ben yemek yeme yetenegimi kaybettim , sabah 1 tane kepekli tost gun boyuda su baska bişi yok aksamda salata biraz. iştahim gitti tamamenn.
bır de benım fıstık alsa su emzıgı kaç tane denedıysem almadı
Arkadaşlar karnınızı nasıl neyle sarıyorsunuz???
bana cok iyi geldi ama hiç emzirmedim iyileşene kadar nerdeyse , hep sagdim verdim
Arkadaşlar karnınızı nasıl neyle sarıyorsunuz???
benimde bi açıldı kapanmak bilmiyoözelliklle tatlı lokum cekıyor canım tahın tereyag bal cok fena benımkı 10 kılo gıtmıstı duruyo 7 kılosu
ben yemek yeme yetenegimi kaybettim , sabah 1 tane kepekli tost gun boyuda su baska bişi yok aksamda salata biraz. iştahim gitti tamamenn.
annisler nasilsiniz bir haftadir eve gectik kizima kendim bakiyorum cok mutluyum duzene girdik sonuunda vee cok mutluyum 3 kilom kalmis hamilelik oncesi kiyafetlerimi giyebiliyorummm
annisler nasilsiniz bir haftadir eve gectik kizima kendim bakiyorum cok mutluyum duzene girdik sonuunda vee cok mutluyum 3 kilom kalmis hamilelik oncesi kiyafetlerimi giyebiliyorummm
canimcim iyilesme esnasinda memeyi unutmadi mii?benimkide emip kan kusunca sagip verdim nerdeyse unutacak artik tamamen acken almiyor memeyi biraz doyurup memeyi oyle veriyorum
Benim de iştahım çok açıldı, tatlı yeme isteği çok fazla.
Hmileyken hiç böyle değildim
Doğumdan sonra bebeğim 15 günlükken, aldığım 16 kg'nin 3'ü kalmıştı,
ama ben daha sonra 3 kg daha eklemişim üstüne.
Süt olsun diye yemeyi fazla abarttım sanırım.
Diyette yapılmaz şimdi.. Ne yapsam acaba
bebeğinde sarılığı olan anneler geceleri 2 saatte bı emzırıyormusunuz yoksa bebek uyandıkca mı emzırıyorsunuz ben oğlumu uyandırrsam gece cok huysuz oluyo tekrar zor uyuyo ellemıyorum en fazla 4 saat uyuyo oda bazen o zamanlarda kafama takılıyo siz neler yapıyorsunuz bız32 gunluk olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?