saol cnm bebeğim için dualarınızı esirgemeyin teyzesi
maşallah çok tatlımış bebişin. köfte dudakselam kızlarr nasılsınızzzzzz bebıserınız nasıll yoruyorlar mı sızı...bnm kızımın 1.aylık asısı vardı dun bugun agrısı oldu uyumuyor zorla uyuttum zeka testımız ıyı herseyımız normal cok sukurr bugun doktor kontrolumuz vardı hersey olması gereken gıbı sızde 1.aylık asısındaaa acı cektımı mınıklerınızzzzzz...
Eki Görüntüle 783861 budaaaa bnımm melegımmmmmm
bende 12 saat cektim 5 dakkaya bıre dusmustu mahvoldum cok fenaydı 12 saat boyunca bıde sunı degıl kendı sancımdı mahvoldum :))) inşallah gider hiç güzel değil kendimi annem gibi hissediyorum göbeklı kıloluılk kalkerkenkı agrı cok fenaydı evet ama kanama kontrolu cok agrılıymıs onu hıssetmedıgıme sevındım :)) ama benı kısmet olursa 2.cocugumada normalı deneyecem merak ediyorum nasıl bısı
kızlar benim sol göğsüm doğumdan beri yara geçmedi artık bende onu vermiyorum onun yerine sağıyorum sağarken daha az acıyor oğluma verdim mi gaz sancısı ile sündürüyor ve kanama oluyor. sağdığım sütü veriyorum diğer göğsümde süt güzel ama sağdığım göğüsten az geliyor ne yapmalaıyımsık sık sağ diyorlar ama sizde biiyorsunuz zaman yokki günde 2-3 kez anca sağıyorum her sağmada dezenfekte et vs bir sürü olay o makine. bebeğimin kg alımı şimdilik normal ama büyüdükçe yetmeyebilir tek göğüs sağdığım göğüste az geliyor. ortalama günde 80 cc anca çıkıyor yara olan göğüste ya ne yapmalıyım
doğum yapan kadın sezeryan bile yapsa vajina nisbeten genişlermiş diye duydum tabi bilemiyorum henüz kırkımız çıkmadı :))
normal doğumda da estetik kaygısı yapılan kesiden kaynaklanıyor galiba amaaan biz kadınların başı neden bu kadar kalabalık onu düşün bunu düşün....
günaydın canım.kimse yok daha..
anlaşılan bebecikler iş başında..
birazdan benimki de uyanır, gerçi büyüğü doyurdum, yemeği yaptım..
düzenli uyuyan bebiş var mı?
benim kız net hatırlıyorum 2 ay civarı 9-3 kesintisiz uyurdu sonra 11-6 yapmıştı.
oğlum da uyuyor ama şu saatte yatar şu saatte kalkar diyemiyorum her gün uyuduğu ve gece kalktığı saati değiştiriyor çünkü..
günaydın canım.
bizde oğluşumla uyandık emiştik. şimdi keyif yapıyoruz.
yattı oğlum etrafına bakınıyor
birazdanda kv ye kahvaltıya gidicez
kimse yok daha..
anlaşılan bebecikler iş başında..
birazdan benimki de uyanır, gerçi büyüğü doyurdum, yemeği yaptım..
düzenli uyuyan bebiş var mı?
benim kız net hatırlıyorum 2 ay civarı 9-3 kesintisiz uyurdu sonra 11-6 yapmıştı.
oğlum da uyuyor ama şu saatte yatar şu saatte kalkar diyemiyorum her gün uyuduğu ve gece kalktığı saati değiştiriyor çünkü..
yara için kantaron yagi ve karbonatli su cnm
selam kizlar nasilsinz. vajina hakkinda yazilanlari okyunca iyiki sezaryen olmusum dedim o kadar normal istememe ragmen kismt olmamisti. gensleme falan yok bende hatta 2-3 ay ara verildignden mi nedir daha bi dar gbime gelmisti benim. 7 kilom kaldi gram gram veriyorum artik yavasladi baya ama. bu arada karnimn civiklgi gitti cok uzulyordum da bu catlaklra care yok iste. bide ben 40imdan sonra spora basladim gunde 45dk yapiorm mekik su bu zor harektlede yapiorm sezaryen oldugm halde. bi sorun olmuyor yani tabi bunyeye gore degisiyodur
bende cok normal dogum istedim , sezeryandan hep korkmustum , ama simdi 50 tane sezeryan olabilirimhiç doguö sancisi cekmeye degmezmiş , ben 30 kilo almiştim 98 kg ile doguma girdim 17 kilo vermişim 26 gun oldu sadece göbegim sönmüş balon gibi birazcık , onuda sarıyorum toparlaniyo gun gectikce, 40 bitmeden hareket diyet vs yok dedi benim doktorum.
yaa bnde 17 kilo aldim iste 10u gitti anca sen ne guzel 26gunde vermissin. bende diyet falan yapmiyorm ama aksam 8den sonra yememye calisiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?