öyle gerçekten.. anne olmak ne zormuş.. Şimdi bi de dudağımda uçuk çıkar gibi oldu, kızımı öpmeden nasıl duracağım.. unutup öpersem hadi
Kızlar ya bişi söylicem hani hamileyken çilek yenince bebekte leke olur hurafeleri vardıya ben inanmıyodum ama
ben çok yedim ve kızımın sol göz kapağında 3 te 1 lik bir bölümünde kırmızı leke var dr sordum 1 yaşından sonra geçer dedi.
çilek yiyenler varmı sizlerde leke..
armut uzum incir oldu her yerim ama boss hala goguslerr
sagip sadece biberonla vermeyede raziyim yeterki artsin
ben guldur guldur sutu sadece 1 defa yasadim obda bol marulla kisir yedim o zaman ama artesi gun yedigimde olmadi nedense amann anlamadim bu isi yaa
2 gogusten 55 canim az geldi bana mama kutusunun ustunde 120 ml 6 7 kere yazio ona bakinca ooo hicbisi kalio yaninda
Aynen benim oğlumunda sol göz kapağının üstünde kırmızılık var.. bizim gittiğimiz doktor da geçer önemli değil dedi.. ve ben hamileyken çok çilek yedim.. ayrıca doğruymuş.. kayınvalidem kızına yani görümceme hamileyken ciğere elini sürüp bilerek sırtına dokunmuş ve bunu iki kere yapmış.. görümcemin sırtında ciğer gibi bir et beni varmış.. kendi de anlatır.. eşim de anlatır.. o yüzden çok önemli değil bence...
neden yapmış peki bilerek anlamadım.gerçi eskiden bebekte iz önemliymiş ama kaybolma filan olur diye heralde..
benimde sol göğüsümün altında gül lekesi var annemde temmuz annesi belkide gül kokladı yada çilek yedi bilemem ama artıkın inanıyorum.acaba geçermi dr dediği gibi tamda göz kapağında ya offf.
canım pompanın elektriğini açıp göğsüne hava almayacak sekilde yerleştirdikten sonra el pompasında birkaç kez sağma işlemi yapıyorsun sonrasında mavi butona tıkla otomatik elle çektiğin ayarda sağmaya başlayacaktır.
işte bunu yapınca süt gelmiyor yaw
Kızlar alttan gaz problemi yaşayan varmi sab simlex kullanıyorum ama bebeğim yine de huzursuz çözüm olarak ne yapmalıyım lütfen yardım
canım o zaten favori yürüyüşümüzKucagınıza alıp agır tempo kos oda ıyı geliyor ben oyle yapıyorum en azından yalnızkende yapabilrsin.
aynen canım benden başkasında sakinleşmesi gerçekten harika bişey. sürekli yapışık durmak çok zor çünkü.başkalarınıda sevsin bebişlerimizBenim kız da babasıyla aşk yaşıyor. Dun gece babasi ope ope sakinlestirdi, uyuttu. Hos zaten sakin gunundeydi benim prenses, babasinin şansına :) ama ben kıskanmıyorum, isime geliyor. Ailede bi kisinin sakinlestirebilmesi buyuk nimet olacak. Tabi bi de cok yorgun oldugumda muthis destek olur bu durum. Babasina veririm gozum arkada kalmaz
bende çok çilek yedim. gözünün üstünde az bi kızarıklıkvar birde ensesinde yoğun bi kızarıklık var canım. gerçekten çilekten mi oluyomuş ki acabaKızlar ya bişi söylicem hani hamileyken çilek yenince bebekte leke olur hurafeleri vardıya ben inanmıyodum ama
ben çok yedim ve kızımın sol göz kapağında 3 te 1 lik bir bölümünde kırmızı leke var dr sordum 1 yaşından sonra geçer dedi.
Kızlar ya bişi söylicem hani hamileyken çilek yenince bebekte leke olur hurafeleri vardıya ben inanmıyodum ama
ndeneden yapmış peki bilerek anlamadım.gerçi eskiden bebekte iz önemliymiş ama kaybolma filan olur diye heralde..
benimde sol göğüsümün altında gül lekesi var annemde temmuz annesi belkide gül kokladı yada çilek yedi bilemem ama artıkın inanıyorum.acaba geçermi dr dediği gibi tamda göz kapağında ya offf.
benim kızım dün gece birbuçukta yattı dokuz buçukta kalktı. mama da veriyorum ondan mı bu kadar çok uyuyo, annasi gibi uykucu mu, yoksa doyduğunu mu bilmiyo anlamadım
herkes sutten yana dertli heraldw. Ben de önceden emzrdktn sonra sagardm 2sindn 40-50ml cıkardı şimdi sagıyorum 10ml anca oluyo. Çok üzülüyorm ama bide büyüdkçe iyi mi boşltıyo gögsü o da aklıma gelio.
heralde bizdeki leke bu oluyor.
SALMON LEKELERİ (Somon Renkli Leke , Nevüs Simplex, Leylek Isırığı, Maküler Hemanjiyoma)
Yeni doğmuş normal bebeklerin yüzde 30 ile 50sinde görülen küçük , açık pembe ve düz beneklidir.
Daha çok göz kapaklarında, alında , üst dudakta , kaşlar arasındaki alanda ve boynun arka tarafında ortaya çıkan salmon lekeleri , ağlama nöbetleri ve ısı değişikliği zamanlarında daha belirgin olur. Fakat en çok ensede görülürler. Bu yüzden leylek ısırığı adını alırlar.
Nevüsler genel anlamda kan damarları ve lenf damarlarından kökenini alan renkli, leke şeklinde veya kabarık lezyonlardır. Kan damarlarının (kılcal damarlar) toplanmasından meydana gelmiştirler.
Yaşamın ilk iki yılında gittikçe silikleşirler ve çocuk kendini zorladığı veya bağırdığı zamanlar dışında belirgin değillerdir.
Yüzdeki lezyonların % 95 i tamamen ortadan kaybolduğundan bu doğum izleri estetik açısından daha az endişe doğururlar.
Fakat boynun arka tarafındakiler kalmaya devam eder, fakat bebeğin saçları uzadıkça görünmez olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?