nette program var bi tane onu indirsen uyu minik die esim indirmis orda var anne karnindaki sesler falan elektrik supurgesi sesi bi dene istersen
emzirince hemen gecio
Evet canım ben once normal bızım deterjanlarla yıkıyorum sonra onun camasırları yıkarken tekrar atıp 2 kez makineye durulatıyorum beyazsa az camasır suyu ıle yıkıyorum.
canım süt arttırmak için bol bol uyu ve dinlen.ve de moral.birde su içmek ,dereotu,salata ve iyi beslenme.bebegin uyursa sende uyu.bırak ev işi sonraya kalsın.uykusuz ve yorgun olma.sütün artar.eşin tatile falan ya da gezmeye çıkarabilirse o da moralini etkiler.ben hiç lohusa depresyonu yaşamadım kendimi yavrum için motive ettim.onada moral sevgi verdim.oğlum beni hiç üzmedi sütümde o emdikçe artıyor uyuyorsa bende 15 dkda olsa uyuyorum.
Kızlar bu arada ben 3 gündür platese başladım. Türkmax ta gerda ile plates var onu açıyorum internetten kızım 20 dk izin verdiği anda yapıyorum :) Sürekli korse kullanıyorum hırs yaptım 10 kilom var vermem gereken
sizi dinledim ben de oğlumu az önce bi yazmaya sararak kollarını uyuttum,,istemedi tabi kıyamam ama dur bakalım uzun uyursa bundan sonra gündüzleri böyle yapcam:):) Gündüz iki üç saat uyusa bana yeter yemeğimi de işimi de yaparım kendime de bakarım:)
Süpersin ben de hırslandım beş kilo hamile kaldığım kiloya var, bir beş kilo daha vermek istiyorum toplam 10
bişi sorcam bebişlerinizin kakası kıyafetlerine çıkıyodur sizinde muhakkak:):):) Ben o kaka lekesini çıkartamıyorumm tavsiyeniz varmı???en sevdiğim kıyafetleri kakalı
Bi deniyim. Sac kurutma sesi uygulamasi indirdim ama benimki hic tat almadi.
Hicririk konusu bizde de sıkıntı. Emmek istemiyoo, sinir oluyo. Yaa bu minicik seyde ne sinir var :)
Merhaba annişler
Bugün zor bir gün oldu üç tane aşımızı yaptırdık bir ağladı bir ağladı nefesi kesildi yavrumun ağlamaktan ben de helak oldum neyseki eşimle annem de vardı daha çok onlar durdu ben dayanamadım çok kötüydü rotavirüsü aşısı da yaptırdık
Gitmeden bir çay kaşığı calpol verdik
Bugün biraz huzursuz mızırdanıyor sürekli ateşini ölçüyorum 37.2yi geçerse başını ıslat dedi doktor çünkü tekrar calpol vermek için aradan altı saat geçmesi gerekiyor
Bitkaç kez ateşi yükseldi başını unibaby nin saf pamuk ıslak mendiliyle sildim çünkü o beni de sıcakladığımda ferahlatıyordu
Siler silmez etki etti aklınızda bulunsun kızlar
Bir de sağlık ocağında aşıda çok anlayınca hemen emzirme odasına git emzir dediler sakinleşmesi için. O da aklınızda bulunsun ben o panikle akıl edememiştim
Neyseki gelecek ay sadece kilo boy takibi var aşı yok rahatız
Dört aylıkkenki kontrolde iki bacaktan aşı var ve rotavirüsü ikinci dozu var
Benimki mızmızlanıyor ben ona bir bakayım öpüyoruz sizi
hayırlısı kısmet dıyelım o zamanCanımcım bugün aşıya gittik biz. gitmeden önce calpol verdik doktorumuz verin gitmeden dedi. 3 lü aşı olduk, 2 si bacaktan, 1 i koldan. Ömrümün yarısı gitti ama aşı olurkenBiraz ateşimiz var calpol vermeye devam ediyorum, o yüzden biraz rahatız çok şükür yükselmedi çok ateşi. Biraz huysuzluk var şimdilik bakalım. Paranox fitili de 38,5-39 olursa yap dedi doktorumuz. inş. siz de rahat atlatırsınız canımm..
Suzancım biz özele gittik ama biz şehir dışında olduğumuz için devlete gitmedik. evimizde olsaydık devlet hastanesinde baktıracaktık. 5 dk sürüyo zati hemen ultrasonla bakıyorlar. yine de sen bilirsin canım..
