2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar benim sol göğsüm doğumdan beri yara geçmedi artık bende onu vermiyorum onun yerine sağıyorum sağarken daha az acıyor oğluma verdim mi gaz sancısı ile sündürüyor ve kanama oluyor. sağdığım sütü veriyorum diğer göğsümde süt güzel ama sağdığım göğüsten az geliyor ne yapmalaıyım sık sık sağ diyorlar ama sizde biiyorsunuz zaman yokki günde 2-3 kez anca sağıyorum her sağmada dezenfekte et vs bir sürü olay o makine. bebeğimin kg alımı şimdilik normal ama büyüdükçe yetmeyebilir tek göğüs sağdığım göğüste az geliyor. ortalama günde 80 cc anca çıkıyor yara olan göğüste ya ne yapmalıyım

valla laf felan dinlediği yok benim uşagın sırt ustu yatır bı nasıl cıglıgı basıyor ustunede katılıyor kıpkırmızı oluyor

maşallah ya benimki bazen görür gibi oluyor bazen de hiç sallamıyor ben yokmuşum gibi davranıyor seslere tepki veriyor da görüntüye tepki yok.. takip olayı da tam değil ara sıra parmağımı oynatıp kontrol ediyorum takip ediyo mu diye nadiren takip ediyor 34 günlük olduk ne zaman görecek acaba

canım bende sezeryanın bu kadar rahat olacagını hıc dusunmemiştim bı gunde ayaga kalktım sonrada hıc yatmadım ne agrı ne sancı cok sukur ama tabıkıde normal olanı en ıyısıdır oda nasıp olabılırse :9 normal doğum yapanda göbek olmuyomuda yanı kalmıyomu? ben göbegımı sarıyorum o bıngıllık gıttı ama hala 4 aylık gıbı duruyo

ne güzel yaa demekki bünyeyle alakalı, 5 buçuk saat suni sancı aldım hiçbir ağrı sızı hissetmedim doktor şok oldu nası hissetmiyosun 3 dk da bir çok iyi sancıların var şuanda dedi hiçbişey hissetmedim ama o sezeryandan sonra ayağa kalkma, sonrasındaki 1 hafta boyunca yatıp kalkma olayı beni bitirdi ya... canımdan can gitti... bağıra bağıra yürüdüm resmen dikişlerimin acısından...bi de epudiral oldum güya...hatırladıkça o acıyı bi daha yaşıyorum sanki ya

sezeryanda göbek kalır gibi şeyler doğru değil, etrafımda sezeryan olan onca insan var 5-6 ayda bilemedin 1 yılda eski hallerine geri döndüler ne göbek kaldı ne bişey... benim göbüş şuan çok yumuşak veaynen 4 aylık hamile gibiyim ama gider diye düşünüyorum

kızlar yaa sizin bu doktorlARI anlamıyorum benım doktorumda bır ay sonra baslayabılırsın dedı hatta brosur verdı yapılacak hareketlerı normal doğumdada on bes gunden sonra ama esım kaybetmıs sağolsun arabadaydı atmıs

bende 12 saat cektim 5 dakkaya bıre dusmustu mahvoldum cok fenaydı 12 saat boyunca bıde sunı degıl kendı sancımdı mahvoldum :))) inşallah gider hiç güzel değil kendimi annem gibi hissediyorum göbeklı kılolu ılk kalkerkenkı agrı cok fenaydı evet ama kanama kontrolu cok agrılıymıs onu hıssetmedıgıme sevındım :)) ama benı kısmet olursa 2.cocugumada normalı deneyecem merak ediyorum nasıl bısı

bu masaj ayrıntılı nasıl yapılıyor? benim oğluşun sol gözü hafif çapak yapıyor ve yaşarıyor.. doktorun damlasını 5 gün kullandık ama pek değişmedi..

