2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
canım gideceğin aşı 3 ü aşı mı .

Canımcım bugün aşıya gittik biz. gitmeden önce calpol verdik doktorumuz verin gitmeden dedi. 3 lü aşı olduk, 2 si bacaktan, 1 i koldan. Ömrümün yarısı gitti ama aşı olurken Biraz ateşimiz var calpol vermeye devam ediyorum, o yüzden biraz rahatız çok şükür yükselmedi çok ateşi. Biraz huysuzluk var şimdilik bakalım. Paranox fitili de 38,5-39 olursa yap dedi doktorumuz. inş. siz de rahat atlatırsınız canımm..

Suzancım biz özele gittik ama biz şehir dışında olduğumuz için devlete gitmedik. evimizde olsaydık devlet hastanesinde baktıracaktık. 5 dk sürüyo zati hemen ultrasonla bakıyorlar. yine de sen bilirsin canım..

selam kızlar ve minişleri biz de yarın üçlü aşımıza gideceğiz.rota virüsü aşısı da yapılacak fiyatına 145 lira falan demişsiniz ama satış fiyatı 114 lira falan arkadaşlar fazla para ödemeyin diye söyleyeyim dedim ben eczacı arkadaşımdan daha da uyguna alacağım.gitmeden önce ateş düşürücü verip vermemekte hala kararsızım..

ya emzırırken nasıl anlıyorsunuz göğüste sütün bittiğini.Ben 25 dk gıbı emzırıyorum sonra bakıyorum sut yıne var.

ben henuz anlayamadım zaten oğlum ıkı emıyo uyuyo kalıyo uyandır gerı emzir ,benımde sutum az mı dıye dusunmeye basladım saat bası emmek istiyo artık buyuduklerı ıcın az mı gelıyo kı artık sutum

benım oğlum hep ole gunduz hıc durmuyo sureklı emmek ıstıyo yatırıyorum 5 dakka sonra uyanıyor ; bı saat annemle teyzeme bıraktım terletmış onları yorumlarıda Allah yardımcın olsun oldu

Selam kızlar,

Benim kızın hayırlı vakitleri geldi yine :S

Valla saç kurutma makinesi sesinden tiksinir oldum, evin sıcaklıgını iki katina cikariyor, oooyh !

Evet cnm tecrübeli annelerden de duyduğum 1-1,5 ayda düzene giriyomuş,inşallah öyle olur da hem bebeklerimiz hem de biz rahat ederiz yoksa sütüm olsun diye yediğim şeylerden iyice şişicem ve çocuğun mamadan da kurtulamaması da cabası

Insallah cnm tum umidimiz bu sekilde oyle sutumuz olsunki tisortlerimiz islansin ins :)))
ben hamileligimde almadigim kiloyu lohusalikta alcam diye korkuyorum,hatta korkmama gerek yok aliyorum yani :)))

Insallah cnm tum umidimiz bu sekilde oyle sutumuz olsunki tisortlerimiz islansin ins :)))
ben hamileligimde almadigim kiloyu lohusalikta alcam diye korkuyorum,hatta korkmama gerek yok aliyorum yani :)))

İnşallah inşallah göğüs pedi yetiştiremeyelim :)
Bu arada cnm sen de sezeryan olmuştun değil mi,göbeğin ne durumda ya benimki hala 7 aylık hamile gibi Dr. çok sıkmadan sar dedi bakalım nasıl inecek bu göbek..

Amin amin :)))))
benim baya indi gbi cnm ama yine 4aylik gbi ;bende korse aldim sicaklardan giyemiyorumki ;bide belimide agirtiyo
fakat giymek lazim :s
birazdaha sabredelim bakalim iner elbet ...