Selam kızlar,
Benim kızın hayırlı vakitleri geldi yine :S
Valla saç kurutma makinesi sesinden tiksinir oldum, evin sıcaklıgını iki katina cikariyor, oooyh !
masallah sıze cnmoğluşumu uyuttum burdayım.bugün çok gezdim minnacık oğlumla.beraber tam 4 saat alışveriş için gezdik.çok rahttı bebek arabasında uyudu mışıl mışıl.ona bugün ciciler aldım.yaz bitti yinede yazlık birkaç birşey aldım.bugün 3 kez ağladı altını pisletti,karnı acıktı emzirme önlüğümü giyip emzirdim bir köşede gizlice.sonrada gazı için ağladı.tüm sorunları annesi çözünce sakin sakin alışveriş yaptık eve döndük.her bebek farklı.biz doğduğu günden beri dışarı hep çıktık.bebek arabasında uyumayı seviyor.babasının arabasına bayılıyor .şimdi kış gelince onu nasıl dışarı çıkarıcam düşünüyorum..her yer enfeksiyon mikrop grip olucak asıl o zaman işim zor.şuan gecede gündüzde rahat uyuyor.gaz problemimiz öyle saatlerce ağlayacak gibi uyumayacak gibi değil.yeni cicilerle resim pek çekemedim fotoğraf makinemin pili bitti.
Eki Görüntüle 788552 maşallah deyin teyzeler.kızlarınıza benim resmimi gösterin yakışıklı delikanlı görsünler...
darısı bıse ıns bakalım bız ne ka oderısscanım biz bir aylıkken yaptırdık sarılık için gitmiştik, kan idrar, kalça ve işitme testi 150 civarıydı özelde.. şükür bir şey çıkmadı..
maşallah kızım 2 yaşında anca 2 kez uyumuştur bebek arabasında.. maşallah sana..
yooookızlar bebekleri hıçkırık tutunca bir şey yapıyor musunuz?:44:
lohusalık daha bıtmedımı kısssSelam kızlar nasılsınız.ben uykusuzum ama uyumak istemiyorum nedense karmaşık duygulardayım lohusalık heralde.
süt olacak diye doğumdan hemen sonraki hafta verdiğim kiloları geri aldım karnım 6 aylık gibi kaldı napcam ya of ...
ben halende sarıyomm bazen uykuya dlaınca aıyom sıkılıyoo cunkuuuKızlar bebeğini uyurken kundak gibi saran varmı; benim oğlanın eli kolu acayip hareketli uykuda kendini korkutuyo uyandırıyo,
annem bi kaç kez sararak uyuttu ,çok güzel uyudu yavrum;
bende sürekli değil ama zaman zaman sarıyorum çok güzel uyuyo fakat bi garip geliyo bana,rahatmı değilmi diye???
gerçi rahat olmasa uyumaz ama bi zararı yoktur inşallah ..
hayırlı olsun sunnetınız bısde 15 gunlukken yaptırdık cok sukurrben ben ben varım... ince bir tülbent ile sadece kollarını hareket ettiremeyecek şekilde sarıyorum.. hatta uyku öncesi hafif gözlerini de kapatınca hemen uykuya geçiyor.. uyuyor ama bizim uykular uzun sürmüyor gündüzleri.. ama sarınca daha güzel uykuya geçiyor.. ben de öyle yapıyorum.. yoksa eller hareket ederken hiç uyumuyor..
a101 de de satılıyo aspırın marka ılac sıkıyorum lekenın ustune makıneye atıyom ok dırrrsizi dinledim ben de oğlumu az önce bi yazmaya sararak kollarını uyuttum,,istemedi tabi kıyamam ama dur bakalım uzun uyursa bundan sonra gündüzleri böyle yapcam:):) Gündüz iki üç saat uyusa bana yeter yemeğimi de işimi de yaparım kendime de bakarım:)
bişi sorcam bebişlerinizin kakası kıyafetlerine çıkıyodur sizinde muhakkak:):):) Ben o kaka lekesini çıkartamıyorumm tavsiyeniz varmı???en sevdiğim kıyafetleri kakalı
regl olmusunsur benkı bende de ole dıı namaza basladıdım ama 47.gun kanama arttı 3 gun boyunca ve ılk regl oldum yenı bıttıı :)merhaba arkadaşlar bebişim 35 günlük oldu aşısını yaptırdık kilosuna boyuna baktırdık bebişim 2 kg yakın kilo almış hemşiremiz çok iyi dedi anne sütüyle mi mamayla mı besleniyor dedi anne sütü dedik inşallah böyle devam eder, bebişim iyi de ben gün geçtikçe eriyorum sanki hamilelikten önceki kiloma döndüm bebeğim biraz daha büyüdüğünde daha çok emecek yani beni daha çok kurutacak ne yapıcam bilemiyorum...
