2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Kizlar mrb bayadir giremedim memleketteydim herkesin bebisine bol uyku diliyorum oncelikle bugun ilj defa yalniz kaldik oglumka babamiz aksam isten gwkwne kadar korkuyorum bakamam diye uyumuyo gazi var sutumuz yok mamaya devam bazen ciglik atiyo naocami sasirdim siz nasilsiniz

canım bi okuyun fatiha nas felak ayetel kürsi ve nazar duasını 7 şer kere inş. rahatlar

Dua okuyorum ama bugün dediğin gibi yapayım canım uyumazsa nazara gelmişte olabilir

ayy canım Allah kolaylık versin anason vericeksende çok azıcık ver. battaniye içinde sallamayı denediniz mi? orda sıkıştığı için oğluma çok iyi geliyor. rahatlıyor. sende bi dene istersen

Çok saol canım benim ya hergün huy değiştiriyor bu sıpalar

Aç olabilir üşümüş olabilir sıcaklamış olabilir, banyo yaptırmayı kıyafetlerini değiştirmeyi deneyin

Yok canım karnı tok hergün zaten banyo yaptırıyoruz üşütmüyorumda sıcaklamıyorda valla şaşıp kalıyoruz uyumak istemiyordu bi türlü gece 1 e doğru uyudu 6ya kadar uyanmadı bi sorunu olsa gece sık sık uyanırdı dimi anlamadık niye böyle yapıyor

hayırlı sabahlar hanımlar ben temmuz annesi olacağım derken ağustos annesi oldum
sizlere bir şey soracağım 28 günlük olduk yavrum bugüne kadar bu kadar değildi bugün bir dakika benden ayrı kalmak istemiyor emziriyorum uyuyor yatağa yatırıyorum en fazla 10 dakika sonra basıyor çığlığı ne yapağımı şaşırdım çözümü olan varmı?

hoş geldin gaz dünyasına :) canım genelde 3 hafta sonra başlıyor.. illa aç olduğu anlamına gelmiyor.. kucağında gezdir pışpışla.. emzirdikten sonra dik konumda mutlaka gazını çıkar.. gerçi bazen ne yaparsan yap çözüm olmuyor..

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım ama dünde böyleydi

annenin kokusuna alışıyor senden ayrılmak istemiyor dediler:26:
sana alışmış bundan sonra sürekli senin kucağında olmak ister diye baya korkuttular:18:

fön mak. Denediniz mi cnm

sana alışmış bundan sonra sürekli senin kucağında olmak ister diye baya korkuttular:18:

Bakma sen öyle diyenlere bebeğin daha 28 günlük dünyaya adapte olmaya çalışıyor tabiki ona en yakın gelen sensin senn anında huzur buluyor rahatlıyor bebekler ilk 3 ay hiç bişeye alışmazlarmış.bebeğini sar sarmala kucakla alışkanlıklar 3aydan sonra başlarmış yani ben en azından böyle biliyorum ve ona göre davranıcam

yok canım 1 aylık bebek tabiki anne kokusuna ihtiyaç duyucak. insanlarda olur olmaz konuşuyor.
onun güven duymaya sevgiyede ihtiyacı var. zamanla alışır başkalarında durmaya kendi kendine yatmaya ama 1 aylık bebekten bunu beklemek yanlış bence.şuan en çok annelerine ihtiyacı var onların

Yok canım onu denemedik bugün uyumazsa denicem arabada mis gibi uyuyor ama
şımarıklık ağlamasıymış demekki Ada nın ki aman bişeycikleri olmasında gerekirse arabada uyutucaz napalım. benim oğlanda sabahtan beri uyumuyor. bende kundakladım balkonda gezdirdim. temiz hava iyi geldi galiba uyudu şimdi

kesinlikle doğru söylüyorsun bence canım. bende böyle düşünüyorum. birde ben işe başlıycam bikaç ay sonra. doya doya hissedeyim seveyim oğlumu istiyorum. kucağa alışırsa başka bişeyede alışır dimi

Ikinci aşı benıde çok korkutuyor,neyseki annem memlekete gıttı bı haftalığına o zamana kadar gelmiş oluyor , benide annemin yanımda olacak olması rahatlatıyor. :)

Evt bi tek onu denememiştım bugun onuda denicem :))) herşey süt için :)

