İnşallah canım mama vermek zorunda olmak çok üzücü ama bebeğimin açlıktan ağlamasına da dayanamıyorum,malesef ben gündüzleri de veriyorum.Ne yediysem dolu dolu gelmedi gitti süt yani bekliyoruz bakalım inşallah yoluna girecek.Duam,o bir sürü katkı maddesiyle dolu mamaya muhtaç olmamak..
kızlar bebekleri hıçkırık tutunca bir şey yapıyor musunuz?:44:
oğluşumu uyuttum burdayım.bugün çok gezdim minnacık oğlumla.beraber tam 4 saat alışveriş için gezdik.çok rahttı bebek arabasında uyudu mışıl mışıl.ona bugün ciciler aldım.yaz bitti yinede yazlık birkaç birşey aldım.bugün 3 kez ağladı altını pisletti,karnı acıktı emzirme önlüğümü giyip emzirdim bir köşede gizlice.sonrada gazı için ağladı.tüm sorunları annesi çözünce sakin sakin alışveriş yaptık eve döndük.her bebek farklı.biz doğduğu günden beri dışarı hep çıktık.bebek arabasında uyumayı seviyor.babasının arabasına bayılıyor .şimdi kış gelince onu nasıl dışarı çıkarıcam düşünüyorum..her yer enfeksiyon mikrop grip olucak asıl o zaman işim zor.şuan gecede gündüzde rahat uyuyor.gaz problemimiz öyle saatlerce ağlayacak gibi uyumayacak gibi değil.yeni cicilerle resim pek çekemedim fotoğraf makinemin pili bitti.
Eki Görüntüle 788552 maşallah deyin teyzeler.kızlarınıza benim resmimi gösterin yakışıklı delikanlı görsünler...
İnşallah canım mama vermek zorunda olmak çok üzücü ama bebeğimin açlıktan ağlamasına da dayanamıyorum,malesef ben gündüzleri de veriyorum.Ne yediysem dolu dolu gelmedi gitti süt yani bekliyoruz bakalım inşallah yoluna girecek.Duam,o bir sürü katkı maddesiyle dolu mamaya muhtaç olmamak..
Annem kızımın banyo suyuna tuz koydu öyle yıkadık ve şak diye geçti isilikler. Tecrübeyle sabit arkideşler tavsiye ederim
nette program var bi tane onu indirsen uyu minik die esim indirmis orda var anne karnindaki sesler falan elektrik supurgesi sesi bi dene istersenSelam kızlar,
Benim kızın hayırlı vakitleri geldi yine :S
Valla saç kurutma makinesi sesinden tiksinir oldum, evin sıcaklıgını iki katina cikariyor, oooyh !
emzirince hemen geciokızlar bebekleri hıçkırık tutunca bir şey yapıyor musunuz?:44:
Nasıl koydu canım detaylı anlatırmısın bende bugün yıkarken koymak istiyorum vücudunda değilde sanki yüzünde isilik var gibi çok hafif uyurken yan yatıyor yüzü terliyor sanırım
Selam kızlar nasılsınız.ben uykusuzum ama uyumak istemiyorum nedense karmaşık duygulardayım lohusalık heralde.
süt olacak diye doğumdan hemen sonraki hafta verdiğim kiloları geri aldım karnım 6 aylık gibi kaldı napcam ya of ...
Annem kızımın banyo suyuna tuz koydu öyle yıkadık ve şak diye geçti isilikler. Tecrübeyle sabit arkideşler tavsiye ederim
Küvetin içine koyduğumuz suya koyuyoruz suyun yükseklîği 1 karış bile olmuyor 1-2 çorba kaşığı tuz koyuyoruz. Yıkama suyuna koymuyoruz, file kullanacağımız zaman önce tuzlu suyla snr normal suyla yıkıyoruz. Bnm kızımda sanırım öyle yattığı yerden isilik olmuştu geçti ilaç kullanmadım. Senin fıstık nasıl geldi mi biberonunuz
ayy kıyamam walla cnm,bebişte mahvolmuştur,bizimkide az az uyuyup uyanıyor,öğle yemeğini daha şimdi yedim walla..
asker yaptı bu bebişler bizi :)))
yerim onların totolarınıı
Aynen valla ya benim kızımda gündüzleri maksimum 15 dk uyuyor hiçbişey yapamıyorum su bile içemiyorum bazen nasıl yoluna koyacaz ????
kızlar bebekleri hıçkırık tutunca bir şey yapıyor musunuz?:44:
canım süt osun diye çok yemek iş değil ben de tatlıya düştüm ama doğrusu bu değil biliyorum..
geceleri sadece su iç, diğer öğünlerini güçlü tut bence,
süt grubu, kuruyemiş, protein kaynakları, tahıl, sebze ve meyve vb.
benim 5 kilo fazlam var, porsiyon sıkıntım var, örneğin sütlaç yapıyorum bir günde 3 kase yiyorumbi engel olabilsem,
bugün misafir gelecekti, kakaolu ıslak kurabiye yaptım.. kaç tane yediğimi saymak bile istemiyorum..
yapmamda yememdee
valla kızlar nasıl yoluna koyucaz bilmiyorum ama gündüzleri ben de hiç iş yapamıyorum.. büyük oğlum bu durumdan etkileniyor haklı olarak.. bebekle siyam ikizi gibiyiz. ya emiyor ya ayağımda sallanıyor.. yada kucakta dolanıyor gazı çıksın diye...bir de bu yoğunlukta cesaret edip iki oğlanı da sünnet ettirdik.. var mı bebişlerde sünnet olan... ben kesinlikle bebekken yaptırmayı tavsiye ederim.. 4 yaşındaki oğlumun 5.günü ama hala iyileşmedi.. bebişinki ise birgüne iyileşti ki ilk günde normal hayatımıza devam ettik...
Kızlar bebeğini uyurken kundak gibi saran varmı; benim oğlanın eli kolu acayip hareketli uykuda kendini korkutuyo uyandırıyo,
annem bi kaç kez sararak uyuttu ,çok güzel uyudu yavrum;
bende sürekli değil ama zaman zaman sarıyorum çok güzel uyuyo fakat bi garip geliyo bana,rahatmı değilmi diye???
gerçi rahat olmasa uyumaz ama bi zararı yoktur inşallah ..
ya ben yapmazsam satın aldırıyorum eşime o daha fena.. en azından el yapımı ve bildiğimiz şeker kullanmış oluyorum..
benim de 2 tane..
büyük 2 yaşında.
bebek gündüz de uyuyor benim ama kucakta uyuyor.
öbürü geliyor kağıt kalem "anne balık elma balon top çiz.." sol elim bayağı işler oldu bu arada..
bu iş zor ne diyeyim, Allah yardımcımız olsun, gönüllü yazıldım ben bu işe.. sonu çok güzel olacak çünkü..
biz de bebişi 8 günlük sünnet ettirdik, çabuk iyileşti memnun kaldık. ettirmeyenler varsa tavsiye ederim.
sizi dinledim ben de oğlumu az önce bi yazmaya sararak kollarını uyuttum,,istemedi tabi kıyamam ama dur bakalım uzun uyursa bundan sonra gündüzleri böyle yapcam:):) Gündüz iki üç saat uyusa bana yeter yemeğimi de işimi de yaparım kendime de bakarım:)
bişi sorcam bebişlerinizin kakası kıyafetlerine çıkıyodur sizinde muhakkak:):):) Ben o kaka lekesini çıkartamıyorumm tavsiyeniz varmı???en sevdiğim kıyafetleri kakalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?