Hepimizin sıkıntıları aynıya okudukça moralim düzelio anormal bi durum yok diye:):)
Bu gaz olayında bende paranoyak olmuştum biraz ,,yok üşütüomuyum yok şu yediğimdenmi olduki yok şunu içtiğimdenmi oldu .....oooofffff ,,olacağı var oluyo bence rahat olmaya çalışıyorum artık,,böle ömür mü geçer yaf:)
Benim de yarın 50 günüm biticek ama hala akıntım bitmedi kusucam artık bu sıcaklarda beni çok bunalttı valla
Sezeryan olanlar: dikişinizin üst kısmı sizinde uyuşukmu hala,,bi 10 15 cmlik yer???
Bebek arabası aldık cumartesi gidip biz de oğluşa,,baby2go proton.Beğendim ben çok ama henüz siftah yapamadık .
Bir de ben sezeryandan yaklaşık 20 gün sonra başlayan bi tuvalet sıkıntısı çekiyorum ,,kesinlikle onun acısını çekmektense 10 kere daha sezeryanı tercih ederim.Nası bi acı o öyle.Ömrümden ömür gidiyo,,şimdi daha iyi ama çok korkuyorum tekrar artıcak diye acısı,,nie olduki??Sizde yok dimi böyle bişi??
Son olarakta her geçen gün bebişime hayranlığım artıyor..Allah bağışlasın bu sıpacıkları bizlere..
aynen bısde 56.gundeyız aynen regl oldum bıttı sarımsı akınta devam ya pöffbnde 40 mız cıktı 2 gun sonra regl oldum bıttı bu sefer akıntı basladı bnmde dr gtmm lasm heralde sıvılce gbı şeyı anlamadm zaten nıe oldu ılthap mı acaba offffffff
tembellıklerı atsak bnde gdcembazen cok sızlıo zaten 51.gundeyız bde bnm akntım cok acık pembe ve sarı karşmı bse ya :26::26:
ılk asıda banyo sorun dıl ama ıkıncıda 3gun yasak var cnmKizlar yarin birinci ay aşımızı olucaz,bu akşam yıkıcaktım oğlumu ama yarın öğlen sıcağı da yıkarım dıye düşündüm,ama aşıdan sonra ya yıkanmassa ?? Yaptıranlar acaba şukadr süre yıkamayın gbi bişey diyolarmı ??
dere otu-su-cay-rezene cyı_ıncır(tazesını aldım sımdı)-bulgur corbasıııı-Sütü bol anneler size çok imeriniyorum, benimkiniye yetmiyo yaa
Günde 1 kere 90ml mama vermezsem olmuyo
Özel bişi yapıyomusunuz?
canım koltuga dırekmı oturtuyorsun bunlar bebek oldugu ıcın ben baka bırmınder le dolduruyorum ııcnı belı fılan agrıyordur cunkuu daha su derler bebekler ıcın aklıda olsundaaaKızlar çarşamba günü aşıya giderken oğlumu oto koltuğuna koyup öyle götürmüştük. giderkende gelirkende içinde gayet keyifliydi. uyuyarak gitti geldi. hatta öncesinde de gündüzleri hep onun içinde duruyordu. sallarken ağzında emzikle kendi kendine uyuyordu. ama o günden sonra bir daha oto koltuğuna koyamadım. koyduktan 15 saniye sonra çığlık çığlığa ağlamaya başlıyor. acaba canımı yanıyor içinde anlayamadım. çok seviyordu oysakiyada benim eşşek sıpam aşıya onla gittiğini hatırlayıp kızıyor mu bana hala
gosuhuz aydın olsun erekk kıne selam larr cok sukurrr hoc geldınız cnmslm kızlar nasılsınız burayada giremiyorum artık kv ve annemlerde kalıyoruz 2 haftadır bugün sünnet yaptırdık oğluşumu 49 günlük çok ağladı benim oğluş pekde keyfi yok hayırlsı artık çarşamba kontrole gidicez bakalım ne olacak bu geceyi belki uykusuz geçire biliriz eve gidince geçmiş sayfaları okuyacam inş fazla olmamıştır
kendinize iyi bakın öpüldünüz kızlarr
cok sukurr haydı darısı bıse ınsllbugün 2 aylığızmaşallah..
hayırlı sabahlar hanımlar ben temmuz annesi olacağım derken ağustos annesi oldum
sizlere bir şey soracağım 28 günlük olduk yavrum bugüne kadar bu kadar değildi bugün bir dakika benden ayrı kalmak istemiyor emziriyorum uyuyor yatağa yatırıyorum en fazla 10 dakika sonra basıyor çığlığı ne yapağımı şaşırdım çözümü olan varmı?
