2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Pinu bizim de yarin asi gununuz, cok korkuyorum huysuzlanir diye. Zaten aksamlari huysuz oluyo. Valla ayaklarimin ayalari aciyo yururken, popom aciyo, kollarim agriyo :) bu kadar kas agrisi olacagini bilsem body calisirdim :) birbirimize dua edelim

Ya inanirmisin ayni belirtiler bnde var,ayak acimasindan tutda kol agrisina kadar...ve uykusuzluktan icim bayiliyoo, yarini guzelce atlatalim insallah cnm,gerci hemsire bna bu asi cok sorun cikarmaz dedi. Allah yardimcimiz olsun cnm.

Sütü bol anneler size çok imeriniyorum, benimkiniye yetmiyo yaa
Günde 1 kere 90ml mama vermezsem olmuyo
Özel bişi yapıyomusunuz?

Yapmadigim yemedigim sey kalmadi yok iste sut yok,simdi bide sol gogsum köreldı2dakika emıyo cığlık atlatmaya başlıyo sonra sağ göğsume alıyorum;sapur supur götürüyoo ... Bende mama veriyorum geceleri napcaz cnm yaa,
sütün olmaması çok stres bişeymiş ya,hasta oldum resmen düşünmekten .....

Sütü bol anneler size çok imeriniyorum, benimkiniye yetmiyo yaa Günde 1 kere 90ml mama vermezsem olmuyo Özel bişi yapıyomusunuz?
Sabret canm inşallah artar kiminin sonradan artıyormuş, bn doğumdan önce son ay, çok fazla su hoşaf ve kendi yaptğm meyve sularından hiç bulamazsam hazır elma suyu içtim (en doğalı buymuş) son 2 hafta humana still tea ye hurmaya başladım hala devam ediyorum. Bir de hiç sütüm olur mu diye yeter mi diye düşünmedim en önemlisi bu bence. bnm sütüm çok ama kızım da çok kusuyor tekrar tekrar emziriyorum bazen artık 2 göğsüm de boşalıyor kızım gene kusuyor bekle kızım 2 dkkaya gelir diyorum dediğim gibi oluyor pozitif düşünmek değil gerçekten inanarak düşünüyorum. Bir de annenin nesi eksikse öyle geliyor sanırım ben et ve su içtiğimde mutlu olduğumda ve yorgun olmadığım da artıyor, kiminin yeşillik yediğinde artıyormuş. İlkgün muayenesinde dr emse de emmese de süt olsa da olmasa da memeyi ver süt üretimini sağlayan horman o şekil de tetikleniyor, emdikten snr sağ kanallar açılsın, sıcak duş bol su ve huzur demişti. Mama da kötü bir şey değil bnm de sütüm azalsa hiç düşünmeden vicdan yapmadan veririm sütün az yada çok olması bizim suçumuz yada bizim başarımız değil. Yada maama yiyenle yemeyen arasında uçurumlar yok, bağışıkşık snrdanda kazanılır, başka aklıma bişey gelmiyor.?bol su iç ve artacağına gerçekten inan niye artmasın ki!

bu gün ne yedim bilmiyorum, meleğim çıldırdı, anca sakinleşecek sanırım omzumda tosbağa konumunda..
Allah sabır versin omuzda durmak bebişlere çok iyi geliyorda annelere fenaa kollarım uzadı yahuuu omzum sürekli tutuk vaziyette zaten

Canım bizde çarşamba günü ilk aşısını yaptırdık.ateş falan olmuyorda benim oğlum çok huy değiştirdi. 2 gün doğru düzgün uyumadı. hep kucakta durmak istedi. uykusunda ağladı. emziği çok seviyordu bıraktı.artık almıyor emziği. ne güzel oyalanıyordu emzikle herkeste duran oğlum kimsede durmadı. sürekli kucağımda mızmız bir haldeydi. şükür artık geçiyor. ama 20 gün sonra yine aşı var ve beni çok korkutuyor. eşim sırf bu yüzden yıllık iznini aşı zamanı kullanıcak

sütün bol olmasında ennn faydalı şey dinlenmiş olmak kesinlikle. eşim izin gününde oğlumla oyalanıyor. uyurken başında bekliyor. uykusunda huysuzlandığında biraz daha pışpışlayıp uykusuna devam etmesini sağlıyor. tüm bunlar olurkende ben yatıp dinleniyorum. oğlum uyandığında da bol bol süt geliyor. ama tek başıma olduğum günler azalıyor sütüm. hem yorgun olduğum için hemde çok stres yaptığım için. o yüzden de sakin olmakta ve mümkün olduğunca dinlenmekte fayda var bol süt için

Arkideşimm düşünmeeee! zaman zaman sütümüz de artmalar azalmalar olabilirmiş göğsün boş olduğunda bile emzir emmezse sağ, bnm arkadaşın gittikçe artmıştı hatta oğlu 1.5 yaşındaydı bıraktırmaya başlayacağı sıra da iyice artmıştı. Sen suçlu değilsin..

