2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızllarrrr hepinizi tebrik ederim.allah evlatlarınızla bir ömür mutlu mesut olmayı nasip etsin.hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah analı babalı büyüsünler.

benimde yavrum terk etmeseydi beni şimdi nerdeyse kırkımız çıkıcaktı kısmet işte (((

ama ben hala temmuz anneleri napıo edio girip bakıorum doğum hikayelerinizi okuyorum temmuz annesi olamadım belki ama inşallah rabbim seneye temmuza kadar evladımı kucağıma almayı nasip eder kimbilir :S
benim yerimede öpün okşayın koklayın sevin yavrunuzu.
allaha emanet olun

Canım ya înan çok üzüldüm. Ama inançlı insanlarız yaradan veriyo alanda o bize tevekkül etmek düşer ve sende öyle yapmışsın anladığım kadarıyla ve Rabbim sana elbet nasip edecek yeterki ondan uzaklaşma ve dualarını eksik etme. Bizimde dualarımız seninle. Müjdeli haberini yine burdan bizlerle paylaşırsan çok sevinirim.

üzülün diye söylemedim inanın

hani bazı şeyler insanın içinde kalır ya anlatamazsın benimki o misal. ama bir gün hayat istediğimi vericek o inançla yaşıyorum.biliyorumki allah sabrın sonunda mutlaka mükafatlandırır.sabrım varmı orası muammma gerçi

Biliyorum canım paylaşmak istedin çokta iyi yaptın bende duygularımı îfade ettim sadece. Tabiki sabredeksin ve eğer Allah nasip etmiyorsa binada vardır bir hayır diyip en hayırlısı ne ise onu isticeksin. Bak bende çok bekledim evet sabrımın tükendiği anlar oluyodu umutsuzluğa bile kapılıyordum ama sonra hemen toparlıyıp kendimi hayırlısını istiyordum. Sende gönlünü ferah tut canım ben inanıyorum bize o müjdeli haberi vereceğine

Canım kontrolde gözünede bakıyor doktor. birde her bebek farklı zamanda algılar tak,p etmeye başlar.daha çok küçükler. takip etseler bile çok uzun sürmez. birde her seferinde takip edemez. takma çok kafana. benimkide arada bir ellerimi takip ediyor. ama bazen hiiiçç oralı olmuyor. merak etme yakında başlar oda

canım bence çok sakınma yemekten. sadece zararlı şeyler yeme. gaz olucaksa ne yesen oluyor. ben doğru dürüst bişey yemediğim günlerde bile oğlumda gaz sancısı olduğunu biliyorum. alışsın bebişin vücudu her türlü yemeğe ayrıca bebişler 10 güne kadar kaka yapmayabilirlermiş ve bu bir sorun değil canım.

inşallaaahhh canım inşallah
ama eşim istemiyor çocuk istemediğinden değil ama o çok korkuyor lafını açınca hemen değiştiriyor.korkuyor anlıyorum ama benim kadarmı korkuyor? ilk hamileliğimde o istemişti.
ben ondan habersiz bu ay korunmayı bıraktım ama kısmet birazda huzursuzum bu yüzden ama napayım eğer olmazsa bu ay korunmaya devam edicem ve kendimi kpss çalışmaya adıcam.şimdi içimde hem umut var hem umutsuzluk.kısmet

Allah gönlüne göre versin canım.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Doğru zamanı bekliyordur Gelir seninde bebişin vaktiyle inşallah

seni cok ii anliyorum canim uzme kendini bende 2012 kasim a nnesi olacaktim ama kismet iste 7 ay bekledikten sonra kavustuk melegimize ve unuttuk herseyi zaman gecmio gibi gelio o zamanlarda ama emin ol cok cabuk olup bitio herseyy stres yapma yeter

bayanlarrr
benim icin dogum hikayelerimizin oldugu linki biriniz atabilirmi bu bilgisayardan bulamadim sinir oldummm

allah yardimciniz olsun , hersey nasip kismetveren o alan o...

Rabbim hayirlisindan bir evlat nasip etsin insallahh...

canım bebegin kabız degil korkma benimkide 3-4 günde bir yapıyor 2 haftadır. dra bile götürdüm.10 güne kadar normal dedi bebişler kaka yapmayı bilmiyormuş nette okudum.canım gaz yapar diye düzgün beslenmezsen senin vücudun ve bebegin vücudu vitamin alamaz.herşeyden ye.pimpirikli annenin bebegi daha gazlı olur diyorlar kimileri .korkma canın ne istiyorsa ye.gazsızda bebek olmaz tabiki...ben bebegin gazı için şu ana kadar ilaç vermedim.masaj, sallanma ,sırtını sıvazlıyorum.zaten kendi gazı çıkarıyor doğdugundan beri.ama gazı feci kötü kokuyor.....buğün kaka yaptı çok koktu...