Canım anlatırım tabiki ama doktorun göstermesi daha etkili olur.tıkanıklığın olduğu göz pınarına işaret parmağınla dairesel hareketlerle masaj yap parmağını kaldırmadan burnunun hizasından parmağını aşağı indir birkaç kez tekrarlayınca kanalda biriken çapak çıkıyor.
Ama şekerim göz bu şakaya gelmez.doktoruna da sor ,belki başka türlü bürtılanıklık olabilir.

Evet canım hazır su ile.zafen yarım kova su işimizi görüyor.yeğenlerimi de hep öyle yıkadık.yakınımızın çocuğu amip kapmıştı şebeke suyundan.pinpiriklendik biz de bebek kendini toparlayana kadar bu şekilde yıkıyoruz.

Benim doktor 1.ay dan sonra hafif egzersizlere başlayabilirsin.2.ayda artık spora başlayabilirsin dedi.sezeryan benimki de.
Hatta başladım bile minderde egzersizlere.2 kez yapabildim gerçi daha.hatta 2.de zorladım herhalde ilk günkü gibi ağrı hissettim bir süre.

Son düzenleme:
kızlar bende sezeryan dogum yaptım ısteyerek.zorlugunuda gormedım gobekte kalmıycak sankı gıdıyo 2 kılom kaldı sadece ama normal dogum yapmak ısterdım.burayada yazmıstım normal dogum yapmak ıstıyorum ama eskısı gıbı olmamaktan korkuyorum sonucta annede olsam kadınım dıe.bır arkadas ta normal dogum yapmıstı sonrasında kı goruntuden o da rahatsız olmus doktora gıtmıstı kadında eskısı gıbı olmaz demıs ama sımdı daha ıyı dıyo zamanla yanıbende normal dogum anını yasamak ısterdım ama kısmet boylesıde rahat oldu ne dıyım Rabbıme sukurler olsun

yarımcım sezeryanlı bırı olarak senı anlyabılıyorum 12 saat doğum sancısı cekıp sezryn oldum benım bıle vajınam genışlemış değilki sizlerin

doğum yapan kadın sezeryan bile yapsa vajina nisbeten genişlermiş diye duydum tabi bilemiyorum henüz kırkımız çıkmadı :))
normal doğumda da estetik kaygısı yapılan kesiden kaynaklanıyor galiba amaaan biz kadınların başı neden bu kadar kalabalık onu düşün bunu düşün....

gözüyle burnun olduğu yere yapılıyor canım. hafif ovarak bana doktor damla değilde merhem verdi. onla yapıyorum yağlı olduğu için cildide zarar görmüyor ovarken. bazende sütümle yapıyorum.

sağolun kızlar..

sancı çekmen kötü olmuş, ama sanırım herkes doğumdan bi şekilde çekiyor..2.yi düşünüyon yani ama sezeryandan sonra normali denemiyor doktorlar sanırım dikişlerin tekrar yırtılma olasılığından dolayı galiba bi araştır istersen

acı çekmemene sevindim çünkü benimki berbattı önceden 4-5 tane çocuğum olsun isterdim şimdi büyük konuşmak gibi olmasın da 2. çocuk fikri bana çoookkk uzak artık aynı acıları tekrar yaşayabilirmiyim bilmiyorum

ilk çoçuğum daha ben üç tane istiyorum hayırlısı ile tabıkıde 6-7 sezeryanlar bile oluyormus artık önemli olan sezeryanı yapan doktorun sezeryan yerını güzel dikmesi fazla yapısıklılığın olmamasıymıs benım doktorum doğumdan once bu sekılde soylemıstı

saol cnm ben değerleri hiç bilmiyorum sadece ebe aradılar tekrar kan alıcaz dedi inşallah düşerde yavrumu tekrar hastanelerde perişan etmezler bizim doğumun ilk haftası hastanelerde geçti de bu arada bebeğimi kobay gibi delik deşik ettiler hasretlik çektik ilk buluşmamızda maalesef hayırlısı Allahtan inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…