İyi canım demekki normal. Bide uzaktayken bakıym takip ediyomu diye?canım biz de 36 günlüğüz benim de bebiş az uzağındayken bazeennn takip ediyor ama genelde göremiyor gibi geliyor bana ya da ben anlamıyorum
kızllarrrr hepinizi tebrik ederim.allah evlatlarınızla bir ömür mutlu mesut olmayı nasip etsin.hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah analı babalı büyüsünler.
benimde yavrum terk etmeseydi beni şimdi nerdeyse kırkımız çıkıcaktı kısmet işte(((
ama ben hala temmuz anneleri napıo edio girip bakıorum doğum hikayelerinizi okuyorum temmuz annesi olamadım belki ama inşallah rabbim seneye temmuza kadar evladımı kucağıma almayı nasip eder kimbilir :S
benim yerimede öpün okşayın koklayın sevin yavrunuzu.
allaha emanet olun
Canım ya înan çok üzüldüm. Ama inançlı insanlarız yaradan veriyo alanda o bize tevekkül etmek düşer ve sende öyle yapmışsın anladığım kadarıyla ve Rabbim sana elbet nasip edecek yeterki ondan uzaklaşma ve dualarını eksik etme. Bizimde dualarımız seninle. Müjdeli haberini yine burdan bizlerle paylaşırsan çok sevinirim.
Biliyorum canım paylaşmak istedin çokta iyi yaptın bende duygularımı îfade ettim sadece. Tabiki sabredeksin ve eğer Allah nasip etmiyorsa binada vardır bir hayır diyip en hayırlısı ne ise onu isticeksin. Bak bende çok bekledim evet sabrımın tükendiği anlar oluyodu umutsuzluğa bile kapılıyordum ama sonra hemen toparlıyıp kendimi hayırlısını istiyordum. Sende gönlünü ferah tut canım ben inanıyorum bize o müjdeli haberi vereceğineüzülün diye söylemedim inanınhani bazı şeyler insanın içinde kalır ya anlatamazsın benimki o misal. ama bir gün hayat istediğimi vericek o inançla yaşıyorum.biliyorumki allah sabrın sonunda mutlaka mükafatlandırır.sabrım varmı orası muammma gerçi
Canım kontrolde gözünede bakıyor doktor. birde her bebek farklı zamanda algılar tak,p etmeye başlar.daha çok küçükler. takip etseler bile çok uzun sürmez. birde her seferinde takip edemez. takma çok kafana. benimkide arada bir ellerimi takip ediyor. ama bazen hiiiçç oralı olmuyor.Slm tatlı anneler nasılsınız?bişey sorcam size biz 36 günlük olduk ama bebeğim benim hareketlerimi takip etmiyo gibi elimi gözünün üzerinde gezdiriyorum ama tepki yok gibi acaba normalmi bu? Bizi görüyolarmı?babam daga görmez kırkı çıkmadan diyo kimisinde daha geç görür diyolar kime inanıcam şaşırdım. Doktorada unuttum sormayı?
canım bence çok sakınma yemekten. sadece zararlı şeyler yeme. gaz olucaksa ne yesen oluyor. ben doğru dürüst bişey yemediğim günlerde bile oğlumda gaz sancısı olduğunu biliyorum. alışsın bebişin vücudu her türlü yemeğeCanım ben yemiyorum ya o gaz yapar bu gaz yapar diye yemediğim baya bi yemek var. Napsam yesemmiki?dediğin gibi yemediğim halde 3 gündür bebeğim gazdan kıvranıyo. Bide kabız oldu galiba bugün hiç kakasını yapmadı. Senin şu gaz için kimyonu denedim ve gerçekten faydasını gördüm seni arıcaktım hatta günde kaç defa verdiğini soracaktım. Kabızlığada varmı bi yöntemin?Yaa bu tepki verme konusunu bi doktoramı sorsam bak işgillendim şimdi?çünkü tepki yok ya. Uyanında biraz daha fazla dikkatli bakayım bi.
