Ben de o ninniyi söylüyodum,aynen dediğin gibi okadar saçmaladımki,açtım youtube dan ezberledim sırf çocuğuma mantıklı bişiler söliyim diyebide sesim de hiç güzel değildir ama napcan mecbur
sorma walla cnm bi balışları yetiyo bizi kandırmaya :) yerim ben totolarınııı
bende alayım o çaydan bari,bu gidişle lazım olacak banada :))
hiç hoşlanmıyorum sarma işinden ama bende sarıyorum m
ben de soyluyorum ve bi zaman sonra sacmalamaya basliyorum demekki yalniz degilim bir de netten aciyorum murat tugsuzun ninni perisi var zeka gelistiren ninniler diye cok guzel taavsiye ederim
Ben artık normal tonda konuşmayı unuttum. oğlumu uyutcam diye eşimle konuşurken ninni halinde konuşuyorum.
birde normal yürümeyide unuttum. hep tempolu yürüyorumsanki sürekli oğlum kucağımdaymış gibi
Benim oğlumda 38 günlük oldu sanki ağlamıyor çığlık atıyor. çok değişik. hergün yeni bişey öğreniyor.çığlık atmayo öğrenmesi hiç iyi olmadı ya neyse
her doktorda başka bişey söylüyor ya. neden öyle dediki acaba. nerden anladı suya ihtiyacı olduğunu ??
yok ya ben hamıslıkden berı aynı ılahıy d ınletıyorumm alıstı ınsl kı sımdıde arada dınletıyorum ılahı yı sakınca dınlıyo nınnıye daha gecmedıkk :)Anaaam çok yorulduuum, dogurana kadar canım çıktı şimdi de uyutana kadar çıkıyor :) siz ninni soyluyo musunuz? Ben bi dandini dandini diye basliyorum bi sure sonra sacma sapan soylemeye basliyorum bazen kendime gulesim geliyoben kafayı kırdım sanırım
maasalah sıze cnm benım cok sukru bu gunlerı yasatana kocaa man oldular bılemm cok sukrrrrr ıyısınız dımı cnmtamda ele geliyor ya şimdi
çok eğlenceli onla vakit geçirmek
cınsellıkk pöfffcanım dr bana bebeğe su vermeyin dedi siz nasıl verdiniz su.
Bende bebeğimi sararak uyutuyorum ama kolları dışarıda sadece koltuk altından aşağısını sarıyorum sıcağı seviyor beim prenses
bu arada benim 1 eylülde 40ım çıkıyor sezeryanlıyım ya cinsellik ne durumda sizde.ben korkuyorum.hatta bügün yüz üstü yatmak istedim yatamadım sanki dikişler patlıcak gibi hissettim.
5 gunde dıkısımız dusma basladııArkadaslar sünnet yaptıranlara bırkac sorum olacak
Kac günde ıyılestı?
ilk gun agrı sızı huzursuzluk oldumu?
Herhangı bır ılac kullandınız mı?
Bez tutarken nasıl yaptınız sünnet yerını korumak ıcın?
Devlet hastanesınde mı ozelde mı yaptrıdınız?
ben hıc ellık ullanmadım zaten sıcak yaaaaa tırnaklarınıda 15 gunllukden berı kesıyorum cok sukurr bır sorun olmadıı yaaaaKızlar bende dr dedi diye su vermiyodum sütten alıyo zaten dediler ama bende vericem geçenlerde babam 1 çay kaşığı su verelim dedi dudakları ıslansın en azından dedi kızım nasıl yaladı suyu peki suyu hazır içme sularından versek ne olur birde oda ısısımı olucak
sizde eldiven takıyomusunuz bebişlerinize ben hala takıyorum çünkü yüzünü çiziyor hep.
yok ya ben hamıslıkden berı aynı ılahıy d ınletıyorumm alıstı ınsl kı sımdıde arada dınletıyorum ılahı yı sakınca dınlıyo nınnıye daha gecmedıkk :)Anaaam çok yorulduuum, dogurana kadar canım çıktı şimdi de uyutana kadar çıkıyor :) siz ninni soyluyo musunuz? Ben bi dandini dandini diye basliyorum bi sure sonra sacma sapan soylemeye basliyorum bazen kendime gulesim geliyoben kafayı kırdım sanırım
maasalah sıze cnm benım cok sukru bu gunlerı yasatana kocaa man oldular bılemm cok sukrrrrr ıyısınız dımı cnmtamda ele geliyor ya şimdi
çok eğlenceli onla vakit geçirmek
cınsellıkk pöfffcanım dr bana bebeğe su vermeyin dedi siz nasıl verdiniz su.
