2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
ince carsafı kestik uzunlamasina ben onla sarıyorum.
canım senin de sezryandı demi

walla benim 10 du 2 daha almışım hemen diyete girdim . çok tatlı yiyorum.

Bebişler ağlarken bizim sakin olmamız lazım. çok zor biliyorum bende zorlanıyorum. ama biz stres yaparsak birde üstüne bizde ağlarsak bebişler hiç sakinleşmiyor. Benim sıpa oğlum bazen sırf muzurluğundan ağlıyor. hiçbişeyi olmadığı halde. o bağırmaya başladığında bende başlıyorum aynı tonda bağırmaya. kendinden yüksek ses çıkınca şaşırıp susuyor sakinleşiyor. (tabi bu gaz sancısı esnasında işe yaramaz ) enn önemli şey sakin ve rahat olabilmek. biraz daha büyüdüklerinde ilgi istediklerinde oyun istediklerinde de ağlıycaklar. bazen istedikleri bişey olmadığında da ağlıycaklar. zamanla alışıcaz mebuurr
Bende chicco nun damaklı emziğini kullanıyorum. yuvarlak uçlu emzikler daha büyük gelir bence bebeğe. emziğe keyfi yerindeyken alışıyor bebişler sanırım. ben öyle başardım. artık karnı tokken ve uykusu geldiğinde ağzına veriyorum emziği. öyle uyutuyorum. ama emziği verince başında beklemek gerekiyor. emzik meme gibi olmadığı için ağzından kaçırıyorlar tutamıyorlar. ağzından çıkıcak gibi oldukça geri itmek gerekiyor. Biraz uğraşmak gerekiyor ama alışıyorlar bir şekilde. ben emziği ağzına verince pıt pıt emziğin arkasından vuruyorum hafifçe bişey geliyor sanıyor sanırım daha hızlı alıyor emziği

canım senin de sezryandı demi

walla benim 10 du 2 daha almışım hemen diyete girdim . çok tatlı yiyorum.
Ben 20 kilo aldım hamişliğimde şimdi 7 kaldı.Bende hiiçç iştah yok. hamileyken 2 kişilik yiyordum şimdi 1 kişilik bile yiyemiyorum. Daha çok suyla besleniyorum nerdeyse hele tatlıyla hiiçç aram yok.

Face deki kim o zaman o kız hiç 98 kilo olabilcek kapasiteye sahip görünmüyordu

Benim eski kiloma dönmeme 2-3 kilo var ama pantalonlarıma giremiyorum hala nedeeen çatı matı genişledi diye mi pöff benim de hiç iştahım yok sıcaklardan biraz da sanırım su içeyim dondurma yiyeyim, bide o gaz yapar bu gaz yapar diye soğudum tabak tabak kavun karpuz yemek istiyorum ama bnde gaz yapıyor yemiyorummm offff

Canım nasıl geçirdi burun tıkanıklığını. Benim oğluşumunda tıkalı damlamı gerekiyo ille ya(

sarılık rıski 10günden sonra geçiyor ben hiç uyandırmıorum şuanda 36 günlüğüz

KIz sen korse almamışmıydın??Bende sana uydum külotlu korselerden aldım giymeye başladım ama yukarısı kıvrılıo aşağı beni çok rahatsız edio giyemiorum bende boşa almışım

aldim canim geceleri carsaf gunduzleri korse giyyorum , kilot gibi olandan ama benim baya yukari cikiyo hamile kilodu gibi cokta rahatt

Slm tatlı anneler nasılsınız?bişey sorcam size biz 36 günlük olduk ama bebeğim benim hareketlerimi takip etmiyo gibi elimi gözünün üzerinde gezdiriyorum ama tepki yok gibi acaba normalmi bu? Bizi görüyolarmı?babam daga görmez kırkı çıkmadan diyo kimisinde daha geç görür diyolar kime inanıcam şaşırdım. Doktorada unuttum sormayı?

Zeka testi nedir ya?

sarılık 10 günden sonra gerılermıs.Ama benımkı 2 saatten fazla uyumuyor zaten

Canım nasıl geçirdi burun tıkanıklığını. Benim oğluşumunda tıkalı damlamı gerekiyo ille ya(

damlasız gecmıyor o tıkanıklık.Ve cok onemlı.

valla ben hiç seçmiyorum o gazli bu tuzlu , hiç bişi yiemiyorum ama yiebildiğimde ayırmıyorum , sütün ceker bu sefer ye bence , yesende yemesende gaz olcaksa oluyooo

bizdede bugun ayni konu gecti ,

gununde doganlar hipermetrop , premature olanlar miyoop olurmuş 40 gun civari net acilirmiş görmeleri , kararti olarak görürmüşler ,
ben yakindan parmagimi takip ettiremiyorum ama ben az uzagindayken beni takip ediyo

valla ben hiç seçmiyorum o gazli bu tuzlu , hiç bişi yiemiyorum ama yiebildiğimde ayırmıyorum , sütün ceker bu sefer ye bence , yesende yemesende gaz olcaksa oluyooo
Canım ben yemiyorum ya o gaz yapar bu gaz yapar diye yemediğim baya bi yemek var. Napsam yesemmiki?dediğin gibi yemediğim halde 3 gündür bebeğim gazdan kıvranıyo. Bide kabız oldu galiba bugün hiç kakasını yapmadı. Senin şu gaz için kimyonu denedim ve gerçekten faydasını gördüm seni arıcaktım hatta günde kaç defa verdiğini soracaktım. Kabızlığada varmı bi yöntemin?Yaa bu tepki verme konusunu bi doktoramı sorsam bak işgillendim şimdi?çünkü tepki yok ya. Uyanında biraz daha fazla dikkatli bakayım bi.

uzaktayken eder evham yapma , benimkide kabız gibiydi zor yapti ama yarimm z.yagi içirip masasj yapiyomuş tavsiye etti cnm , kimyonda o veriiyo.

uzaktayken eder evham yapma , benimkide kabız gibiydi zor yapti ama yarimm z.yagi içirip masasj yapiyomuş tavsiye etti cnm , kimyonda o veriiyo.
Hımm karıştırmışım ozaman baya bi önce okumuştum aklımda sen kalmışsın:)) bende bu sabah îçirdim ama yapmadı hala inşallah düzelir.

canım biz de 36 günlüğüz benim de bebiş az uzağındayken bazeennn takip ediyor ama genelde göremiyor gibi geliyor bana ya da ben anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…