Kızlar çarşamba günü aşıya giderken oğlumu oto koltuğuna koyup öyle götürmüştük. giderkende gelirkende içinde gayet keyifliydi. uyuyarak gitti geldi. hatta öncesinde de gündüzleri hep onun içinde duruyordu. sallarken ağzında emzikle kendi kendine uyuyordu. ama o günden sonra bir daha oto koltuğuna koyamadım. koyduktan 15 saniye sonra çığlık çığlığa ağlamaya başlıyor. acaba canımı yanıyor içinde anlayamadım. çok seviyordu oysaki yada benim eşşek sıpam aşıya onla gittiğini hatırlayıp kızıyor mu bana hala

Çok fenalarrr çooook gazı yok diyrm ertesi gün gazlanıyo, çok uyuyor diyorum ertesi gün uyumuyor, onu seviyor diyorum snr sevmez oluyor hıy değiştire değiştire karakterleri oturcak sanırım , bizi de fırıldağa çevirdiler :) canım kızım

yıkayabilirsiniz diyenler çoğunlukta :) o zaman yarın aşıdan sonra yıkıyım öğlen sıcağında :))

bize ebe yıkama bi kaç gün dedi canım

Tamam kuzum demem :)

Siz kac gunluk oldunuz? Ben ilac vermesem diyorum ama emin olamiyorum. 33 gunluk olduk denesem mi ki?

sap simpleks almıştım bende sadece 3 damla sabahları verdim ama vermediğim zaman sanki daha rahat çıkardı ayaklarını karnına ittirip hareket yaptırıyorum arada o çok rahatlatıyor bence verme çok zorda kalmadıkça kendi uğraşsın artık büyüyorlar

sezeryanlı arkadaşlar ilişki durumunu sormuşlardı hatırlayamadım kimdi ama. bende sezzeryanla doğum yaptım 41. gün eşim askerden izne geldii yanaşmaya korkuyordu garibim ama hiç sorun yaşamadım ben o kadar uzun süreden sonra olsa da ...

bi de benim doktorum 1 ay sonra kabaracak dikiş yerin demişti hakkatende kabarıklık oluştu bu da normal bir durummuş

Kızım bu saat oldu uyumuyot isyan bayrağını çektim ve görevi eşime devrettim sallıyorum anne karnında sesler dinletiyorum su sesi mozartın bebekler için olan bestesi bi sürü şey yapıyorum uyumuyor inatla gözünü açmaya çalışıyor gözü tam kayıyor kapanıyor çığlık atarak uyanıyor uyumak istemiyor resmen napsam bilmiyorum anason mu versem eskiler öyle yaparmış ama ;(

bi sıkıntısı var belli ki canım hepimizin şikayti gaz olabilir emdikten sonra ağzından çıkardı mı gazını o benim oğluşumda çok sıkıntı yaratıyor midesi bulanıyor gibi yüzünü ekşitip kusacak gibi yapıyor ..

Sanırım gaz sancısı değil ama ne bilemiyorum çıldırmak üzereyim

asker ediyorlar bizleri başına hazır olda bekliyoruz.

ayy canım Allah kolaylık versin anason vericeksende çok azıcık ver. battaniye içinde sallamayı denediniz mi? orda sıkıştığı için oğluma çok iyi geliyor. rahatlıyor. sende bi dene istersen

Aç olabilir üşümüş olabilir sıcaklamış olabilir, banyo yaptırmayı kıyafetlerini değiştirmeyi deneyin

burdan birisi demişti bugday corbasi , onu denedim , süt sagiyorum şimdide , sanki artmışş , emmiş olmasina ragmen baya sut cıktı.

bugday haslanir, yogurt sulandırılır içine dere otu kuru&yaş nane konur içine bugday eklenir azıcıkta tuzsoguk içilir oh mis hem tok tutuyo hemde beslio :) sütçükler içinnnn

slm kızlar nasılsınız burayada giremiyorum artık kv ve annemlerde kalıyoruz 2 haftadır bugün sünnet yaptırdık oğluşumu 49 günlük çok ağladı benim oğluş pekde keyfi yok hayırlsı artık çarşamba kontrole gidicez bakalım ne olacak bu geceyi belki uykusuz geçire biliriz eve gidince geçmiş sayfaları okuyacam inş fazla olmamıştır
kendinize iyi bakın öpüldünüz kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…