Hakikaten Temmuz 2013 anneleri birlikte zayıflıyor olsun grubun adı da
kızım resmen huy değiştirdi uykudan ağlayarak çığlık çığlığa kalkıyor
birde emerken memeyi hiç bırakmak istemiyor napcam ben.
kızlar siz kaç no bez kullanıyorsuz? biz 2 no pampers ama 2 kere kaka belden çıktı
kızlar siz kaç no bez kullanıyorsuz? biz 2 no pampers ama 2 kere kaka belden çıktı
doktora gittik bugun teyzeler
tahmin ettigim gibi sutum yetmemis en alt seviyede kilo almis az demedi ama sinirda dedi kakamizda kan oluyordu birkac gundur tahlil yapti inek sutu alerjisinden oluyormus bana sut urunu yeme dedi mama olarak da aptamil ha mamasini al dedi 10 gun sonra tekrar gidecegiz bakalim az da mikrop var ama onemli degil simdilik dedi asimizida oldukk kipkirmizi kaldi yavrumm 3 tane olanda ne yapacagiz artik bakalimm
kızlar bebeğim sürekli memede kalmak istiyo, sabah akşam gece ...acıkınca ağlaması farklı oluyo tabi emmesi de başka oluyo, keyfi olarak memede kalmak isteyince bi-iki emiyo sonra başlıyo uyumaya ya da orda öylece beklemeye... ilk zamanlarda aç bu çocuk doymuyo diyip korkuyodum ama maşallah boyu uzuyo (ki standartlara göre uzun olduğunu bile düşünüyorum), kilo alıyo, bezini güzzzeeeelceee kirletiyo... baştan beri emziğe karşıyım ama yavaş yavaş sıcak gelmeye başladı bu fikir... siz ne dersiniz, kullananlardan fikir almak isterim
kızlar bebeğim sürekli memede kalmak istiyo, sabah akşam gece ...acıkınca ağlaması farklı oluyo tabi emmesi de başka oluyo, keyfi olarak memede kalmak isteyince bi-iki emiyo sonra başlıyo uyumaya ya da orda öylece beklemeye... ilk zamanlarda aç bu çocuk doymuyo diyip korkuyodum ama maşallah boyu uzuyo (ki standartlara göre uzun olduğunu bile düşünüyorum), kilo alıyo, bezini güzzzeeeelceee kirletiyo... baştan beri emziğe karşıyım ama yavaş yavaş sıcak gelmeye başladı bu fikir... siz ne dersiniz, kullananlardan fikir almak isterim
husamettin beye mi gidiyorsun canim.Bizde gayet iyi kilo almışız canım 1 aylık kontrolümğzde 600 gr almış kızım 4500 kilo olmuş kızım doktor gayet iyi dedi sütüm yetiyor herhaldee aşımızıd olduk baya ağladıda dediğin gibi 3 tane olanda naparız bilmem
ben vermeye ugrasiorum bazen alio bazen almio uykusunda hafif gaz cikarirken mizirdamaya basladiginda veriyorum ondan guc alio galiba birttt yapio hemen siddetli olursa tutmuo bile agzinda genelde benimkide memede uyuyo ben mamada veriyorum ayricakızlar bebeğim sürekli memede kalmak istiyo, sabah akşam gece ...acıkınca ağlaması farklı oluyo tabi emmesi de başka oluyo, keyfi olarak memede kalmak isteyince bi-iki emiyo sonra başlıyo uyumaya ya da orda öylece beklemeye... ilk zamanlarda aç bu çocuk doymuyo diyip korkuyodum ama maşallah boyu uzuyo (ki standartlara göre uzun olduğunu bile düşünüyorum), kilo alıyo, bezini güzzzeeeelceee kirletiyo... baştan beri emziğe karşıyım ama yavaş yavaş sıcak gelmeye başladı bu fikir... siz ne dersiniz, kullananlardan fikir almak isterim
bende veriyorum emzik oğluma. yoksa dediğin gibi beni emzik yapıyor. hem sıcak sürekli memede durunca kendide sıkılıyor sıcaktan ama emmekte istiyor. bence ver emzik. neden vermek istemiyorsun ki?benim oğlumun uykuya dalmasını da kolaylaştırıyor emzikkızlar bebeğim sürekli memede kalmak istiyo, sabah akşam gece ...acıkınca ağlaması farklı oluyo tabi emmesi de başka oluyo, keyfi olarak memede kalmak isteyince bi-iki emiyo sonra başlıyo uyumaya ya da orda öylece beklemeye... ilk zamanlarda aç bu çocuk doymuyo diyip korkuyodum ama maşallah boyu uzuyo (ki standartlara göre uzun olduğunu bile düşünüyorum), kilo alıyo, bezini güzzzeeeelceee kirletiyo... baştan beri emziğe karşıyım ama yavaş yavaş sıcak gelmeye başladı bu fikir... siz ne dersiniz, kullananlardan fikir almak isterim
Kesinlikle emmek bebekleri rahatlatıyor bencede. ben alışması için epey uğraştım. şimdi uykusu geldiğinde karnı toksa memeyi bırakıyor emziği veriyorum hemen uykuya dalıyorBizim doktorumuz da tavsiye ediyor çünkü sadece aç olduğunda emmek istemiyorlar uykusu geldiğinde gazı olduğunda rahatlamak istediğinde vs... emziğe alıştırın diyo:)
maşallah canım iyi kilo almış kızınnBiz bugün iki aylık olduk bile:)))
Doktor kontrolümüz vardı
Gaz sancıları artık azalacak ve bitecek dedi (gazlı bebeklerin anneleri için iyi haber az kaldı sıkın dişinizi:)
Gazı olduğunda gaz ilacı verebilirsin dedi kucağına alıp pışpışla dedi ama en iyi ilaç zaman
Kızım bu ay 900 gram almış 4350 gram olmuş
2350 gram doğduğu için bize şuan kocamn geliyo halbuki kızımın forumdaki arkadaşlarının bir aylık kilosu bu:)))
Artık elini emecek ve salyaları akacak dedi. Bizimki zaten elini emmeye çalışıyordu bazen denk getiriyordu bazen getiremiyordu:)
Gündüz uykusunu sordum pek uyumuyor dedim gündüzleri 10 15 dk süren uykular uyuyabilir dedi
Ben aslında nasıl düzene koyarız diye sordum çünkü bir gece 2de yatıyor öbür gece 10da
Ama bu aylarda o ne kadar ve ne zaman isterse o kadar uyurmuş
Sağlığı yerinde olsun da sabaha kadar uyumasa da canı sağolsun
Bir de birkaç gün kaka yapmayabilir telaş yapmayın dedi
Bizden haberler böyle teyzeleri
Allah güç versin canım sanaKızlar rotavirüs aşısının ücreti 145 liraymış eczaneye hazırlıklı gidin
Perşembe günü hem o yapılacak hem de iki aylık aşısı yapılacak nasıl dayanacam bilemiyorum iki kol bir bacaktan yapılıyormuş(
Bilmiyorum çilektenmi ama tamda yaz mevsim meyvesiydi ya ondan olabilir.bayağı olanda varmış .
A gerçektenmi benim kızın ensesinin hafif üstünde saçlarının içinde serçe parmağım kadar uzun mesafedede var ama ben onu pişik gibi sıcaktan olmuştur zannetmiştim odamı çilekten acaba.bende geçenlerde kızımın altını temizlerken annesi yesin pipisini dedim dedilerki arkası erkek heralde ve bazen babam halam severken oğlum oğlum diyolar yanlışlıkla acaba oğlummu olcak benimde ay inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?