2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

O kitap bendede var gerçi dediğin kısımları okumadım henüz ama denemek lazım.ben daha çok uyku düzeni kısmına odaklanmıştım şşş-pat yöntemini denedin mi güya ben öyle uyutacaktım ama şuan ayağımda sallıyorum kızımı.

Bizim doktorumuz gece iyi uyusun istiyorsan yatarken bir kere mama verebilirsin demişti. Sonuçta mama öyle zararlı bir şey değil ki

Ne biliyim kötü değil tabide işte kendimi suçlu hissettiriyor.ama doktor madem öle demiş bir kere deneyeyim.gerçi akşam 2ye kadar iyi uyuyor o saatten sonramı yapsam mamayı acaba?sabaha karşı uyanıyor çünkü çok.

cnm rezeneye devam et bende ııcyrm hep. bıde GALACTO tavsye ederım sut arttıcı damla gudur guldur sut yapıyor bende masallah

yerım ben onun benını:) bızımkınde hıcbııs yok bırtane ben bıle bende ona hayıflanyorm bııs olması gerekmezmıydı? annem sonrdan cıkar dyor

emzır bence canım sagmakdan daha ıyı kesılmez ozaman. bıde moralını bozma. ben sagdıkları ıcın kesılen bıkac kısı duydum

30 kilo aldim :) 98 le doguma girdim 78 olmuşum

oo masallah ne kalmıskı:) daırıısı basıma snnle aynı kıloda doguma gıttık ama ben kaldım 85 87 arasında gelp gdyorm.(

ben 17 aldım cicim 8 gitti doğumda ama şu an 12 kg fazlam var ne bulsam yiyordum artık dur dedim

bende evde almaya başlamıştım sonra gece yemelerini kestim kilomda düşmeye başladı. Çok açsam bir parça peynir atıyorum ağzıma

doktora gittik bugun teyzeler
tahmin ettigim gibi sutum yetmemis en alt seviyede kilo almis az demedi ama sinirda dedi kakamizda kan oluyordu birkac gundur tahlil yapti inek sutu alerjisinden oluyormus bana sut urunu yeme dedi mama olarak da aptamil ha mamasini al dedi 10 gun sonra tekrar gidecegiz bakalim az da mikrop var ama onemli degil simdilik dedi asimizida oldukk kipkirmizi kaldi yavrumm 3 tane olanda ne yapacagiz artik bakalimm

cnm bizimde aşımız vardı 1 ayda 1 kilo almış iyi dediler.birde en az bebeği 15 dk emzir dedi.
birde uyanıkken sık sık emzir bol su iç karnını ekmekle değil yemekle doyurki vitamin al.yumurtanı hep ye .sütün kalitesini arttıran çay iç.milupanın varmış anne çayı.ben humana içiyorum ama milupada alıcam .benden bukadar.inş 10 gün sonra iyi sonuç al.bide uyku çok önemli beslenme kadar.

Kitap o kadar sardı ki notlar aldım resmen ders çalışır gibi çalıştım
Çok kararlıydım her şeyi harfiyen uygulayacaktım
Sonuç???? Daha ilk gün hastanede bütün kuralları yıktık:)))
AyNen ben de ayağımda sallıyorum:)
Neymiş de emerken uyumasına izin vermicekmişiz
Ben iki dakika uyusa da tuvalete gitsem diye kıvranıyorum
Hazır uyumuş çocuğu uyandırır mıyım hiç:))

Haklısın sütün yetiyorsa mama vermek istemiyor insan
Benimki de sabah saatlerinde çok uyanıyor
Ama emdikten sonra kalanı sağıp içirirsem daha uzun uyuyor
Ama insan üşeniyor işte her seferinde sağmaya
Bir de alışmasını istemiyorum az emip üstüne biberonla içmeye
Hadi zamanla sadece biberon isterse diyorum

ben geldimmm size kavutum ıcın cok heyecanlıyım cunku cokk ozledık paşamla sızııı cunku paşamm buyuyor ve her gun yenı bır seyını ogrenıyoruzz cok sukurr su 20 gundeee neler oldu neler

40 mız cıktı
oglum tepkı verıyor
oglumm guluoyr benı gorunce susuyo
uykumus dusene gırdı cok sukru st lerımız hemen hemen bellii
emısmeler devam
1.ay asımızı memlekete olduk 1.ıcın gun sayıyoruzz:18:
bayram boll ca harc lık topladık ve hemen akıka kurbanımız ıcın paramısı gonderdık
47.gun kanama bıtmeden hasta oldum ve esımle nerdeysee 3 aydır yasaklıyızz
20 gunde 86 lı paket bez goturdum son 2 bezde eve ancak düşdük paşam gun boyu cırt cırt
annesıne karsı agulu sesler cıkıyoır artıkkk
şimdi

