cnm ya bısı olmaz belkı ama benm ıcıme bı kurt dusmusdu nette bakdm kkda bıkackısıde kesılkle yemeyın flan yazmıs hanı cok yeme sende
bızde aynıyız cnm sabah aksam gece karısdı bızdede cok cabuk gecyor gunler ıyıız masallah Allah hepmızın bebeklerıne ıyılık versın ınsalah
kizlar yastik kullaniyor musnz. ben ince bise kullaniyorum dogdugndan beri. yatip kendi kendine oynadgnda degil ama uyuyunca koyuyorum basinin altina
Annemlerin yanına yazlığa gelmiştik kızımın yüzünde isilikler olduhergün banyo yapıyoruz, 40 çıkmadan gelmesemiydik ki bebişi isilik olup geçiren var mı?? Ne kullanayım? Bişi kullanmayayım kendi mi geçsin?? bi de dün burnunu sivrisinek ısırmış çok üzüldüm çok sinir oldum buna bişi sürmek lazım mı stilex, ovadril vb gibi?
30. gunde bendeoldum 1 w
2 gundur adet gibi oluo baya azalmisti oysa. kaynanam adettir dedi
slm annişler benim kızımda 8 ile 12 arası uyumayınca 12 den sabaha kadar rahatız
dün ilkindide bir yandı gece 12 ye kadar uğraştık ama sabah 6 ya kadar iyi uyumuştu 6 saat aç yatırdım çocuğu kendimde alarmı duymamışım napcam benim cimcimeyle bilemiyorum nezaman düzene gircek uykular acaba.
sezeryan olanlar benim yapıştırma olan dış dikişim biraz sızıntı vardı içerden yapışır dediler biraz zor yapışıyor kenarda ufak bir yerdi zaten şimdi dğer kenarda mercimek kadar bir bölümde açılmış napcam bilmiyorum habire batikonluyorum 2 dr gittim hatta biri ssk da hocaydı bişey olmaz dedi ama pimpirikleniyorum işte.bide ben ilk günden itibaren hiç ameliyat olmamış gibi hareketliyim çok eve geldiğim gün iş güç yaptım ama şimdi abazen yeirimdem kalkarken dikişlerim acıyor sanki biri karnımı içerden çekiyor bende dışardan çekiyorum gibi geriliyor ve acıyor sizdede ağrı sızı olan varmı...
yuksek oranda A vıtanemını ıcerdıgınden anne sutunde kotu etkı yaratablyomus nekdr dogru blmyorm. kesin biişi yazmıyo zaten nettedePeki neden yenmezmiş?? Bn daha kan yapar diye yemîştim
markasını bilemeyeceğim şimdi canım attım kutusunu ama ucu yumuşak o acıtmış olamaz ama kılcal damarlara zarar vermiş olabilir doğru belden yukarsını nasıl yüksekte yatırıyorsunuz ya ben bi kere denedim sğa sola devriliyor benim ki uykusunda da çok hareketli acaba ana kucağında mı uyutsam geceleri de
kizlar yastik kullaniyor musnz. ben ince bise kullaniyorum dogdugndan beri. yatip kendi kendine oynadgnda degil ama uyuyunca koyuyorum basinin altina
bende hiç alışmasın istedim.ama o kadar ağlamasına dayanamıyorum. birde sallayınca sustuğunu da bildiğimden dayanamayıp sallıyoruz napalımbenim kv yakın. benim sıpanın inadıda akşam 7 den sonra tutuyor. mutlaka evde biri oluyor sallayamaya yardımmcı olucak
Annemlerin yanına yazlığa gelmiştik kızımın yüzünde isilikler olduhergün banyo yapıyoruz, 40 çıkmadan gelmesemiydik ki bebişi isilik olup geçiren var mı?? Ne kullanayım? Bişi kullanmayayım kendi mi geçsin?? bi de dün burnunu sivrisinek ısırmış çok üzüldüm çok sinir oldum buna bişi sürmek lazım mı stilex, ovadril vb gibi?
ben yanımda yatırdım.Dustukce kaldırdım.2 kucuk yastığı kaydırak gıbı yaptık böylece esıt oranda yukseldı.
Burnu tıkandığı ıcın kullanıyoruz
ama normal zamanlarda kullanmıyordum omurılık acısından ıyı degılmıs
Kucagınıza alıp agır tempo kos oda ıyı geliyor ben oyle yapıyorum en azından yalnızkende yapabilrsin.
bol bol dus yaptır ılacsız geçer bız ızmırdeyız baya oldu ama sımdı gectı
Peki neden yenmezmiş?? Bn daha kan yapar diye yemîştim
canım pompanın elektriğini açıp göğsüne hava almayacak sekilde yerleştirdikten sonra el pompasında birkaç kez sağma işlemi yapıyorsun sonrasında mavi butona tıkla otomatik elle çektiğin ayarda sağmaya başlayacaktır.arkadaşlar ben avent elektrıklı pompa aldım ama bır tuelu beceremiyorum sut sağmayı :)
elle olan kısmını takınca bıraz oluyor yıne ama elektrıklı kısmını hıc beceremiyorum.Kullananlar bır yardım edın fıkır verın
benim yapıştırma değil ama benimde arada ağrım oluyor. bende ilk günden beri ayaktayım hiç yatmadım zaten yürüdükçe için boşalır yürüdükçe iyleşirsin demişti hemşire ve 46-47 gün felan sürdü lohusalık haretein zararlı oacağını sanmıyorum. bu arada maşallah kızına nasıl uyumuş 6 ssaat bizim imkansız o kadar uykuslm annişler benim kızımda 8 ile 12 arası uyumayınca 12 den sabaha kadar rahatız
dün ilkindide bir yandı gece 12 ye kadar uğraştık ama sabah 6 ya kadar iyi uyumuştu 6 saat aç yatırdım çocuğu kendimde alarmı duymamışım napcam benim cimcimeyle bilemiyorum nezaman düzene gircek uykular acaba.
