2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

kuzum benim masalllahhh

masallah prenseseee

kızlar slm

benım sağ göğsümde sertlıkler oluşuyor doktora gıttım sut birikmesi sık sık emzir dedi.Ateş yok ama agrı ve acı var.Ne yapmalıyım

wirus asısına neden gerek duydunkı gecmıse bakamadım yazdıysan merak ettımdee :)

İşte minnak oğlum Deha ve abisi Demirhan masallah kuzularima Eki Görüntüle 787457

maasalah sızlere ıns l kaderlerıde yuslerı gıbım gusel olurr dua ıleee

kızlar slm

benım sağ göğsümde sertlıkler oluşuyor doktora gıttım sut birikmesi sık sık emzir dedi.Ateş yok ama agrı ve acı var.Ne yapmalıyım
o gogsusdekı sutu bıtırmeden doymustur yada bırakmıstır bebek cnm ıce bıtırmeye calıs bıtmedı ıse o gogsunu yenıden ver ben ole yaptım bıtıne de gectı gıttı

ya hep 25 dk emzırıyorum goguslerımı ama bu sag tarafta gecende oldu böyle.Alt kısmı hem sert hemde sankı böyle top top gıbı bırsey olmuş.Sut sağma makınesı aldım o da bozuk sanırım elektrıklı ve avent ama hıc sağmıyor.Yarın servıse gıdecek bakalım.
Ama bugun cok gereklıydı ya göğsüm cok acıyor ve ağrıyor

ya emzırırken nasıl anlıyorsunuz göğüste sütün bittiğini.Ben 25 dk gıbı emzırıyorum sonra bakıyorum sut yıne var.

Aynen canim aptamilde de yaziyor, acildiktan sonra biray icinde tuketilmeliymis

canm o aşıyı pek tavsiye etmiyorlar ya bende emin olamadım devletin yaptığı yetreli diyorlar ama sence ? birde aydan sonra yapılıyor diye okudum ben

kızlar slm

canım ben sağmadan öce ılık bez kouyorum daha rahat boşalıyor bende de oluşuyor emzirince geçiyor telaş etme
ya emzırırken nasıl anlıyorsunuz göğüste sütün bittiğini.Ben 25 dk gıbı emzırıyorum sonra bakıyorum sut yıne var.
aynen benimde sıkınca çıkıyor bende anlamıyorum boşaldı mı

Bende su son bi haftaya kadar 25dakkaya yakin emziriyodum, ama artik oglum cok hizli cekiyor ,ilk 10 dakkada hizli gelen o sutu bitiriyor,sonra az az geliyo yaa onu emmek istemiyo,yani ugrasmiyo sipa :s basliyo aglamaya ayak vurmaya falan mecbur diger memeye gecioruz... Bu sut isi ne olacak bilmiyorum,mesela az once emziriyim dedim ama az geliyo agladi bizimki mecbur 30ml mama yaptik ve oyle uyudu yoksa uyumuuoda ;ss

canım valla bn bıtmısmı bıtmemısmı bakmıyorum bır bır gogusu bır sıra gelınce dıgerını verıyorum sut bıtmısmı dıe daha hıcc bakmadımm sertlesınce zaten bellı edıyoo kendısını ve onu cok verıyorum gecene kadar cok sukurr sorunumda olmadı ama artık daha cok emmek ıstıyoo dk tutmuyorum doyunca bırakıyor zatenn oglusumm ve emme suresını kendısı belırlıyor yoksam dk tutupda zorla bıtmesını beklemıyorumm akısına bırkıyorm yanııı ben hıc sagmadım dahagereklı dı ılk zamanlar ama artık oglusum bol emedıgınden gerk kalmadıı

sutun bıtmesı ıle gogus yumusuyor zatenn cnm set se sut bırıkıyuordurrr

yaren...
evasude

paradoks ve dıge rkıslaa nerdesınız yahuu sbhdan berı gormedımdeeeeeeeeeee:44::44::44:

Kızlar tosbağalarınız kaç günlük ve kaç kilolar yaaa

Canım benim cimcime 2 aylıkken aşı olmaya gittiğimizde 4900 gr dı. Yarın da gideceğiz aşı için bakalım almış mı kilo. he bu arada senin oğlanlar çok tatlı maaşallah!

