O kitap bendede var gerçi dediğin kısımları okumadım henüz ama denemek lazım.ben daha çok uyku düzeni kısmına odaklanmıştım şşş-pat yöntemini denedin mi güya ben öyle uyutacaktım ama şuan ayağımda sallıyorum kızımı.
Kitap o kadar sardı ki notlar aldım resmen ders çalışır gibi çalıştım
Çok kararlıydım her şeyi harfiyen uygulayacaktım
Sonuç???? Daha ilk gün hastanede bütün kuralları yıktık:)))
AyNen ben de ayağımda sallıyorum:)
Neymiş de emerken uyumasına izin vermicekmişiz
Ben iki dakika uyusa da tuvalete gitsem diye kıvranıyorum
Hazır uyumuş çocuğu uyandırır mıyım hiç:))
cnm bende dun basladim namazim 28. gunumuz. kahve sarı gıbı , iltihap gibide bilemedim ama basladim namazima , yanlişmi yaptim ki acaba ?
o öyle devam ediyomuş diye biliyroum, sağlık ocağında öyle demişlerdi bana.. kırmızı kahverengi sarı beyaz olurmuş. beyaz olunca tamamen bitti demekmiş... Ben onun için tamamen beyaz olmasını bekliyorum, ama bi türlü bitmiyo hala koyu sarı bi akıntı devam ediyo.. onun için bence tamamen beyaz akıntının gelmesini beklemek lazım. Biraz önce okumuştum, neden benimki uzun sürdü diye araştırıyodum, o zaman okudum
suu suu suuu :)
Cnm ben 1.5 litrelik su şişemle dost oldum
bu gece kuru pasta vardı rezene çayını içerken ondanda yedim pişmanım şu an oysa çok iyi gidiyordum
Bi grup kuralım fazla kilolarımızdan beraber kurtulalım
Birbirimize destek olursak motivasyon olur
cnm bende dun basladim namazim 28. gunumuz. kahve sarı gıbı , iltihap gibide bilemedim ama basladim namazima , yanlişmi yaptim ki acaba ?
canım 40 bitmeden başlanmaz namaza diye biliyorum, yani günü doldurman şart
Cnm ben 1.5 litrelik su şişemle dost oldum
bu gece kuru pasta vardı rezene çayını içerken ondanda yedim pişmanım şu an oysa çok iyi gidiyordum
Bi grup kuralım fazla kilolarımızdan beraber kurtulalım
Birbirimize destek olursak motivasyon olur
sagolasin canim haklisin aslindagecmiş olsun cnm , kuzun anca toparlar canim , o kadar sıkıntı yasadiniz sonucta , senin sutunun o kadar olmasi bile guzel o kadar sıkıntıya, takma kafana cnm
cnm bizimde aşımız vardı 1 ayda 1 kilo almış iyi dediler.birde en az bebeği 15 dk emzir dedi.
birde uyanıkken sık sık emzir bol su iç karnını ekmekle değil yemekle doyurki vitamin al.yumurtanı hep ye .sütün kalitesini arttıran çay iç.milupanın varmış anne çayı.ben humana içiyorum ama milupada alıcam .benden bukadar.inş 10 gün sonra iyi sonuç al.bide uyku çok önemli beslenme kadar.
Kızlar o kitabı 2. okuyuşum benim oğlumda da okumuştum. özellikle uyku ile ilgili kuralları uygulamak için bi şeyi kaçırmışsınız sanırım. 3 aydan önce gaz sorunu vs. olduğu için bu kuralların hepsi 3 aydan sonra geçerli. tabi bide kolik ve reflü yoksa bebeğinizde uygulayabiliyorsunuz. Tamam bazı önerileri gerçekten çok güzel ama bu kitap biraz robot gibi bebek yetiştirmeyi öğretiyor. neymiş bebeğinizi hiç yatagımıza almayacakmışız. yanına yatınca mışıl mışıl uyuyan, arada uyanınca ben varmıyım diye kontrol eden varsam güvenle mutlulukla tekrar uykuya dalan yavrumu nasıl yanıma yatırmam ya. Abartmak da sorun yaratır ama en azından şöyle sabah vakitlerinde 1-2 saat beraber keyif uykusu çekmek çok güzel :) yabancılar çok kuralcı o yüzden mi bilmiyorum ben bu kitapta bana uyanları uyguladım uymayanlara çizik attım gitti
yani ben kılmayayim mi namazimi :) he bide 40 gunu gecen durumda kusur sayılıo kanama olsada kılınabilio saniirm. ama bende bi yerde okumustu kanama kesilince 40 ın icindede gusul yapilipo namaz oruc vs baslanabilir diodu ??
şşş-pat yöntemi nedir anlatır mısın? kitabı merak ettim adı nedir?tavsiye eder misin?
bi akıntı varsa lohusalık bitmemiş demek galibaöyle olunca da namaz kılınmıyo. ben 11 gündür her vakit abdest alarak kılıyorum namazımı..
Ben o kısmı dün öğrendim biliyormusun 3 aydan sonra uygulamaya çalışıcam olursa olur olmazsa ayakta sallamaya devam.
Biraz kendimize uyarlayabilirz bence bu kitabı harfiyen uygulamasakta olur.
kızlar siz kaç no bez kullanıyorsuz? biz 2 no pampers ama 2 kere kaka belden çıktı
cümlemizinkine canımmmmmasallah kuzuna cnm
ben 2 no molfıx kullanyorum ama oglumun toto suda benım gıbı olmadıgından bez zamanla dusuyor o yusden cıkıyor sendede ole ıse cıkıyordurr toto yoksa kayıyo zaman zaman belıne dogru duseltırsen o srun kalkıyor ortadan cnm saygılarrkızlar siz kaç no bez kullanıyorsuz? biz 2 no pampers ama 2 kere kaka belden çıktı
olur ben varim :)
normalde 2 lt su içmek gerekir biz şuan 2 katı içmeliyiz sen diğer kolunun algtinada al 1,5 lt :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?