bugün 2 aylığızmaşallah..
canım bi okuyun fatiha nas felak ayetel kürsi ve nazar duasını 7 şer kere inş. rahatlar
ayy canım Allah kolaylık versinanason vericeksende çok azıcık ver. battaniye içinde sallamayı denediniz mi? orda sıkıştığı için oğluma çok iyi geliyor. rahatlıyor. sende bi dene istersen
Aç olabilir üşümüş olabilir sıcaklamış olabilir, banyo yaptırmayı kıyafetlerini değiştirmeyi deneyin
hayırlı sabahlar hanımlar ben temmuz annesi olacağım derken ağustos annesi oldum
sizlere bir şey soracağım 28 günlük olduk yavrum bugüne kadar bu kadar değildi bugün bir dakika benden ayrı kalmak istemiyor emziriyorum uyuyor yatağa yatırıyorum en fazla 10 dakika sonra basıyor çığlığı ne yapağımı şaşırdım çözümü olan varmı?
Dua okuyorum ama bugün dediğin gibi yapayım canım uyumazsa nazara gelmişte olabilir
Çok saol canım benim ya hergün huy değiştiriyor bu sıpalar
Yok canım karnı tok hergün zaten banyo yaptırıyoruz üşütmüyorumda sıcaklamıyorda valla şaşıp kalıyoruz uyumak istemiyordu bi türlü gece 1 e doğru uyudu 6ya kadar uyanmadı bi sorunu olsa gece sık sık uyanırdı dimi anlamadık niye böyle yapıyor
fön mak. Denediniz mi cnm
teşekkür ederim canım ama dünde böyleydi
annenin kokusuna alışıyor senden ayrılmak istemiyor dediler:26:
sana alışmış bundan sonra sürekli senin kucağında olmak ister diye baya korkuttular:18:
yok canım 1 aylık bebek tabiki anne kokusuna ihtiyaç duyucak. insanlarda olur olmaz konuşuyor.teşekkür ederim canım ama dünde böyleydi
annenin kokusuna alışıyor senden ayrılmak istemiyor dediler:26:
sana alışmış bundan sonra sürekli senin kucağında olmak ister diye baya korkuttular:18:
şımarıklık ağlamasıymış demekki Ada nın kiYok canım onu denemedik bugün uyumazsa denicem arabada mis gibi uyuyor ama
kesinlikle doğru söylüyorsun bence canım. bende böyle düşünüyorum. birde ben işe başlıycam bikaç ay sonra. doya doya hissedeyim seveyim oğlumu istiyorum. kucağa alışırsa başka bişeyede alışır dimiBakma sen öyle diyenlere bebeğin daha 28 günlük dünyaya adapte olmaya çalışıyor tabiki ona en yakın gelen sensin senn anında huzur buluyor rahatlıyor bebekler ilk 3 ay hiç bişeye alışmazlarmış.bebeğini sar sarmala kucakla alışkanlıklar 3aydan sonra başlarmış yani ben en azından böyle biliyorum ve ona göre davranıcam
Canım bizde çarşamba günü ilk aşısını yaptırdık.ateş falan olmuyorda benim oğlum çok huy değiştirdi. 2 gün doğru düzgün uyumadı. hep kucakta durmak istedi. uykusunda ağladı. emziği çok seviyordu bıraktı.artık almıyor emziği. ne güzel oyalanıyordu emzikleherkeste duran oğlum kimsede durmadı. sürekli kucağımda mızmız bir haldeydi. şükür artık geçiyor. ama 20 gün sonra yine aşı var ve beni çok korkutuyor. eşim sırf bu yüzden yıllık iznini aşı zamanı kullanıcak
Evt bi tek onu denememiştım bugun onuda denicem :))) herşey süt için :)burdan birisi demişti bugday corbasi , onu denedim , süt sagiyorum şimdide , sanki artmışş , emmiş olmasina ragmen baya sut cıktı.
bugday haslanir, yogurt sulandırılır içine dere otu kuru&yaş nane konur içine bugday eklenir azıcıkta tuzsoguk içilir oh mis hem tok tutuyo hemde beslio :) sütçükler içinnnn
pööfff sinir oluyorum yaa ben böyle konuşan insanlaraaaa.Ve ilk ay aşımizida olduk geldik, korkulcsk bisey yokmus simdilik hemsireyede sordum yikayabilirsin dedi, Ikinci ay asisinda uc gun yikamicakmisiz o yuzden yika getir dedi :)kilomuz boyumuz gelisimimiz iyi cikti, sadece doktor karnini falan dinledi bagrsklari cok hareketli dedi yani gazi var tabiki, okadar da pirtliyo dedim ama atamiyomus istemasaji onerdi cok zorda kalmadikca damla kullanma dedi , allah yardimcimiz olsun kizlar su gaz konusunda walla sabaha kadar uyumadik oglusumla
kontrolden geldikten sonrada teyzeme anlatiyom telde gazi varmis falan diye,oda demezmi bna sen sutunu usutuyosun ,haydaa etrafimdaki insanlar sanki bir olmuslar bna kendimi kotu hissetrmeye calisiyolar , gaz yani bu tum bebeklerde var o zaman tum anneler sut usutuyo dedim kizdim teli kapadim suratina ... Hihh napiyim yaa zaten uykusuz , yorgun , sut olsun diye deli gbi ugrasiyoz etraftakilerde ahkam kesiyoo ...
neyse artikin bebislerimiz sag olsun canlarimiz onlar bzm yaaa :))))
gözünaydın canım atlatmışsın zor aşıları. darısı başımıza.Uzun bir aradan sonra hepinize selamlar
Çok ayrı kaldım sizlerden mavlüttü 10 günlük tatil köy havası derken
dün gece sitanbula geldik.Evimi çok ama çok özlemişiz bir de sizlERİ
Biz tam 64 günlük oldukk
Bugün 3 adet aşı vurulduk.2 ADet bacaktan 1 adet koldan
kızçem gözümün içine baka baka ağladı ben de ağladım tabiki
Kıyamam ben ona sonra onu kucağıma alınca herşey bitti kokum ona yetti bile
ben aşığımmmmm tam 64 gündürrrrr.....
verem aşısı karma aşı ve zatüre aşısı
Neyse atlattık birazdan da kalça ultrasonu çektirmeye gideceğiz
Geçmişi okuyayım bennnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?