mrb kızlar mevlıdımızı de yaptık bugun Allah kabul etsın.:)Eki Görüntüle 785489 Eki Görüntüle 785489
buda bızden bı foto optum hepınızı:)
slm annişler benim kızımda 8 ile 12 arası uyumayınca 12 den sabaha kadar rahatız
dün ilkindide bir yandı gece 12 ye kadar uğraştık ama sabah 6 ya kadar iyi uyumuştu 6 saat aç yatırdım çocuğu kendimde alarmı duymamışım napcam benim cimcimeyle bilemiyorum nezaman düzene gircek uykular acaba.
sezeryan olanlar benim yapıştırma olan dış dikişim biraz sızıntı vardı içerden yapışır dediler biraz zor yapışıyor kenarda ufak bir yerdi zaten şimdi dğer kenarda mercimek kadar bir bölümde açılmış napcam bilmiyorum habire batikonluyorum 2 dr gittim hatta biri ssk da hocaydı bişey olmaz dedi ama pimpirikleniyorum işte.bide ben ilk günden itibaren hiç ameliyat olmamış gibi hareketliyim çok eve geldiğim gün iş güç yaptım ama şimdi abazen yeirimdem kalkarken dikişlerim acıyor sanki biri karnımı içerden çekiyor bende dışardan çekiyorum gibi geriliyor ve acıyor sizdede ağrı sızı olan varmı...
kızlar benim drum 40 cıkınca geliyosun kontrole dedi , acaba ultrason muaynesimi yapiyorlar ? sezercik olupta kontrıolune giden oldumu?
canım biz eve geldiğimizden beri kullanıyoruz,ilk zamanlar ince bir yastığı vardı onu kullandık,şimdiki biraz daha yüksek diğerine göre ;
gayette rahat uyuyo oğlum ...
canım benim oğlumda daha 2 haftalıktı biraz kalın giydirmişim aynen isilik oldu,doktora gösterdim ilaç vermeyelim daha hafif giydir kendiliinden geçsin dedi,yara yapmaya gerek yok dedi..ve çok çabuk geçti kızarıklıkları ..
sende hafif hafif giydir,geçer kendiliğinden inşallah...
canım pompanın elektriğini açıp göğsüne hava almayacak sekilde yerleştirdikten sonra el pompasında birkaç kez sağma işlemi yapıyorsun sonrasında mavi butona tıkla otomatik elle çektiğin ayarda sağmaya başlayacaktır.
Kızlar alttan gaz problemi yaşayan varmi sab simlex kullanıyorum ama bebeğim yine de huzursuz çözüm olarak ne yapmalıyım lütfen yardım
2.ay sonunda gel dedi bana da.
Ben de merak ediyorum muayene şekli nasıl olacak.
Hiç hoşlanmıyorum pöfff.
Kimi diyo smear alacak,kimi başka birşey...herşeyi bilen bir toplumuz nasılsa... Herkes herşeyi biliyor...
Gidince bizi de bilgilendir canım.
slm annişler benim kızımda 8 ile 12 arası uyumayınca 12 den sabaha kadar rahatız
dün ilkindide bir yandı gece 12 ye kadar uğraştık ama sabah 6 ya kadar iyi uyumuştu 6 saat aç yatırdım çocuğu kendimde alarmı duymamışım napcam benim cimcimeyle bilemiyorum nezaman düzene gircek uykular acaba.
sezeryan olanlar benim yapıştırma olan dış dikişim biraz sızıntı vardı içerden yapışır dediler biraz zor yapışıyor kenarda ufak bir yerdi zaten şimdi dğer kenarda mercimek kadar bir bölümde açılmış napcam bilmiyorum habire batikonluyorum 2 dr gittim hatta biri ssk da hocaydı bişey olmaz dedi ama pimpirikleniyorum işte.bide ben ilk günden itibaren hiç ameliyat olmamış gibi hareketliyim çok eve geldiğim gün iş güç yaptım ama şimdi abazen yeirimdem kalkarken dikişlerim acıyor sanki biri karnımı içerden çekiyor bende dışardan çekiyorum gibi geriliyor ve acıyor sizdede ağrı sızı olan varmı...
2.ay sonunda gel dedi bana da.
Ben de merak ediyorum muayene şekli nasıl olacak.
Hiç hoşlanmıyorum pöfff.
Kimi diyo smear alacak,kimi başka birşey...herşeyi bilen bir toplumuz nasılsa... Herkes herşeyi biliyor...