Bende bebeğimi sararak uyutuyorum ama kolları dışarıda sadece koltuk altından aşağısını sarıyorum sıcağı seviyor beim prenses
bu arada benim 1 eylülde 40ım çıkıyor sezeryanlıyım ya cinsellik ne durumda sizde.ben korkuyorum.hatta bügün yüz üstü yatmak istedim yatamadım sanki dikişler patlıcak gibi hissettim.
5 gunde dıkısımız dusma basladııArkadaslar sünnet yaptıranlara bırkac sorum olacak
Kac günde ıyılestı?
ilk gun agrı sızı huzursuzluk oldumu?
Herhangı bır ılac kullandınız mı?
Bez tutarken nasıl yaptınız sünnet yerını korumak ıcın?
Devlet hastanesınde mı ozelde mı yaptrıdınız?
ben hıc ellık ullanmadım zaten sıcak yaaaaa tırnaklarınıda 15 gunllukden berı kesıyorum cok sukurr bır sorun olmadıı yaaaaKızlar bende dr dedi diye su vermiyodum sütten alıyo zaten dediler ama bende vericem geçenlerde babam 1 çay kaşığı su verelim dedi dudakları ıslansın en azından dedi kızım nasıl yaladı suyu peki suyu hazır içme sularından versek ne olur birde oda ısısımı olucak
sizde eldiven takıyomusunuz bebişlerinize ben hala takıyorum çünkü yüzünü çiziyor hep.
bebişim 55 günlük 3.5 kg 50cm doğdu dr gittik 6.0 kg olmuş çok fazla almış dedi obez olcak dedi çok mu sizce ama görünürde tombik bir bebek değil ki boyuda 60 cm olmuş anlamadım gitti dr.u sadece anne sütü alıyo çocuğu diyetemi sokcam şimdi
bebişim 55 günlük 3.5 kg 50cm doğdu dr gittik 6.0 kg olmuş çok fazla almış dedi obez olcak dedi çok mu sizce ama görünürde tombik bir bebek değil ki boyuda 60 cm olmuş anlamadım gitti dr.u sadece anne sütü alıyo çocuğu diyetemi sokcam şimdi
merhabalar ben geldım paşamı uykuya yatırdım daldıdıı ama sıcak dan heralde tsortunu cıkarınca corap ve altnı hemen daldı gerı bır zıbınla yatıyo bugun kayserı cok sıcak yaaa
bende bu arada gırıs dekı yollugumu yıkadım banyodaa:) sonra salon ve oturma odası halılarımı sıldım ılk defa sıldım ıcım pek gusel oldu daha once hıc haı sılmemıstımmsonra mutfak dolabımı elden gecırdım kulp kısımları heme n lekelenıyordaa pöff
sonrada caymı aldım c basın gectım oglum uyanana kdr burdaym yarında perdelerımı yıkıcamm aksamada mısafır var esımın ıs ark.gelıcek aşamı gormeyee
ama kocısım ıse gıdecek gene derkenn ohooo oglumm uyudukca ıs guc benı bekler bırde gaz sancılarımız ollmasa hayat daha gusel olucakk
su veme ısıne gelınce bende baslıcammm vermeyeee dedıgınız gıbı dun gece ole bır kustukııı ılk defa bu ka cok kustuu af edersınız peynır lemıs tı (buda sutun yarayan kısmnı alıp gereksız yerını kustugu anamıan gelıyormus sızdede olursa doymadı fılan demeyın doydugu ıcnı faslasını atyormus buyukler ole dıyorr )bırde mısafırlıkdeydıkk neyse oglumunyedeklerı vardı ama benım bas ortu corap blus ne varsa gıttııı hhe oglumun canı sagolcunn saglıkı olsundaa neyse gene baska konya gecıyorummderkenn su verıcem gunde 3 yudum kadar 3 cay kasıgı yanıı sut artıkları gıtsınkalmasın dıyee
yok ya ben hamıslıkden berı aynı ılahıy d ınletıyorumm alıstı ınsl kı sımdıde arada dınletıyorum ılahı yı sakınca dınlıyo nınnıye daha gecmedıkk :)
maasalah sıze cnm benım cok sukru bu gunlerı yasatana kocaa man oldular bılemm cok sukrrrrr ıyısınız dımı cnm
cınsellıkk pöfff
