2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Peki neden yenmezmiş?? Bn daha kan yapar diye yemîştim

kizlar yastik kullaniyor musnz. ben ince bise kullaniyorum dogdugndan beri. yatip kendi kendine oynadgnda degil ama uyuyunca koyuyorum basinin altina

canım biz eve geldiğimizden beri kullanıyoruz,ilk zamanlar ince bir yastığı vardı onu kullandık,şimdiki biraz daha yüksek diğerine göre ;
gayette rahat uyuyo oğlum ...

canım benim oğlumda daha 2 haftalıktı biraz kalın giydirmişim aynen isilik oldu,doktora gösterdim ilaç vermeyelim daha hafif giydir kendiliinden geçsin dedi,yara yapmaya gerek yok dedi..ve çok çabuk geçti kızarıklıkları ..
sende hafif hafif giydir,geçer kendiliğinden inşallah...

slm annişler benim kızımda 8 ile 12 arası uyumayınca 12 den sabaha kadar rahatız
dün ilkindide bir yandı gece 12 ye kadar uğraştık ama sabah 6 ya kadar iyi uyumuştu 6 saat aç yatırdım çocuğu kendimde alarmı duymamışım napcam benim cimcimeyle bilemiyorum nezaman düzene gircek uykular acaba.

sezeryan olanlar benim yapıştırma olan dış dikişim biraz sızıntı vardı içerden yapışır dediler biraz zor yapışıyor kenarda ufak bir yerdi zaten şimdi dğer kenarda mercimek kadar bir bölümde açılmış napcam bilmiyorum habire batikonluyorum 2 dr gittim hatta biri ssk da hocaydı bişey olmaz dedi ama pimpirikleniyorum işte.bide ben ilk günden itibaren hiç ameliyat olmamış gibi hareketliyim çok eve geldiğim gün iş güç yaptım ama şimdi abazen yeirimdem kalkarken dikişlerim acıyor sanki biri karnımı içerden çekiyor bende dışardan çekiyorum gibi geriliyor ve acıyor sizdede ağrı sızı olan varmı...

cnm özele bakarmisin

ben yanımda yatırdım.Dustukce kaldırdım.2 kucuk yastığı kaydırak gıbı yaptık böylece esıt oranda yukseldı.

kizlar yastik kullaniyor musnz. ben ince bise kullaniyorum dogdugndan beri. yatip kendi kendine oynadgnda degil ama uyuyunca koyuyorum basinin altina

Burnu tıkandığı ıcın kullanıyoruz
ama normal zamanlarda kullanmıyordum omurılık acısından ıyı degılmıs

Kucagınıza alıp agır tempo kos oda ıyı geliyor ben oyle yapıyorum en azından yalnızkende yapabilrsin.

bol bol dus yaptır ılacsız geçer bız ızmırdeyız baya oldu ama sımdı gectı

arkadaşlar ben avent elektrıklı pompa aldım ama bır tuelu beceremiyorum sut sağmayı :)

elle olan kısmını takınca bıraz oluyor yıne ama elektrıklı kısmını hıc beceremiyorum.Kullananlar bır yardım edın fıkır verın

İzmirdeydik bizde :) orda bişi olmadı annemlerin yanına gelince oldu yol eşya yerleştirme derken geldiğmiz gün banyo yaptıramadık onunda etkisi oldu sanırım inşallah geçer çabuk yüzünde, hiç yakışmadı fıstığıma

canım pompanın elektriğini açıp göğsüne hava almayacak sekilde yerleştirdikten sonra el pompasında birkaç kez sağma işlemi yapıyorsun sonrasında mavi butona tıkla otomatik elle çektiğin ayarda sağmaya başlayacaktır.

Kızlar alttan gaz problemi yaşayan varmi sab simlex kullanıyorum ama bebeğim yine de huzursuz çözüm olarak ne yapmalıyım lütfen yardım

Son düzenleme:
benim yapıştırma değil ama benimde arada ağrım oluyor. bende ilk günden beri ayaktayım hiç yatmadım zaten yürüdükçe için boşalır yürüdükçe iyleşirsin demişti hemşire ve 46-47 gün felan sürdü lohusalık haretein zararlı oacağını sanmıyorum. bu arada maşallah kızına nasıl uyumuş 6 ssaat bizim imkansız o kadar uyku

canım öne koldan hızını ayarla sonra mavi düğmeye bas bol bol çıkar inşallah :)

sen günde bir fincan anason iç canım ben faydasını gördüm o çayın.birde bebeğine spor yaptır yani elini bacağını oynat karnına saat yönünde masaj yap

