Allah razı olsun. Sağolasın cevap verdiğin için :) Dogumu 3300 dü. Sonra hiç kilo vermeden 3650 oldu 10 günlükken. 20 günlükken ise 4000 gr oldu. Ama o zamanlar sütümü sagınca 60 cc çıkıyordu. Üstelik elle sagınca. Bugün sagdım tek memeyi. 40 cc filan çıktı. Bu durumda kilo artısı ne oldu bilemicem. 27 günlük şu an.
Vücuduna elimle çizgi çekiyorum, hala sarı renk çıkıyor. ama doktor o zaman gerek yok tekrar tahlile demişti. Şimdi bende de öyle bir psikoloji var ki çocuk dört saatten fazla uyusa aklım çıkıyor. Bebek uykudan gözünü açamıyor, ben meme vermeye çalışıyorm. Bu konuda canım çok sıkkın açıkçasıFototerapi biz de gördük. O zamanlar iki saate bir uyandırıyordum, sonra doktor üç saate bir uyandır dedi. Şimdi doktora gidemiyorum hakkarideyiz. Bi doktorumuz yok yani dört saatte bir uyandırmayı istiyorum .
olsun sutden peynı rkusması ıyıdır dıyo lar cnmaz önce peynirledik biz de.. yalnız bir defa da bitmiyor bizimki 1 saat içinde birkaç kez yapıyor sonra rahatlıyor..
hoss geldınız tatlım nerdesınız yaaaaaaaaaa:44:ayh uzun zamndır gıremıorum ozledm sızlerı gecmışıde okyamadım zaten neyse sızlere sorum var
kızlar yha sarı cok acık pembe akıntım var bnm nıekı sızlerdee oluyomu
bde dıkışlerımn oldugu yerde sıvılce gbı bıse cıktı cok acıo nrml zamnda deıl ama bırlıktelıktn snra acı hıssedıorum
dra gtssemkı sızdede olan varmı :26::26:
canım esımın halası yurt dısından bızeArkadaşlar selam,
Uzun zamandır sizleri okuyorum ama bir türlü fırsat bulup yazamamıştım.Hepimize öncelikle geçmiş ve hayırlı olsun.Meleklerimizi sağlıkla büyütmek nasip olsun.
Bebişime bebek arabası alıcam ama araştırmaya hiç vaktim olmadı,siz neler aldınız,memnunmusunuz?fikrinizi almak istedim.Ağır olmayan kullanışlı ve fiyatı uygun bir şey olsun istiyorum.Yardımlarınızı bekliyorum..
kızlar bir sorum olacak.40 günlükken dra gittim kontrol amaçlı.çok fazla sarı renkli akınntım var alttan jel verdi 7 gün kullanıcam.
benim gibi akıntısı olan var mı enfeksiyon kapmışım sanırım
Bizim şu an 56. gün benden hala baya sarı bi akıntı geliyo, doktora da gitmedim. İnşallah ben de bi gitmeyi düşünüyorum.. Lohusalık daha bitmedi ondandır diye düşünüyorum ben..
bnm kızımda 3500 gr 51.5cm doğdu (şuana kadar sadece anne sütü aldı) 1 aylıkken 5020 gr dıbebişim 55 günlük 3.5 kg 50cm doğdu dr gittik 6.0 kg olmuş çok fazla almış dedi obez olcak dedi çok mu sizce ama görünürde tombik bir bebek değil ki boyuda 60 cm olmuş anlamadım gitti dr.u sadece anne sütü alıyo çocuğu diyetemi sokcam şimdi
az önce peynirledik biz de.. yalnız bir defa da bitmiyor bizimki 1 saat içinde birkaç kez yapıyor sonra rahatlıyor..
Arkadaşlar selam,
Uzun zamandır sizleri okuyorum ama bir türlü fırsat bulup yazamamıştım.Hepimize öncelikle geçmiş ve hayırlı olsun.Meleklerimizi sağlıkla büyütmek nasip olsun.
Bebişime bebek arabası alıcam ama araştırmaya hiç vaktim olmadı,siz neler aldınız,memnunmusunuz?fikrinizi almak istedim.Ağır olmayan kullanışlı ve fiyatı uygun bir şey olsun istiyorum.Yardımlarınızı bekliyorum..
bendede var , ve kokuyo gibi geliyo ya ben bozdum kafayı koku ile yada cidden kokuyo anlamadim gitti , bende 40 bitimi gidicem kontrole.ihmal etme cnm sende.
olsun sutden peynı rkusması ıyıdır dıyo lar cnm
rahatasınlarda tekk
hoss geldınız tatlım nerdesınız yaaaaaaaaaa:44:kımseler yok burda nıe kıne yaaa
akıntı evet ya oluyor sonrası regl oldum sımdı ıyıyım ben anlamadım kendımıkı regl bıttı 1 gun bırsey yoktu 7.gunde abdest aldım ılk ılıskı oldu sabahaı taze cık gelmıs neyse gerı devam ertesı sbh gene bırsey yo bugn 10.gun gene bır sey yok abdest aldım banyodan cıktım baktım gene tazecık gelmıss nıe kı yaaaaaaaa
sıvılce mantar fılanmı allah korusun cnm yaa gecmesse gıt bır ıstersenn ılıskı sonrası acı bendede oldu normal heralde o ya :44:
canım esımın halası yurt dısından bıze
bunu gondermıss cok kolay kullanıslı ve saglam cok pratıkk alabılırsen fılan yada bu marka burda var ıse tavsıye ederım en az 4 bebe kaldırr bu celıkk cunkumm
şu tembelliğimden kurtulabilirsem gidicem inş. bi :)
kızlarrr yardım kızım hıc uyumadı gazı vardı bende kocişi sab sımplex almaya yolladım ama eczacı doz fılan yazmamıs sız ne zaman kac damla kullnıyonsnz
kızlarrr yardım kızım hıc uyumadı gazı vardı bende kocişi sab sımplex almaya yolladım ama eczacı doz fılan yazmamıs sız ne zaman kac damla kullnıyonsnz
Selam annişler,
Kızım bugun her gunden daha fazla gazla uyandi, resmen kucagimdayken karninda gazin dolandigini hissediyordum. Biraz masajla bikac pirt cikardi, azicik uyudu sabah. Ama tabi yarim saat sonra sanciyla uyandi. Baktim olmuyo annemlee geldik o benden daha iyi masaj yapiyo, kizim baya rahatladi. Siz de bu gazlari masaj yardimiyla mi bosalttiriyorsunuz? Nolcak bilmiyorum boyle, masaj yaparken bi yerine bisey olacak diye tedirgin oluyorum.