Biliyorum canım paylaşmak istedin çokta iyi yaptın bende duygularımı îfade ettim sadece. Tabiki sabredeksin ve eğer Allah nasip etmiyorsa binada vardır bir hayır diyip en hayırlısı ne ise onu isticeksin. Bak bende çok bekledim evet sabrımın tükendiği anlar oluyodu umutsuzluğa bile kapılıyordum ama sonra hemen toparlıyıp kendimi hayırlısını istiyordum. Sende gönlünü ferah tut canım ben inanıyorum bize o müjdeli haberi vereceğine
Allah gönlüne göre versin canım.inşallaaahhh canım inşallah
ama eşim istemiyor çocuk istemediğinden değil ama o çok korkuyor lafını açınca hemen değiştiriyor.korkuyor anlıyorum ama benim kadarmı korkuyor? ilk hamileliğimde o istemişti.
ben ondan habersiz bu ay korunmayı bıraktım ama kısmet birazda huzursuzum bu yüzden ama napayım eğer olmazsa bu ay korunmaya devam edicem ve kendimi kpss çalışmaya adıcam.şimdi içimde hem umut var hem umutsuzluk.kısmet
seni cok ii anliyorum canim uzme kendini bende 2012 kasim a nnesi olacaktim ama kismet iste 7 ay bekledikten sonra kavustuk melegimize ve unuttuk herseyi zaman gecmio gibi gelio o zamanlarda ama emin ol cok cabuk olup bitio herseyy stres yapma yeterkızllarrrr hepinizi tebrik ederim.allah evlatlarınızla bir ömür mutlu mesut olmayı nasip etsin.hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah analı babalı büyüsünler.
benimde yavrum terk etmeseydi beni şimdi nerdeyse kırkımız çıkıcaktı kısmet işte(((
ama ben hala temmuz anneleri napıo edio girip bakıorum doğum hikayelerinizi okuyorum temmuz annesi olamadım belki ama inşallah rabbim seneye temmuza kadar evladımı kucağıma almayı nasip eder kimbilir :S
allaha emanet olun
kızllarrrr hepinizi tebrik ederim.allah evlatlarınızla bir ömür mutlu mesut olmayı nasip etsin.hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah analı babalı büyüsünler.
allaha emanet olun
Canım ben yemiyorum ya o gaz yapar bu gaz yapar diye yemediğim baya bi yemek var. Napsam yesemmiki?dediğin gibi yemediğim halde 3 gündür bebeğim gazdan kıvranıyo. Bide kabız oldu galiba bugün hiç kakasını yapmadı. Senin şu gaz için kimyonu denedim ve gerçekten faydasını gördüm seni arıcaktım hatta günde kaç defa verdiğini soracaktım. Kabızlığada varmı bi yöntemin?Yaa bu tepki verme konusunu bi doktoramı sorsam bak işgillendim şimdi?çünkü tepki yok ya. Uyanında biraz daha fazla dikkatli bakayım bi.
bebeğinde sarılığı olan anneler geceleri 2 saatte bı emzırıyormusunuz yoksa bebek uyandıkca mı emzırıyorsunuz ben oğlumu uyandırrsam gece cok huysuz oluyo tekrar zor uyuyo ellemıyorum en fazla 4 saat uyuyo oda bazen o zamanlarda kafama takılıyo siz neler yapıyorsunuz bız32 gunluk olduk
allaha emanet olun
Canım nasıl geçirdi burun tıkanıklığını. Benim oğluşumunda tıkalı damlamı gerekiyo ille ya(
canım babyfiz isimli damlalar var steril su var içinde önce ondan damlatıyosun,daha sonrada otribebe denen bir alet var,onunla çekiyosun,içindeki sümük mukus ne varsa geliyo,tabi bu doktorun bize verdiği ve yaptığımız şeydi;sadece anlık rahatlama sağladı birkaç saatsonra tekrar tıkandı burun
annem bundan hiç hoşlanmadı,ballı ıhlamur yaptı sabah ve akşam birkaç çaykaşığı verdi,inan ertesi güne oğlumun ne öksürüğü nede burun tıkanıklığı kaldı,bide yıkarken burnuna yavaş yavaş masaj yaptı,bigüzel içini boşalttı :S tecrübe işte cnm..
Canım doktorum 1 yaşına kadar bal kesinlikle yasak demişti çok şükür bi sorun yaşamamışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?