Son düzenleme:

Aynen canım benimde öle basıyo çığlığı diğer memeye geçiyoruz bizde sütüm azadımı acaba diye düşünüp duruyorum.kızım doymamış gibi geliyor üstelik.ama çok sık aralıkla emiyor ve göğüslerim dolmamış oluyor bende farkındayım.nolcak böyle bilmiyorum.kilo alımı iyi şuam 39 günlüğün 33 gün doktora gittiğimizde 1480 gr almıştı kızım doktorumuz çok iyi dedi.senin bebeğin ne kadar kilo almış?

Kızlar bugün çok yorgunum kızım hiç durmadı desem yeridir.dün okadar güzel uyumuştuki yemek yaptım ortalığı topladım çamaşır serip yıkadım akşamındada ütü yapmıştım.bugün ise 10-15dk uykularla ağlamakla geçti günümüz ayağımda sallıyorum uyuyor bırakınca açıyor gözleri..
Birde kızlar ben kendimi çok yorgun uykusuz ve bitkin hissediyorum.evet kızımı çok seviyorum anne olduğum içinde çok mutluyum Allah'a sağlıkla kızımı kucağıma aldığım için şükrediyorum.ama gerçekten annelik zor ve meşakatli bir yolmuş anladım.eski günlerimi ara ara özlüyorum birde evde oturmaktan inanılmaz sıkıldım.böyle düşündüğüm zamanda kötü bir annemiyim diye sorguluyorum kendimi.lütfen birileri bana yanlız olmadığımı söylesin.

Benim oğlum da aynı şekilde davranıyo napıcamı şaşırdım,mama veriyorum zaten sütüm fazla değil ama inat etmeseler belki de mamaya gerek kalmayacak

yok cnm , bizde yasiyoruz böyle gel gitler ve özgür olan bizler bize muhtac agzi dili olmayan bi canlıya bakmak zorundayiz , kolay degil hiç öyle düşünme canim.

Yalnız değilsin canım birçok yeni anne aynı duyguları yaşıyomuş,benim de ruh halim bahsettiğin gibi malesef.
Bebeğime bakarken ne kadar şanslıyım deyip şükrediyorum ama uykusuzluk,yorgunluk,aynaya baktığımda gördüğüm şişkin yüz mosmor göz torbaları gücümü iyice tüketiyor.Oğlum biraz daha uyu lütfen derken buluyorum kendimi çünkü o kadar uykusuzum ki beşikteki bebeğimi 3 tane görüyorum bazen :) Sonra bebeğimi kucağıma alıyorum ve kendime hayret ediyorum nasıl hala ayaktayım diye.Minik meleklerimiz sağlıklı uzun ömürlü olsun da Rabbim güç verir inşallah canım..

Teşekkürler canım:)
Ben de gündüz uyuyuverdi mi hemen evi mi süpürsem silsem yemek mi yapsam banyoya mı girsem ortalığı mı toplasam şaşırıyorum:))
Allah güç versin canım sana
Amiiiinn hepimize:)
Ben hamileyken çok büyütüyordum gözümde doğum yapmayı. Doğum yapınca ay bu muydu ya boşuna o kadar stres yapmışım dedim. İlerde ikinciyi düşünürsem doğumdan hiç korkmam. Benim için hamilelik daha zordu doğumuma göre:)
Maşallah ne tatlı gülmüş
İşte minnak oğlum Deha ve abisi Demirhan masallah kuzularima Eki Görüntüle 787457
Allah esirgesin çok tatlılar abisi nasıl seviyor
kızlar slm

Pompayla sağsan?
Rota virüsü kapan bebekler çok fena ishal oluyorlar burda doktorların hepsi tavsiye ediyo
Bak sen... Türlü türlü huyları var bunların:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…