Selam güzel annecikler ve onların minik tosbaaları..uzun zamandır yazamıyordum anca fırsat bulabildim. En son sütümün azaldığını yazmıştım ancak uzun uğraşlardan sonra biraz daha çoğaltabildim. fakat mama takviyesi yapmak zorunda kalıyorum artık. Buna da şükür diyorum ne yapayım. neyse biz 2.5 aylık olduk kocaman kız oldu benim cimcime. ilk gülümsemesini 2 hafta önce yaptı şimdilerde pis pis sırıtıyo artık
Eki Görüntüle 787391
selam temmuz anneleri uzun zamandır giremiyordum nasılsınız biz kızımla çok iyiyiz 28 Temmuz pazar günü 13.13te normal olarak doğdu prensesim ve yarın tam 1 aylık olacak :) şimdi mışıl mışıl uyuyor maşallah gece uykumuzda düzenli akşamları 9 bucuk gibi duş aldırıp en geç 10da uyuyor prensesim daha sonra 3 saatte 1 uyandırıp emişiyoruz (2 saatte 1 maalesef uyanmıyor neler yaptıysam uyanmadı ve emmiyordu ama 3 saatte uyandırınca emiyor) gündüzleri bazen uyur bazen kucakta evin içinde gezmek ister meleğim
minik prensesim Gümüş'üme maşallah deyin kızlar :)Eki Görüntüle 787410
wirus asısına neden gerek duydunkı gecmıse bakamadım yazdıysan merak ettımdee :)Kızlar rotavirüs aşısının ücreti 145 liraymış eczaneye hazırlıklı gidin
Perşembe günü hem o yapılacak hem de iki aylık aşısı yapılacak nasıl dayanacam bilemiyorum iki kol bir bacaktan yapılıyormuş(
Selam güzel annecikler ve onların minik tosbaaları..uzun zamandır yazamıyordum anca fırsat bulabildim. En son sütümün azaldığını yazmıştım ancak uzun uğraşlardan sonra biraz daha çoğaltabildim. fakat mama takviyesi yapmak zorunda kalıyorum artık. Buna da şükür diyorum ne yapayım. neyse biz 2.5 aylık olduk kocaman kız oldu benim cimcime. ilk gülümsemesini 2 hafta önce yaptı şimdilerde pis pis sırıtıyo artık
Eki Görüntüle 787391
selam temmuz anneleri uzun zamandır giremiyordum nasılsınız biz kızımla çok iyiyiz 28 Temmuz pazar günü 13.13te normal olarak doğdu prensesim ve yarın tam 1 aylık olacak :) şimdi mışıl mışıl uyuyor maşallah gece uykumuzda düzenli akşamları 9 bucuk gibi duş aldırıp en geç 10da uyuyor prensesim daha sonra 3 saatte 1 uyandırıp emişiyoruz (2 saatte 1 maalesef uyanmıyor neler yaptıysam uyanmadı ve emmiyordu ama 3 saatte uyandırınca emiyor) gündüzleri bazen uyur bazen kucakta evin içinde gezmek ister meleğim
minik prensesim Gümüş'üme maşallah deyin kızlar :)Eki Görüntüle 787410
İşte minnak oğlum Deha ve abisi Demirhan masallah kuzularima Eki Görüntüle 787457
o gogsusdekı sutu bıtırmeden doymustur yada bırakmıstır bebek cnm ıce bıtırmeye calıs bıtmedı ıse o gogsunu yenıden ver ben ole yaptım bıtıne de gectı gıttıkızlar slm
benım sağ göğsümde sertlıkler oluşuyor doktora gıttım sut birikmesi sık sık emzir dedi.Ateş yok ama agrı ve acı var.Ne yapmalıyım
wirus asısına neden gerek duydunkı gecmıse bakamadım yazdıysan merak ettımdee :)
maasalah sızlere ıns l kaderlerıde yuslerı gıbım gusel olurr dua ıleee
o gogsusdekı sutu bıtırmeden doymustur yada bırakmıstır bebek cnm ıce bıtırmeye calıs bıtmedı ıse o gogsunu yenıden ver ben ole yaptım bıtıne de gectı gıttı
aynen bende istemiyodum ama alıcam chicconun çene yapısına uygun emziği var ondan alıcam.silikon alıcam kauçuklara tüy yapışıyomuş.
cnm bizim kız hastanede hero baby yemişti aptamili kusmuştu neyse hero baby 1 numara aldık 1 kaşık 30 ml içiriyodular bende evde 2 gün içirdim sonra sütüm gelince bıraktım.dün vermek istedim sütüm pek olmamıştı ama kutuyu bir okudum paket açıldıktan sonra 1 ay içinde tüketilmeli diyor malesef veremedim.sizin aptamillerde de öyle birşey yazıyormu.kutudan resmen 3 defa mama yaptım o kadar parayı şimdi çöpemi atcam ya...
