bende hiç alışmasın istedim.ama o kadar ağlamasına dayanamıyorum. birde sallayınca sustuğunu da bildiğimden dayanamayıp sallıyoruz napalımAyy ondan da korkuyorum alışırsa diye, tek basina zor olur diye. Aynen dedigin gibi inadı var. Mini mini şeyde bi sinir bi inat var anlatamam :) anasına cekmis ben onun on katıymısım
AnaAm beni anlatmissin. Bana bi akil verin.
Bizim kiz da uyuyo emiyo ve agliyo. Once gaz yuzunden agliyordu simdi gazi olmasa da agliyor. Uyumadigi zaman bos bos durmayi bilemiyo, tek bildigi aglamak. Aksama kadar iyi kotu idare ediyo ama aksam ozellikle 7den sonra cildiriyo. 12ye kadar ciglik cigliga agliyo. Artik 11 gibi sinirlerim bosaliyor ben de basliyorum aglamaya. Agrisinin olmadigini anlayabildigim zamanlarda aglasin susr diyorum gogsume alip onunla konusuyorum ve aglamasinin bitmesini bekliyorum ama o daha yuksek perdeden bagiriyor. Annem ve babam benimle ayni sehirde olmalarina ragmen evlerine gitmiyorlar cunku esim gec saatte isten donuyor ve benim sinirlerim epey inceldi kopmaya meyilli. Ama ne olursa olsun kizima sinirlenmiyorum bu iyi bisey. Gece 12den sonra uyuyor gece fena gecmiyor en azindan bu iyi. 2-3 saatte uyanip emip tekrar uyuyor 6ya kadar fln masallah diyim aglamiyo gece. Ama ben aglama problemine ne yapicam bilmiyorum. Emzik almiyo, hala cabalarim suruyor. Oynatmaya az kaldi doktorum nerde
Ben ciğer yiyorum yenmez mi ki neden ki :/hamılelıkden daha zor emzırme donemı bence ben her yedgme dıkkat edyorm gecen coger ekmek duurm yıyodum ıkı lokmadan sonra ıcıme kurt dustu solemeesı ayıp hepsnı gerı cıkardım bnburtrlu sey.. annelık:))))ıcgudusel dıkkat edyorz en onemlı nokta bakla yenmemesymıs emzırmede kesınlkle yemeyın dyolar
bende hiç alışmasın istedim.ama o kadar ağlamasına dayanamıyorum. birde sallayınca sustuğunu da bildiğimden dayanamayıp sallıyoruz napalımbenim kv yakın. benim sıpanın inadıda akşam 7 den sonra tutuyor. mutlaka evde biri oluyor sallayamaya yardımmcı olucak
kızlar adet olan var mı yaa komik mi bilmiyorum ama ben 32. günde galiba adet oldum bugün 36. gün kesiliyor bildiğiniz adet kanaması gibiydi 4 gün
sen face'a girdiginde haber ver ben sana son halimin resmini göndereyimde yavru balina gör sen
ben oldum canım yeni bitti.. ilk bebeğimde de hemen olmuştum yapısal bir şey yani..
kızlar benim drum 40 cıkınca geliyosun kontrole dedi , acaba ultrason muaynesimi yapiyorlar ? sezercik olupta kontrıolune giden oldumu?
hımm iyi bari ben de hiç 40 ı bitmeden adet olan duymadım da ondan sordum canım peki 40 ın çıkınca hemen bi daha oldun mu
kızlar adet olan var mı yaa komik mi bilmiyorum ama ben 32. günde galiba adet oldum bugün 36. gün kesiliyor bildiğiniz adet kanaması gibiydi 4 gün
Annemlerin yanına yazlığa gelmiştik kızımın yüzünde isilikler olduhergün banyo yapıyoruz, 40 çıkmadan gelmesemiydik ki bebişi isilik olup geçiren var mı?? Ne kullanayım? Bişi kullanmayayım kendi mi geçsin?? bi de dün burnunu sivrisinek ısırmış çok üzüldüm çok sinir oldum buna bişi sürmek lazım mı stilex, ovadril vb gibi?
kızlar benim drum 40 cıkınca geliyosun kontrole dedi , acaba ultrason muaynesimi yapiyorlar ? sezercik olupta kontrıolune giden oldumu?
Kızlar biraz geç oldu ama 31. gününde oğluşumu sünnet ettirdik doktor akrabamızdı keşke 7. gününde yapsaydınız dedi. 1 gün acı çekecek dikişleri de 2 haftaya düşer dedi.
Ben ciğer yiyorum yenmez mi ki neden ki :/
İyiyim canım çok saol evet giremiyorum fazla sabah bi kalkıyorum nasıl akşam olmuş haberim olmuyo Bazende tüm gece ayaktayızgğndüz yatabilirsek be ala:)) böyle böyle geçiyo günler. Sen basılsın bebişte iyidir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?