tahin helvasida yiyorum kahvaltidaa anlamadiimmm gittiidereotu ve sarı tuzsuz leblebi diyorlar. tatlı işe yaramaz diyorlar ama ben çareyi hazır tahin helvası ve suda buldum. bence sütün miktarından çok bebeğin kg takibi önemli haftada 100-150 alıyorsa normal banada doktorum demişti. benim göğsüm yara olunca vermedim o hafta doktorr kg almamış bu hiç dedi bende pompa aldım tek gögüs ile doymayınca sağdığım sütğde verdim o zaman doktor kg baktı tamam emzirmeye devam dedi kanasa da emzir sütün kesilir dedi
onuda deneyeyim bariiben de sütüm artsın diye uğraşıp duruyorum, malt içeçeklerini denedim, onların faydasını gördüm, onları içerken 100 ml süt oldu, o kadar sevindim ki :)
kilo alımı nasıl canım kızının ben vazgectım sut artsın dıye yedıklerımden olacaksa oluyo zaten
nasip işi bu süt oğlum kılo alıyo cok sükür buda benı rahatlatıyo
Bebekleri böyle 5-6saat uyuyan annelere çok imrendim açıkcası.biz 2 en fazla 3 saat uyuyoruz gece.bazen akşam 10dan 2ye kadar uyuduğumuzda oluyor.ama sabahları her saat başı uyanıyoruz.5,6,7 acaba diyorum doymuyorsa ondanmı uyanıyor mama yapıp versemmi sonra vicdan yapıyorum gece değilde o saatlerde okadar uykulu oluyorumki gözlerim kapanıyor saati ne zaman emzirdiğimi hep birbirine karıştırıyorum.
Bende çok imrendim yaaaa
Gece uykusunun bu kadar uzun olabılecegı günleri hayal bile edenez oldum
Çünkü benim kızımın en uzun gece uykusu ıkı saat mama yenesınevragmen
Anne sütünü de sağıp verıyorum sütüm çok az ne yaptıysam çoğalmadı kesilecek yakında
Selam kızlar. Ya benim kilolarla başım dertte . Hamileyken iyiydi :) ama göbek küçülünce kollar bacaklar kocaman durmaya başladı.
Sizde durumlar nasıl? Benim gibi 27 kilo alan var mı
http://www.kadinlarkulubu.com/agusto...r-durumda.html (2013 Temmuz - Ağustos anneleri kilolar ne durumda?)
30 kilo aldim :) 98 le doguma girdim 78 olmuşum
5 litre su iciyorum gunde ama bos az once uyuyordu sagayim ne kadar sut var bakayim dedim 55 ml cikti saka gibi uyaninca onu verdim mama yaptim birde sut emdice artarmis guya ondan pompayla sagip versemmi die dusundum. emerken uyuyup kalio tam bosaltamio gibi gelio.
bnde 78 kaldım canım 91 ile girrmiştim doğuma inş daha çok veririm diyette yapamıyoruzz ne yapacaz bilmem :)
cnm aynısını bende düşündüm acaba sağsam uyurken,artarmı falan diye ama zaten emmeden emmeye anca doluyo göğüslerim ..cesaret edemedim açıkcası..
tahin pekmez bende yiyorum ,ama hiç öyle güldür güldür sütüm olmadı yaa offf artık ne süt yapar diye kafayı yicem,
rezene içiyorum aktar hazırladı karışık rezene,ısırgan,çörekotu ama açıkcası fayda ediyomu bilmiyorum :S
çok su içmiyodum suya başladım şimdi,1,5 lt şişeyi doldurdum evde onla dolaşıyorum,2 defa dolduruyorum
en azından ne kadar içtiğimi biliyim diye ...
süt sağma pompasınıda boşa aldık daha kullanamadım hiç ...
ben 17 aldım cicim 8 gitti doğumda ama şu an 12 kg fazlam var ne bulsam yiyordum artık dur dedimSelam kızlar. Ya benim kilolarla başım dertte . Hamileyken iyiydi :) ama göbek küçülünce kollar bacaklar kocaman durmaya başladı.
Sizde durumlar nasıl? Benim gibi 27 kilo alan var mı
http://www.kadinlarkulubu.com/agusto...r-durumda.html (2013 Temmuz - Ağustos anneleri kilolar ne durumda?)
walla bende özendim imkansız bide en fazla 2 saatBebekleri böyle 5-6saat uyuyan annelere çok imrendim açıkcası.biz 2 en fazla 3 saat uyuyoruz gece.bazen akşam 10dan 2ye kadar uyuduğumuzda oluyor.ama sabahları her saat başı uyanıyoruz.5,6,7 acaba diyorum doymuyorsa ondanmı uyanıyor mama yapıp versemmi sonra vicdan yapıyorum gece değilde o saatlerde okadar uykulu oluyorumki gözlerim kapanıyor saati ne zaman emzirdiğimi hep birbirine karıştırıyorum.
,ben yemek yiyemiyorum bol bol suu 3-4-5 lt :) bide hiç yatmadim sezeryan olmama ragmen , 20 kilo verdim 29 gunde
ben 17 aldım cicim 8 gitti doğumda ama şu an 12 kg fazlam var ne bulsam yiyordum artık dur dedim
walla bende özendim imkansız bide en fazla 2 saat
,
bende sezercik yatmadım ama iiştah maşallah doğumdan sonra aldım bile
Bebekleri böyle 5-6saat uyuyan annelere çok imrendim açıkcası.biz 2 en fazla 3 saat uyuyoruz gece.bazen akşam 10dan 2ye kadar uyuduğumuzda oluyor.ama sabahları her saat başı uyanıyoruz.5,6,7 acaba diyorum doymuyorsa ondanmı uyanıyor mama yapıp versemmi sonra vicdan yapıyorum gece değilde o saatlerde okadar uykulu oluyorumki gözlerim kapanıyor saati ne zaman emzirdiğimi hep birbirine karıştırıyorum.
Canım tavsiyem sık sık sağ çünkü meme boşaldıkça beynimize yeni süt üretmek için komut gidiyor
Benim başta sütüm daha azdı
Sağdıkça çoğaldı gerçekten
bende sağdıkça çoğalır diye duymuştum...geçen gün gelen komşularım sağdıkları için azaldığını söyledi..gerekçe olarakta pompa ile sağım bebeğin çekiçi ile aynı değilmişte ondan azalmış diye açıkladılar..ben daha pompa almadım çalışacağım için yakında alacağım umarım daha da çoğalır...
bende çok çilek yedim. gözünün üstünde az bi kızarıklıkvar birde ensesinde yoğun bi kızarıklık var canım. gerçekten çilekten mi oluyomuş ki acaba
canım dediğin doğru benimkide büyüdükçe daha hızlı çekmeye başladı,bi göğsü 10 dakkada boşaltıyo walla,bide daha acımaya başladı göğüslerim,emerken sanki göğüs damarlarımıda çekiyo gibi :))
benimde boynunda kırmızıbir leke var gibi,normalde belli olmuyo,yıkarken sıcaklık değişiminden ortaya çıkıyo ;
bizde de derlerki boynunda kırmızı leke olan bebekten sonra doğacak bebek te erkek olurmuş :)
benim kızkardeşimde ve erkek kardeşimdede var,kız kardeşimden sonra erkek doğdu,erkek kardeşimden sonra da erkek olacaktı ama kısmet olmadı baya büyükceneyken düşmüş...
bende şimdi diyorumki ikinci çocuğumda erkekmi olcak :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?