2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Kızlar o kitabı 2. okuyuşum benim oğlumda da okumuştum. özellikle uyku ile ilgili kuralları uygulamak için bi şeyi kaçırmışsınız sanırım. 3 aydan önce gaz sorunu vs. olduğu için bu kuralların hepsi 3 aydan sonra geçerli. tabi bide kolik ve reflü yoksa bebeğinizde uygulayabiliyorsunuz. Tamam bazı önerileri gerçekten çok güzel ama bu kitap biraz robot gibi bebek yetiştirmeyi öğretiyor. neymiş bebeğinizi hiç yatagımıza almayacakmışız. yanına yatınca mışıl mışıl uyuyan, arada uyanınca ben varmıyım diye kontrol eden varsam güvenle mutlulukla tekrar uykuya dalan yavrumu nasıl yanıma yatırmam ya. Abartmak da sorun yaratır ama en azından şöyle sabah vakitlerinde 1-2 saat beraber keyif uykusu çekmek çok güzel :) yabancılar çok kuralcı o yüzden mi bilmiyorum ben bu kitapta bana uyanları uyguladım uymayanlara çizik attım gitti

cnm bende dun basladim namazim 28. gunumuz. kahve sarı gıbı , iltihap gibide bilemedim ama basladim namazima , yanlişmi yaptim ki acaba ?

o öyle devam ediyomuş diye biliyroum, sağlık ocağında öyle demişlerdi bana.. kırmızı kahverengi sarı beyaz olurmuş. beyaz olunca tamamen bitti demekmiş... Ben onun için tamamen beyaz olmasını bekliyorum, ama bi türlü bitmiyo hala koyu sarı bi akıntı devam ediyo.. onun için bence tamamen beyaz akıntının gelmesini beklemek lazım. Biraz önce okumuştum, neden benimki uzun sürdü diye araştırıyodum, o zaman okudum

yani ben kılmayayim mi namazimi :) he bide 40 gunu gecen durumda kusur sayılıo kanama olsada kılınabilio saniirm. ama bende bi yerde okumustu kanama kesilince 40 ın icindede gusul yapilipo namaz oruc vs baslanabilir diodu ??

Cnm ben 1.5 litrelik su şişemle dost oldum
bu gece kuru pasta vardı rezene çayını içerken ondanda yedim pişmanım şu an oysa çok iyi gidiyordum

Bi grup kuralım fazla kilolarımızdan beraber kurtulalım
Birbirimize destek olursak motivasyon olur

olur ben varim :)

normalde 2 lt su içmek gerekir biz şuan 2 katı içmeliyiz sen diğer kolunun algtinada al 1,5 lt :)

kızlar günadınn.
uzamış sarlılık için mutlaka doktora gidin. benim kızda idrar yolu enfeksiyonu çıktı.
sarlığın uzamasına sebep olabiliyomuş bu durum.
aman ihmal etmeyn

Son düzenleme:
canım 40 bitmeden başlanmaz namaza diye biliyorum, yani günü doldurman şart

Yok canım öyle değil.. Kan kesildiği anda lohusalık biter, 40günü beklemeye gerek yok. Abdestlenip namaza başlanır.
Ama kanama 40günden fazla sürdüğü zaman 40 bittikten sonraki kan özür kanı sayılır, abdestlenip namaz kılınabilir.

