2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
merhaba arkadaşlar bebişim 35 günlük oldu aşısını yaptırdık kilosuna boyuna baktırdık bebişim 2 kg yakın kilo almış hemşiremiz çok iyi dedi anne sütüyle mi mamayla mı besleniyor dedi anne sütü dedik inşallah böyle devam eder, bebişim iyi de ben gün geçtikçe eriyorum sanki hamilelikten önceki kiloma döndüm bebeğim biraz daha büyüdüğünde daha çok emecek yani beni daha çok kurutacak ne yapıcam bilemiyorum...

Anneler benim kanamam henüz bitmedi 1-2 gün önce turuncu ve kahverengi renkte damla şeklindeydi bugün baktım çok sıvı, kıpkırmızı ve daha fazla şekilde akıyor endişelendim sizce bir sorun mu var doktoru aramadım hata mı ediyorum yarın dahil olmak üzere 3 gün tatil ne yapıcam ben eğer bi sorun varsa?

nette program var bi tane onu indirsen uyu minik die esim indirmis orda var anne karnindaki sesler falan elektrik supurgesi sesi bi dene istersen

emzirince hemen gecio

Bi deniyim. Sac kurutma sesi uygulamasi indirdim ama benimki hic tat almadi.

Hicririk konusu bizde de sıkıntı. Emmek istemiyoo, sinir oluyo. Yaa bu minicik seyde ne sinir var :)

Kızlar bizim bebişte hıçkırıyor doktorum karnı doyan bebek hıçkırır dedi mide dolunca diyaframa baskı yaparmış oda hıçkırmasına neden olurmuş o nedenle benimki hıçkırdığında seviniyorum ohhh karnı dolu diyorum :)))

Evet canım ben once normal bızım deterjanlarla yıkıyorum sonra onun camasırları yıkarken tekrar atıp 2 kez makineye durulatıyorum beyazsa az camasır suyu ıle yıkıyorum.

Teşekkür ederim deniycem inşallah çıkarlar ..

Bu arada benim oğluş hala uyuyo bir buçuk saattir:) sarmak lasımmış yavrum elinden kolundan uyanıomuş test etmiş oldum:):)

Çok haklısın canım doğru olan bu ama benim yaramazım bazen buna izin vermiyor,fırsat buldukça dinlenmeye çalışıyorum.İnşallah birkaç günlük gezintiye çıkıcaz,iyi gelir umarım.. Oğluşuna da sana da maşallah canım..

Ben beceremem diye direkt çöpe attım en sevdiğim kıyafetini((

Merhaba annişler
Bugün zor bir gün oldu üç tane aşımızı yaptırdık bir ağladı bir ağladı nefesi kesildi yavrumun ağlamaktan ben de helak oldum neyseki eşimle annem de vardı daha çok onlar durdu ben dayanamadım çok kötüydü rotavirüsü aşısı da yaptırdık
Gitmeden bir çay kaşığı calpol verdik
Bugün biraz huzursuz mızırdanıyor sürekli ateşini ölçüyorum 37.2yi geçerse başını ıslat dedi doktor çünkü tekrar calpol vermek için aradan altı saat geçmesi gerekiyor
Bitkaç kez ateşi yükseldi başını unibaby nin saf pamuk ıslak mendiliyle sildim çünkü o beni de sıcakladığımda ferahlatıyordu
Siler silmez etki etti aklınızda bulunsun kızlar
Bir de sağlık ocağında aşıda çok anlayınca hemen emzirme odasına git emzir dediler sakinleşmesi için. O da aklınızda bulunsun ben o panikle akıl edememiştim
Neyseki gelecek ay sadece kilo boy takibi var aşı yok rahatız
Dört aylıkkenki kontrolde iki bacaktan aşı var ve rotavirüsü ikinci dozu var
Benimki mızmızlanıyor ben ona bir bakayım öpüyoruz sizi

geçmiş olsun canim , inşallah kolayca atlatirsiniz.

kızlar ben bunu büyük kızıma almıştım. şimdide küçük kızımda sallanıyor. çok rahat oluyor. bi kere sallıyorum.o bayğı bi sallanmaya devam ediyor. sonra bi bakmışşınız uyumuş. tavsiye ederim. çok memenun kalacağınız bir ürün. he bide çocuk büyüdü artık kaldırayım derdi yok. bayğı bi kullanılıyor.

