2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
sizlere birşey sormak istiyorum.. ben kahvesever biriyim ve hamilelik öncesi baya içerdim... sonra haftada bir fincan filan içmeye başladım.. doğum sonrası hiç içmedim ama bu aralar yine canım çok istiyor.. geçen gün sütle yapıp içmiştim ama aranızda nescafe içen var mı? bebişe zararı olur mu acaba?

yaa ağlamak istiyorum.. nasıl 35 günde eski kilona döndün??? valla çok imrendim.. kaç kilo almıştın ve şuan kaç kilosun çok merak ettim :26: ben de 11 kilo aldım 6 sı gitti 5 kg var hala.. ama o 6 kilo da doğumda gitti zaten doğum sonrası hiç kilo veremedim.. (çok olduğu için şimdi kilomu yazmayayım ) zaten kilolu hamile kalmıştım.. o yüzden o 5 kg sanki 10 kg gibi duruyor.. acil vermem lazım ama tık yok..

bu arada benim de 37-38 gün sürmüştü.. iki gün duruyordu sonra tekrar adetin ilk günlerindeki kadar çok geliyordu.. hatta tam olarak 39.gün bitti..

benim bebişiminde aynı şekilde cnm; sol gözümüz doğduğumuzdan beri akıyo,bende sabahları çaydan artan dem ile siliyorum,annemin taktiği ..ben bu durumu doktora sordum göz yaşı kanallarında doğum esnasında partikül kalabilir bi kaç aya kadar genelde gözyaşı ile atılır merak etme dedi,veya bir yaşına kadar ...

ahh ahhh bende çok istiyordum sünnet ama eşimi ikna edemedim bi türlü,hala uğraşıyorum hala yok diyo başka bişey demiyo :S oğluna kıyamıyooo

ben içiyorum cnm hergün 1 turk kahvesi mutklaka 1-2 gundurde nescafe içiyorum sade hemde ,

hamileliktede 200 ml kahveye kadar içebiliyoduk , şimdide içiyorum , o yasak bu yasak eskileer nasil büyütmüş kiii ??

:)) 20 kilo verdim bennn 32 gündeee

:)) 20 kilo verdim bennn 32 gündeee
Bak seeeeen havasını da atarmış:))
Hey masallah ne yedin ne ictin kiz? Yaz bakayim menuyu. Gerci tek basinasin ya onun da etkisi vardir, annemin bizde olmadigi zamanlarda ben yemek yemeye bile vakit bulamiyorum mesela :)

Aynen. Annemin olmadığı onbeş günde çok hızlı kilo verdim sonra uykusuzluktan anne imdaaaaat diye bağırınca annem geldi şimdi gram gram gidiyo:)

Hey masallah ne yedin ne ictin kiz? Yaz bakayim menuyu. Gerci tek basinasin ya onun da etkisi vardir, annemin bizde olmadigi zamanlarda ben yemek yemeye bile vakit bulamiyorum mesela :)

annemle hergun beraberiz cnm ama yeme güdülerim gitti sadece sıvı tuketiyorum.

Ben her gün bir türk kahvesi içiyorum bazen iki ama çok nadir.
İkisi biraradayı da gebelikte çok özlemiştim. Ben spinal sezaryen yaptığım için doktorum bol bol nescafe iç demişti başağrısı olmaması için. Bir hoşuma gitmişti ki anlatamam. Demek ki çok da yasak değilmiş

valla anlat bizim durumu.. 4 yaşındaki oğlum nasıl acı çekti bir görsen.. o kadar pişman oldum ki onu da bebekken yaptırmadığıma.. bebiş ise inan bir günde tamamen iyileşti ve o bir günde de yüz üstü bile yattı.. diğer günlerden tek farkı bezi değişirken pipisine krem sürmekti o kadar...

:) bugun bizimkide agzi acikti bi çiş yapti yüzü gözü agzı burnu her yeri çiş oldu :) bide agzini sapur şupur yaptii ögg dedim :)))

ben içiyorum cnm hergün 1 turk kahvesi mutklaka 1-2 gundurde nescafe içiyorum sade hemde ,

hamileliktede 200 ml kahveye kadar içebiliyoduk , şimdide içiyorum , o yasak bu yasak eskileer nasil büyütmüş kiii ??

ay çok güldüm yaaa çiş olayına.. Allah da seni güldürsün...

kahve konusunda da beni aydınlattığınız için sağolun valla.. hem canım çok çekiyor.. belki bu kadar canının çektiği birşeyi yiyip içmememk de doğru değildir.. bende günde bir kahve içerim artıkın hem doktor da tavsiye ettiyse demek ki bir zararı yoktur.. sağolun kızlaaaarrrr

annemle hergun beraberiz cnm ama yeme güdülerim gitti sadece sıvı tuketiyorum.

o güdüler bende çok var ama neden benimkiler gitmiyor yaaaaaaaaaaaaaaa çiko kalıcam yaaa

Son düzenleme:
eylüls 4 te 2. ayımıza gircez dr.a en son 25 ağustosta gittik oğluşum 3.5 kilo doğdu dr 6.0 kg olmuş obez olcak dedi gerçekten çok mu almış anne sütü içio sadece

slm kızlar inşallah iyisinizdir ve bebişleriniz de iyidir biz de kızımla iyiyiz en azından iyi olmaya çalışıyoruz şu topuk kanı belası başımızı ağrıtıyor biraz ama bunu da atlatıcaz inşallah. doğumun başından beri takibimizi yapan drumuz her şey normal tiroid hormonu normal bir sorun yok diyor sağlık ocağındaki ebe aradılar hastaneye sevkinizi yaptım değerler sınırda çıkmış diyor olana miniğime oluyor habire kan alıyorlar vampir gibi kuruttular kızımı inşallah allahın izniyle bu durumdan da tez zamanda kurtuluruz sizlerde bir sorun yoktur inşallah foruma giremiyorum fırsat bulup kim ne yaptı hiç haberim yok aklım da burda hep daha güzel haberlerimizle tekrar görüşmek üzere bayanlar hepiniz öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…