bayanlarrr
sutum yetmiyo bebisimee lansinoh pompa alsam acaba artarmi sagdikca neler neler yedim ama faydasi olmadi
sutu saginca artan varmii
5 litre su iciyorum gunde ama bos az once uyuyordu sagayim ne kadar sut var bakayim dedim 55 ml cikti saka gibi uyaninca onu verdim mama yaptim birde sut emdice artarmis guya ondan pompayla sagip versemmi die dusundum. emerken uyuyup kalio tam bosaltamio gibi gelio.
bende aldım ama ayarlı değil ktlama yapıyor canım.http://www.modasende.com/i/products/big/Aqua_Bel_Korse_CM3002_136.gif için Google Görsel Sonuçları
canım bole bişey ama uc ayarı var katlanma felan yapmıyor emınonunden almıstım
sab simplex i bende araştırdım uzun süreli kullanımda zrarlı olduğunu duydum. ama anasonu bebeklere verme dediler hemşireler nette de okudum rezene verilebilir ama anason zarar veriyrmuş. ben kendim içiorum anason.Canım ben gittim alttan ultrasonla baktı smear aldı kan ve idrar tahlili yaptı, canım doktorumla ve hemşiresiyle helalleştik geldik :)
2 yaşına kadar yastık yasak demişti dr omuriliğin normal gelişimi için, istisnai durumlar hariç tabiki. başını yükseltmek için yastık değil de yatağın altına bişeyler koyarak yükseltilecekmiş
ya ben çoktandır söyleyeceğim hep unuttum 3 yıl önce oğlumun hiç bir ilaçla gaz sancısı geçmeyince dr sab simplex vereceğim ama dikkatli ve gereğince az kullan dedi. nedeni ise bu ilaç yurt dışında yaşaklanmış Allah esirgesin ilerde kolon k.ni tetikliyormuş. ben ondan sonra hiç kullanmadım zaten. ANASON en iyi rahatlatma ilacı bence 1 çay bardağına 1 çay kaşığı anason ve kimyon demliyorum 10 dk. 3 çay kaşğı kızıma veriyorum inanaılmaz rahatlıyor. en basit gaz ilacının içinde bile çeşit çeşit paraben var anasonun o parabenlerden daha zararlı olduğunu zannetmem
canım be bi yerde oudum tam bilmiyorum ama 6 saatten fazla uyuması sakıncalı diyordu bebeğin bi doktoruna danış istersen.benim kızım dün gece birbuçukta yattı dokuz buçukta kalktı. mama da veriyorum ondan mı bu kadar çok uyuyo, annasi gibi uykucu mu, yoksa doyduğunu mu bilmiyo anlamadım
ben avent kullanıyorum sık sağarsam rtıyor ama zaman olmuyor pek sağmayabayanlarrr
sutum yetmiyo bebisimee lansinoh pompa alsam acaba artarmi sagdikca neler neler yedim ama faydasi olmadi
55 mi benden mak. 30 çıkıyor tek seferde ve 3-4 kez sağıyorum. bir gögsüm yara onu sağıp veriyorum diğerini emiyor sağmıyorum doktor kg alışı iyi dedi5 litre su iciyorum gunde ama bos az once uyuyordu sagayim ne kadar sut var bakayim dedim 55 ml cikti saka gibi uyaninca onu verdim mama yaptim birde sut emdice artarmis guya ondan pompayla sagip versemmi die dusundum. emerken uyuyup kalio tam bosaltamio gibi gelio.
aktarda yokmu cnm
armut uzum incir oldu her yerim ama boss hala goguslerrcnm benimkide memede uyyo bende sagiyorum hep emincede uyurkende , elma armut ısırgan dediler banada bende onu denicem bende cok su içiyorum ama banamıson demio.
sagip sadece biberonla vermeyede raziyim yeterki artsincnm aynısını bende düşündüm acaba sağsam uyurken,artarmı falan diye ama zaten emmeden emmeye anca doluyo göğüslerim ..cesaret edemedim açıkcası..
tahin pekmez bende yiyorum ,ama hiç öyle güldür güldür sütüm olmadı yaa offf artık ne süt yapar diye kafayı yicem,
rezene içiyorum aktar hazırladı karışık rezene,ısırgan,çörekotu ama açıkcası fayda ediyomu bilmiyorum :S
çok su içmiyodum suya başladım şimdi,1,5 lt şişeyi doldurdum evde onla dolaşıyorum,2 defa dolduruyorum
en azından ne kadar içtiğimi biliyim diye ...
süt sağma pompasınıda boşa aldık daha kullanamadım hiç ...
bende aldım ama ayarlı değil ktlama yapıyor canım.
sab simplex i bende araştırdım uzun süreli kullanımda zrarlı olduğunu duydum. ama anasonu bebeklere verme dediler hemşireler nette de okudum rezene verilebilir ama anason zarar veriyrmuş. ben kendim içiorum anason.
canım be bi yerde oudum tam bilmiyorum ama 6 saatten fazla uyuması sakıncalı diyordu bebeğin bi doktoruna danış istersen.
