ben hep sararak uyutuyorum canım. yoksa anında uyanıyor kendine vuruyor.bi zararı olmaz hiç merak etmeKızlar bebeğini uyurken kundak gibi saran varmı; benim oğlanın eli kolu acayip hareketli uykuda kendini korkutuyo uyandırıyo,
annem bi kaç kez sararak uyuttu ,çok güzel uyudu yavrum;
bende sürekli değil ama zaman zaman sarıyorum çok güzel uyuyo fakat bi garip geliyo bana,rahatmı değilmi diye???
gerçi rahat olmasa uyumaz ama bi zararı yoktur inşallah ..
bizde ikigündr annemden evimize geldik;bizimkininde düzeni çok bozuldu;dün gece resmen uyumadı her 40-45 dakikada bir kalktı resmen çıldırıyodum,yatağında yatmadı resmen;eşimi içeri yolladık biz oğlumla yatakodasında yattık ,her kalkışta resmen berbat durumdaydım uykusuzluktan,tam kızıcam o boncuk gözleriyle bi bakıyo bana içim eriyo resmen :)))
gündüz uyusun diye yıkadık azcıkta ıhlamur verdim,daha yeni yeni gözünü kırpıyo ama resmen ayık uyuyoo yani,odaya giriyorum bakıcam hemen açılıyo gözleri..ve ben hala gözümü kırpmadım,resmen içim bayılıyoo
eşimde meğerse bugün işe gitmicekmiş,eğer bilseydim gece canına okurdum,işe gidecek diye hiç dokunmadım :S
bu akşam ayvayı yedi emzirip emzirip ona satıcam walla
Baktım internetten ama göremedim canım ya biberonu lastikle kafasına sabitlemeyi düşünüyorum. :))))
Acaba bizimki de mi öyle bir atağa geçti ki :)) peki ne kadar sürüyormuş canım bu uyumama sürekli emme isteği ?
Birde kızlar kızımın yüzünde nokta nokta kabarcıklar çıktı neden oldu bilmiyorum napsam geçerki
Anaaam çok yorulduuum, dogurana kadar canım çıktı şimdi de uyutana kadar çıkıyor :) siz ninni soyluyo musunuz? Ben bi dandini dandini diye basliyorum bi sure sonra sacma sapan soylemeye basliyorum bazen kendime gulesim geliyoben kafayı kırdım sanırım
Bebeklerimiz anlaşmışlar annelerini uyutmamaya :) Gece evin içinde saatlerce döndüm durdum ne yaptıysam etkisi hep kısa sürdü,bi türlü tam uykuya dalamadı.Gaz sancısı vardı sanırım,sürekli ağladı ve en son ben de başladım ağlamaya sinirden.Sonra aklıma,evde bulunsun diye aldığım Milupa Papatya Çayı geldi ve çok da işe yaradı yarım saat içinde sakinleşip uyudu.Sen de dene istersen canım,Allah kolaylık versin hepimize gerçekten annelik zormuş kızıyoruz sinirleniyoruz yoruluyoruz ama öyle masumlar ki sinirlendiğim için kendime kızıyorum.
ben hep sararak uyutuyorum canım. yoksa anında uyanıyor kendine vuruyor.bi zararı olmaz hiç merak etme
Anaaam çok yorulduuum, dogurana kadar canım çıktı şimdi de uyutana kadar çıkıyor :) siz ninni soyluyo musunuz? Ben bi dandini dandini diye basliyorum bi sure sonra sacma sapan soylemeye basliyorum bazen kendime gulesim geliyoben kafayı kırdım sanırım
İnsallah canım benim doğru yere yaptığından emin ol yeterli hisset.. Gözün tam dibine kemiğe degil
canım bende akşamları mama veriyorum. yoksa oğlum çok kızıyor süt az geliyor diye. bende çok takmıştım bu durumu kafama ama napalım aç kalmalarından iyidir. gün içinde hep beni emiyor sadece akşamları veriyorum.
canım ben bişey yapmıyorum. ama bi kere yengem limon vermişti oğluma arkasındanda su. geçti hıçkırığı ama ben gereksiz buluyorum böyle bişeyi. geçiyo sonuçta bi zararıda yokki hıçkırığın
bizde gündüz uyumama moduna alıyoruz kendimizi bakalım ne kadar sürecek :)
cnm 6 hafta 8 hafta 3 aylıkken oluyormuş genelde.
Bende çok seviyorum kahve içmeyi. günde 1 fincan türk kahvesi içiyorum.dayanamıyorum. ilk 15 gün içmedim ama sonra başladım içmeye. bi keyfim o açıkçası bırakamıyorumsizlere birşey sormak istiyorum.. ben kahvesever biriyim ve hamilelik öncesi baya içerdim... sonra haftada bir fincan filan içmeye başladım.. doğum sonrası hiç içmedim ama bu aralar yine canım çok istiyor.. geçen gün sütle yapıp içmiştim ama aranızda nescafe içen var mı? bebişe zararı olur mu acaba?