47.gunu lohusa akıntısı bıtmeden regl oldumm pöff 53.gunu bıttı normal dogum sonrası cok can yanıyo denıldı ama benım hıcc canım yanmadııı cok sukru atlattıkk o konuyudaa ama aynene ılk gece gıbı o ılıskı sonrasıda bıraz leke geldı bendenn sımdı erı abdest alıcam ınsll derkenn agrım fılan olmadı sadece kendını kasma yeterr tatlımm akısına bırakk cunku bse nerdeyse 3 aydır tık yoktu dr yasagı vardıı
5 gunde dıkısımız dusma basladıı
ılac ates dusrucu verdıı dr ama ben kullanmadım ılac nede olsaa sadce ılk eve gelınce ceyrek olcu verdım 1 kere o kaa
antıbıyotık krem verdı altını actıkca ondan surduk dıkıs uzerınee
bezı ılk 2-3 gun genıs bagladık bıraz o kaa
ozelde yaptırdık-ürolog yaptı
ben hıc ellık ullanmadım zaten sıcak yaaaaa tırnaklarınıda 15 gunllukden berı kesıyorum cok sukurr bır sorun olmadıı yaaaa
suyuda ılk zamanlar hazır vereyım sonrada cesmeden vereyım dıyorum bızım suyumus ercıyes den gelıyoo cunkumm
Kızlar bende dr dedi diye su vermiyodum sütten alıyo zaten dediler ama bende vericem geçenlerde babam 1 çay kaşığı su verelim dedi dudakları ıslansın en azından dedi kızım nasıl yaladı suyu peki suyu hazır içme sularından versek ne olur birde oda ısısımı olucak
eet bende kullanıyorum tırnaklarını kestım ama elı hep yüzünde yıne cızdı bızde tekrar taktık mecburen.içme suyunu kaynattım ben oyle verıcem oda ısısında
Selam annişler. Sizlere sorularım olacak.
1) Bebeğim sarılık olmuştu. on günlükken 9 a düştü. Şu an 27 günlük ama burnuna basınca hala sarı oluyor da göz akı bildiğiniz ak. Uykudan uyanmasında sorun yok. hareketli de. Anlamadım bu işi.
2) Anne sütü ile besliyorum. kaka rengi sarı, iyi de yapıyor. Sizler mama takviyesi yaptıgınızı söylemişsiniz. Gerek var mı acaba? Verdiğnizde emme sorunu yaşadınız mı? Bir de sütünüzün yetmediğini nereden anlayıp takviye kararı aldınız?
3) Bebeğim sol mememi gayet iyi emerken sağ mememi hiç almak istemiyor. Kendini itiyor tekmeliyor çığlık atıyor. Sola alınca hemen yumuluyor. Bakıyorum sağda süt akışı iyi. Nedeni ne olabilir ki :S
Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olcazzzzz
merhabalar,
1)benimde bebeğim sarılık geçirdi 18 lere kadar çıktı ve fototerapi gördük 15.günden sonra geçti fakat gözlerinden geçmesi biraz daha uzun zaman aldı,yüzünde alacalı renk geçişide vardı.Doktorumuz en son yüz ve gözden gideceğini söylemişti,seninde gözden gitmiştir ama yüz yeni atıcaktır.
2)ben mama takviyesi yapan annelerdenim,bunada doktorumuz karar verdi çünkü kilo alışı az oluyordu.Haftalık kilo kontrolu yapılıyor.Senin çocugunun kilo alımında ve kaka yapmasında problem yoksa,mama takviyesi yapmanada gerek yok.Fakat şuda var uykuya dalmada sorun yaşıyorsa ve emdikten sonra huzursuzlanıyorsa doymuyor olabilir,doktoruna danış derim.
3)benimde il bir ay sol mememi çok seviyordu,sağdan hiç istemiyordu hatta çığlık atıyordu.Ben geceleri çok acıktıgında hep ilk sol mememi verdim şuan 47 günlük ve ikisinide artık aynı şekilde emiyor.
Yardımcı olabilmişimdir umarım :)
Arkadaşlar selam,
Uzun zamandır sizleri okuyorum ama bir türlü fırsat bulup yazamamıştım.Hepimize öncelikle geçmiş ve hayırlı olsun.Meleklerimizi sağlıkla büyütmek nasip olsun.
Bebişime bebek arabası alıcam ama araştırmaya hiç vaktim olmadı,siz neler aldınız,memnunmusunuz?fikrinizi almak istedim.Ağır olmayan kullanışlı ve fiyatı uygun bir şey olsun istiyorum.Yardımlarınızı bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?