Ve ilk ay aşımizida olduk geldik, korkulcsk bisey yokmus simdilik hemsireyede sordum yikayabilirsin dedi, Ikinci ay asisinda uc gun yikamicakmisiz o yuzden yika getir dedi :)kilomuz boyumuz gelisimimiz iyi cikti, sadece doktor karnini falan dinledi bagrsklari cok hareketli dedi yani gazi var tabiki, okadar da pirtliyo dedim ama atamiyomus iste masaji onerdi cok zorda kalmadikca damla kullanma dedi , allah yardimcimiz olsun kizlar su gaz konusunda walla sabaha kadar uyumadik oglusumla
kontrolden geldikten sonrada teyzeme anlatiyom telde gazi varmis falan diye,oda demezmi bna sen sutunu usutuyosun ,haydaa etrafimdaki insanlar sanki bir olmuslar bna kendimi kotu hissetrmeye calisiyolar , gaz yani bu tum bebeklerde var o zaman tum anneler sut usutuyo dedim kizdim teli kapadim suratina ... Hihh napiyim yaa zaten uykusuz , yorgun , sut olsun diye deli gbi ugrasiyoz etraftakilerde ahkam kesiyoo ...

neyse artikin bebislerimiz sag olsun canlarimiz onlar bzm yaaa :))))

Uzun bir aradan sonra hepinize selamlar
Çok ayrı kaldım sizlerden mavlüttü 10 günlük tatil köy havası derken
dün gece sitanbula geldik.Evimi çok ama çok özlemişiz bir de sizlERİ
Biz tam 64 günlük oldukk
Bugün 3 adet aşı vurulduk.2 ADet bacaktan 1 adet koldan
kızçem gözümün içine baka baka ağladı ben de ağladım tabiki
Kıyamam ben ona sonra onu kucağıma alınca herşey bitti kokum ona yetti bile
ben aşığımmmmm tam 64 gündürrrrr.....
verem aşısı karma aşı ve zatüre aşısı
Neyse atlattık birazdan da kalça ultrasonu çektirmeye gideceğiz
Geçmişi okuyayım bennnnnnnn

pööfff sinir oluyorum yaa ben böyle konuşan insanlaraaaa.
hangi bebek ağlamadan büyümüş ki. hiçbişeyi olmasada ilgi istediklerinden ağlıyor bebişler. benim oğlum bazen bende susmuyor babası alıyor kucağına sanki hiçbişey yokmuş ağlayan o değilmiş gibi sakinleşiyor.anlıyorum ki oğlum babasını özlemiş
ama insanlar hemen bu tarzda yorumlar yapıyor.öyle bile olsa söylenmez yaa emziren kadının moralini neden bozarlar anlamam.
geçen gün eşimin teyzeside bana bu tarz şeyler söyledi. aç bu çocuk ondan ağlıyor. yetmiyordur senin sütün vs. şimdi yetse 1 ay sonra yetmez senin sütün aç kalır böyle bi sürü şey söyledi. kv de bende gerildik o öyle söyleyince. kv de yok o açlığından değil şımarıklığından ağlıyor güzel emiyor uyuyor vs diyo ama yok inandıramazsın işte. çok düşünmemek lazım bu tarz lafları

gözünaydın canım atlatmışsın zor aşıları. darısı başımıza.
çok ağlıyorlar yaa. nasıl dayanıcaz bakalım
sağlık ocağında mı oldunuz aşıları? bana hastanede verem aşısını biz yapmıyoruz demişlerdi de ??

Hepimizin sıkıntıları aynıya okudukça moralim düzelio anormal bi durum yok diye:):)

Bu gaz olayında bende paranoyak olmuştum biraz ,,yok üşütüomuyum yok şu yediğimdenmi olduki yok şunu içtiğimdenmi oldu .....oooofffff ,,olacağı var oluyo bence rahat olmaya çalışıyorum artık,,böle ömür mü geçer yaf:)

Benim de yarın 50 günüm biticek ama hala akıntım bitmedi kusucam artık bu sıcaklarda beni çok bunalttı valla

Sezeryan olanlar: dikişinizin üst kısmı sizinde uyuşukmu hala,,bi 10 15 cmlik yer???

Bebek arabası aldık cumartesi gidip biz de oğluşa,,baby2go proton.Beğendim ben çok ama henüz siftah yapamadık .

Bir de ben sezeryandan yaklaşık 20 gün sonra başlayan bi tuvalet sıkıntısı çekiyorum ,,kesinlikle onun acısını çekmektense 10 kere daha sezeryanı tercih ederim.Nası bi acı o öyle.Ömrümden ömür gidiyo,,şimdi daha iyi ama çok korkuyorum tekrar artıcak diye acısı,,nie olduki??Sizde yok dimi böyle bişi??

Son olarakta her geçen gün bebişime hayranlığım artıyor..Allah bağışlasın bu sıpacıkları bizlere..

kızlar sizler nasil korunuyorsunuz doktoruna danisan var mi ben doğumdan sonra doktorunun yüzünü goresim gelmedi bunun içinde başka doktora gitmedim ne yapsam bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…