2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
ooo acenu slm nasılsın nasıl verdin 20 kiloyu kız bir sırrın var mı benimde 6 kilo vermem lazım ama nasıl olucak hiçbir fikrim yok :)) yada kilo vermekten vaz geçip gidip yeni giysiler alıcam kendime:)

slm cnm iim sen nasilsin ?

adresi veriyim ggel cnm , özel special diyetime sokayım seni

kızlar hamilelikte vücudun su toplamasıyla bileğimdeki damarlarda sıkışma olmuş karpal tüner sendromu diye bir rahatsızlık olmuş sağ bilek ve baş parmağımda.
hamileliğin son aylarında ağrı oluyordu bileğimde önemsemedim.
ama kızımı taşımaktan ilerlemiş tabi.
direk ameliyat dedi bilekten.
bende hayır dedim.
bir alet var onu alıcaz yarın.
ama resmen baş parmağımı aşağı doğru oynatamıyorum şuan.
salı bir doktora daha gidicez.
kızımı alırken emzirirken acı çekiyorum resmen.
dua edin oda ameliyat demesin ve geçsin bu rahatsızlık.
kızıma rahatça sarılmadan nasıl ederim (

Geçmiş olsun inş.Benimde var sağ bileğimde çok sol bileğimde orta derecede ama nörolog bana hamileyken ilaç veremediğinden fiziğe gönderdi 6 ay içinde tekrar emg isteriz geçmemişse ameliyat kesiin dedi.ben daha fiziğe gitmedim kızımdan vakit bulup.Ama sana neden fizik demedi anlamadım...

Aynı bizde de var iki gözü birden hemde sütümü damlatıyorum siliyorum çay damlatıyorum bazen azalıyor ama geçmiyor napacam bilmiyorum

Valla pilates 20 dk yapıyorum deli gibi terletiyor ve baya yağ yaktırdığını hissettiriyor canım ya çok azimliyim acenu dan etkilendim bende :))

Çok geçmiş olsun canım ya eminim çabucak atlatıcaksın bu sorunu sen güçlü bi annesin

Merhaba güzel anneler
Biraz gecmisi okudum bebeğinin gözü akanlar var. Aynı sorun bizde de vardı. Doğuştan göz pınarının tikali olması ile alakalı. Süt damlası çok yanlış bir davranış biraz araştırırsanız. Temizlerler bile kaynamış ılık olmuş suyla işletilin pamuk ile temizlenmesi gerekiyor. Günlük 60 kere göz masajı yapmanız gerekiyor 30 sabah 30 aksam ben bu sekilde bir günde atlattım. Ama giz pınarını hissetmeniz doğru yere masaj yapmanız gerekli. Bunu da araştırıp bakabilir sınız.

Gelelim benim derdime yavrularınızın gazı başladı mı. Başladıysa nasıl bas ediyorsunuz. Bende bu konuda doğal yardımlar istiyorum

Süper bişi sarmak ama çk sıcak saramıom. Klima açık yada hava serin bile olsa oluk oluk terliyo hiç gelemiyo sıkılmaya sıcağa kıZımm

eylüls 4 te 2. ayımıza gircez dr.a en son 25 ağustosta gittik oğluşum 3.5 kilo doğdu dr 6.0 kg olmuş obez olcak dedi gerçekten çok mu almış anne sütü içio sadece

Hyr cnm ne alaka bnm kızımda 3500 doğdu 1 aylıkken 5020 gr dı 16 gün snr 2 aylık olacak şuan 6 kiloyu geçti muhtemelen, genetik birazda , hatunun 188cm 95 kiloluk babası var

teşekkürler kızlar inş. salı günü doktor başka bir yol gösterir...

kızlar kızım 42 günlük oldu hani 40 çıkınca düzene girerdi bu minikler hepten bozuldu düzeni
gündüz asla uyumuyor 10-15 dakika ayık uykular...
sürekli memede sürekli gaz çıkarmak istiyor uykuda bile ıkınıyor...
nasıl halledicem bu sorunları bilmiyorum..

Son düzenleme:
Süper bişi sarmak ama çk sıcak saramıom. Klima açık yada hava serin bile olsa oluk oluk terliyo hiç gelemiyo sıkılmaya sıcağa kıZımm

eylüls 4 te 2. ayımıza gircez dr.a en son 25 ağustosta gittik oğluşum 3.5 kilo doğdu dr 6.0 kg olmuş obez olcak dedi gerçekten çok mu almış anne sütü içio sadece

Hyr cnm ne alaka halt yemiş onu diyen. bnm kızımda 3500 doğdu 1 aylıkken 5020 gr dı 16 gün snr 2 aylık olacak şuan 6 kiloyu geçti muhtemelen, genetik birazda , hatunun 188cm 95 kiloluk babası var:9

Son düzenleme:

canım bizim de akıyor, hafif çapak oluyor damlayı 5 gün kullandık ama geçmedi malesef

ya benim iki hamileliğimde de parmaklarım uyuştu ama doğumdan sonra geçti şükür..

geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda kolayca atlatırsın

oğluşu olan anneler, bezi açmadan altına temiz bezi açıyorum tabi alt açma da var.. pipiye 1 yaprak tuvalet kağıdı kapatıyorum eğer hafif çiş yaparsa etrafa fışkırmıyor, emiyor.. önlem yani tavsiye ederim..

canım benim de 41. gün azdı kudurdu baş edemiyorum :)

canım ben hemen kalıp sabunla yıkıyorum, havlupanda kuruyor sonra sepete, çamaşır ne zaman yıkanırsa atıyorum makinaya. hiçbir leke kalmıyor..

bence de genetik benim kuşların doğum kiloları iyi ama hep yeterince kilo alıyorlar ben ve babaları minyonuz yapısal yani..

Allah allah doktorumuz süt damlat dedi ve gerçekten daha artmış gibi hissediyorum bende kaynatılmış ılımış suyla temizlicem artık ama masaj olayını nasıl yapıcaz 60 defa dairesel hareket mi yapıcaz keşke bende bir günde halletsem ya

Bizimde bikaç gündür gaz sorunumuz var :/

İnşallah sorunsuz atlatırsınız canım
slm cnm iim sen nasilsin ?

adresi veriyim ggel cnm , özel special diyetime sokayım seni
Ben de geleyim miiiiiiii:)
Arkadaşımda da vardı doğumdan sonra seninki gibi olmuştu atel kullandı ve geçti. İçini ferah tut ameliyata şartlandırma kendini atelle geçer inşallah

geçmiş olsun canimm allah yardimcin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…