eve geldık dunn vee ev dıp kose temızlık beklıyoooo sormayın gıtsın yardıma gelıcek varsa hemen gelsın bugun mutfagı pakladımm oglum uyurken ama yetmıyor hemen bıtsın ıstıyorum ama 4 makıne camasır yıkadım bugun ve katlanıp utuenecek beklıyooo
ama dugunden gelmız ıcın cok yrgun ve uykusuzummmm
kızar 9 aydan sonra bır dokturdum kıı dermısım ama oglum kıskanc olucak heralde tamm aha oyuna kaptırdımm dedımm oglum uyandı halı oldu hepp kocısım ama sesı kısılanacaa oynadı halay durduu pöff erkeker ıcın c bır fark yokk neyse sızler nasılsınız daha cokk laflarızz oglum uyuttummmm sıze bakım dedımm ınsll bakarımdaaaaaaaaaaa:44:

sütünüzün yetmedınden sıkayet cı ısenız gunde en az bır ay kasıgıı
susamı teflonda hafıf kavurup kahvaltıda yıyebılırısnız sutun kalıtesın arttırıp cogaltıyormuss ark..bebegı kg sıde kendıde cok ıı bana gecmıs olsuna geldınde dedı amam dan da etkılı dedı kendı sutu ıle maasllah kıscesı gayet ıı d sızded deneyın bende baslıcam denemeye bebegım cok sık emmek ıstıyor cunku goguslerım hep yumasak halde lerr o yusdennn

benım esım 2 hafta sonrası aldıı dgum kagıdı ıle gıttı sanırm sgk yaaa

bugün bizim 51. gün ama hala lohusalık bitmedi. Hala koyu sarı, kahverengiye yakın bi akıntı geliyo.. Her namaz vaktinde abdest alıp namaz kılıyorum.. Bi de sezeryanda kanama olmaz derler, normal doğum yapsam iki ay mı sürerdi ki :)

kızlar benım paşa emzıgı karnı tok ama uyumak ıstıyorya o vakıtlerde alıyor yoksam karnı okken hayır!! dıyoo ıstedım gıbı gereklı zamanlarda alıoy yok sm boşşş verıyoo

bu arada ası daykene boyumuz 56 cm olmus bundan 2 hafta once kg mısde 5400 dücok sukru sutum yaryor ınsl ve surelı gerıldı ıcın boy uzun lucak sanırmmm

kg me gelınce 84,5 la dogum agıren ben 50 .gun bugun 75,5 deyım halende ama ne yapım meemlkette teza sebzeler meyver bayram yemeklelrı tatlıları ve sonrasındada dgun yemeklerı tatlıları hehehe helede şireli baklavalar ohh mıs dı ne apım pişman dılım cunku bahara dıete baslıcamm kısmete oglum toparlansındaa ek gıdaya gecınce tammadır ınsl ALLAH saglık sıhhat versın erısı bosaaaaa

Acenu ve suzan sünnetleriniz hayırlı olsun bu arada.. Bitti gitti.. Maşallah..
sagolasın cnm benım ınslll darısı dıger kıslarınkıneee:9 gec oldu ya neysee:)

Kaçıncı günde yaptırdınız sünneti?
Bebek uyurken mi yapıyorlar?
Ne kadar zamanda iyileşiyor?
Bir de ücreti nedir? Neye göre belirliyorlar.
Yardımcı olur musunuz?
15.gun yaptırdıkk hedıye dı bızımı sı ıs yerının hedıyesı ustune parada aldık:)
urolog yaptı 5 dıkısı vardı bır kac gunde dustuu cok sukurr sorunumuz yokk

ay sorma benımde normal dogum ama 47.gunde lekenenme bıtmeden regl oldumm hehe allah esıme sabır versın nedıyımm 3 aydır nerdeyse yasaklıyız hehehehe
bırde her vkıt abdest almak zor geldı bana kı ustune regl oldum hehe ama cok agrılı baladı sabh 6 da sol kasıgımda sancı ıl euyandım ben gaz sancısı sandım ogleyın baktım kı kanaman artıyo r ve regl oldum oyle etesı gun gectı agrımmm

işte oglusum bayramgımızlaa burda 1 aylıgızz tam olarakdann ustundekı yelege bakmayın cunku köyumuz oldukca rusgarlı ve soguktuuuuuu

''maasallah subhanallah la havle vela guvvete ılla bıllahıl aluyyul azımmmm dıyelım lutfennn''

şşş-pat yöntemi nedir anlatır mısın? kitabı merak ettim adı nedir?tavsiye eder misin?

hiç bişi yemeyincee gidio kilocuklarrr :)))

gecmiş olsun cnm , kuzun anca toparlar canim , o kadar sıkıntı yasadiniz sonucta , senin sutunun o kadar olmasi bile guzel o kadar sıkıntıya, takma kafana cnm

cnm bende dun basladim namazim 28. gunumuz. kahve sarı gıbı , iltihap gibide bilemedim ama basladim namazima , yanlişmi yaptim ki acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…