merhaba arkadaşlar bebişim 35 günlük oldu aşısını yaptırdık kilosuna boyuna baktırdık bebişim 2 kg yakın kilo almış hemşiremiz çok iyi dedi anne sütüyle mi mamayla mı besleniyor dedi anne sütü dedik inşallah böyle devam eder, bebişim iyi de ben gün geçtikçe eriyorum sanki hamilelikten önceki kiloma döndüm bebeğim biraz daha büyüdüğünde daha çok emecek yani beni daha çok kurutacak ne yapıcam bilemiyorum...
Anneler benim kanamam henüz bitmedi 1-2 gün önce turuncu ve kahverengi renkte damla şeklindeydi bugün baktım çok sıvı, kıpkırmızı ve daha fazla şekilde akıyor endişelendim sizce bir sorun mu var doktoru aramadım hata mı ediyorum yarın dahil olmak üzere 3 gün tatil ne yapıcam ben eğer bi sorun varsa?
kızlar bbegımın 4 gunlukken den berı gozlerı akıyorr ılk seferde dr verdgı damla ve krem surdum gecer gıbı oldu bıraktım sonra gerı balsadı bu durumda olanların varmıkı ya goz kapkları kızardı yavrumun yaa
su gundede cay demı suyu ıle pamuga batırıp sılıyom 3 gundur ve azalma oldu sızın bebeklerdede olanlar varmı kı yaa cok uzuluyor b durumaa pöffffff
valla kızlar nasıl yoluna koyucaz bilmiyorum ama gündüzleri ben de hiç iş yapamıyorum.. büyük oğlum bu durumdan etkileniyor haklı olarak.. bebekle siyam ikizi gibiyiz. ya emiyor ya ayağımda sallanıyor.. yada kucakta dolanıyor gazı çıksın diye...bir de bu yoğunlukta cesaret edip iki oğlanı da sünnet ettirdik.. var mı bebişlerde sünnet olan... ben kesinlikle bebekken yaptırmayı tavsiye ederim.. 4 yaşındaki oğlumun 5.günü ama hala iyileşmedi.. bebişinki ise birgüne iyileşti ki ilk günde normal hayatımıza devam ettik...
çişi birkaç kere denk geldi ama bir keresinde kendi yüzüne yaptı ve çok korkmuştu.. tabi ben gülmekten yerlerde
sizlere birşey sormak istiyorum.. ben kahvesever biriyim ve hamilelik öncesi baya içerdim... sonra haftada bir fincan filan içmeye başladım.. doğum sonrası hiç içmedim ama bu aralar yine canım çok istiyor.. geçen gün sütle yapıp içmiştim ama aranızda nescafe içen var mı? bebişe zararı olur mu acaba?
Kızlar sizden alıntı yapıp yorum yazmıştım ama ikisi de çıkmamış
Cybernuran harikasın senin azmin beni de etkiledi ben de toplam 10 kilo vermek istiyorum ama beş altıya da razıyım:))
Suzan canım inşallah siz de kolaycacık atlatırsınız bütün aşılarınızı
:)) 20 kilo verdim bennn 32 gündeee
Bak seeeeen havasını da atarmış:)):)) 20 kilo verdim bennn 32 gündeee
Hey masallah ne yedin ne ictin kiz? Yaz bakayim menuyu. Gerci tek basinasin ya onun da etkisi vardir, annemin bizde olmadigi zamanlarda ben yemek yemeye bile vakit bulamiyorum mesela :)
Hey masallah ne yedin ne ictin kiz? Yaz bakayim menuyu. Gerci tek basinasin ya onun da etkisi vardir, annemin bizde olmadigi zamanlarda ben yemek yemeye bile vakit bulamiyorum mesela :)
sizlere birşey sormak istiyorum.. ben kahvesever biriyim ve hamilelik öncesi baya içerdim... sonra haftada bir fincan filan içmeye başladım.. doğum sonrası hiç içmedim ama bu aralar yine canım çok istiyor.. geçen gün sütle yapıp içmiştim ama aranızda nescafe içen var mı? bebişe zararı olur mu acaba?
benim bebişiminde aynı şekilde cnm; sol gözümüz doğduğumuzdan beri akıyo,bende sabahları çaydan artan dem ile siliyorum,annemin taktiği ..ben bu durumu doktora sordum göz yaşı kanallarında doğum esnasında partikül kalabilir bi kaç aya kadar genelde gözyaşı ile atılır merak etme dedi,veya bir yaşına kadar ...
ahh ahhh bende çok istiyordum sünnet ama eşimi ikna edemedim bi türlü,hala uğraşıyorum hala yok diyo başka bişey demiyo :S oğluna kıyamıyooo
:) bugun bizimkide agzi acikti bi çiş yapti yüzü gözü agzı burnu her yeri çiş oldu :) bide agzini sapur şupur yaptii ögg dedim :)))
ben içiyorum cnm hergün 1 turk kahvesi mutklaka 1-2 gundurde nescafe içiyorum sade hemde ,
hamileliktede 200 ml kahveye kadar içebiliyoduk , şimdide içiyorum , o yasak bu yasak eskileer nasil büyütmüş kiii ??
ben içiyorum cnm hergün 1 turk kahvesi mutklaka 1-2 gundurde nescafe içiyorum sade hemde ,
hamileliktede 200 ml kahveye kadar içebiliyoduk , şimdide içiyorum , o yasak bu yasak eskileer nasil büyütmüş kiii ??
Ben her gün bir türk kahvesi içiyorum bazen iki ama çok nadir.
İkisi biraradayı da gebelikte çok özlemiştim. Ben spinal sezaryen yaptığım için doktorum bol bol nescafe iç demişti başağrısı olmaması için. Bir hoşuma gitmişti ki anlatamam. Demek ki çok da yasak değilmiş
annemle hergun beraberiz cnm ama yeme güdülerim gitti sadece sıvı tuketiyorum.
eylüls 4 te 2. ayımıza gircez dr.a en son 25 ağustosta gittik oğluşum 3.5 kilo doğdu dr 6.0 kg olmuş obez olcak dedi gerçekten çok mu almış anne sütü içio sadece
oyy masallahhh cokmuşş yaa
sadece anne sütü alıyo vermeyince kıyamet kopuyo yazıık verir heralde büyüyünce
annemle hergun beraberiz cnm ama yeme güdülerim gitti sadece sıvı tuketiyorum.
E peki halsiz dusmuyor musun? Hos ben zaten halsizlestim de, saat 5e dogru pilim bitiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?