2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

hahaha nanikkkk

sormaya gerek bile yok gel tabikiii :)

kilo vermek için valla hiç bir gayret sarfetmedim 48kg la hamile kaldım 61kg oldum şimdi 35 günde 50kg geri döndüm durumdan memnun muyum? hayır.. Güçsüz düşüyorum ablam bebeğini taşıyamayacaksın diyor :) hamileyken iştahım bayağı açıktı şimdi eski mıymıntı iştaha geri döndüm sanırım ondan..

eylüls 4 te 2. ayımıza gircez dr.a en son 25 ağustosta gittik oğluşum 3.5 kilo doğdu dr 6.0 kg olmuş obez olcak dedi gerçekten çok mu almış anne sütü içio sadece

canım bizimki 3.3 kg doğdu 35 günlük 5.2 olmuş sadece anne sütü alıyor sütümden kaynaklanıyor annemin sütü de öyleymiş bebeklerine yararmış.

bende pipiye ıslak mendil koyuyorum etraf batmasın diye bazen öyleyken bile fışkırtıyor.

canım ben hemen kalıp sabunla yıkıyorum, havlupanda kuruyor sonra sepete, çamaşır ne zaman yıkanırsa atıyorum makinaya. hiçbir leke kalmıyor..

bende kaka bulaşan yerleri hemen sabun tozuyla ovalıyorum seriyorum kuruyunca kirli sepetine sonrada makinaya leke falan kalmıyor.

Selam arkadaslar, ben de 83,5 kg ile hamile kalıp 97 ile doğuma girdim. 48 gün oldu 86 yım ama daha da 1 gr gitmiyor 6. Aydan sonra diyetisyene başlicam kararlıyım ama şuan için ne yapabilirim ? Şu plates olayı nedir anlatın bakalım:)

cnm nasıl moral oldu bu çok sağol :))

kızlar ben hızla eriyorum gogo gibi:) eski kilomdan alttayım şuan. çok su tüketiyorum,incir hoşsfı içiyorum e yemek yiyemiyorum tabi :)
ama daha fazla vermemem lazım.bana uykusuzluk yaramıyor bu arada.
kızımda çok emiyor maşaallah eritti beni

bu arada 40 hurafelerinin hiçbirini yapmadım ve sağ salim çıktık kırktan hamdolsun :)

şu uykumuz gazımız da bir düzene girse bizden mutlusu yok

Ben senin oğluşunu yerim :)

Canım ben hergün gerda ile pilates in tekrarını ilk bölümden itibaren izleyip yapıyorum :) 20 dk sürüyor baya faydası oluyor bence dünde mekik çekmeye başladım bakalım işe başlamadan eski halime dönmem lazım :)))(

Gözün tam kenarında hissedeceksin zaten 30 sabah 30 aksam daireden masaj yap biraz icerdedir pınarı bebek oldukları için oradaki kemiğe onu bastırman gerek sonra iltihabın aktığını göreceksin damla olarak da sabah aksam netildex 1 damla kullan başka birşey yapma temizlemek hariç
Bende de doğduğundan beri vardı göz doktoruna götürmemi istedi doktorum onun tavsiyesi ile gecti. Allah yardımcın olsun

suzan kalça ve işitme testini biz kanunide yaptırdık . hemen yaptılar. randevu bile almamıştık. ayrıca ücret ödenmiyor.
hmm sago l cnm
iiz cnm sen ? yarim bursada ama evasudede gezmelerde sanirim tam bilmiyorum :)
hmm tm cnm sagoll
ınsl cnm yaaa
bende gecen hafta ctım hemde su gıbı bır dıkıs de hhe cok ozlemısım ama cok araıklı degıl uzun aralıklı ıcıyorum bennn
ınsl cn bende p.tesı goturecegım ınsl dr aa
ALLAH KOLAYLIK versın cnm benım dua ıle ınsl sonuc temıs cıkar artık yaaa
şifa dılegımle cnm
gaz ıcın masaj yapıyorum pırt pırt cıkıyo valla oksa zınco adlı bıtkısel ılac kuanıyorum 3 ogun oda yardımcı oluyoo cok sukr atlatıyoruzzz

göz pınarı masajını aratırıcam ınsll sagoll
canım bizim de akıyor, hafif çapak oluyor damlayı 5 gün kullandık ama geçmedi malesef

ya benim iki hamileliğimde de parmaklarım uyuştu ama doğumdan sonra geçti şükür..
aynennnn pöffffffff

Çok teşekkür ederim canım hemen yaptım inşallah bizimkide sizinki gibi 1 günde geçer :)

Oh Oh maşallah, Bu kuzular da çok fenalar hemen alışıveriyolar bişeye, acaba ona özel emzik var mıdır?

