ince carsafı kestik uzunlamasina ben onla sarıyorum.
canım senin de sezryandı demiince carsafı kestik uzunlamasina ben onla sarıyorum.
walla benim 10 du 2 daha almışım hemen diyete girdim . çok tatlı yiyorum.Benim de iştahım çok açıldı, tatlı yeme isteği çok fazla.
Hmileyken hiç böyle değildim
Doğumdan sonra bebeğim 15 günlükken, aldığım 16 kg'nin 3'ü kalmıştı,
ama ben daha sonra 3 kg daha eklemişim üstüne.
Süt olsun diye yemeyi fazla abarttım sanırım.
Diyette yapılmaz şimdi.. Ne yapsam acaba
Bebişler ağlarken bizim sakin olmamız lazım. çok zor biliyorum bende zorlanıyorum. ama biz stres yaparsak birde üstüne bizde ağlarsak bebişler hiç sakinleşmiyor. Benim sıpa oğlum bazen sırf muzurluğundan ağlıyor. hiçbişeyi olmadığı halde. o bağırmaya başladığında bende başlıyorum aynı tonda bağırmaya. kendinden yüksek ses çıkınca şaşırıp susuyor sakinleşiyor. (tabi bu gaz sancısı esnasında işe yaramazselam herkese uzun zaman oldu yazmayalı.umarım herkes bebeğine alışmıştır artık. çünkü bence bu bile zaman alıyor.3 gün sonra oğlum bir aylık olacak teyzeleri çok şükür ciddi bi problemimiz olmadı sarılık olduk gerçi ama fototerapi sonrası geçti tabi bi de troidi biraz yüksek çıkmıştı ilk ölçümlerde.doktorumuz sonraki ölçümde düşünce problem yok düşer artık demişti ama bizim gibi pimpirikliler çocuğu başka doktora daha gösterelim diye gezdirdik durduk çocuğu en sonunda doktordan zılgıt yedik ne çok gezdirmişsiniz çocuğu hiç birşeyi yok uğraşmayın dedibir gün çok yoğun bi gaz problemi yaşadık sesinin seviyesi en yüksekteydi oğlumun o gün dayanamadım ağlamasına o ağlıyor ben ağlıyorum bi yandan da anneme ben tek başıma ne yapıcam böyle olunca diye dert yandım durdum. neyse ki artık bende rahat olmayı öğreniyorum sanırım iki gündür yeni huy edindi emip uyanacakmış gibi bağırıyor yalnız gözler kapalı sanırım gaz sıkıştırınca böyle oluyor yerinden almıyorum biraz bekliyorum bir iki dakikaya geçmiş oluyor gazını çıkarmayı pek başramıyorum sanırım.omzuma alınca huzursuz oluyor emdikten sonra.ne yapmalı bilemiyorum.var mıdır bizim gibi olan.bir de emizk vermeye çalışıyorum ama babam eczaneden chicco nun silikon damaklı bi emziğini almıştı yalnız üzerinde 4 m + yazıyor gidip sordum değiştireyim diye yenidoğana da veriyoruz sorun olmaz dedi ama sanki büyük geliyor kuzumun ağzına.o yüzden mi bilmem pek tutamıyor pırt atıveriyor. acaba yuvarlak uçlar daha mı iyi olur ya da büyük mü geliyor anlamadım..
Ben 20 kilo aldım hamişliğimdecanım senin de sezryandı demi
walla benim 10 du 2 daha almışım hemen diyete girdim . çok tatlı yiyorum.
bende cok normal dogum istedim , sezeryandan hep korkmustum , ama simdi 50 tane sezeryan olabilirimhiç doguö sancisi cekmeye degmezmiş , ben 30 kilo almiştim 98 kg ile doguma girdim 17 kilo vermişim 26 gun oldu sadece göbegim sönmüş balon gibi birazcık , onuda sarıyorum toparlaniyo gun gectikce, 40 bitmeden hareket diyet vs yok dedi benim doktorum.
Canım nasıl geçirdi burun tıkanıklığını. Benim oğluşumunda tıkalı damlamı gerekiyo ille yaKizlar nevar ne yok neler yapiosunuz bakalim,dunden beri giriyorum foruma biraz gecmis okuyorum tam yazicam,bizimki hemen mizildanmaya basliyo,yarida kaliyo biturlu soracaklarimi soramiyorum)simdide aklima gelmiyo walla neler yapiosunuz diye bakayim dedim,Bnm oglusumunda burnu tikanmisti walla allah annemden razi olsun;bi bucuk gunde oglumu iyilestirdi,kaynanamda2gunde hasta ettim oglani geldim,canim anam kendine getirdi yawrusumu;resmen cocugumun keyfi huzuru geldi ya;allahim bebislerimizin hastaligini gostermesin kizlar ya walla insan perisan oluyo ...simdi yawrum anaannesiyle koyun koyuna yatiyolar bnde katilicam birazdan aralarina :))Gaz sancisiz geceler diliyorum hanimlar :)))
bebeğinde sarılığı olan anneler geceleri 2 saatte bı emzırıyormusunuz yoksa bebek uyandıkca mı emzırıyorsunuz ben oğlumu uyandırrsam gece cok huysuz oluyo tekrar zor uyuyo ellemıyorum en fazla 4 saat uyuyo oda bazen o zamanlarda kafama takılıyo siz neler yapıyorsunuz bız32 gunluk olduk
KIz sen korse almamışmıydın??Bende sana uydum külotlu korselerden aldım giymeye başladım ama yukarısı kıvrılıo aşağı beni çok rahatsız edio giyemiorum bende boşa almışım
Face deki kim o zamano kız hiç 98 kilo olabilcek kapasiteye sahip görünmüyordu
selam kızlarr nasılsınızzzzzz bebıserınız nasıll yoruyorlar mı sızı...bnm kızımın 1.aylık asısı vardı dun bugun agrısı oldu uyumuyor zorla uyuttum zeka testımız ıyı herseyımız normal cok sukurr bugun doktor kontrolumuz vardı hersey olması gereken gıbı sızde 1.aylık asısındaaa acı cektımı mınıklerınızzzzzz...
