2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Ayy ondan da korkuyorum alışırsa diye, tek basina zor olur diye. Aynen dedigin gibi inadı var. Mini mini şeyde bi sinir bi inat var anlatamam :) anasına cekmis ben onun on katıymısım
bende hiç alışmasın istedim.ama o kadar ağlamasına dayanamıyorum. birde sallayınca sustuğunu da bildiğimden dayanamayıp sallıyoruz napalım benim kv yakın. benim sıpanın inadıda akşam 7 den sonra tutuyor. mutlaka evde biri oluyor sallayamaya yardımmcı olucak

Merhaba güzel anneler ve bebişleri

Biz bugün 43 günlük olduk ama dün kakamızı yaptık bugün yapmadık acaba normal mi?

kızlar benim drum 40 cıkınca geliyosun kontrole dedi , acaba ultrason muaynesimi yapiyorlar ? sezercik olupta kontrıolune giden oldumu?

Benim buyuk kizim da aynen anlattigin gibiydi. Her aksam 6 da baslar 11 e kadar cilginca aglardi. Bir arkadas fon makinasi sesi rahatlatir demisti. Biz oyle yapiyorduk. O sesi duyunca sakinliyordu ve kolayca uykuya daliyordu. Biz aglamalari gecinceye kadar yaklasik 1 ay boyle idare ettik.

Ben ciğer yiyorum yenmez mi ki neden ki :/

Demek bu aksam saatlerinde bisey var, yalnız olmadigini bilmek de iyi. Bi ara cocuguma bakamiyorum psikolojisine girmistim. Aaah bu kuzular, insana her seyi yaptiriyorlar :)

kızlar adet olan var mı yaa komik mi bilmiyorum ama ben 32. günde galiba adet oldum bugün 36. gün kesiliyor bildiğiniz adet kanaması gibiydi 4 gün

hımm iyi bari ben de hiç 40 ı bitmeden adet olan duymadım da ondan sordum canım peki 40 ın çıkınca hemen bi daha oldun mu

kırk bitmeden olur gibi oldum kısa sürdü sonra bir daha oldu bu normal sürdü bitti şimdi.. 2. ayımızın dolmasına bir hafta var.. hemen oldu yani..

Annemlerin yanına yazlığa gelmiştik kızımın yüzünde isilikler oldu hergün banyo yapıyoruz, 40 çıkmadan gelmesemiydik ki bebişi isilik olup geçiren var mı?? Ne kullanayım? Bişi kullanmayayım kendi mi geçsin?? bi de dün burnunu sivrisinek ısırmış çok üzüldüm çok sinir oldum buna bişi sürmek lazım mı stilex, ovadril vb gibi?

benimkide isilek oldu , zamanla geçiyo takilma ,

faceden yazsana bana canim bi özel msj :)

Kızlar biraz geç oldu ama 31. gününde oğluşumu sünnet ettirdik doktor akrabamızdı keşke 7. gününde yapsaydınız dedi. 1 gün acı çekecek dikişleri de 2 haftaya düşer dedi.

Kızlar biraz geç oldu ama 31. gününde oğluşumu sünnet ettirdik doktor akrabamızdı keşke 7. gününde yapsaydınız dedi. 1 gün acı çekecek dikişleri de 2 haftaya düşer dedi.

doktorlar dogar dogmaz tavsiye ediyo , bizde 16. gundu sanırım yaptirdik , yok denecek kadar az problem yasadik , hiç kafana takma , hayirli olsun gözün aydin cnm.

Ben ciğer yiyorum yenmez mi ki neden ki :/

cnm ya bısı olmaz belkı ama benm ıcıme bı kurt dusmusdu nette bakdm kkda bıkackısıde kesılkle yemeyın flan yazmıs hanı cok yeme sende

bızde aynıyız cnm sabah aksam gece karısdı bızdede cok cabuk gecyor gunler ıyıız masallah Allah hepmızın bebeklerıne ıyılık versın ınsalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…