2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
ben hep sararak uyutuyorum canım. yoksa anında uyanıyor kendine vuruyor.bi zararı olmaz hiç merak etme

2 Eylülde 2 aylık olacağız gaz damlamız bitti ben de yeni almadım.. iyi gidiyorduk yalnız bu akşam 1 saat kadar çılgınlar gibi ağladı, şimdi uyudu..

bizde gündüz uyumama moduna alıyoruz kendimizi bakalım ne kadar sürecek :)

cnm 6 hafta 8 hafta 3 aylıkken oluyormuş genelde.

Son düzenleme:

Ben de o ninniyi söylüyodum,aynen dediğin gibi okadar saçmaladımki,açtım youtube dan ezberledim sırf çocuğuma mantıklı bişiler söliyim diye bide sesim de hiç güzel değildir ama napcan mecbur

sorma walla cnm bi balışları yetiyo bizi kandırmaya :) yerim ben totolarınııı
bende alayım o çaydan bari,bu gidişle lazım olacak banada :))

ben hep sararak uyutuyorum canım. yoksa anında uyanıyor kendine vuruyor.bi zararı olmaz hiç merak etme

hiç hoşlanmıyorum sarma işinden ama bende sarıyorum mecbur sırf rahat uyusun diye yavrum :26:

ben de soyluyorum ve bi zaman sonra sacmalamaya basliyorum demekki yalniz degilim bir de netten aciyorum murat tugsuzun ninni perisi var zeka gelistiren ninniler diye cok guzel taavsiye ederim

İnsallah canım benim doğru yere yaptığından emin ol yeterli hisset.. Gözün tam dibine kemiğe degil

Tamam canım aynen dediğin gibi yaptım inşallah geçer ya çok teşekkür ederim :))

Aynen canım ya napalım çocukların ağlamasından doymamasından huzursuz olmasından iyidir
Sen nasılsın bu arada ??

bizde gündüz uyumama moduna alıyoruz kendimizi bakalım ne kadar sürecek :)

cnm 6 hafta 8 hafta 3 aylıkken oluyormuş genelde.

Hadi ya benimki tam 1 aylık oldu ama belkide yediklerim dokundu ya bende hergün yumurta yiyorum

Bende çok seviyorum kahve içmeyi. günde 1 fincan türk kahvesi içiyorum.dayanamıyorum. ilk 15 gün içmedim ama sonra başladım içmeye. bi keyfim o açıkçası bırakamıyorum

nurse harveys şurup kullanıyorum günde 3 kez 1 cay kasıgı.Bıtkılse bır şurup.Birde kendım yarım cay bardağı suya yarım cay kasıgı kımyon koyup ıcıyrum
Yaptığın kimyon karışımının tamamını mı içiriyorsun
Tekrar gecmis olsun inşallah düzelir meleğin yaptıktan sonra akıntı olucak zaten göreceksin

ayy kızlar 1 haftadır vakit bulup giremedim yaaafff
4 gün kv.de kaldık zaten kızın hast. işleri için, kontrolleri fln üstüste gittik
çok şükür ECE'min kalça usg de bişi çıkmadı, işitme testide normal maşallah 67 günlük olduk teyzoşlarııııı.:81:
dün sabahta 2. ay aşılarını olduk, iki bacak bi koldan
ben çok korkmuştum ateş fln yapıcak die, eve gelince hemen ateşinin çıkmasını beklemeden calpol verdim, akşama kadar rahattı.
gecede pek fazla ateşi olmadı, ama sabaha karşı biraz sıcakladı, bi kaşık daha verdim bu sabah, çok şükür atlattık sanırsam
biizim uykularda yavaş yavaş düzene giriyor heralde, benim hatun geceyi sevenlerden
akşam 8 gibi mayışıyor,9da bi mama veriyorum 10a kadar uyumuş oluyor sonra 2ye 3e kadar uyuyor bende yanında tabi
sonra emziriyorum uyanınca öle memede 3-4 sa. yarı uyanık takılıyor hasbam sabah 7 gibide iyice uyanıyor,
sonra gündüzleri sıfır uyku 5dk. 5dk.,
memede emerken akşama kadar durmak istiyor,öle çekmiyoda fazla şekerleme yapıyor, pek bi rahatımıza düşkünüz.
ama bende can kalmıyor dayanamıyorum yatırıncada zırlıyor sonra al kucağa akşama kadar dolaştır.
çoğu tuvalet ihtiyacımdan sonra pantolonumu yolda kıza koşarken çekiyorum valla
ev hallerimiz pek bi komik yani
ama sevgisi pek bi başka, tepki veriyor gülüyor benle kkonuşmak istiyor, yani ben konuşucam oda dinlicek bana agu bugu ses yapıyor sanki anlıyomuş gibi pek bi lafçı
akşama kadar konuş dinlesin, hal kalmıyor bende anlıcağınız
hadi uyumuşken bende uyuyayım canlar , bu akşam biraz zor uyudu nedense.
sizi seviyoruz öpüyoruz kucaklıyoruzzz :119:
geçmişide okuyamadım 50 sf. çok merak ediyorum ne kaynattınız aklımda o sayfalarda valla
uyuyabilrim inş. biriktirince pek bi kötü oluyor yafff

