2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
ben yemek yeme yetenegimi kaybettim , sabah 1 tane kepekli tost gun boyuda su baska bişi yok aksamda salata biraz. iştahim gitti tamamenn.

benimde bi açıldı kapanmak bilmiyo özelliklle tatlı lokum cekıyor canım tahın tereyag bal cok fena benımkı 10 kılo gıtmıstı duruyo 7 kılosu

bana cok iyi geldi ama hiç emzirmedim iyileşene kadar nerdeyse , hep sagdim verdim

canimcim iyilesme esnasinda memeyi unutmadi mii?benimkide emip kan kusunca sagip verdim nerdeyse unutacak artik tamamen acken almiyor memeyi biraz doyurup memeyi oyle veriyorum

Arkadaşlar karnınızı nasıl neyle sarıyorsunuz???

Ben korse aldım ama sadece 1 gün giydim,belimi çok ağırttı ,bugüne kadar hiç giymemiştim böyle şeyler off ne sıkıcıymış ya,hatırlattınız yine bana giymem gerekecek
benimde bi açıldı kapanmak bilmiyo özelliklle tatlı lokum cekıyor canım tahın tereyag bal cok fena benımkı 10 kılo gıtmıstı duruyo 7 kılosu

ben yemek yeme yetenegimi kaybettim , sabah 1 tane kepekli tost gun boyuda su baska bişi yok aksamda salata biraz. iştahim gitti tamamenn.

Benimde iştahım çok açıldı,hamileliğimde yemediğim yemeği şuan yiyorum walla,heleki tahin pekmez; her emzirmeden sonra resmen içim bayılıyo benim,sürekli tatlı bişeyler istiyo canım ;
buarada doğumdan önce 13 kg almıştım ben,ve henüz 4 kg verdim kızlar az kilo aldım diye seviniyodum ama veremedikten sonra neye yarar:))) gerçi daha 24 günlüğüz ,zaman var önümüzde veririrz elbet
bu sıpalar herşeye değer

annisler nasilsiniz bir haftadir eve gectik kizima kendim bakiyorum cok mutluyum duzene girdik sonuunda vee cok mutluyum 3 kilom kalmis hamilelik oncesi kiyafetlerimi giyebiliyorummm

ben de ince tülbentle sarıyorum ara sıra.. 12 kilo almıştım 9u gitti 3ü kaldı bu 3 baya bi kaldı ama çakıldım kaldım aynı kiloya gram veremiyorum bayadır

Bende 13 kilo almıştım 11 kiloyu verdim 2 kilom kaldı ama eski kıyafetlerim özellikle pantolonların yine olmuyor.genişledimmi ne doğumdan sonra.ben bi 5 kilo vermek istiyorum.çok hareket ediyorum az yiyorum ama durdu kilo vermem.

herkese merhaba!
o kadar uzun süredir girmiyorum ki hepinizi özledim
herkes doğum yapmış minik kuzusuyla meşguldür şimdi :))
benim oğlum 26 ağustosta artık 2 aylık oluyor :))
konuşmamı dinliyor gülüyor aguluyor :)) ve ben onu gitgide daha çok seviyorum...
sizden naber 1500 sayfalık geçmişte neler kaynattınız bakalım :)))

annisler nasilsiniz bir haftadir eve gectik kizima kendim bakiyorum cok mutluyum duzene girdik sonuunda vee cok mutluyum 3 kilom kalmis hamilelik oncesi kiyafetlerimi giyebiliyorummm

ben üstlerimi giyemiyorum eskıden gogüslerim küçükmüs benim pantolonlarımda dar gelıyor ama oluyo ama o göbek yokmu hiç sevmiyorum bol bol gıyınmek istiyorum oyuzden

Benim de iştahım çok açıldı, tatlı yeme isteği çok fazla.
Hmileyken hiç böyle değildim
Doğumdan sonra bebeğim 15 günlükken, aldığım 16 kg'nin 3'ü kalmıştı,
ama ben daha sonra 3 kg daha eklemişim üstüne.
Süt olsun diye yemeyi fazla abarttım sanırım.
Diyette yapılmaz şimdi.. Ne yapsam acaba

bebeğinde sarılığı olan anneler geceleri 2 saatte bı emzırıyormusunuz yoksa bebek uyandıkca mı emzırıyorsunuz ben oğlumu uyandırrsam gece cok huysuz oluyo tekrar zor uyuyo ellemıyorum en fazla 4 saat uyuyo oda bazen o zamanlarda kafama takılıyo siz neler yapıyorsunuz bız32 gunluk olduk

canimcim iyilesme esnasinda memeyi unutmadi mii?benimkide emip kan kusunca sagip verdim nerdeyse unutacak artik tamamen acken almiyor memeyi biraz doyurup memeyi oyle veriyorum

unutmadi cnm , biberonla verdim hep, zaten ekimde işe basliycam mecbur yine biberona alışmasi gerekiyodu.

ben yapmıyorum daha 7 kılo fazla var zaten şişkoydum tam şişko oldum ama sütüm olsunda kılo durursa dursun dıyorum tatlı cıkolata sevmem emzirdikçe kendimi dolabın yanında buluyorum meyve kesmiyor nedense

benım de ıstahım cook acık kızlar. ılkınde hemen vermıstım kılolarımı. Ama sımdi 5 kilo duruyor hala. Neyse saglıgımız yerınde olsun da veririz onları da insallah.

en fazla 3 saat dedi dr , acıkınca sekeri dusuyomus sariliktan ve uyku yapiyomuş , uyusada yediriyorum cok zor uyaniyo zaten bazen gece yikadik bile uyansin die dr öle dedi.

selam herkese uzun zaman oldu yazmayalı.umarım herkes bebeğine alışmıştır artık. çünkü bence bu bile zaman alıyor.3 gün sonra oğlum bir aylık olacak teyzeleri çok şükür ciddi bi problemimiz olmadı sarılık olduk gerçi ama fototerapi sonrası geçti tabi bi de troidi biraz yüksek çıkmıştı ilk ölçümlerde.doktorumuz sonraki ölçümde düşünce problem yok düşer artık demişti ama bizim gibi pimpirikliler çocuğu başka doktora daha gösterelim diye gezdirdik durduk çocuğu en sonunda doktordan zılgıt yedik ne çok gezdirmişsiniz çocuğu hiç birşeyi yok uğraşmayın dedi bir gün çok yoğun bi gaz problemi yaşadık sesinin seviyesi en yüksekteydi oğlumun o gün dayanamadım ağlamasına o ağlıyor ben ağlıyorum bi yandan da anneme ben tek başıma ne yapıcam böyle olunca diye dert yandım durdum. neyse ki artık bende rahat olmayı öğreniyorum sanırım iki gündür yeni huy edindi emip uyanacakmış gibi bağırıyor yalnız gözler kapalı sanırım gaz sıkıştırınca böyle oluyor yerinden almıyorum biraz bekliyorum bir iki dakikaya geçmiş oluyor gazını çıkarmayı pek başramıyorum sanırım.omzuma alınca huzursuz oluyor emdikten sonra.ne yapmalı bilemiyorum.var mıdır bizim gibi olan.bir de emizk vermeye çalışıyorum ama babam eczaneden chicco nun silikon damaklı bi emziğini almıştı yalnız üzerinde 4 m + yazıyor gidip sordum değiştireyim diye yenidoğana da veriyoruz sorun olmaz dedi ama sanki büyük geliyor kuzumun ağzına.o yüzden mi bilmem pek tutamıyor pırt atıveriyor. acaba yuvarlak uçlar daha mı iyi olur ya da büyük mü geliyor anlamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…