kızlar büyüme ataklarını bir okuyun derim 40lı dönemdeki bebekler bu süreçten geçiyormuş ondanmış bu uyumama emme isteği vs

bizde ikigündr annemden evimize geldik;bizimkininde düzeni çok bozuldu;dün gece resmen uyumadı her 40-45 dakikada bir kalktı resmen çıldırıyodum,yatağında yatmadı resmen;eşimi içeri yolladık biz oğlumla yatakodasında yattık ,her kalkışta resmen berbat durumdaydım uykusuzluktan,tam kızıcam o boncuk gözleriyle bi bakıyo bana içim eriyo resmen :)))

gündüz uyusun diye yıkadık azcıkta ıhlamur verdim,daha yeni yeni gözünü kırpıyo ama resmen ayık uyuyoo yani,odaya giriyorum bakıcam hemen açılıyo gözleri..ve ben hala gözümü kırpmadım,resmen içim bayılıyoo
eşimde meğerse bugün işe gitmicekmiş,eğer bilseydim gece canına okurdum,işe gidecek diye hiç dokunmadım :S
bu akşam ayvayı yedi emzirip emzirip ona satıcam walla

Oh Oh maşallah, Bu kuzular da çok fenalar hemen alışıveriyolar bişeye, acaba ona özel emzik var mıdır?

Baktım internetten ama göremedim canım ya biberonu lastikle kafasına sabitlemeyi düşünüyorum. :))))

kızlar büyüme ataklarını bir okuyun derim 40lı dönemdeki bebekler bu süreçten geçiyormuş ondanmış bu uyumama emme isteği vs

Acaba bizimki de mi öyle bir atağa geçti ki :)) peki ne kadar sürüyormuş canım bu uyumama sürekli emme isteği ?

Birde kızlar kızımın yüzünde nokta nokta kabarcıklar çıktı neden oldu bilmiyorum napsam geçerki

Bebeklerimiz anlaşmışlar annelerini uyutmamaya :) Gece evin içinde saatlerce döndüm durdum ne yaptıysam etkisi hep kısa sürdü,bi türlü tam uykuya dalamadı.Gaz sancısı vardı sanırım,sürekli ağladı ve en son ben de başladım ağlamaya sinirden.Sonra aklıma,evde bulunsun diye aldığım Milupa Papatya Çayı geldi ve çok da işe yaradı yarım saat içinde sakinleşip uyudu.Sen de dene istersen canım,Allah kolaylık versin hepimize gerçekten annelik zormuş kızıyoruz sinirleniyoruz yoruluyoruz ama öyle masumlar ki sinirlendiğim için kendime kızıyorum.

nurse harveys şurup kullanıyorum günde 3 kez 1 cay kasıgı.Bıtkılse bır şurup.Birde kendım yarım cay bardağı suya yarım cay kasıgı kımyon koyup ıcıyrum

maydonoz degil dereotu sütü arttırır.maydonoz yeme sakııın.

Slm kızlar.bugün doktora gittik birkaç gündür gündüzleri huzursuz olduğunu söyledim.5 dk 30 dk aralıklarla uyuduğunu ,uykuya dalamadığını .
Yediklerin dokunuyordur,cevizli yumurtalı şeyleri hergün yeme,domatesi yemekte ye ama çiğ çok tüketme.baharat,acı,kuruyemiş yeme.bebeği huzursuz eder dedi.
Diyetisyene de yazlık meyvelerden buzluğa atıp kışın vereyim mi diye sordum.hiç bir vitamini kalmaz gerek yok,kışlık meyvelerden yesin mevsiminde vitaminini alsın,yoksa posa vermeye gerek yok çocuğa vitaminsiz dedi.vitamini kaybetmemesi için şoklaman gerek oda mümkün değil ev ortamında dedi.
2.ay aşılar için ateşi çıkmadan şurup verme dedi.
Şimdilik bizden bu kadar.

Anaaam çok yorulduuum, dogurana kadar canım çıktı şimdi de uyutana kadar çıkıyor :) siz ninni soyluyo musunuz? Ben bi dandini dandini diye basliyorum bi sure sonra sacma sapan soylemeye basliyorum bazen kendime gulesim geliyo ben kafayı kırdım sanırım

canım bende akşamları mama veriyorum. yoksa oğlum çok kızıyor süt az geliyor diye. bende çok takmıştım bu durumu kafama ama napalım aç kalmalarından iyidir. gün içinde hep beni emiyor sadece akşamları veriyorum.
kızlar bebekleri hıçkırık tutunca bir şey yapıyor musunuz?:44:
canım ben bişey yapmıyorum. ama bi kere yengem limon vermişti oğluma arkasındanda su. geçti hıçkırığı ama ben gereksiz buluyorum böyle bişeyi. geçiyo sonuçta bi zararıda yokki hıçkırığın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…