2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

canım süt arttırmak için bol bol uyu ve dinlen.ve de moral.birde su içmek ,dereotu,salata ve iyi beslenme.bebegin uyursa sende uyu.bırak ev işi sonraya kalsın.uykusuz ve yorgun olma.sütün artar.eşin tatile falan ya da gezmeye çıkarabilirse o da moralini etkiler.ben hiç lohusa depresyonu yaşamadım kendimi yavrum için motive ettim.onada moral sevgi verdim.oğlum beni hiç üzmedi sütümde o emdikçe artıyor uyuyorsa bende 15 dkda olsa uyuyorum.

Maşallah oğluşunaaa

Mama vermekten çok yeterince anne sütü verememek üzüyor beni ama napalım kendimizi üzersek daha çok azalır sütlerimiz
Ben 2 gün önce bi dilim baklava yemiştim dün sütüm artmıştı şerbetli tatlılar arttırdı sandım dün yine yedim ama bugün 20 ml azalmış düne göre sanırım maydonoz arttırdı sütümü bugün hep maydanoz yicem bakalım sonucu ne olacak :/

Kızlar bu arada ben 3 gündür platese başladım. Türkmax ta gerda ile plates var onu açıyorum internetten kızım 20 dk izin verdiği anda yapıyorum :) Sürekli korse kullanıyorum hırs yaptım 10 kilom var vermem gereken

Herkese merhaba kızlar uzun zamandır giremedim aslında tlfdan okuyorum da yazmak zor oluyo üşeniyorum oğlum 2 aylık oldu dün çok şükür bugün de 3 tane aşımızı olduk inşallah Bir sorun olmaz küçüğüm ağladı biraz şimdi de söyleniyo resmen süt olsun diye ben 1 aydır aynı çorbayı yiyorum belki çoğunuz yapmıştır ama tArifini veriyim canlar belki işinize yarar ben çok seviyorum hem az kalorili hem soğuk hem de süte faydalı bence . Aşurelik buğdayı haşlıyoruzz yoğurt ve bol dereotuyla karıştırıyoruz işte hazııırrr sıcaklarda da baya ferahlatıyor. Aslında nohut da konuluyo ama ben bazen çok az koyuyorum bazen hiç koymuyorum gaz ihtimaline karşı. Pek kimse de girmiyor sanırım artık kızlar nerdesiniiiz evasude yarim paradoks özledik hepinizi .bu arada ben ilk doğum yapanlardanım ya topikte bebişleri 1 aylık olanlar sabredin 2 aylık olduklarında çoktatlı oluyolar gülmeler agulamalar her gün ayrı bişey çok zevkli kurban olurum bütün meleklere ben

Annem kızımın banyo suyuna tuz koydu öyle yıkadık ve şak diye geçti isilikler. Tecrübeyle sabit arkideşler tavsiye ederim

Annem kızımın banyo suyuna tuz koydu öyle yıkadık ve şak diye geçti isilikler. Tecrübeyle sabit arkideşler tavsiye ederim

Nasıl koydu canım detaylı anlatırmısın bende bugün yıkarken koymak istiyorum vücudunda değilde sanki yüzünde isilik var gibi çok hafif uyurken yan yatıyor yüzü terliyor sanırım

Selam kızlar,

Benim kızın hayırlı vakitleri geldi yine :S

Valla saç kurutma makinesi sesinden tiksinir oldum, evin sıcaklıgını iki katina cikariyor, oooyh !
nette program var bi tane onu indirsen uyu minik die esim indirmis orda var anne karnindaki sesler falan elektrik supurgesi sesi bi dene istersen
kızlar bebekleri hıçkırık tutunca bir şey yapıyor musunuz?:44:
emzirince hemen gecio

Nasıl koydu canım detaylı anlatırmısın bende bugün yıkarken koymak istiyorum vücudunda değilde sanki yüzünde isilik var gibi çok hafif uyurken yan yatıyor yüzü terliyor sanırım

Küvetin içine koyduğumuz suya koyuyoruz suyun yükseklîği 1 karış bile olmuyor 1-2 çorba kaşığı tuz koyuyoruz. Yıkama suyuna koymuyoruz, file kullanacağımız zaman önce tuzlu suyla snr normal suyla yıkıyoruz. Bnm kızımda sanırım öyle yattığı yerden isilik olmuştu geçti ilaç kullanmadım. Senin fıstık nasıl geldi mi biberonunuz

yalnız değilsin canım merak etme,süt yapıcam diye ne yiyeceğimi şaşırmış durumdayım kilo falanda veremedim henüz :S

aklımızda bulunsun walla,benimkinde de ara ara islik oluyo kayboluyo ..

Kızlar bebeğini uyurken kundak gibi saran varmı; benim oğlanın eli kolu acayip hareketli uykuda kendini korkutuyo uyandırıyo,
annem bi kaç kez sararak uyuttu ,çok güzel uyudu yavrum;
bende sürekli değil ama zaman zaman sarıyorum çok güzel uyuyo fakat bi garip geliyo bana,rahatmı değilmi diye???
gerçi rahat olmasa uyumaz ama bi zararı yoktur inşallah ..