Yaptığın kimyon karışımının tamamını mı içiriyorsunnurse harveys şurup kullanıyorum günde 3 kez 1 cay kasıgı.Bıtkılse bır şurup.Birde kendım yarım cay bardağı suya yarım cay kasıgı kımyon koyup ıcıyrum
Tekrar gecmis olsun inşallah düzelir meleğin yaptıktan sonra akıntı olucak zaten göreceksinTamam canım aynen dediğin gibi yaptım inşallah geçer ya çok teşekkür ederim :))
Aynen canım ya napalım çocukların ağlamasından doymamasından huzursuz olmasından iyidir
Sen nasılsın bu arada ??
Hadi ya benimki tam 1 aylık oldu ama belkide yediklerim dokundu ya bende hergün yumurta yiyorum
Ben artık normal tonda konuşmayı unuttum. oğlumu uyutcam diye eşimle konuşurken ninni halinde konuşuyorum.Anaaam çok yorulduuum, dogurana kadar canım çıktı şimdi de uyutana kadar çıkıyor :) siz ninni soyluyo musunuz? Ben bi dandini dandini diye basliyorum bi sure sonra sacma sapan soylemeye basliyorum bazen kendime gulesim geliyoben kafayı kırdım sanırım
Benim oğlumda 38 günlük oldu sanki ağlamıyor çığlık atıyor. çok değişik. hergün yeni bişey öğreniyor.2 Eylülde 2 aylık olacağız gaz damlamız bitti ben de yeni almadım.. iyi gidiyorduk yalnız bu akşam 1 saat kadar çılgınlar gibi ağladı, şimdi uyudu..
Büyümeleri için uyumalarıda lazım. eğer sarmazsam ilk hamlesinde uyandırıyor oğlum kendini. sonrada uykusu bölündüğü için ağlıyor. ben o yüzden her uyuduğunda sarıyorum gündüzde olsa gecede.
Ben de o ninniyi söylüyodum,aynen dediğin gibi okadar saçmaladımki,açtım youtube dan ezberledim sırf çocuğuma mantıklı bişiler söliyim diyebide sesim de hiç güzel değildir ama napcan mecbur
sorma walla cnm bi balışları yetiyo bizi kandırmaya :) yerim ben totolarınııı
bende alayım o çaydan bari,bu gidişle lazım olacak banada :))
hiç hoşlanmıyorum sarma işinden ama bende sarıyorum mecbur sırf rahat uyusun diye yavrum :26:
canım bende akşamları mama veriyorum. yoksa oğlum çok kızıyor süt az geliyor diye. bende çok takmıştım bu durumu kafama ama napalım aç kalmalarından iyidir. gün içinde hep beni emiyor sadece akşamları veriyorum.
canım ben bişey yapmıyorum. ama bi kere yengem limon vermişti oğluma arkasındanda su. geçti hıçkırığı ama ben gereksiz buluyorum böyle bişeyi. geçiyo sonuçta bi zararıda yokki hıçkırığın
Canım çarşamba günü aşıya götürdük oğlumu. hem aşısını yaptırdık. hemde gözünde çok çapaklanma vardı oğlumun mikroptan olmuş dedi doktor. antibiyotik iğnesi yaptılar birde. o günden beri huyu değişti oğlumun. bütüünn gün kucakta zıplama halindeyiz. 3 gündür eridim bende. sabah 8 de bir uyanıyoruz geceye kadar bütüünn gün 4 saat anca uyuyor oda tek seferde değil. kucağımda uyuyor bıraktığım gibi uaynıyor.bende biraz uyusun diye sürekli kucağımda tutuyorum. 2. ay aşısı aklıma geldikçe geriliyorum yaaTamam canım aynen dediğin gibi yaptım inşallah geçer ya çok teşekkür ederim :))
Aynen canım ya napalım çocukların ağlamasından doymamasından huzursuz olmasından iyidir
Sen nasılsın bu arada ??
Hadi ya benimki tam 1 aylık oldu ama belkide yediklerim dokundu ya bende hergün yumurta yiyorum
ooyyy maşallahh çok tatlısınız yahuuuu.tamda ele geliyor ya şimdi
çok eğlenceli onla vakit geçirmek
Canım ben vermiyorum ki. Ama büyükler pek bilirler ya bana sormadan bebeğe su verdiler. bende bişey diyemedim. sonradan kv ye söyledim ben böyle şeyler yapılmasını doğru bulmuyorum diye.canım dr bana bebeğe su vermeyin dedi siz nasıl verdiniz su.
Bende bebeğimi sararak uyutuyorum ama kolları dışarıda sadece koltuk altından aşağısını sarıyorum sıcağı seviyor beim prenses
bu arada benim 1 eylülde 40ım çıkıyor sezeryanlıyım ya cinsellik ne durumda sizde.ben korkuyorum.hatta bügün yüz üstü yatmak istedim yatamadım sanki dikişler patlıcak gibi hissettim.
her doktorda başka bişey söylüyor ya. neden öyle dediki acaba. nerden anladı suya ihtiyacı olduğunu ??biz bi doktora gittik, bana su verin bu bebeğe dedi, daha 5 günlüktü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?