Son düzenleme:
tamda ele geliyor ya şimdi
çok eğlenceli onla vakit geçirmek

Eklentiler

• $P8281477.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 46
  • $P8281486.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 62
  • $P8221409.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 56
  • $P8221434.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 54
Ben artık normal tonda konuşmayı unuttum. oğlumu uyutcam diye eşimle konuşurken ninni halinde konuşuyorum.
birde normal yürümeyide unuttum. hep tempolu yürüyorum sanki sürekli oğlum kucağımdaymış gibi

2 Eylülde 2 aylık olacağız gaz damlamız bitti ben de yeni almadım.. iyi gidiyorduk yalnız bu akşam 1 saat kadar çılgınlar gibi ağladı, şimdi uyudu..
Benim oğlumda 38 günlük oldu sanki ağlamıyor çığlık atıyor. çok değişik. hergün yeni bişey öğreniyor. çığlık atmayo öğrenmesi hiç iyi olmadı ya neyse

Büyümeleri için uyumalarıda lazım. eğer sarmazsam ilk hamlesinde uyandırıyor oğlum kendini. sonrada uykusu bölündüğü için ağlıyor. ben o yüzden her uyuduğunda sarıyorum gündüzde olsa gecede.

canım dr bana bebeğe su vermeyin dedi siz nasıl verdiniz su.

Bende bebeğimi sararak uyutuyorum ama kolları dışarıda sadece koltuk altından aşağısını sarıyorum sıcağı seviyor beim prenses

bu arada benim 1 eylülde 40ım çıkıyor sezeryanlıyım ya cinsellik ne durumda sizde.ben korkuyorum.hatta bügün yüz üstü yatmak istedim yatamadım sanki dikişler patlıcak gibi hissettim.

Canım çarşamba günü aşıya götürdük oğlumu. hem aşısını yaptırdık. hemde gözünde çok çapaklanma vardı oğlumun mikroptan olmuş dedi doktor. antibiyotik iğnesi yaptılar birde. o günden beri huyu değişti oğlumun. bütüünn gün kucakta zıplama halindeyiz. 3 gündür eridim bende. sabah 8 de bir uyanıyoruz geceye kadar bütüünn gün 4 saat anca uyuyor oda tek seferde değil. kucağımda uyuyor bıraktığım gibi uaynıyor.bende biraz uyusun diye sürekli kucağımda tutuyorum. 2. ay aşısı aklıma geldikçe geriliyorum yaa
Ada nasıl kilo aldımı biberondan sonra

Canım ben vermiyorum ki. Ama büyükler pek bilirler ya bana sormadan bebeğe su verdiler. bende bişey diyemedim. sonradan kv ye söyledim ben böyle şeyler yapılmasını doğru bulmuyorum diye.

Bende su veriyorum bu ara ilk başta vermiyodum ablamlar bir sürü laf saydılar yok ağzı yapış yapışmış çocuğun susuzluktan yok uyurken uyanması ondanmış.
İzmirdeyiz biz çok sıcak burası terliyor kızım diye veriyorum ara ara birde kustuktan sonra falan ağzında kalıyor ya peynir gibi ağzı temizlensin diye birazcık içiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…