Son düzenleme:

canım ben ilk bebeğimde sab simplex, lefax kullandım, rezene, sıcak su torbası, karın masajı, ayak masajı..
aslında bunlar hep rahatlatmak için.. sancının verdiği acıyı hafifletmek için..
bu bebeğimde de biogaia adında gaz damlası kullanıyorum yani değişen bir şey yok,
yalnız sancılandığında karnına sıcak su torbası koyunca rahatlıyor, ütülenmiş ılık tülbent de olabilir..
bir de benimki karnının üstünde uyuyor çok rahat ediyor uzun uyuyor halledebileceği bir sıkıntı olunca uyanmadan geçiriyor..
canım onları rahatlatarak bu gaz dönemini atlatacağız inş..

kızlar benim drum 40 cıkınca geliyosun kontrole dedi , acaba ultrason muaynesimi yapiyorlar ? sezercik olupta kontrıolune giden oldumu?

2.ay sonunda gel dedi bana da.
Ben de merak ediyorum muayene şekli nasıl olacak.
Hiç hoşlanmıyorum pöfff.
Kimi diyo smear alacak,kimi başka birşey...herşeyi bilen bir toplumuz nasılsa... Herkes herşeyi biliyor...
Gidince bizi de bilgilendir canım.

http://www.modasende.com/i/products/big/Aqua_Bel_Korse_CM3002_136.gif için Google Görsel Sonuçları
canım bole bişey ama uc ayarı var katlanma felan yapmıyor emınonunden almıstım

Ben sab simplex ve nurse harveys kullaniyorum donusumlu olarak. Bi de kucagimda hafif ziplataak gezdiriyorum hani boyle araba bisey ziplatir ya oyle. Masaj da ise yariyor gibi. Bi dene istersen. Ama ben hic birinin tam cozum oldugunu dusunmuyorum. Zaman her seyin ilaci

canım kolık olmasın sennin bebiş ,ayrıca ben durmadığında fön acıyorum en son care duruyo hatta gecen gun gunduz katıla katıla aglıyo elektrık supurgesıne sustu bende temızlık yaptım

kızlar benim drum 40 cıkınca geliyosun kontrole dedi , acaba ultrason muaynesimi yapiyorlar ? sezercik olupta kontrıolune giden oldumu?

bana tekrar gelmene gerek yok dedi beni ziyarete gelebilirsin ama dedi tekrar gidiliyo mu bılmıyorum kı

benımde oldu gecen gun hergun dus aldırdım ınce gıydırdım hemen gectı canım

Peki neden yenmezmiş?? Bn daha kan yapar diye yemîştim

bence kısmayın kendınızı kızlar vucudumuzda ne eksikse onu canımız çekiyor herseyden yiyebilirsiniz ben hiç bişimi kısmadım cok soğuk yemıyorum kuru baklagıldede bol bol kımyon atıyorum onlarında vıtamınını alsın kuzum benım

sezeryan olanlar benim yapıştırma olan dış dikişim biraz sızıntı vardı içerden yapışır dediler biraz zor yapışıyor kenarda ufak bir yerdi zaten şimdi dğer kenarda mercimek kadar bir bölümde açılmış napcam bilmiyorum habire batikonluyorum 2 dr gittim hatta biri ssk da hocaydı bişey olmaz dedi ama pimpirikleniyorum işte.bide ben ilk günden itibaren hiç ameliyat olmamış gibi hareketliyim çok eve geldiğim gün iş güç yaptım ama şimdi abazen yeirimdem kalkarken dikişlerim acıyor sanki biri karnımı içerden çekiyor bende dışardan çekiyorum gibi geriliyor ve acıyor sizdede ağrı sızı olan varmı...[/COLOR][/B][/QUOTE]

bende ağrı sızı hiç bişi yok çok sükür 35 günlüğüz bugun ağır felan kaldırdın mı kı acaba insallh hemen gecer

mrb kızlar mevlıdımızı de yaptık bugun Allah kabul etsın.:)Eki Görüntüle 785489 Eki Görüntüle 785489

buda bızden bı foto optum hepınızı:)

Allah kabul etsin maşallh oğlunada sanada canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…