2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
bayanlarrr

sutum yetmiyo bebisimee lansinoh pompa alsam acaba artarmi sagdikca neler neler yedim ama faydasi olmadi

sutu saginca artan varmii

cnm aynısını bende düşündüm acaba sağsam uyurken,artarmı falan diye ama zaten emmeden emmeye anca doluyo göğüslerim ..cesaret edemedim açıkcası..
tahin pekmez bende yiyorum ,ama hiç öyle güldür güldür sütüm olmadı yaa offf artık ne süt yapar diye kafayı yicem,
rezene içiyorum aktar hazırladı karışık rezene,ısırgan,çörekotu ama açıkcası fayda ediyomu bilmiyorum :S
çok su içmiyodum suya başladım şimdi,1,5 lt şişeyi doldurdum evde onla dolaşıyorum,2 defa dolduruyorum
en azından ne kadar içtiğimi biliyim diye ...
süt sağma pompasınıda boşa aldık daha kullanamadım hiç ...

http://www.modasende.com/i/products/big/Aqua_Bel_Korse_CM3002_136.gif için Google Görsel Sonuçları
canım bole bişey ama uc ayarı var katlanma felan yapmıyor emınonunden almıstım
bende aldım ama ayarlı değil ktlama yapıyor canım.

sab simplex i bende araştırdım uzun süreli kullanımda zrarlı olduğunu duydum. ama anasonu bebeklere verme dediler hemşireler nette de okudum rezene verilebilir ama anason zarar veriyrmuş. ben kendim içiorum anason.

benim kızım dün gece birbuçukta yattı dokuz buçukta kalktı. mama da veriyorum ondan mı bu kadar çok uyuyo, annasi gibi uykucu mu, yoksa doyduğunu mu bilmiyo anlamadım
canım be bi yerde oudum tam bilmiyorum ama 6 saatten fazla uyuması sakıncalı diyordu bebeğin bi doktoruna danış istersen.

Yeni doğmuş bebeğe evde nasıl bakılır? | 2077 sağlık Yeni anne...
bayanlarrr

sutum yetmiyo bebisimee lansinoh pompa alsam acaba artarmi sagdikca neler neler yedim ama faydasi olmadi

ben avent kullanıyorum sık sağarsam rtıyor ama zaman olmuyor pek sağmaya

55 mi benden mak. 30 çıkıyor tek seferde ve 3-4 kez sağıyorum. bir gögsüm yara onu sağıp veriyorum diğerini emiyor sağmıyorum doktor kg alışı iyi dedi

tevhıdımızıde boylelkle atlattık allaha cok sukur cok yorldm ama dahada işim btmedı

sıze bı bakaym ddm fto atıcm yakın zamnda

kızlar sut olayı bn ıncırde buldum tamda mevsımı tas gıbı yapıo goguslermı deneyın bnce

cnm benimkide memede uyyo bende sagiyorum hep emincede uyurkende , elma armut ısırgan dediler banada bende onu denicem bende cok su içiyorum ama banamıson demio.
armut uzum incir oldu her yerim ama boss hala goguslerr
sagip sadece biberonla vermeyede raziyim yeterki artsin
ben guldur guldur sutu sadece 1 defa yasadim obda bol marulla kisir yedim o zaman ama artesi gun yedigimde olmadi nedense amann anlamadim bu isi yaa

2 gogusten 55 canim az geldi bana mama kutusunun ustunde 120 ml 6 7 kere yazio ona bakinca ooo hicbisi kalio yaninda

dereotu ve sarı tuzsuz leblebi diyorlar. tatlı işe yaramaz diyorlar ama ben çareyi hazır tahin helvası ve suda buldum. bence sütün miktarından çok bebeğin kg takibi önemli haftada 100-150 alıyorsa normal banada doktorum demişti. benim göğsüm yara olunca vermedim o hafta doktorr kg almamış bu hiç dedi bende pompa aldım tek gögüs ile doymayınca sağdığım sütğde verdim o zaman doktor kg baktı tamam emzirmeye devam dedi kanasa da emzir sütün kesilir dedi

herkes sutten yana dertli heraldw. Ben de önceden emzrdktn sonra sagardm 2sindn 40-50ml cıkardı şimdi sagıyorum 10ml anca oluyo. Çok üzülüyorm ama bide büyüdkçe iyi mi boşltıyo gögsü o da aklıma gelio.

bayanlarrr

ben de sütüm artsın diye uğraşıp duruyorum, malt içeçeklerini denedim, onların faydasını gördüm, onları içerken 100 ml süt oldu, o kadar sevindim ki :)

bende ağrı sızı hiç bişi yok çok sükür 35 günlüğüz bugun ağır felan kaldırdın mı kı acaba insallh hemen gecer

Allah kabul etsin maşallh oğlunada sanada canım[/QUOTE]

tesekkur ederım cnm. :)

saol tatlım moral verdın bana normalde benzetmyrlar babası sarısın aynı o dyolar sevndm valla::)

ay masallah sonnda gordu dmk bnde gormk ıstyrm o gunlerı:.)

Son düzenleme:

ben süt artsın diye önce emziriyodum, sonra sağıyodum sağdığımı da anında içiriyodum, gerçi süt arttı mı artmadı mı bilmiyorum ama sağdınız sütü içirseniz gece acıkmaz..

Normalde zaten 6 saatten fazla pek uyumuyo, bi dün böyle oldu ben de uyanmamışım.. Ne zararı vardır ki, annemler ya da eski anneler diyo ki biz gece bi yatırırdık çocuğu sabaha kadar uyanmazlardı, şimdi ki çocuklar ne böyle ağlayıp duruyolar diyolar...
Yarın doktora gidecektik, bi soruyum.. Bi sıkıntı yoktur inş.

uyusa dert uyumasa dert :)) eskiler dogru dio

benim kızım dün gece birbuçukta yattı dokuz buçukta kalktı. mama da veriyorum ondan mı bu kadar çok uyuyo, annasi gibi uykucu mu, yoksa doyduğunu mu bilmiyo anlamadım

Bilmemki belkide mama uyutuyordur...

Canım sorunca banada yaz ne dicek bakalım.biz ayın 28 inde gidicez dr kalça ult var.

Sevgili temmuz anneleri

Eski defterlerimi karıştırırken duyuların gelişimi hakkında çok güzel bilgiler buldum paylaşayım

"İşitme duyusu: Bebeklerde en gelişmiş olan duyu organıdır. 1 aylık bebek tanıdık ve yabancı sesleri ayırt edebilir."

"Görme duyusu: En az gelişmiş olan duyu organıdır. nesneleri 20-25 cm uzaklıktaki nesneleri görebilir ama görüntü net değildir tabi ilk 1 ay için"

"Dokunma duyusu: Bebek dış dünyayı dokunarak anlamlandırır. dokunmak bebek için zevk kaynağıdır, bilişsel gelişim açısından dokunma duyusu kritilk öneme sahiptir."

Kızlar ya bişi söylicem hani hamileyken çilek yenince bebekte leke olur hurafeleri vardıya ben inanmıyodum ama
ben çok yedim ve kızımın sol göz kapağında 3 te 1 lik bir bölümünde kırmızı leke var dr sordum 1 yaşından sonra geçer dedi.
çilek yiyenler varmı sizlerde leke..

ben şubat ayında görür görmez yemeye basladim :) sanki bacaginda et beni gibi leke var kırmızı minicik , ama bizde inanmazsan ve çilege dokunup elini vucuduna surersen olur derler. ben cok dikkat etmiştim hep korkardım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…