bebekler anne sütünden bütün ihtiyacını alıyorlar. suyada ihtiyaçları olmuyor aslında. peki su verdikten sonra uykusu düzene girdimi?Bende su veriyorum bu ara ilk başta vermiyodum ablamlar bir sürü laf saydılar yok ağzı yapış yapışmış çocuğun susuzluktan yok uyurken uyanması ondanmış.
İzmirdeyiz biz çok sıcak burası terliyor kızım diye veriyorum ara ara birde kustuktan sonra falan ağzında kalıyor ya peynir gibi ağzı temizlensin diye birazcık içiriyorum.
Yaptığın kimyon karışımının tamamını mı içiriyorsun
Tekrar gecmis olsun inşallah düzelir meleğin yaptıktan sonra akıntı olucak zaten göreceksin
Bende su veriyorum bu ara ilk başta vermiyodum ablamlar bir sürü laf saydılar yok ağzı yapış yapışmış çocuğun susuzluktan yok uyurken uyanması ondanmış.
İzmirdeyiz biz çok sıcak burası terliyor kızım diye veriyorum ara ara birde kustuktan sonra falan ağzında kalıyor ya peynir gibi ağzı temizlensin diye birazcık içiriyorum.
Uy uy uy burnumu boğumlarına gömesim geldi maşşallah ece kızzztamda ele geliyor ya şimdiçok eğlenceli onla vakit geçirmek
Ay çok yaşa güldürdün benî hayall ettim de bi :)Ben artık normal tonda konuşmayı unuttum. oğlumu uyutcam diye eşimle konuşurken ninni halinde konuşuyorum.birde normal yürümeyide unuttum. hep tempolu yürüyorum sanki sürekli oğlum kucağımdaymış gibi
Valla bnde izmirdenim bu taraflar sıcak o su verilmez dîyenler bence avrupalı doktorlar bu sıcak yaz gününde günde 1 kaşık verilen su onun anca ağzını ıslatır:) :)Arkadaslar bebeklerinize su veriyor musunuz?Bir doktor verin diyor diğeri sütte var gerek yok dıyor?Verıyorsanız ne kadar verıyorsunuz?
kızlar bebekleri hıçkırık tutunca bir şey yapıyor musunuz?:44:
Kızlar bugün çok yorgunum kızım hiç durmadı desem yeridir.dün okadar güzel uyumuştuki yemek yaptım ortalığı topladım çamaşır serip yıkadım akşamındada ütü yapmıştım.bugün ise 10-15dk uykularla ağlamakla geçti günümüz ayağımda sallıyorum uyuyor bırakınca açıyor gözleri..
Birde kızlar ben kendimi çok yorgun uykusuz ve bitkin hissediyorum.evet kızımı çok seviyorum anne olduğum içinde çok mutluyum Allah'a sağlıkla kızımı kucağıma aldığım için şükrediyorum.ama gerçekten annelik zor ve meşakatli bir yolmuş anladım.eski günlerimi ara ara özlüyorum birde evde oturmaktan inanılmaz sıkıldım.böyle düşündüğüm zamanda kötü bir annemiyim diye sorguluyorum kendimi.lütfen birileri bana yanlız olmadığımı söylesin.
Arkadaslar bebeklerinize su veriyor musunuz?Bir doktor verin diyor diğeri sütte var gerek yok dıyor?Verıyorsanız ne kadar verıyorsunuz?
tamda ele geliyor ya şimdi
çok eğlenceli onla vakit geçirmek
canım dr bana bebeğe su vermeyin dedi siz nasıl verdiniz su.
Bende bebeğimi sararak uyutuyorum ama kolları dışarıda sadece koltuk altından aşağısını sarıyorum sıcağı seviyor beim prenses
bu arada benim 1 eylülde 40ım çıkıyor sezeryanlıyım ya cinsellik ne durumda sizde.ben korkuyorum.hatta bügün yüz üstü yatmak istedim yatamadım sanki dikişler patlıcak gibi hissettim.
Arkadaslar sünnet yaptıranlara bırkac sorum olacak
Kac günde ıyılestı?
ilk gun agrı sızı huzursuzluk oldumu?
Herhangı bır ılac kullandınız mı?
Bez tutarken nasıl yaptınız sünnet yerını korumak ıcın?
Devlet hastanesınde mı ozelde mı yaptrıdınız?
Arkadaslar sünnet yaptıranlara bırkac sorum olacak
Kac günde ıyılestı?
ilk gun agrı sızı huzursuzluk oldumu?
Herhangı bır ılac kullandınız mı?
Bez tutarken nasıl yaptınız sünnet yerını korumak ıcın?
Devlet hastanesınde mı ozelde mı yaptrıdınız?
