2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
mrb kızlar mevlıdımızı de yaptık bugun Allah kabul etsın.:)Eki Görüntüle 785489 Eki Görüntüle 785489

buda bızden bı foto optum hepınızı:)

maşallah ikiniz de birbirinizden tatlısınız yaa:)) oğluşun sana benziyor canım:))

canım 6 saat uyusun nolacakki artık sarılık riskini atlattık nasılsa öyle belli saatte bir emzirmene gerek yok uyurken benim doktorum öyle dedi uyuyorsa uyandırma kendisi uyanınca emzir dedi. bi de benim dikişlerim de yapıştırma ben hiç pansuman yapmadım doktor gerek yok dedi.. yürümek dikişlere gerçekten çok iyi geliyor ama iş yapmak hiç iyi gelmiyor keşke ilk zamanlar öyle işler yapmasaydın.. ben devamlı yattım dinlendim ve bol bol yürümeye çalıştım bebişi bile kucağımda çok fazla gezdirmedim ilk 20 gün.. şuanda dikişlerimde bi ağrı sızı yok ama ağır bişey kaldırdığım zaman sızlıyor maalesef... dikkat etmeye çalışıyorum ağır iş yapmıyorum

kızlar benim drum 40 cıkınca geliyosun kontrole dedi , acaba ultrason muaynesimi yapiyorlar ? sezercik olupta kontrıolune giden oldumu?

Canım ben gittim alttan ultrasonla baktı smear aldı kan ve idrar tahlili yaptı, canım doktorumla ve hemşiresiyle helalleştik geldik :)

2 yaşına kadar yastık yasak demişti dr omuriliğin normal gelişimi için, istisnai durumlar hariç tabiki. başını yükseltmek için yastık değil de yatağın altına bişeyler koyarak yükseltilecekmiş

ya ben çoktandır söyleyeceğim hep unuttum 3 yıl önce oğlumun hiç bir ilaçla gaz sancısı geçmeyince dr sab simplex vereceğim ama dikkatli ve gereğince az kullan dedi. nedeni ise bu ilaç yurt dışında yaşaklanmış Allah esirgesin ilerde kolon k.ni tetikliyormuş. ben ondan sonra hiç kullanmadım zaten. ANASON en iyi rahatlatma ilacı bence 1 çay bardağına 1 çay kaşığı anason ve kimyon demliyorum 10 dk. 3 çay kaşğı kızıma veriyorum inanaılmaz rahatlıyor. en basit gaz ilacının içinde bile çeşit çeşit paraben var anasonun o parabenlerden daha zararlı olduğunu zannetmem

kızlar buarada oğlum bu sabah beni gördü ve söylediklerime yüzüme bakarak güldü :)) dün akşam da babasına aynı şejilde gülerek tepki verdi bugün 38 günlük olduk sonunda gördü beniiiiiiiiii :)))))

bana gel diye bişey demedi, 5 gün sonra gittim o zaman baktı bi. Başka da gel filan demedi bana gitmek mi lazım ki..

benim kızım dün gece birbuçukta yattı dokuz buçukta kalktı. mama da veriyorum ondan mı bu kadar çok uyuyo, annasi gibi uykucu mu, yoksa doyduğunu mu bilmiyo anlamadım

smear istege bagli diye biliyorum , ben bu sefer sadece usg ye izin veririm ugrasamam zaten psikolojim alt ust catlak cutlak :)

benim kızım dün gece birbuçukta yattı dokuz buçukta kalktı. mama da veriyorum ondan mı bu kadar çok uyuyo, annasi gibi uykucu mu, yoksa doyduğunu mu bilmiyo anlamadım

hadi yaa pöff :2::2:

canım kolık olmasın sennin bebiş ,ayrıca ben durmadığında fön acıyorum en son care duruyo hatta gecen gun gunduz katıla katıla aglıyo elektrık supurgesıne sustu bende temızlık yaptım

Olabilir canim. Yalniz din ne hikmetse aglamadi pek, cok cildirmadan uyudu. Bu gece de oyle olursa bu kadar aglamayi unutur normal bebege doner diye umut ediyorum, bakalim :)

bayanlarrr

sutum yetmiyo bebisimee lansinoh pompa alsam acaba artarmi sagdikca neler neler yedim ama faydasi olmadi

sutu saginca artan varmii

nerden alıyorsunuz acaba bu anason rezeneyı bende humananın rezenesı var kus yemı gıbı goruntusu mıdemı bulandırıyor ot şeklinde alıp içmek ıstıyorum istnbldyım eşim bulamamıs nereye baksa bulur kı acaba

benım oğlumda babasını görünce gülüyor sesler çıkartıyo çok kıskanıyorum

Olabilir canim. Yalniz din ne hikmetse aglamadi pek, cok cildirmadan uyudu. Bu gece de oyle olursa bu kadar aglamayi unutur normal bebege doner diye umut ediyorum, bakalim :)

HADİ BAKALIM İNŞALLH :)))

bayanlarrr

sutum yetmiyo bebisimee lansinoh pompa alsam acaba artarmi sagdikca neler neler yedim ama faydasi olmadi

sutu saginca artan varmii

ben denedim sağmayı hatta aksam denedım uyur zaten sıkıntı olmaz dıye ama o gun butun gece agladı cocuk doymadı ole olunca bı daha sağmadım ben tahın pekmezde buldum careyı o kadar su içmeme ragmen bişi olmadı

benım oğlumda babasını görünce gülüyor sesler çıkartıyo çok kıskanıyorum

Benim kız da babasıyla aşk yaşıyor. Dun gece babasi ope ope sakinlestirdi, uyuttu. Hos zaten sakin gunundeydi benim prenses, babasinin şansına :) ama ben kıskanmıyorum, isime geliyor. Ailede bi kisinin sakinlestirebilmesi buyuk nimet olacak. Tabi bi de cok yorgun oldugumda muthis destek olur bu durum. Babasina veririm gozum arkada kalmaz

5 litre su iciyorum gunde ama bos az once uyuyordu sagayim ne kadar sut var bakayim dedim 55 ml cikti saka gibi uyaninca onu verdim mama yaptim birde sut emdice artarmis guya ondan pompayla sagip versemmi die dusundum. emerken uyuyup kalio tam bosaltamio gibi gelio.

cnm benimkide memede uyyo bende sagiyorum hep emincede uyurkende , elma armut ısırgan dediler banada bende onu denicem bende cok su içiyorum ama banamıson demio.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…