Yeni doğmuş bebeğe evde nasıl bakılır? | 2077 sağlık Yeni anne...
ben avent kullanıyorum sık sağarsam rtıyor ama zaman olmuyor pek sağmaya
55 mi benden mak. 30 çıkıyor tek seferde ve 3-4 kez sağıyorum. bir gögsüm yara onu sağıp veriyorum diğerini emiyor sağmıyorum doktor kg alışı iyi dedi
armut uzum incir oldu her yerim ama boss hala goguslerr
sagip sadece biberonla vermeyede raziyim yeterki artsin
ben guldur guldur sutu sadece 1 defa yasadim obda bol marulla kisir yedim o zaman ama artesi gun yedigimde olmadi nedense amann anlamadim bu isi yaa
2 gogusten 55 canim az geldi bana mama kutusunun ustunde 120 ml 6 7 kere yazio ona bakinca ooo hicbisi kalio yaninda
bayanlarrr
bence kısmayın kendınızı kızlar vucudumuzda ne eksikse onu canımız çekiyor herseyden yiyebilirsiniz ben hiç bişimi kısmadım cok soğuk yemıyorum kuru baklagıldede bol bol kımyon atıyorum onlarında vıtamınını alsın kuzum benım
sezeryan olanlar benim yapıştırma olan dış dikişim biraz sızıntı vardı içerden yapışır dediler biraz zor yapışıyor kenarda ufak bir yerdi zaten şimdi dğer kenarda mercimek kadar bir bölümde açılmış napcam bilmiyorum habire batikonluyorum 2 dr gittim hatta biri ssk da hocaydı bişey olmaz dedi ama pimpirikleniyorum işte.bide ben ilk günden itibaren hiç ameliyat olmamış gibi hareketliyim çok eve geldiğim gün iş güç yaptım ama şimdi abazen yeirimdem kalkarken dikişlerim acıyor sanki biri karnımı içerden çekiyor bende dışardan çekiyorum gibi geriliyor ve acıyor sizdede ağrı sızı olan varmı...[/COLOR][/B]
kızlar buarada oğlum bu sabah beni gördü ve söylediklerime yüzüme bakarak güldü :)) dün akşam da babasına aynı şejilde gülerek tepki verdi bugün 38 günlük olduk sonunda gördü beniiiiiiiiii :)))))
HADİ BAKALIM İNŞALLH :)))
ben denedim sağmayı hatta aksam denedım uyur zaten sıkıntı olmaz dıye ama o gun butun gece agladı cocuk doymadı ole olunca bı daha sağmadım ben tahın pekmezde buldum careyı o kadar su içmeme ragmen bişi olmadı
bende aldım ama ayarlı değil ktlama yapıyor canım.
sab simplex i bende araştırdım uzun süreli kullanımda zrarlı olduğunu duydum. ama anasonu bebeklere verme dediler hemşireler nette de okudum rezene verilebilir ama anason zarar veriyrmuş. ben kendim içiorum anason.
canım be bi yerde oudum tam bilmiyorum ama 6 saatten fazla uyuması sakıncalı diyordu bebeğin bi doktoruna danış istersen.
Yeni doğmuş bebeğe evde nasıl bakılır? | 2077 sağlık Yeni anne...
ben avent kullanıyorum sık sağarsam rtıyor ama zaman olmuyor pek sağmaya
55 mi benden mak. 30 çıkıyor tek seferde ve 3-4 kez sağıyorum. bir gögsüm yara onu sağıp veriyorum diğerini emiyor sağmıyorum doktor kg alışı iyi dedi
bakmıs ama bulamamıs hatta anoson ıcın o artık kullanılmıyo bıle demıs adamlar
Normalde zaten 6 saatten fazla pek uyumuyo, bi dün böyle oldu ben de uyanmamışım.. Ne zararı vardır ki, annemler ya da eski anneler diyo ki biz gece bi yatırırdık çocuğu sabaha kadar uyanmazlardı, şimdi ki çocuklar ne böyle ağlayıp duruyolar diyolar...
Yarın doktora gidecektik, bi soruyum.. Bi sıkıntı yoktur inş.
benim kızım dün gece birbuçukta yattı dokuz buçukta kalktı. mama da veriyorum ondan mı bu kadar çok uyuyo, annasi gibi uykucu mu, yoksa doyduğunu mu bilmiyo anlamadım
Normalde zaten 6 saatten fazla pek uyumuyo, bi dün böyle oldu ben de uyanmamışım.. Ne zararı vardır ki, annemler ya da eski anneler diyo ki biz gece bi yatırırdık çocuğu sabaha kadar uyanmazlardı, şimdi ki çocuklar ne böyle ağlayıp duruyolar diyolar...
Yarın doktora gidecektik, bi soruyum.. Bi sıkıntı yoktur inş.
Kızlar ya bişi söylicem hani hamileyken çilek yenince bebekte leke olur hurafeleri vardıya ben inanmıyodum ama
ben çok yedim ve kızımın sol göz kapağında 3 te 1 lik bir bölümünde kırmızı leke var dr sordum 1 yaşından sonra geçer dedi.
çilek yiyenler varmı sizlerde leke..
uyusa dert uyumasa dert :)) eskiler dogru dio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?