Arkadaslar bebeklerinize su veriyor musunuz?Bir doktor verin diyor diğeri sütte var gerek yok dıyor?Verıyorsanız ne kadar verıyorsunuz?
ben normalde vermiyorum su. ama doktor gözündeki mikroptan dolayı antibiyotik verdi minnacık oğluma. bende o antibiyotiğin arkasından 1 çay kaşığı su veriyorum. yoksa sürekli tükürüyor oğlum. o zamanda ağzı kuruyor. birde mama veriyorsanız eğer mamadan sonrada su vermek lazım bebişlere. mamada şeker olduğu için anne sütündeki gibi su ihtiyacını tam karşılamıyor. mamadan sonrada yaklaşık 1 çay kaşığı veriyorum su. mama vermezsem suda vermiyorum.Arkadaslar bebeklerinize su veriyor musunuz?Bir doktor verin diyor diğeri sütte var gerek yok dıyor?Verıyorsanız ne kadar verıyorsunuz?
Ya görmen lazım oğlumun yanında otururken bile hep sallanma zıplama durumundayım. bazen onun hissetmesinin mümkün olmadığı durumlarda bile zıplıyorum. kafa gitti iyiceUy uy uy burnumu boğumlarına gömesim geldi maşşallah ece kızzzAy çok yaşa güldürdün benî hayall ettim de bi :) Valla bnde izmirdenim bu taraflar sıcak o su verilmez dîyenler bence avrupalı doktorlar bu sıcak yaz gününde günde 1 kaşık verilen su onun anca ağzını ıslatır:) :)
Canım çarşamba günü aşıya götürdük oğlumu. hem aşısını yaptırdık. hemde gözünde çok çapaklanma vardı oğlumun mikroptan olmuş dedi doktor. antibiyotik iğnesi yaptılar birde. o günden beri huyu değişti oğlumun. bütüünn gün kucakta zıplama halindeyiz. 3 gündür eridim bende. sabah 8 de bir uyanıyoruz geceye kadar bütüünn gün 4 saat anca uyuyor oda tek seferde değil. kucağımda uyuyor bıraktığım gibi uaynıyor.bende biraz uyusun diye sürekli kucağımda tutuyorum. 2. ay aşısı aklıma geldikçe geriliyorum yaa
Ada nasıl kilo aldımı biberondan sonra
Kızlar gündüzleri hiç uyutamadığım oğlum şuanda mışıl mışıl uyuyor. hayret ettimmm.
az önce oğlum kucağımda mutfağa gitmiştim. musluğu açtım su sesini duyan oğlum dikkat kesildi bende biraz daha açık tuttum suyu.baya dinledi. bende hemen pc den su sesi bulup açtım. bir yandan da emzirmeye başladım. 10 dk içinde uykuya daldı oğlum. inşallah tesadüf değildir ve hep etkili olur bu yöntem
o uyurken bende biraz dinleneyim bari
bi dene bakalım. ben çok şaşırdım bu saatte şimdiye kadar hiç uyumamıştı. 8 de bi uyanıyordu öğlene kadar öğlende 1 saat bile uyumaz. bakalım şimdi ne kadar uyucak. baya rahat uyuyo gibi şuanda.Canım pazartesi aşıya götürücem ozaman boy kilo ölçülecek ama bence aldı cicileri küçük gelmeye başladı :) ama umarım yeterince almıştır
Benim kuzu da gündüzleri hiç uyumuyor ya ben de su sesi dinleteyim bakalım :/
sanada kolay gelsin canım. dün gece benim oğlumda çığlık çığlığa ağlıyordu akşam 6 dan 10a kadar sürekli kucakta ağlama durumundaydı. benim kardeşim eşimin kardeşi nöbetleşe gezdirdik. kollarım uzadı yahuuuherkese günaydın..
9 u geçerken uyuyan oğlum, öncesinde çılgın ağlamalar..
3 te gaz bombası olarak uyandı..
1,5 saat kucak sonra uyku 8 buçuk gündüz mesaisi..
büyük ise keyifsiz sanırım üşüttü yeniden uyumak istedi
herkese kolaylıklar..
bi dene bakalım. ben çok şaşırdım bu saatte şimdiye kadar hiç uyumamıştı. 8 de bi uyanıyordu öğlene kadar öğlende 1 saat bile uyumaz. bakalım şimdi ne kadar uyucak. baya rahat uyuyo gibi şuanda.
benim oğlum 1 ayda yaklaşık 800 gr aldı. burda görüyorum 1500 gr 2 kg alanlar var. ben çok takılmıştım az diye. ama sağlıklı sonuçta artık çok takılmıyorum kilosuna. doktor 2 haftada 300-400 gr alırsa iyidir sütünde yetiyodur dedi. 2 hafta geçince sağlık ocağına gidip kilo kontrolü yapmayı düşünüyorum
bebiş kendi ihtiyacı kadarını alıyordur canım. çokta zorlamaya gerek yok bence. zamanla beslenmeleri iyice düzene giricek inşallahValla canım çok güzel almış bence doktorum banada 750-1000 arası alması lazım dedi çok iyi bence sağlıklı olsun da bebişlerimiz :) bakalım bizimki ne kadar aldı çok merak ediyorum çünkü enson doğum kilosuna yeni geldi demişti doktor baya üzülmüştüm günlük 800 ml beslemen lazım en az demişti ama tam anlamıyla 800 ml veremedim zorlayınca çok kusuyor çünkü
Şuanda günlük 300-400 ml süt 300 ml kadar mama veriyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?