2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Canım bende aptamil kullanıyorum.
Bana doktorum emzirdikten sonra 30 ml (1 kaşık mama koyuyorsun) ver demişti. Eğer onu hızlıca bitirirse bir daha emzirmeden sonra 60 ml verirsin dedi. Bende ek olsun diye veriyorum günde 2 veya 3 kere emzirdikten sonra. 30 ml anca bitiriyor oğlum. o yüzden 60 ml e hiç çıkarmadım

bende akşam yatmadan 30 ml vererek başlarım o zaman; gerçi bu haftasonu doktorumuzuda gidicez ama,düngece öyle huysuzlanınca acaba aç aç mı yatırdım oğlumu diye gittim bugün aldım,her ihtimale karşı bulunsun evde ;dimi yani??

Aynen canım bulunsun tabi. Ben birde gaz sancısı başlamadan önce mamasına ilacını koyuyorum 5-6 gibi her akşam 8 gibi çok huysuzlanıyor çünkü. öyle yapınca da gaz sancısını daha kolay atlatıyor
birde eviniz sıcak mı? dün gece benim oğlumda memede çığlık çığlığaydı. sıcaktan uykuya dalamadı. üstünü başını çıkardık çarşaflara yatırdık. susmadı. emmiyorduda. en son bende üstümü çıkardım oğlumuda aldım yüzüstü göğsüme yatırdım öyle emzirdim. hem emdi hemde uyudu. sıcaktan bunaldığını anlamış olduk böylece

Selam güzel annecikler ve onların minik tosbaaları.. uzun zamandır yazamıyordum anca fırsat bulabildim. En son sütümün azaldığını yazmıştım ancak uzun uğraşlardan sonra biraz daha çoğaltabildim. fakat mama takviyesi yapmak zorunda kalıyorum artık. Buna da şükür diyorum ne yapayım. neyse biz 2.5 aylık olduk kocaman kız oldu benim cimcime. ilk gülümsemesini 2 hafta önce yaptı şimdilerde pis pis sırıtıyo artık

oyyy kuzum yaaaa kocaman kız olmuş artııkk senin fısttıkk Ece nn Doğduğu gün aklıma geldi şimdi. Eşimle ben senin kıza hayran kalmıştık. (maşallah ) durup durup senin kızın fotosuna bakıyordum e tabi ben o zaman daha kocaman hamiştim daha çook vakit vardı oğluşuma kavuşmama. Şimdi dahada güzelleşmiş maşallah fıstıkıımm

selam temmuz anneleri uzun zamandır giremiyordum nasılsınız biz kızımla çok iyiyiz 28 Temmuz pazar günü 13.13te normal olarak doğdu prensesim ve yarın tam 1 aylık olacak :) şimdi mışıl mışıl uyuyor maşallah gece uykumuzda düzenli akşamları 9 bucuk gibi duş aldırıp en geç 10da uyuyor prensesim daha sonra 3 saatte 1 uyandırıp emişiyoruz (2 saatte 1 maalesef uyanmıyor neler yaptıysam uyanmadı ve emmiyordu ama 3 saatte uyandırınca emiyor) gündüzleri bazen uyur bazen kucakta evin içinde gezmek ister meleğim

minik prensesim Gümüş'üme maşallah deyin kızlar :)

Teşekkür ederiz teyzesi.. Ben pek anlamıyorum sanki hep aynıymış gibi geliyor ama eski fotolarına bakınca büyüdüğünü farkediyorum. senin yakışıklının da maşallahı var ama annesi. bende senin oğlanın fotosuna bakmaya doyamamıştım artist artist bakışları vardı Allah nazarlardan saklasın bebişlerimizi canımcım..

İsmi gibi kendide çok güzel maşallah
Bahtıda güzel olsun inşallah canım

Aminn canım inşallah

Benim sıpanın kaşlar heep çatık. neye kızıyorsa anlayamadım

tek kelime ile susturucu görevi yapio , dogdugu anb verdim cok rahatım.

Allah nazarlardan saklasın canım maşallah prensesine..

masallah cnmmm

aynen bende istemiyodum ama alıcam chicconun çene yapısına uygun emziği var ondan alıcam.silikon alıcam kauçuklara tüy yapışıyomuş.

cnm bizim kız hastanede hero baby yemişti aptamili kusmuştu neyse hero baby 1 numara aldık 1 kaşık 30 ml içiriyodular bende evde 2 gün içirdim sonra sütüm gelince bıraktım.dün vermek istedim sütüm pek olmamıştı ama kutuyu bir okudum paket açıldıktan sonra 1 ay içinde tüketilmeli diyor malesef veremedim.sizin aptamillerde de öyle birşey yazıyormu.kutudan resmen 3 defa mama yaptım o kadar parayı şimdi çöpemi atcam ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…