2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
slm kızlar nasılsınız giremiyorum uzun zamandır nasıl melekleriniz gaz probleminiz var mı bizim karın ağrımız var çok çare nedir bilen var mı sürekli ıkınıyor yapana kadar sıkıntı rahat yapabilmesi için bildiğiniz bir taktik var mı:)

selam kızlarr nasılsınızzzzzz bebıserınız nasıll yoruyorlar mı sızı...bnm kızımın 1.aylık asısı vardı dun bugun agrısı oldu uyumuyor zorla uyuttum zeka testımız ıyı herseyımız normal cok sukurr bugun doktor kontrolumuz vardı hersey olması gereken gıbı sızde 1.aylık asısındaaa acı cektımı mınıklerınızzzzzz...

Eki Görüntüle 783861 budaaaa bnımm melegımmmmmm

maşallah çok tatlımış bebişin. köfte dudak

walla kızlar ben tam 17 saat hatta 20 saat çektim normal doğum sancısı suni de verdiler nst de sancı full çıktı açılmadı 7 cm den fazla olmadı nefes alamadım vucut acıya dayanamadı oğlumun kalp atışları düştü ve mecrubi sezeryan oldum. normal yapacağım diye yırtındım ama olmadı. şimdi diyorum ki keşke ilk başta sezeryan olsaydım. ikinci gün ayağa kalktım perşembe doğum yaptım cumartesi eve geldim herkes bizdeydi oturdum sohbet ettim tabak bile topladım. ik ayağa kalkarken hafif bir ağrı oldu o felan ağrı değildi normal dğum için çektiğim acı yanında. ama bugün 57. gün hala iki dikiş düşmedi kabuk gibi duruyor diğer dikiş yerinde iz yok estetik dikişti lohusalık da tam 46 gün sürdü sezeryan da temizlenilmez lafı yalan. yani çok rahat bişey olduğunu gördüm korktuğum gibi değimiş. ama tabi normal adı üstünde normal.

yara için kantaron yagi ve karbonatli su cnm

Kizlar nevar ne yok neler yapiosunuz bakalim,dunden beri giriyorum foruma biraz gecmis okuyorum tam yazicam,bizimki hemen mizildanmaya basliyo,yarida kaliyo biturlu soracaklarimi soramiyorum)
simdide aklima gelmiyo walla neler yapiosunuz diye bakayim dedim,
Bnm oglusumunda burnu tikanmisti walla allah annemden razi olsun;bi bucuk gunde oglumu iyilestirdi,kaynanamda2gunde hasta ettim oglani geldim,canim anam kendine getirdi yawrusumu;
resmen cocugumun keyfi huzuru geldi ya;
allahim bebislerimizin hastaligini gostermesin kizlar ya walla insan perisan oluyo ...
simdi yawrum anaannesiyle koyun koyuna yatiyolar bnde katilicam birazdan aralarina :))
Gaz sancisiz geceler diliyorum hanimlar :)))

Son düzenleme:

sezeryan oldum 2tane ama doktorda muayene olamadım geçen gün. Evlenmeden önceki gibiyim nerdeyse, ne oldu anlamadım. şu anda 48 günlüğüz çok derli topluyuz maşallah :) ama normal doğurmak isterdim insan önce kendini düşünecek oram buram bozulmasın diye sezeryan olanlar da var. ben normalden yanayım tabi herkesin kendi tercihi. Normalde rahim sarkması, bağırsak çatlaması, idrar tutamama çok oluyormuş sonraki gebeliklerde. Bide bebeğin oksijensiz kalıp zarar görebilme ihtimali çok düşündürtmüştü beni ilk hamileliğimde. Bunları da düşününce iyi ki sezeryan olmuş diyorum. ikisinin de hem iyi hem kötü yanları var işte oldu bitti boşverin Rabbim yavrularımızı korusun

kimse yok daha..
anlaşılan bebecikler iş başında..
birazdan benimki de uyanır, gerçi büyüğü doyurdum, yemeği yaptım..
düzenli uyuyan bebiş var mı?
benim kız net hatırlıyorum 2 ay civarı 9-3 kesintisiz uyurdu sonra 11-6 yapmıştı.
oğlum da uyuyor ama şu saatte yatar şu saatte kalkar diyemiyorum her gün uyuduğu ve gece kalktığı saati değiştiriyor çünkü..

Son düzenleme:
günaydın canım.
bizde oğluşumla uyandık emiştik. şimdi keyif yapıyoruz.
yattı oğlum etrafına bakınıyor
birazdanda kv ye kahvaltıya gidicez

selam kizlar nasilsinz. vajina hakkinda yazilanlari okyunca iyiki sezaryen olmusum dedim o kadar normal istememe ragmen kismt olmamisti. gensleme falan yok bende hatta 2-3 ay ara verildignden mi nedir daha bi dar gbime gelmisti benim. 7 kilom kaldi gram gram veriyorum artik yavasladi baya ama. bu arada karnimn civiklgi gitti cok uzulyordum da bu catlaklra care yok iste. bide ben 40imdan sonra spora basladim gunde 45dk yapiorm mekik su bu zor harektlede yapiorm sezaryen oldugm halde. bi sorun olmuyor yani tabi bunyeye gore degisiyodur

gnydn cnm ,

düzenli uykumu 3 satten fazla uykusu yok

bende cok normal dogum istedim , sezeryandan hep korkmustum , ama simdi 50 tane sezeryan olabilirim hiç doguö sancisi cekmeye degmezmiş , ben 30 kilo almiştim 98 kg ile doguma girdim 17 kilo vermişim 26 gun oldu sadece göbegim sönmüş balon gibi birazcık , onuda sarıyorum toparlaniyo gun gectikce, 40 bitmeden hareket diyet vs yok dedi benim doktorum.

Son düzenleme:
Selam annecikler,
Bakmaya koklamaya seyretmeye doyamiyorum kızımı. 46 günlüğüz tepkisi netleşti iyice bu kadar güzel gülüş olabilir mi hiç? Oluyor işte ))) ballı lokma, leblebi şekeri, Kaymaklı baklava gibi bir şey ayol...

yaa bnde 17 kilo aldim iste 10u gitti anca sen ne guzel 26gunde vermissin. bende diyet falan yapmiyorm ama aksam 8den sonra yememye calisiyorum

yaa bnde 17 kilo aldim iste 10u gitti anca sen ne guzel 26gunde vermissin. bende diyet falan yapmiyorm ama aksam 8den sonra yememye calisiyorum

ben yemek yeme yetenegimi kaybettim , sabah 1 tane kepekli tost gun boyuda su baska bişi yok aksamda salata biraz. iştahim gitti tamamenn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…