ooo acenu slm nasılsın nasıl verdin 20 kiloyu kız bir sırrın var mı benimde 6 kilo vermem lazım ama nasıl olucak hiçbir fikrim yok :)) yada kilo vermekten vaz geçip gidip yeni giysiler alıcam kendime:)
kızlar hamilelikte vücudun su toplamasıyla bileğimdeki damarlarda sıkışma olmuş karpal tüner sendromu diye bir rahatsızlık olmuş sağ bilek ve baş parmağımda.
hamileliğin son aylarında ağrı oluyordu bileğimde önemsemedim.
ama kızımı taşımaktan ilerlemiş tabi.
direk ameliyat dedi bilekten.
bende hayır dedim.
bir alet var onu alıcaz yarın.
ama resmen baş parmağımı aşağı doğru oynatamıyorum şuan.
salı bir doktora daha gidicez.
kızımı alırken emzirirken acı çekiyorum resmen.
dua edin oda ameliyat demesin ve geçsin bu rahatsızlık.
kızıma rahatça sarılmadan nasıl ederim(
kızlar bbegımın 4 gunlukken den berı gozlerı akıyorr ılk seferde dr verdgı damla ve krem surdum gecer gıbı oldu bıraktım sonra gerı balsadı bu durumda olanların varmıkı ya goz kapkları kızardı yavrumun yaa
su gundede cay demı suyu ıle pamuga batırıp sılıyom 3 gundur ve azalma oldu sızın bebeklerdede olanlar varmı kı yaa cok uzuluyor b durumaa pöffffff18:
Kızlar sizden alıntı yapıp yorum yazmıştım ama ikisi de çıkmamış
Cybernuran harikasın senin azmin beni de etkiledi ben de toplam 10 kilo vermek istiyorum ama beş altıya da razıyım:))
Suzan canım inşallah siz de kolaycacık atlatırsınız bütün aşılarınızı
kızlar hamilelikte vücudun su toplamasıyla bileğimdeki damarlarda sıkışma olmuş karpal tüner sendromu diye bir rahatsızlık olmuş sağ bilek ve baş parmağımda.
bende hayır dedim.
Süper bişi sarmak ama çk sıcak saramıom. Klima açık yada hava serin bile olsa oluk oluk terliyo hiç gelemiyo sıkılmaya sıcağa kıZımmKızlar bebeğini uyurken kundak gibi saran varmı; benim oğlanın eli kolu acayip hareketli uykuda kendini korkutuyo uyandırıyo,
annem bi kaç kez sararak uyuttu ,çok güzel uyudu yavrum;
bende sürekli değil ama zaman zaman sarıyorum çok güzel uyuyo fakat bi garip geliyo bana,rahatmı değilmi diye???
gerçi rahat olmasa uyumaz ama bi zararı yoktur inşallah ..
eylüls 4 te 2. ayımıza gircez dr.a en son 25 ağustosta gittik oğluşum 3.5 kilo doğdu dr 6.0 kg olmuş obez olcak dedi gerçekten çok mu almış anne sütü içio sadece
Süper bişi sarmak ama çk sıcak saramıom. Klima açık yada hava serin bile olsa oluk oluk terliyo hiç gelemiyo sıkılmaya sıcağa kıZımmKızlar bebeğini uyurken kundak gibi saran varmı; benim oğlanın eli kolu acayip hareketli uykuda kendini korkutuyo uyandırıyo,
annem bi kaç kez sararak uyuttu ,çok güzel uyudu yavrum;
bende sürekli değil ama zaman zaman sarıyorum çok güzel uyuyo fakat bi garip geliyo bana,rahatmı değilmi diye???
gerçi rahat olmasa uyumaz ama bi zararı yoktur inşallah ..