kızlar benim oğlum buğün yaramazlık yaptı.beraber bebek arabasına bindirip gezmeye çıktık öglen üzeri.karnım acıktı biryere gidip oturdum bebekte ağladı yemeğimi yerken.pat diye gögsümü çıkarıp emziremem yani...bende masanın üzerine yatırdım altına battaniyesini serdim ben yemek yerken bana baktı imalı imalı...bana kızdı çatalı eliyle itti.çatalı elinin altından çektim tabaga uzandı.bunu yapan bebek daha yeni kırkı çıkıyor.şaşırıyorum vallla..geçen günde koltugun üzerinde yatarken sehpa yakındı eliyle soda şişesini devirdi.eşim dedi bizi görmez ben dedim görüyor gayet iyi görüyor bebişler belki siz farkında degilsiniz...bizimkisi 20 günlükken gözleriyle etrafı izlemeye başladı....

bizim sarılık hafif düzeyde ama uyandırmıyorum canım ben..

Allah hayırlı bir zamanda anne olmayı nasip eder inş..

kızçeler kızçelerr
bikaçgündür giremiyorum evde yanlız kalınca malum hiç bişeye vakit yok
geçmişi tam okuyamadım 40 sayfa birikmiş maşallahınız var:81:
kısaca benden haberleri geçeyim
ece min mevlütünü kv. de yaptık güzel oldu şükür şekerlerimide hallettim
kızım benim azmime dayanamadı artık daha fazla emiyor bir iki öğünü benden emerek doyabiliyor sütüm biraz arttı sanırsam:81:
çok mutluyum o yüzden:119: dereotu ve taze incire dadandım suda içiyorum bolca artık öle aşırı yemiyorum ne bulursam atmıyorum
valla 2 kilo aldım daha süt olsun diye yemekten, bi faydasınıda göremedim, tek olay suymuş abi bunu anladım 3 ltden az içmiyorum. yarın tam iki ayımızı dolduruyoruz bu arada teyzoşlarrr:119::119::81:
geceleri bu saatlerde uyuyor 4-5 sa. fln derin uykusu var onun haricinde 7/24 kucakta uyku yok yapışık vaziyette dolanıyoruz
ıkınma hali devam ediyor,bazen çok daralıyorum uyudu sanıyorum yatırıyorum 5dk. sonra vıyaklıyor hep kısa kısa uykuları.
sordum dr.a normal dedi. en azından sevinki derin uykusunu gece uyuyor, zamanla derin uykularının süresi uzarmış,
geceyle gündüzü ayırması iyi bişey üzülme dedi.
dr.a gittik kalça usg normal çıktı çok şükür, 28inde işitme testi, 29undada aşımız var inş. kolay atlatırız
şimdiden ateşdüşürücüleri hazırladım
fırsat bulursam yine yazıcam inş. aklım hep sizde naaptılar acaba diye
ben kız uyurken uyumalıyım yoksa zombiye dönüyorum
hepiniz öpüldünüz canlar
bebişlerinizle mutlu mutlu emişin inşaallaaahhhhh

Son düzenleme:
Canım nasıl geçirdi burun tıkanıklığını. Benim oğluşumunda tıkalı damlamı gerekiyo ille ya(

canım babyfiz isimli damlalar var steril su var içinde önce ondan damlatıyosun,daha sonrada otribebe denen bir alet var,onunla çekiyosun,içindeki sümük mukus ne varsa geliyo,tabi bu doktorun bize verdiği ve yaptığımız şeydi;sadece anlık rahatlama sağladı birkaç saatsonra tekrar tıkandı burun

annem bundan hiç hoşlanmadı,ballı ıhlamur yaptı sabah ve akşam birkaç çaykaşığı verdi,inan ertesi güne oğlumun ne öksürüğü nede burun tıkanıklığı kaldı,bide yıkarken burnuna yavaş yavaş masaj yaptı,bigüzel içini boşalttı :S tecrübe işte cnm..

Kızlar süt için şu su içme olayı varya,ben çok su içemiyorum ama komposta,süt yapan rezeneli karışık bir çay ve lohusa şerbeti içiyorum gün içinde bol miktarda bunları içince, suya çok yerim kalmıyor; içiyorum ama öyle 3 litreleri hayatta bulmaz,1 veya 1,5 anca;
toplam sıvı miktarı 3 litre olsa olmazmı yaa ???

Canım doktorum 1 yaşına kadar bal kesinlikle yasak demişti çok şükür bi sorun yaşamamışsın

Canım doktorum 1 yaşına kadar bal kesinlikle yasak demişti çok şükür bi sorun yaşamamışsın

cnm bende anneme söledim ama,çok az koydu ıhlamurun içine ve zaten birkaç çay kaşığı içti;gerçekten öksürük anında kesildi ve ertesi güne de burun tıkanıklığı geçti; allahıma şükür bir sorun yaşamadım ben,ama tabi asla yapın diyemem ,sadece biz böyle yaptık ve fayda gördük ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…