Ay süper bende denicem hemen annem 20sinde yıkadığımızda bir tas su içine bir çaykaşığı tuz koyup karıştırıp üzerinden bi döküvermişti sonr tekrar duru suyla yıkamıştı :)

Biberonumuz geldi çok rahat emiyor onunla çok şükür :) yalnız benim kız biberona aşık oldu sürekli ağzında tutmak istiyor çekmiyor emmiyor ağzında illa gevelicek :))) emzik denedik almadı ne yapıcam bilmiyorum valla :))))

ayy kıyamam walla cnm,bebişte mahvolmuştur,bizimkide az az uyuyup uyanıyor,öğle yemeğini daha şimdi yedim walla..
asker yaptı bu bebişler bizi :)))
yerim onların totolarınıı

Aynen valla ya benim kızımda gündüzleri maksimum 15 dk uyuyor hiçbişey yapamıyorum su bile içemiyorum bazen nasıl yoluna koyacaz ????

valla kızlar nasıl yoluna koyucaz bilmiyorum ama gündüzleri ben de hiç iş yapamıyorum.. büyük oğlum bu durumdan etkileniyor haklı olarak.. bebekle siyam ikizi gibiyiz. ya emiyor ya ayağımda sallanıyor.. yada kucakta dolanıyor gazı çıksın diye...bir de bu yoğunlukta cesaret edip iki oğlanı da sünnet ettirdik.. var mı bebişlerde sünnet olan... ben kesinlikle bebekken yaptırmayı tavsiye ederim.. 4 yaşındaki oğlumun 5.günü ama hala iyileşmedi.. bebişinki ise birgüne iyileşti ki ilk günde normal hayatımıza devam ettik...

kızlar bebekleri hıçkırık tutunca bir şey yapıyor musunuz?:44:

ben emziriyorum yada accık rezene çayı veriyorum.. gaz için vermişti doktor günlük birkaç çay kaşığı veriyorum zaten hıçkırığı da geçmiş oluyor...

ben de tutamıyorum kendimi yaaaaaaaaaa.. iradeli olucam diyorum ama dolapta tatlı varsa dürtüyor beni... bazen de çanım çok sıkılınca moral olsun diye yiyorum.. tatlı beni mutlu ediyor:26: pof yaaa doğum öncesi kiloma 5 kilo var ama zaten doğum önceside 5 kilo kadar fazlam vardı.. yani 10 kilo vermem lazım işe başlamadan

yapmamda yememdee

ya ben yapmazsam satın aldırıyorum eşime o daha fena.. en azından el yapımı ve bildiğimiz şeker kullanmış oluyorum..

benim de 2 tane..
büyük 2 yaşında.
bebek gündüz de uyuyor benim ama kucakta uyuyor.
öbürü geliyor kağıt kalem "anne balık elma balon top çiz.." sol elim bayağı işler oldu bu arada..
bu iş zor ne diyeyim, Allah yardımcımız olsun, gönüllü yazıldım ben bu işe.. sonu çok güzel olacak çünkü..
biz de bebişi 8 günlük sünnet ettirdik, çabuk iyileşti memnun kaldık. ettirmeyenler varsa tavsiye ederim.

Son düzenleme:

ben ben ben varım... ince bir tülbent ile sadece kollarını hareket ettiremeyecek şekilde sarıyorum.. hatta uyku öncesi hafif gözlerini de kapatınca hemen uykuya geçiyor.. uyuyor ama bizim uykular uzun sürmüyor gündüzleri.. ama sarınca daha güzel uykuya geçiyor.. ben de öyle yapıyorum.. yoksa eller hareket ederken hiç uyumuyor..

ay valla senin yaşlar yakın ne güzel. ben o kadar erken cesaret edemedim ama benim de büyük 4 yaşında... kendimi bazen süper woman gibi hissediyorum:) süpermen in kadın versiyonuyum diyorum.. hele hem temizlik hem yemek yapabildiğim günler valla maşallah kız sana diye diye geziyorum kendi kendime:)) ama en fazla bir sene sabır, belki daha da az bir zaman sonra keyiflir günler ki şimdi de keyifli ama biraz zor:) cennet ayaklarımız altında bu kadar zorluk da normal sanırım

sizi dinledim ben de oğlumu az önce bi yazmaya sararak kollarını uyuttum,,istemedi tabi kıyamam ama dur bakalım uzun uyursa bundan sonra gündüzleri böyle yapcam:):) Gündüz iki üç saat uyusa bana yeter yemeğimi de işimi de yaparım kendime de bakarım:)

bişi sorcam bebişlerinizin kakası kıyafetlerine çıkıyodur sizinde muhakkak:):):) Ben o kaka lekesini çıkartamıyorumm tavsiyeniz varmı???en sevdiğim kıyafetleri kakalı

Evet canım ben once normal bızım deterjanlarla yıkıyorum sonra onun camasırları yıkarken tekrar atıp 2 kez makineye durulatıyorum beyazsa az camasır suyu ıle yıkıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…