sezeryan olanlar benim yapıştırma olan dış dikişim biraz sızıntı vardı içerden yapışır dediler biraz zor yapışıyor kenarda ufak bir yerdi zaten şimdi dğer kenarda mercimek kadar bir bölümde açılmış napcam bilmiyorum habire batikonluyorum 2 dr gittim hatta biri ssk da hocaydı bişey olmaz dedi ama pimpirikleniyorum işte.bide ben ilk günden itibaren hiç ameliyat olmamış gibi hareketliyim çok eve geldiğim gün iş güç yaptım ama şimdi abazen yeirimdem kalkarken dikişlerim acıyor sanki biri karnımı içerden çekiyor bende dışardan çekiyorum gibi geriliyor ve acıyor sizdede ağrı sızı olan varmı...
canım öne koldan hızını ayarla sonra mavi düğmeye bas bol bol çıkar inşallah :)arkadaşlar ben avent elektrıklı pompa aldım ama bır tuelu beceremiyorum sut sağmayı :)
elle olan kısmını takınca bıraz oluyor yıne ama elektrıklı kısmını hıc beceremiyorum.Kullananlar bır yardım edın fıkır verın
canım pompanın elektriğini açıp göğsüne hava almayacak sekilde yerleştirdikten sonra el pompasında birkaç kez sağma işlemi yapıyorsun sonrasında mavi butona tıkla otomatik elle çektiğin ayarda sağmaya başlayacaktır.
Kızlar alttan gaz problemi yaşayan varmi sab simlex kullanıyorum ama bebeğim yine de huzursuz çözüm olarak ne yapmalıyım lütfen yardım
canım pompanın elektriğini açıp göğsüne hava almayacak sekilde yerleştirdikten sonra el pompasında birkaç kez sağma işlemi yapıyorsun sonrasında mavi butona tıkla otomatik elle çektiğin ayarda sağmaya başlayacaktır.
Kızlar alttan gaz problemi yaşayan varmi sab simlex kullanıyorum ama bebeğim yine de huzursuz çözüm olarak ne yapmalıyım lütfen yardım
kızlar benim drum 40 cıkınca geliyosun kontrole dedi , acaba ultrason muaynesimi yapiyorlar ? sezercik olupta kontrıolune giden oldumu?
canım ben bir haftadır günde bir bardak anason içiyorum şükür gaz problemi azaldı.
bende inanıyorum ya eskilerin bazı şeylerie hepsine değil ama. Canım benimkide doğduğu günden beri öksürüyor acaba doğumhanede mi üşüttü dedim doktor normal öksrük ve hıçkırık olur dedi hırıltıda burunu tıkanıkmış ondan geliyormuş telaş etme
walla kızlar ben hiç kısa kollu giyidirmiyorum ve uyurken kesinlikle ince penye battaniye ile örtüuorum ve hep çorap giydiriyorum. çünkü daha çok küçükler.konyadayız sahil kenarında nasıldır bilemem ama ben 3 ay olmadan düşünmüyorum bence üşürler ya dikkat etmek lazım.
tek bel için mi benim kilot şeklinde rahat edemedim bende tek belim için istiyorum link atarmısın canım
AnaAm beni anlatmissin. Bana bi akil verin.
Bizim kiz da uyuyo emiyo ve agliyo. Once gaz yuzunden agliyordu simdi gazi olmasa da agliyor. Uyumadigi zaman bos bos durmayi bilemiyo, tek bildigi aglamak. Aksama kadar iyi kotu idare ediyo ama aksam ozellikle 7den sonra cildiriyo. 12ye kadar ciglik cigliga agliyo. Artik 11 gibi sinirlerim bosaliyor ben de basliyorum aglamaya. Agrisinin olmadigini anlayabildigim zamanlarda aglasin susr diyorum gogsume alip onunla konusuyorum ve aglamasinin bitmesini bekliyorum ama o daha yuksek perdeden bagiriyor. Annem ve babam benimle ayni sehirde olmalarina ragmen evlerine gitmiyorlar cunku esim gec saatte isten donuyor ve benim sinirlerim epey inceldi kopmaya meyilli. Ama ne olursa olsun kizima sinirlenmiyorum bu iyi bisey. Gece 12den sonra uyuyor gece fena gecmiyor en azindan bu iyi. 2-3 saatte uyanip emip tekrar uyuyor 6ya kadar fln masallah diyim aglamiyo gece. Ama ben aglama problemine ne yapicam bilmiyorum. Emzik almiyo, hala cabalarim suruyor. Oynatmaya az kaldi doktorum nerde
kızlar benim drum 40 cıkınca geliyosun kontrole dedi , acaba ultrason muaynesimi yapiyorlar ? sezercik olupta kontrıolune giden oldumu?
Peki neden yenmezmiş?? Bn daha kan yapar diye yemîştim
mrb kızlar mevlıdımızı de yaptık bugun Allah kabul etsın.:)Eki Görüntüle 785489 Eki Görüntüle 785489
buda bızden bı foto optum hepınızı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?