Eki Görüntüle 783861 budaaaa bnımm melegımmmmmm
bebeğinde sarılığı olan anneler geceleri 2 saatte bı emzırıyormusunuz yoksa bebek uyandıkca mı emzırıyorsunuz ben oğlumu uyandırrsam gece cok huysuz oluyo tekrar zor uyuyo ellemıyorum en fazla 4 saat uyuyo oda bazen o zamanlarda kafama takılıyo siz neler yapıyorsunuz bız32 gunluk olduk
Canım nasıl geçirdi burun tıkanıklığını. Benim oğluşumunda tıkalı damlamı gerekiyo ille ya(
Ben 20 kilo aldım hamişliğimdeşimdi 7 kaldı.Bende hiiçç iştah yok. hamileyken 2 kişilik yiyordum şimdi 1 kişilik bile yiyemiyorum. Daha çok suyla besleniyorum nerdeyse hele tatlıyla hiiçç aram yok.
Benim eski kiloma dönmeme 2-3 kilo var ama pantalonlarıma giremiyorum hala nedeeen çatı matı genişledi diye mi pöff benim de hiç iştahım yok sıcaklardan biraz da sanırım su içeyim dondurma yiyeyim, bide o gaz yapar bu gaz yapar diye soğudumtabak tabak kavun karpuz yemek istiyorum ama bnde gaz yapıyor yemiyorummm offff
Slm tatlı anneler nasılsınız?bişey sorcam size biz 36 günlük olduk ama bebeğim benim hareketlerimi takip etmiyo gibi elimi gözünün üzerinde gezdiriyorum ama tepki yok gibi acaba normalmi bu? Bizi görüyolarmı?babam daga görmez kırkı çıkmadan diyo kimisinde daha geç görür diyolar kime inanıcam şaşırdım. Doktorada unuttum sormayı?
Canım ben yemiyorum ya o gaz yapar bu gaz yapar diye yemediğim baya bi yemek var. Napsam yesemmiki?dediğin gibi yemediğim halde 3 gündür bebeğim gazdan kıvranıyo. Bide kabız oldu galiba bugün hiç kakasını yapmadı. Senin şu gaz için kimyonu denedim ve gerçekten faydasını gördüm seni arıcaktım hatta günde kaç defa verdiğini soracaktım. Kabızlığada varmı bi yöntemin?Yaa bu tepki verme konusunu bi doktoramı sorsam bak işgillendim şimdi?çünkü tepki yok ya. Uyanında biraz daha fazla dikkatli bakayım bi.valla ben hiç seçmiyorum o gazli bu tuzlu , hiç bişi yiemiyorum ama yiebildiğimde ayırmıyorum , sütün ceker bu sefer ye bence , yesende yemesende gaz olcaksa oluyooo
Canım ben yemiyorum ya o gaz yapar bu gaz yapar diye yemediğim baya bi yemek var. Napsam yesemmiki?dediğin gibi yemediğim halde 3 gündür bebeğim gazdan kıvranıyo. Bide kabız oldu galiba bugün hiç kakasını yapmadı. Senin şu gaz için kimyonu denedim ve gerçekten faydasını gördüm seni arıcaktım hatta günde kaç defa verdiğini soracaktım. Kabızlığada varmı bi yöntemin?Yaa bu tepki verme konusunu bi doktoramı sorsam bak işgillendim şimdi?çünkü tepki yok ya. Uyanında biraz daha fazla dikkatli bakayım bi.
Hımm karıştırmışım ozaman baya bi önce okumuştum aklımda sen kalmışsın:)) bende bu sabah îçirdim ama yapmadı hala inşallah düzelir.uzaktayken eder evham yapma , benimkide kabız gibiydi zor yapti ama yarimm z.yagi içirip masasj yapiyomuş tavsiye etti cnm , kimyonda o veriiyo.
Canım ben yemiyorum ya o gaz yapar bu gaz yapar diye yemediğim baya bi yemek var. Napsam yesemmiki?dediğin gibi yemediğim halde 3 gündür bebeğim gazdan kıvranıyo. Bide kabız oldu galiba bugün hiç kakasını yapmadı. Senin şu gaz için kimyonu denedim ve gerçekten faydasını gördüm seni arıcaktım hatta günde kaç defa verdiğini soracaktım. Kabızlığada varmı bi yöntemin?Yaa bu tepki verme konusunu bi doktoramı sorsam bak işgillendim şimdi?çünkü tepki yok ya. Uyanında biraz daha fazla dikkatli bakayım bi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?