eylüls 4 te 2. ayımıza gircez dr.a en son 25 ağustosta gittik oğluşum 3.5 kilo doğdu dr 6.0 kg olmuş obez olcak dedi gerçekten çok mu almış anne sütü içio sadece
kızlar bbegımın 4 gunlukken den berı gozlerı akıyorr ılk seferde dr verdgı damla ve krem surdum gecer gıbı oldu bıraktım sonra gerı balsadı bu durumda olanların varmıkı ya goz kapkları kızardı yavrumun yaa
su gundede cay demı suyu ıle pamuga batırıp sılıyom 3 gundur ve azalma oldu sızın bebeklerdede olanlar varmı kı yaa cok uzuluyor b durumaa pöffffff
hayırlısı kısmet dıyelım o zaman
netten ındır dınlet cnm yaaaaa
masallah sıze cnm
darısı bıse ıns bakalım bız ne ka oderıss
yoooobuyutler gursak(mıdeyı)büyütüyor dıyolar bnmde hosuma gıdıyoo
lohusalık daha bıtmedımı kısss
bende uyku var am uyuyunca ıs yapmak ıstedımden uyumuyommm pöfffff
ben halende sarıyomm bazen uykuya dlaınca aıyom sıkılıyoo cunkuuu
hayırlı olsun sunnetınız bısde 15 gunlukken yaptırdık cok sukurr
a101 de de satılıyo aspırın marka ılac sıkıyorum lekenın ustune makıneye atıyom ok dırrr
yoksam sarı ızı kalıyoo oncesınde de cıtıle ıstersen daha ı cıkıyoo
regl olmusunsur benkı bende de ole dıı namaza basladıdım ama 47.gun kanama arttı 3 gun boyunca ve ılk regl oldum yenı bıttıı :)
no telasss
haydı hayırlısı olsun darısı bıse haftaya ınslll bısdeee:44::18:
bende hayır dedim.
bende hayır dedim.
teşekkürler kızlar inş. salı günü doktor başka bir yol gösterir...
kızlar kızım 42 günlük oldu hani 40 çıkınca düzene girerdi bu minikler hepten bozuldu düzeni
gündüz asla uyumuyor 10-15 dakika ayık uykular...
sürekli memede sürekli gaz çıkarmak istiyor uykuda bile ıkınıyor...
nasıl halledicem bu sorunları bilmiyorum..
sizi dinledim ben de oğlumu az önce bi yazmaya sararak kollarını uyuttum,,istemedi tabi kıyamam ama dur bakalım uzun uyursa bundan sonra gündüzleri böyle yapcam:):) Gündüz iki üç saat uyusa bana yeter yemeğimi de işimi de yaparım kendime de bakarım:)
bişi sorcam bebişlerinizin kakası kıyafetlerine çıkıyodur sizinde muhakkak:):):) Ben o kaka lekesini çıkartamıyorumm tavsiyeniz varmı???en sevdiğim kıyafetleri kakalı
Merhaba güzel anneler
Biraz gecmisi okudum bebeğinin gözü akanlar var. Aynı sorun bizde de vardı. Doğuştan göz pınarının tikali olması ile alakalı. Süt damlası çok yanlış bir davranış biraz araştırırsanız. Temizlerler bile kaynamış ılık olmuş suyla işletilin pamuk ile temizlenmesi gerekiyor. Günlük 60 kere göz masajı yapmanız gerekiyor 30 sabah 30 aksam ben bu sekilde bir günde atlattım. Ama giz pınarını hissetmeniz doğru yere masaj yapmanız gerekli. Bunu da araştırıp bakabilir sınız.
Gelelim benim derdime yavrularınızın gazı başladı mı. Başladıysa nasıl bas ediyorsunuz. Bende bu konuda doğal yardımlar istiyorum
İnşallah sorunsuz atlatırsınız canımslm kızlar inşallah iyisinizdir ve bebişleriniz de iyidir biz de kızımla iyiyiz en azından iyi olmaya çalışıyoruz şu topuk kanı belası başımızı ağrıtıyor biraz ama bunu da atlatıcaz inşallah. doğumun başından beri takibimizi yapan drumuz her şey normal tiroid hormonu normal bir sorun yok diyor sağlık ocağındaki ebe aradılar hastaneye sevkinizi yaptım değerler sınırda çıkmış diyor olana miniğime oluyor habire kan alıyorlar vampir gibi kuruttular kızımı inşallah allahın izniyle bu durumdan da tez zamanda kurtuluruz sizlerde bir sorun yoktur inşallah foruma giremiyorum fırsat bulup kim ne yaptı hiç haberim yok aklım da burda hep daha güzel haberlerimizle tekrar görüşmek üzere bayanlar hepiniz öpüldünüz
Ben de geleyim miiiiiiii:)slm cnm iim sen nasilsin ?
adresi veriyim ggel cnm , özel special diyetime sokayım seni
Arkadaşımda da vardı doğumdan sonra seninki gibi olmuştu atel kullandı ve geçti. İçini ferah tut ameliyata şartlandırma kendini atelle geçer inşallahkızlar hamilelikte vücudun su toplamasıyla bileğimdeki damarlarda sıkışma olmuş karpal tüner sendromu diye bir rahatsızlık olmuş sağ bilek ve baş parmağımda.
bende hayır dedim.
bende hayır dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?