Son düzenleme:
kızlar bbegımın 4 gunlukken den berı gozlerı akıyorr ılk seferde dr verdgı damla ve krem surdum gecer gıbı oldu bıraktım sonra gerı balsadı bu durumda olanların varmıkı ya goz kapkları kızardı yavrumun yaa
su gundede cay demı suyu ıle pamuga batırıp sılıyom 3 gundur ve azalma oldu sızın bebeklerdede olanlar varmı kı yaa cok uzuluyor b durumaa pöffffff

hayırlısı kısmet dıyelım o zaman

Selam kızlar,

Benim kızın hayırlı vakitleri geldi yine :S

Valla saç kurutma makinesi sesinden tiksinir oldum, evin sıcaklıgını iki katina cikariyor, oooyh !

netten ındır dınlet cnm yaaaaa

masallah sıze cnm
darısı bıse ıns bakalım bız ne ka oderıss
kızlar bebekleri hıçkırık tutunca bir şey yapıyor musunuz?:44:
yoooobuyutler gursak(mıdeyı)büyütüyor dıyolar bnmde hosuma gıdıyoo
lohusalık daha bıtmedımı kısss
bende uyku var am uyuyunca ıs yapmak ıstedımden uyumuyommm pöfffff

ben halende sarıyomm bazen uykuya dlaınca aıyom sıkılıyoo cunkuuu

hayırlı olsun sunnetınız bısde 15 gunlukken yaptırdık cok sukurr
a101 de de satılıyo aspırın marka ılac sıkıyorum lekenın ustune makıneye atıyom ok dırrr
yoksam sarı ızı kalıyoo oncesınde de cıtıle ıstersen daha ı cıkıyoo
regl olmusunsur benkı bende de ole dıı namaza basladıdım ama 47.gun kanama arttı 3 gun boyunca ve ılk regl oldum yenı bıttıı :)
no telasss
haydı hayırlısı olsun darısı bıse haftaya ınslll bısdeee:44::18:

ben leke olanyeri beyaz kalıp sabunla elimde yıkıyorum..çeşmenin altında sürtüyorum yani.. Sonra makineye atıyorum hiç bişey kalmıyo..

suzan kalça ve işitme testini biz kanunide yaptırdık . hemen yaptılar. randevu bile almamıştık. ayrıca ücret ödenmiyor.

ben yazmaya sarıp uyuttuktan sonra ve oğlumun derin uykuya geçtiğini gördükten sonra bazen açıyorum... umarım seniki de uyumuştur...

kaka lekesi konusunda en muzdarip olduğum altaç.. oğlum iki günde bir kaka yapıyor ama çok yapıyor.. ben çok yapmış altını açıp temizleyeyim diyorum ve altını her açtığımda kaka yapmaya devam edince, bezi kirli olduğundan kapatamıyorum ve altaç batıyor.. ben de kaka olan yerleri önce elimde güzelce yıkıyorum.. sonra makineye atıyorum granül sabunla yıkıyorum makinede de.. leke kalmıyor..

benim oglumda hemen hemen her alt acmada çişini yapiyo fiskiye gibi üst bas agiz burunn batiyo hep

geçmiş olsun canim , inşallah kolayca atlatirsiniz.
İnşallah canım teşekkür ederiz
Ne güzelmiş bu böyle hiç görmemiştim

Kızlar sizden alıntı yapıp yorum yazmıştım ama ikisi de çıkmamış
Cybernuran harikasın senin azmin beni de etkiledi ben de toplam 10 kilo vermek istiyorum ama beş altıya da razıyım:))
Suzan canım inşallah siz de kolaycacık atlatırsınız bütün aşılarınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…