Gidince bizi de bilgilendir canım.
bana gel diye bişey demedi, 5 gün sonra gittim o zaman baktı bi. Başka da gel filan demedi bana gitmek mi lazım ki..
kızlar buarada oğlum bu sabah beni gördü ve söylediklerime yüzüme bakarak güldü :)) dün akşam da babasına aynı şejilde gülerek tepki verdi bugün 38 günlük olduk sonunda gördü beniiiiiiiiii :)))))
Canım ben gittim alttan ultrasonla baktı smear aldı kan ve idrar tahlili yaptı, canım doktorumla ve hemşiresiyle helalleştik geldik :)
2 yaşına kadar yastık yasak demişti dr omuriliğin normal gelişimi için, istisnai durumlar hariç tabiki. başını yükseltmek için yastık değil de yatağın altına bişeyler koyarak yükseltilecekmiş
ya ben çoktandır söyleyeceğim hep unuttum 3 yıl önce oğlumun hiç bir ilaçla gaz sancısı geçmeyince dr sab simplex vereceğim ama dikkatli ve gereğince az kullan dedi. nedeni ise bu ilaç yurt dışında yaşaklanmış Allah esirgesin ilerde kolon k.ni tetikliyormuş. ben ondan sonra hiç kullanmadım zaten. ANASON en iyi rahatlatma ilacı bence 1 çay bardağına 1 çay kaşığı anason ve kimyon demliyorum 10 dk. 3 çay kaşğı kızıma veriyorum inanaılmaz rahatlıyor. en basit gaz ilacının içinde bile çeşit çeşit paraben var anasonun o parabenlerden daha zararlı olduğunu zannetmem
canım kolık olmasın sennin bebiş ,ayrıca ben durmadığında fön acıyorum en son care duruyo hatta gecen gun gunduz katıla katıla aglıyo elektrık supurgesıne sustu bende temızlık yaptım
canım ben gittim alttan ultrasonla baktı smear aldı kan ve idrar tahlili yaptı, canım doktorumla ve hemşiresiyle helalleştik geldik :)
2 yaşına kadar yastık yasak demişti dr omuriliğin normal gelişimi için, istisnai durumlar hariç tabiki. Başını yükseltmek için yastık değil de yatağın altına bişeyler koyarak yükseltilecekmiş
ya ben çoktandır söyleyeceğim hep unuttum 3 yıl önce oğlumun hiç bir ilaçla gaz sancısı geçmeyince dr sab simplex vereceğim ama dikkatli ve gereğince az kullan dedi. Nedeni ise bu ilaç yurt dışında yaşaklanmış allah esirgesin ilerde kolon k.ni tetikliyormuş. Ben ondan sonra hiç kullanmadım zaten. Anason en iyi rahatlatma ilacı bence 1 çay bardağına 1 çay kaşığı anason ve kimyon demliyorum 10 dk. 3 çay kaşğı kızıma veriyorum inanaılmaz rahatlıyor. En basit gaz ilacının içinde bile çeşit çeşit paraben var anasonun o parabenlerden daha zararlı olduğunu zannetmem
kızlar buarada oğlum bu sabah beni gördü ve söylediklerime yüzüme bakarak güldü :)) dün akşam da babasına aynı şejilde gülerek tepki verdi bugün 38 günlük olduk sonunda gördü beniiiiiiiiii :)))))
Olabilir canim. Yalniz din ne hikmetse aglamadi pek, cok cildirmadan uyudu. Bu gece de oyle olursa bu kadar aglamayi unutur normal bebege doner diye umut ediyorum, bakalim :)
bayanlarrr
sutum yetmiyo bebisimee lansinoh pompa alsam acaba artarmi sagdikca neler neler yedim ama faydasi olmadi
sutu saginca artan varmii
nerden alıyorsunuz acaba bu anason rezeneyı bende humananın rezenesı var kus yemı gıbı goruntusu mıdemı bulandırıyor ot şeklinde alıp içmek ıstıyorum istnbldyım eşim bulamamıs nereye baksa bulur kı acaba
benım oğlumda babasını görünce gülüyor sesler çıkartıyo çok kıskanıyorum
HADİ BAKALIM İNŞALLH :)))
ben denedim sağmayı hatta aksam denedım uyur zaten sıkıntı olmaz dıye ama o gun butun gece agladı cocuk doymadı ole olunca bı daha sağmadım ben tahın pekmezde buldum careyı o kadar su içmeme ragmen bişi olmadı
5 litre su iciyorum gunde ama bos az once uyuyordu sagayim ne kadar sut var bakayim dedim 55 ml cikti saka gibi uyaninca onu verdim mama yaptim birde sut emdice artarmis guya ondan pompayla sagip versemmi die dusundum. emerken uyuyup kalio tam bosaltamio gibi gelio.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?