canm o aşıyı pek tavsiye etmiyorlar ya bende emin olamadım devletin yaptığı yetreli diyorlar ama sence ? birde aydan sonra yapılıyor diye okudum benKızlar rotavirüs aşısının ücreti 145 liraymış eczaneye hazırlıklı gidin
Perşembe günü hem o yapılacak hem de iki aylık aşısı yapılacak nasıl dayanacam bilemiyorum iki kol bir bacaktan yapılıyormuş(
canım ben sağmadan öce ılık bez kouyorum daha rahat boşalıyor bende de oluşuyor emzirince geçiyor telaş etmekızlar slm
benım sağ göğsümde sertlıkler oluşuyor doktora gıttım sut birikmesi sık sık emzir dedi.Ateş yok ama agrı ve acı var.Ne yapmalıyım
aynen benimde sıkınca çıkıyor bende anlamıyorum boşaldı mıya emzırırken nasıl anlıyorsunuz göğüste sütün bittiğini.Ben 25 dk gıbı emzırıyorum sonra bakıyorum sut yıne var.
ya emzırırken nasıl anlıyorsunuz göğüste sütün bittiğini.Ben 25 dk gıbı emzırıyorum sonra bakıyorum sut yıne var.
ya hep 25 dk emzırıyorum goguslerımı ama bu sag tarafta gecende oldu böyle.Alt kısmı hem sert hemde sankı böyle top top gıbı bırsey olmuş.Sut sağma makınesı aldım o da bozuk sanırım elektrıklı ve avent ama hıc sağmıyor.Yarın servıse gıdecek bakalım.
Ama bugun cok gereklıydı ya göğsüm cok acıyor ve ağrıyor
canım valla bn bıtmısmı bıtmemısmı bakmıyorum bır bır gogusu bır sıra gelınce dıgerını verıyorum sut bıtmısmı dıe daha hıcc bakmadımm sertlesınce zaten bellı edıyoo kendısını ve onu cok verıyorum gecene kadar cok sukurr sorunumda olmadı ama artık daha cok emmek ıstıyoo dk tutmuyorum doyunca bırakıyor zatenn oglusumm ve emme suresını kendısı belırlıyor yoksam dk tutupda zorla bıtmesını beklemıyorumm akısına bırkıyorm yanııı ben hıc sagmadım dahaya emzırırken nasıl anlıyorsunuz göğüste sütün bittiğini.Ben 25 dk gıbı emzırıyorum sonra bakıyorum sut yıne var.
Kızlar tosbağalarınız kaç günlük ve kaç kilolar yaaa
Bende su son bi haftaya kadar 25dakkaya yakin emziriyodum, ama artik oglum cok hizli cekiyor ,ilk 10 dakkada hizli gelen o sutu bitiriyor,sonra az az geliyo yaa onu emmek istemiyo,yani ugrasmiyo sipa :s basliyo aglamaya ayak vurmaya falan mecbur diger memeye gecioruz... Bu sut isi ne olacak bilmiyorum,mesela az once emziriyim dedim ama az geliyo agladi bizimki mecbur 30ml mama yaptik ve oyle uyudu yoksa uyumuuoda ;ss
kızlar slm
Bende su son bi haftaya kadar 25dakkaya yakin emziriyodum, ama artik oglum cok hizli cekiyor ,ilk 10 dakkada hizli gelen o sutu bitiriyor,sonra az az geliyo yaa onu emmek istemiyo,yani ugrasmiyo sipa :s basliyo aglamaya ayak vurmaya falan mecbur diger memeye gecioruz... Bu sut isi ne olacak bilmiyorum,mesela az once emziriyim dedim ama az geliyo agladi bizimki mecbur 30ml mama yaptik ve oyle uyudu yoksa uyumuuoda ;ss
Kızlar bugün çok yorgunum kızım hiç durmadı desem yeridir.dün okadar güzel uyumuştuki yemek yaptım ortalığı topladım çamaşır serip yıkadım akşamındada ütü yapmıştım.bugün ise 10-15dk uykularla ağlamakla geçti günümüz ayağımda sallıyorum uyuyor bırakınca açıyor gözleri..
