora başlayabilir miyim dye ne sporu sen sezeryan ile doğum yaptın 6 ay hiç bişey yapmayacaksın ağır dedi. ama dikkat ediyorum artık biraz biraz hamur işi ve tatlıyı azalttım.
çocuğu hazır su ile mi yıkıyorsun ?
kızlar bende sezeryan dogum yaptım ısteyerek.zorlugunuda gormedım gobekte kalmıycak sankı gıdıyo 2 kılom kaldı sadece ama normal dogum yapmak ısterdım.burayada yazmıstım normal dogum yapmak ıstıyorum ama eskısı gıbı olmamaktan korkuyorum sonucta annede olsam kadınım dıe.bır arkadas ta normal dogum yapmıstı sonrasında kı goruntuden o da rahatsız olmus doktora gıtmıstı kadında eskısı gıbı olmaz demıs ama sımdı daha ıyı dıyo zamanla yanıvalla kızlar ben sezeryan oldum kesinlikle tavsiye etmem. ben de karnıma dokunmaya korkuyorum buruş buruş çok kötü
boşver görüntüsünü yaa zamanla toparlar vajina nasılsa, keşke ben de normal yapabilseydim ama kısmet böyleymiş.. gerçi şuan çok şükür bi ağrım sızım sıkıntım yok ama doğumdan sonra çok zor ayağa kalktım...
hahahaynen ben de.. eşimi bekliyorum yapmak için
aynı annem gibi konuştuno da öyle der, sen önce kendine bakacaksın sonra bebeğe der hep:)
bır de benım fıstık alsa su emzıgı kaç tane denedıysem almadıAllahım bu emziği bulandan razı olsun ne rahatlıkmış
yarımcım sezeryanlı bırı olarak senı anlyabılıyorum 12 saat doğum sancısı cekıp sezryn oldum benım bıle vajınam genışlemış değilki sizlerin
gözüyle burnun olduğu yere yapılıyor canım. hafif ovarak bana doktor damla değilde merhem verdi. onla yapıyorum yağlı olduğu için cildide zarar görmüyor ovarken. bazende sütümle yapıyorum.
Canım anlatırım tabiki ama doktorun göstermesi daha etkili olur.tıkanıklığın olduğu göz pınarına işaret parmağınla dairesel hareketlerle masaj yap parmağını kaldırmadan burnunun hizasından parmağını aşağı indir birkaç kez tekrarlayınca kanalda biriken çapak çıkıyor.
Ama şekerim göz bu şakaya gelmez.doktoruna da sor ,belki başka türlü bürtılanıklık olabilir.
Evet canım hazır su ile.zafen yarım kova su işimizi görüyor.yeğenlerimi de hep öyle yıkadık.yakınımızın çocuğu amip kapmıştı şebeke suyundan.pinpiriklendik biz de bebek kendini toparlayana kadar bu şekilde yıkıyoruz.
Benim doktor 1.ay dan sonra hafif egzersizlere başlayabilirsin.2.ayda artık spora başlayabilirsin dedi.sezeryan benimki de.
Hatta başladım bile minderde egzersizlere.2 kez yapabildim gerçi daha.hatta 2.de zorladım herhalde ilk günkü gibi ağrı hissettim bir süre.
bende 12 saat cektim 5 dakkaya bıre dusmustu mahvoldum cok fenaydı 12 saat boyunca bıde sunı degıl kendı sancımdı mahvoldum :))) inşallah gider hiç güzel değil kendimi annem gibi hissediyorum göbeklı kıloluılk kalkerkenkı agrı cok fenaydı evet ama kanama kontrolu cok agrılıymıs onu hıssetmedıgıme sevındım :)) ama benı kısmet olursa 2.cocugumada normalı deneyecem merak ediyorum nasıl bısı
kızlar bende sezeryan dogum yaptım ısteyerek.zorlugunuda gormedım gobekte kalmıycak sankı gıdıyo 2 kılom kaldı sadece ama normal dogum yapmak ısterdım.burayada yazmıstım normal dogum yapmak ıstıyorum ama eskısı gıbı olmamaktan korkuyorum sonucta annede olsam kadınım dıe.bır arkadas ta normal dogum yapmıstı sonrasında kı goruntuden o da rahatsız olmus doktora gıtmıstı kadında eskısı gıbı olmaz demıs ama sımdı daha ıyı dıyo zamanla yanıbende normal dogum anını yasamak ısterdım ama kısmet boylesıde rahat oldu ne dıyım Rabbıme sukurler olsun
bır de benım fıstık alsa su emzıgı kaç tane denedıysem almadı
sancı çekmen kötü olmuş, ama sanırım herkes doğumdan bi şekilde çekiyor..2.yi düşünüyon yaniama sezeryandan sonra normali denemiyor doktorlar sanırım dikişlerin tekrar yırtılma olasılığından dolayı galiba bi araştır istersen
acı çekmemene sevindim çünkü benimki berbattıönceden 4-5 tane çocuğum olsun isterdim şimdi büyük konuşmak gibi olmasın da 2. çocuk fikri bana çoookkk uzak artık aynı acıları tekrar yaşayabilirmiyim bilmiyorum
benim de çıktı canım ama topuk kanında değil ben troid hastası olduğum için ölçtürdüm 5 günlüktü 12 çıktı bir ay sonra 6 oldu ilaca başladık
Moralini bozma canım aynısı bize oldu hastanedeki 11küsürmüş sağlık ocağında ilk alığında 6 küsür dediler ama yinede yüksek çıktığı için tekrar alınası lazım dediler eğer seninkindede değer düşüyorsa takma biz tekrar aldırdığımızda sorun yoktu normaldi.her ihtimale karşı istiyorlar.
zamankulesi aynısı benim akrabamada olmuş tekrar istemişler ama sorun çıkmamıştı içini ferah tut inşaallah Allahın izni ile temiz çıkacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?