Hakikaten Temmuz 2013 anneleri birlikte zayıflıyor olsun grubun adı da

gecmiş olsun cnm , kuzun anca toparlar canim , o kadar sıkıntı yasadiniz sonucta , senin sutunun o kadar olmasi bile guzel o kadar sıkıntıya, takma kafana cnm
sagolasin canim haklisin aslinda

oo masallahhh humana yaramadi bana yaa gece uyuyoruz cok sukurrr suda sinir yok zaten 5 litre gunlukk yumurta yiyeyim birde

happymother ve suza bebislerinize kocaman masallaaahhhh

Ben o kısmı dün öğrendim biliyormusun 3 aydan sonra uygulamaya çalışıcam olursa olur olmazsa ayakta sallamaya devam.
Biraz kendimize uyarlayabilirz bence bu kitabı harfiyen uygulamasakta olur.

yani ben kılmayayim mi namazimi :) he bide 40 gunu gecen durumda kusur sayılıo kanama olsada kılınabilio saniirm. ama bende bi yerde okumustu kanama kesilince 40 ın icindede gusul yapilipo namaz oruc vs baslanabilir diodu ??

bi akıntı varsa lohusalık bitmemiş demek galiba öyle olunca da namaz kılınmıyo. ben 11 gündür her vakit abdest alarak kılıyorum namazımı..

şşş-pat yöntemi nedir anlatır mısın? kitabı merak ettim adı nedir?tavsiye eder misin?

Kitap bebek bakım sorunlarına mucize çözümler yazarı Tracy hogg uyku beslenme davranış tuvalet eğitimi konularında bilgi veriyor
Şşş pat yöntemimde şu önce bebeğin uykuya hazır olduğunda ,kundaklıyorsun yatağına yatırıyorsun kendi kendine uyuması için bekliyorsun eğer uyanıp ağlıyor yada uyumuyorsa sırtına pat at diye vurup kulağına şşş diye fısıldıyorsun ve sakinleşmesini sağlıyorsun.ama bu 3 ayda sonra kullanılan bir yöntemmiş.çünkü kolik Yada gaz sancıları varken bunları uygulamak hiç kolay olmasa gerek.

Biz 53 günlük olduk teyzeleri

Eki Görüntüle 787082

Maşallah barekallah kızıma

çok tatlıııı çok güzell maşallah :)

bi akıntı varsa lohusalık bitmemiş demek galiba öyle olunca da namaz kılınmıyo. ben 11 gündür her vakit abdest alarak kılıyorum namazımı..

ben de öyle biliyorum, beyaz akıntı gelmişse bitmiş demektir. gelmemişse 40 gün sınır beklenir namaz kılınmaz.40 günden sonra hala beyaz akıntı gelmiyorsa her vakit abdest tazelenerek namaz kılınır.

bugün bizim 40ımız çıkıyor kızlar ama hala beyaz akıntı yok bende sarı bir şekilde devam ediyor, ben de gusül alıp başlıcam namaza ve her vakit abdest alarak devam edeceğim

Ben o kısmı dün öğrendim biliyormusun 3 aydan sonra uygulamaya çalışıcam olursa olur olmazsa ayakta sallamaya devam.
Biraz kendimize uyarlayabilirz bence bu kitabı harfiyen uygulamasakta olur.

benim kız 2 yaşında nerdeyse hiç sallanmadan uyudu ama ne çare geçen yazdan beri ben yanında uyuyor numarasıyla yatıyorum öyle uyuyor.. bebecikken kendi kendine uyurdu..

kızlar siz kaç no bez kullanıyorsuz? biz 2 no pampers ama 2 kere kaka belden çıktı

biz huggies 1 no kullanıyoruz kakası ve çişi bazen çıkıyor yine de acaba ben bol mu bağlıyorum anlamadım ilk zamanlar nerdeyse her çiş yaptığında çıkıyodu şimdi daha az demekki bez bol geliyordu ozaman

masallah kuzuna cnm
cümlemizinkine canımmmm
kızlar siz kaç no bez kullanıyorsuz? biz 2 no pampers ama 2 kere kaka belden çıktı
ben 2 no molfıx kullanyorum ama oglumun toto suda benım gıbı olmadıgından bez zamanla dusuyor o yusden cıkıyor sendede ole ıse cıkıyordurr toto yoksa kayıyo zaman zaman belıne dogru duseltırsen o srun kalkıyor ortadan cnm saygılarr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…