Birde kızlar ben kendimi çok yorgun uykusuz ve bitkin hissediyorum.evet kızımı çok seviyorum anne olduğum içinde çok mutluyum Allah'a sağlıkla kızımı kucağıma aldığım için şükrediyorum.ama gerçekten annelik zor ve meşakatli bir yolmuş anladım.eski günlerimi ara ara özlüyorum birde evde oturmaktan inanılmaz sıkıldım.böyle düşündüğüm zamanda kötü bir annemiyim diye sorguluyorum kendimi.lütfen birileri bana yanlız olmadığımı söylesin.
Kızlar bugün çok yorgunum kızım hiç durmadı desem yeridir.dün okadar güzel uyumuştuki yemek yaptım ortalığı topladım çamaşır serip yıkadım akşamındada ütü yapmıştım.bugün ise 10-15dk uykularla ağlamakla geçti günümüz ayağımda sallıyorum uyuyor bırakınca açıyor gözleri..
Birde kızlar ben kendimi çok yorgun uykusuz ve bitkin hissediyorum.evet kızımı çok seviyorum anne olduğum içinde çok mutluyum Allah'a sağlıkla kızımı kucağıma aldığım için şükrediyorum.ama gerçekten annelik zor ve meşakatli bir yolmuş anladım.eski günlerimi ara ara özlüyorum birde evde oturmaktan inanılmaz sıkıldım.böyle düşündüğüm zamanda kötü bir annemiyim diye sorguluyorum kendimi.lütfen birileri bana yanlız olmadığımı söylesin.
Teşekkürler canım:)maşallah canım iyi kilo almış kızınn
uykusuda zamanla düzene giricektir. daha minikler anlamıyorlar
gündüz benim oğlumunda uykusu çok hafif oluyor. bazen 2-3 saat uyuduğu oluyor. ama genelde yarım saatte bir kalkıyor. bende o yarım saatlerde kendi işlerimi halletmeye uğraşıyorum. şimdi uyudu oğlum eğer uyanmazsa dolabını düzelticem inşallahama çok inancım yok
Amiiiinn hepimize:)Allah güç versin canım sana
Ben hamileyken çok büyütüyordum gözümde doğum yapmayı. Doğum yapınca ay bu muydu ya boşuna o kadar stres yapmışım dedim. İlerde ikinciyi düşünürsem doğumdan hiç korkmam. Benim için hamilelik daha zordu doğumuma göre:)
inşallah cnm allah gönlüne göre verir :)) bende şimdi erkek olunca,ikincisi kız olsun istiyorum tabii :))
ama erkek olursada napalımm :))
ayyyy çok güldüm kendime ,bunları büyüttükte ikincileride yaptık :) sezeryandan sonra asla ikinciği çocuğu yapmam diyodum,dikiş acılarımla :)) hele bi 3-4 sene geçsin bakalım yaparım heralde :)))
Maşallah ne tatlı gülmüşSelam güzel annecikler ve onların minik tosbaaları..uzun zamandır yazamıyordum anca fırsat bulabildim. En son sütümün azaldığını yazmıştım ancak uzun uğraşlardan sonra biraz daha çoğaltabildim. fakat mama takviyesi yapmak zorunda kalıyorum artık. Buna da şükür diyorum ne yapayım. neyse biz 2.5 aylık olduk kocaman kız oldu benim cimcime. ilk gülümsemesini 2 hafta önce yaptı şimdilerde pis pis sırıtıyo artık
Eki Görüntüle 787391
Allah esirgesin çok tatlılar abisi nasıl seviyorİşte minnak oğlum Deha ve abisi Demirhan masallah kuzularima Eki Görüntüle 787457
Pompayla sağsan?kızlar slm
Rota virüsü kapan bebekler çok fena ishal oluyorlar burda doktorların hepsi tavsiye ediyocanm o aşıyı pek tavsiye etmiyorlar ya bende emin olamadım devletin yaptığı yetreli diyorlar ama sence ? birde aydan sonra yapılıyor diye okudum ben
canım ben sağmadan öce ılık bez kouyorum daha rahat boşalıyor bende de oluşuyor emzirince geçiyor telaş etme
aynen benimde sıkınca çıkıyor bende anlamıyorum boşaldı mı
Bak sen... Türlü türlü huyları var bunların:)Bende su son bi haftaya kadar 25dakkaya yakin emziriyodum, ama artik oglum cok hizli cekiyor ,ilk 10 dakkada hizli gelen o sutu bitiriyor,sonra az az geliyo yaa onu emmek istemiyo,yani ugrasmiyo sipa :s basliyo aglamaya ayak vurmaya falan mecbur diger memeye gecioruz... Bu sut isi ne olacak bilmiyorum,mesela az once emziriyim dedim ama az geliyo agladi bizimki mecbur 30ml mama yaptik ve oyle uyudu yoksa uyumuuoda ;ss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?