Bi de emzirmeyle ilgili yorumlarinizi istiyorum. Benim tostos kizim cok saglam emiyo, sutum de bol bazen agzindan meme cikiverirse şırıl şırıl akiyo (maşallah) artik bu ikisi yuzunden midir nedir Beste genelde 5 dk icinde memeden ayriliyo. Ve eger ac degilse asla agzini acip memeyi tekrar emmiyo. Hani hep deniliyo ya asıl yagli sut sonradan gelir ilk 5 dk sekerli su kivamlidir diye, e ben şimdi tedirgin oldum. Bi taraftan da diyorum ki kilo alimi iyi problem yoksa kafa yormaya gerek yok, bildigi gibi takılaın Beste kız. He bi de genelde 2 saatte bir emiyo bazen 3. Bazen ben biraz daha aciksin diye emzik veriyorum (emzik aldigi tek zaman ac oldugu zaman) ve 3 saati bulsun diye bekliyorum. Sizce iyi mi yapiyorum?
Bi de konuyla alakasız saçımı kestirmek istiyorum senelerdir hep uzun ama simdi hep tepemde topluyorum emzirirken zor oluyo diye, e uzun olmasi manasiz gibi. Kisa sac kullanisli mi olur acep?
Ay cok konustuuuum
cnm sagip dolaba koy bence fazlasini . tam emmedindede sana zarar.
sac konusunda bende dusunuyorum hem deişiklik olsun hemde az rahatlarim die benim sacım kıvırcık ve gür , surekli fönlü.acaba diyorum kısa sacın bakımı dahamı zor olur en kötü toplayıp çıkıyorum şimdi , bende kararsızımmmm pöff
Kizlar yarin birinci ay aşımızı olucaz,bu akşam yıkıcaktım oğlumu ama yarın öğlen sıcağı da yıkarım dıye düşündüm,ama aşıdan sonra ya yıkanmassa ?? Yaptıranlar acaba şukadr süre yıkamayın gbi bişey diyolarmı ??
Cnm suan bnde ayni durumdayim, uykusuzluktan resmen sinirlerim tepemde bnde bizimkini tane kimyon almaya gonderdim,burda bazi hatunlar tane kimyon demleyip veriyodu.. Gecmisi bi okuyim bakim nasil yapiyolardi ????
Selam annişler,
Kızım bugun her gunden daha fazla gazla uyandi, resmen kucagimdayken karninda gazin dolandigini hissediyordum. Biraz masajla bikac pirt cikardi, azicik uyudu sabah. Ama tabi yarim saat sonra sanciyla uyandi. Baktim olmuyo annemlee geldik o benden daha iyi masaj yapiyo, kizim baya rahatladi. Siz de bu gazlari masaj yardimiyla mi bosalttiriyorsunuz? Nolcak bilmiyorum boyle, masaj yaparken bi yerine bisey olacak diye tedirgin oluyorum.
Bi de emzirmeyle ilgili yorumlarinizi istiyorum. Benim tostos kizim cok saglam emiyo, sutum de bol bazen agzindan meme cikiverirse şırıl şırıl akiyo (maşallah) artik bu ikisi yuzunden midir nedir Beste genelde 5 dk icinde memeden ayriliyo. Ve eger ac degilse asla agzini acip memeyi tekrar emmiyo. Hani hep deniliyo ya asıl yagli sut sonradan gelir ilk 5 dk sekerli su kivamlidir diye, e ben şimdi tedirgin oldum. Bi taraftan da diyorum ki kilo alimi iyi problem yoksa kafa yormaya gerek yok, bildigi gibi takılaın Beste kız. He bi de genelde 2 saatte bir emiyo bazen 3. Bazen ben biraz daha aciksin diye emzik veriyorum (emzik aldigi tek zaman ac oldugu zaman) ve 3 saati bulsun diye bekliyorum. Sizce iyi mi yapiyorum?
Bi de konuyla alakasız saçımı kestirmek istiyorum senelerdir hep uzun ama simdi hep tepemde topluyorum emzirirken zor oluyo diye, e uzun olmasi manasiz gibi. Kisa sac kullanisli mi olur acep?
Ay cok konustuuuum
Kizlar yarin birinci ay aşımızı olucaz,bu akşam yıkıcaktım oğlumu ama yarın öğlen sıcağı da yıkarım dıye düşündüm,ama aşıdan sonra ya yıkanmassa ?? Yaptıranlar acaba şukadr süre yıkamayın gbi bişey diyolarmı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?