Anneler benim kanamam henüz bitmedi 1-2 gün önce turuncu ve kahverengi renkte damla şeklindeydi bugün baktım çok sıvı, kıpkırmızı ve daha fazla şekilde akıyor endişelendim sizce bir sorun mu var doktoru aramadım hata mı ediyorum yarın dahil olmak üzere 3 gün tatil ne yapıcam ben eğer bi sorun varsa?
haydı hayırlısı olsun darısı bıse haftaya ınslll bısdeee:44::18:Merhaba annişler
Bugün zor bir gün oldu üç tane aşımızı yaptırdık bir ağladı bir ağladı nefesi kesildi yavrumun ağlamaktan ben de helak oldum neyseki eşimle annem de vardı daha çok onlar durdu ben dayanamadım çok kötüydü rotavirüsü aşısı da yaptırdık
Gitmeden bir çay kaşığı calpol verdik
Bugün biraz huzursuz mızırdanıyor sürekli ateşini ölçüyorum 37.2yi geçerse başını ıslat dedi doktor çünkü tekrar calpol vermek için aradan altı saat geçmesi gerekiyor
Bitkaç kez ateşi yükseldi başını unibaby nin saf pamuk ıslak mendiliyle sildim çünkü o beni de sıcakladığımda ferahlatıyordu
Siler silmez etki etti aklınızda bulunsun kızlar
Bir de sağlık ocağında aşıda çok anlayınca hemen emzirme odasına git emzir dediler sakinleşmesi için. O da aklınızda bulunsun ben o panikle akıl edememiştim
Neyseki gelecek ay sadece kilo boy takibi var aşı yok rahatız
Dört aylıkkenki kontrolde iki bacaktan aşı var ve rotavirüsü ikinci dozu var
Benimki mızmızlanıyor ben ona bir bakayım öpüyoruz sizi
selamm cnmmgeçmiş olsun canim , inşallah kolayca atlatirsiniz.
sizi dinledim ben de oğlumu az önce bi yazmaya sararak kollarını uyuttum,,istemedi tabi kıyamam ama dur bakalım uzun uyursa bundan sonra gündüzleri böyle yapcam:):) Gündüz iki üç saat uyusa bana yeter yemeğimi de işimi de yaparım kendime de bakarım:)
selamm cnmm
nbr sınız paşa ılee
evasude ve yarım den haberın varmı yaaa:44::44:
ben yazmaya sarıp uyuttuktan sonra ve oğlumun derin uykuya geçtiğini gördükten sonra bazen açıyorum... umarım seniki de uyumuştur...
kaka lekesi konusunda en muzdarip olduğum altaç.. oğlum iki günde bir kaka yapıyor ama çok yapıyor.. ben çok yapmış altını açıp temizleyeyim diyorum ve altını her açtığımda kaka yapmaya devam edince, bezi kirli olduğundan kapatamıyorum ve altaç batıyor.. ben de kaka olan yerleri önce elimde güzelce yıkıyorum.. sonra makineye atıyorum granül sabunla yıkıyorum makinede de.. leke kalmıyor..
benim oglumda hemen hemen her alt acmada çişini yapiyo fiskiye gibi üst bas agiz burunn batiyo hep
İnşallah canım teşekkür ederizgeçmiş olsun canim , inşallah kolayca atlatirsiniz.
Ne güzelmiş bu böyle hiç görmemiştimEki Görüntüle 789386 Eki Görüntüle 789382 kızlar ben bunu büyük kızıma almıştım. şimdide küçük kızımda sallanıyor. çok rahat oluyor. bi kere sallıyorum.o bayğı bi sallanmaya devam ediyor. sonra bi bakmışşınız uyumuş.tavsiye ederim. çok memenun kalacağınız bir ürün. he bide çocuk büyüdü artık kaldırayım derdi yok. bayğı bi kullanılıyor.
kızlar bbegımın 4 gunlukken den berı gozlerı akıyorr ılk seferde dr verdgı damla ve krem surdum gecer gıbı oldu bıraktım sonra gerı balsadı bu durumda olanların varmıkı ya goz kapkları kızardı yavrumun yaa
su gundede cay demı suyu ıle pamuga batırıp sılıyom 3 gundur ve azalma oldu sızın bebeklerdede olanlar varmı kı yaa cok uzuluyor b durumaa pöffffff
İnşallah siz de çabucak atlatırsınız canım
hayırlısı kısmet dıyelım o zaman
netten ındır dınlet cnm yaaaaa
masallah sıze cnm
darısı bıse ıns bakalım bız ne ka oderıss
yoooobuyutler gursak(mıdeyı)büyütüyor dıyolar bnmde hosuma gıdıyoo
lohusalık daha bıtmedımı kısss
bende uyku var am uyuyunca ıs yapmak ıstedımden uyumuyommm pöfffff
ben halende sarıyomm bazen uykuya dlaınca aıyom sıkılıyoo cunkuuu
hayırlı olsun sunnetınız bısde 15 gunlukken yaptırdık cok sukurr
a101 de de satılıyo aspırın marka ılac sıkıyorum lekenın ustune makıneye atıyom ok dırrr
yoksam sarı ızı kalıyoo oncesınde de cıtıle ıstersen daha ı cıkıyoo
regl olmusunsur benkı bende de ole dıı namaza basladıdım ama 47.gun kanama arttı 3 gun boyunca ve ılk regl oldum yenı bıttıı :)
no telasss
haydı hayırlısı olsun darısı bıse haftaya ınslll bısdeee:44::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?