Kızlar beni belki biliyosunuzdur bebeğimi emziremiyorum hep pompayla sağıp veriyorum sabahları güzel süt oluyor ama akşam 10 a kadar azala azala 20 ml e kadar filan düşüyor bende mecbur geceleri 3-4 defa mama veriyorum bugün dayanamadım doktora sordum doktorum normal dedi akşamları süt azalırmış gün içinde anne sütü veriyorsan gece mama vermemde sakınca yok hem daha uzun ve rahat uyur bebeklerin uykuyada ihtiyacı var dedi ama gelgelelimki benim kızım gündüzleri 10 dk.dan fazla uyumuyor sürekli süt sağar ve bebeği besler pozisyondayım su bile içemiyorum devamlı süt istiyor . 40ı çıktıktan sonra hızlı bir şekilde iştahı artacak dedi doktor benim sütüm yetmeyecek gündüz de mama vericem diye korkuyorum (( inşallah hepimizin güldür güldür sütü olur bebişlerimizi bol bol besleriz

oğluşumu uyuttum burdayım.bugün çok gezdim minnacık oğlumla.beraber tam 4 saat alışveriş için gezdik.çok rahttı bebek arabasında uyudu mışıl mışıl.ona bugün ciciler aldım.yaz bitti yinede yazlık birkaç birşey aldım.bugün 3 kez ağladı altını pisletti,karnı acıktı emzirme önlüğümü giyip emzirdim bir köşede gizlice.sonrada gazı için ağladı.tüm sorunları annesi çözünce sakin sakin alışveriş yaptık eve döndük.her bebek farklı.biz doğduğu günden beri dışarı hep çıktık.bebek arabasında uyumayı seviyor.babasının arabasına bayılıyor .şimdi kış gelince onu nasıl dışarı çıkarıcam düşünüyorum..her yer enfeksiyon mikrop grip olucak asıl o zaman işim zor.şuan gecede gündüzde rahat uyuyor.gaz problemimiz öyle saatlerce ağlayacak gibi uyumayacak gibi değil.yeni cicilerle resim pek çekemedim fotoğraf makinemin pili bitti.

maşallah deyin teyzeler.kızlarınıza benim resmimi gösterin yakışıklı delikanlı görsünler...

İnşallah canım mama vermek zorunda olmak çok üzücü ama bebeğimin açlıktan ağlamasına da dayanamıyorum,malesef ben gündüzleri de veriyorum.Ne yediysem dolu dolu gelmedi gitti süt yani bekliyoruz bakalım inşallah yoluna girecek.Duam,o bir sürü katkı maddesiyle dolu mamaya muhtaç olmamak..

canım biz bir aylıkken yaptırdık sarılık için gitmiştik, kan idrar, kalça ve işitme testi 150 civarıydı özelde.. şükür bir şey çıkmadı..

maşallah kızım 2 yaşında anca 2 kez uyumuştur bebek arabasında.. maşallah sana..

Kızlar, ben her gün 1 kase yoğurt, bir ceviz veya bir kaç badem veya fındık, 1 yumurta yemeye çalışıyorum.. maazallah hasta olursam, bu çocuklara kim bakar diyorum eşime. korkuyorum açıkçası..:18:

Selam kızlar nasılsınız.ben uykusuzum ama uyumak istemiyorum nedense karmaşık duygulardayım lohusalık heralde.
süt olacak diye doğumdan hemen sonraki hafta verdiğim kiloları geri aldım karnım 6 aylık gibi kaldı napcam ya of ...

canım süt osun diye çok yemek iş değil ben de tatlıya düştüm ama doğrusu bu değil biliyorum..

geceleri sadece su iç, diğer öğünlerini güçlü tut bence,

süt grubu, kuruyemiş, protein kaynakları, tahıl, sebze ve meyve vb.

benim 5 kilo fazlam var, porsiyon sıkıntım var, örneğin sütlaç yapıyorum bir günde 3 kase yiyorum bi engel olabilsem,

bugün misafir gelecekti, kakaolu ıslak kurabiye yaptım.. kaç tane yediğimi saymak bile istemiyorum..

Son düzenleme:

yapmamda yememdee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…