canım senn kokuna alıstı dıyorlarsa tulbentını(basına tak kokun gecsınn acık san eger)yada mendılını yada bır kıyafetını yanına koy onunl uyusunn ıstersen gaz degıl demısısn cunkummteşekkür ederim canım ama dünde böyleydi
annenin kokusuna alışıyor senden ayrılmak istemiyor dediler:26:
sana alışmış bundan sonra sürekli senin kucağında olmak ister diye baya korkuttular:18:
anammmmmmmmmmmmmm duru lar gelmıs alperenım bakkk gesmecılerr tatıldelermıs bısde meraklandık hepp sızı gıdıler sızı nıe bır tel etmedınız bıse bakım oglumla merak ettık sızıııUzun bir aradan sonra hepinize selamlar
Çok ayrı kaldım sizlerden mavlüttü 10 günlük tatil köy havası derken
dün gece sitanbula geldik.Evimi çok ama çok özlemişiz bir de sizlERİ
Biz tam 64 günlük oldukk
Bugün 3 adet aşı vurulduk.2 ADet bacaktan 1 adet koldan
kızçem gözümün içine baka baka ağladı ben de ağladım tabiki
Kıyamam ben ona sonra onu kucağıma alınca herşey bitti kokum ona yetti bile
ben aşığımmmmm tam 64 gündürrrrr.....
verem aşısı karma aşı ve zatüre aşısı
Neyse atlattık birazdan da kalça ultrasonu çektirmeye gideceğiz
Geçmişi okuyayım bennnnnnnn
esım kendısı korunuyor artıkk bende yanı dedıgın gıbı dr yusunu gormek ıstemıyooommmkızlar sizler nasil korunuyorsunuz doktoruna danisan var mi ben doğumdan sonra doktorunun yüzünü goresim gelmedi bunun içinde başka doktora gitmedim ne yapsam bilemiyorum
gözunuz aydın cnm benım dua ıleeeeekızlaarrrr çok sevinçliyim sizinlede hemmen paylaşmaya geldiimm.
Cumartesi günü iş yerimden benim yerime bakan personelim aradı. kpss kursuna gidiyordu. Almanca öğretmeniydi ama yerleşemediği için bizimle çalışıyordu. Ve nihayet çok iyi bir puan almış ve bu yıl yerleşicekmiş. Yıllarca okuduğunun verdiği emeğin hakkını alıyormuş yani. Onun adına çook sevindim. Amaaa işte tam burda benim sıkıntım başlıyor. çünkü ben ocağa kadar izin kullanmak istiyordum. O personel çıkınca benim yerim boşta kalıcak ve biraz sıkıntı olucaktı. o kadar üzüldümki iki buçuk aylıkken oğlumu bırakıp işe gidicem diye bütün gün ağladım
Asıl sonuç bugün belli olucaktı. Biraz önce iş yerimle görüştüm veee ocağa kadar evdeyiimmmm
hiçte sorun etmediler. Yerimede birini alıcaklar veya başka şubede bi bayan vardı onu getiricekler(Ben izin verirsem) neyse o kısmı artık çok önemli değil. Oğlumun 6. ayına kadar evdeyim yupppiiiiii
suzancım bende dolduruyorum oto koltuğunun içini. Daha önce koyduğum şeklinde aslında. ama niye şimdi sevmiyor hiç anlamadım.hergün deniyorum. inşallah yine sevmeye başlarmerhabalar aglık ocagından geldık paşamla arabada uyudu emdı yatagına aldım devam ınsll sız ebakım dedım
oglumn gozu akıyorduya dr masaj onerdı ve amla gıbı krem verdı gecene kadar 3 ogun masaj 2 ogun kreme devam dedı ınsl gecer yaa
nesle gıbıydım ılac yok sutune gecer nane lımn takvıye et dedı ınsl gecer oda yaa
dun msafırım vardı onların 3 bebe benım deken ev harabe ben haşat...neysekı az cok toparladımm
kalca cıkıklıgı ıcınde cuma gıderız sanrım esım ızın gunu oldundann
persembe bınadan ve cevreden tanıdıklar hem ogluma hatım yapacaklar dua sı ıcın hemde oglumu gormeey geıcekler esımle ıkramlık telasındayız bakalım en son sonuc ne olucakkk cunku en az 35 kısılerrrr....
akıntıya gelınce gusul alıyorum yenıden taze kan gelıyor(pardon ama)dr sordum dıkıs olabılırmı dıye yoko zaman ılıskıye hıc gıremesdım agrdan duramazdın dedıı o yusden olur dedı gusul al devm hataına dedı
paşamın kg ve boy ıcın ebe tebrık ettı:)) sutle devam bırsey verme dedı bıngıldagı ıcın ılacı hmal etme dedı kapansın bu dedı ınsll devammmm
o degılde gaz damlası(zınco)sormayı unuttum dr artık bırakayımı dıye cunku unutuyorum (3)ogun lerını paşam kend cıakaryır ve masajda yapıyorumm ıstemyr gıbı ne dersınız?
su ıle aranız nasıl ben bagımlı gıbyım cay ve su baska bırsey dusunemıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aynen bısde 56.gundeyız aynen regl oldum bıttı sarımsı akınta devam ya pöff
ılk asıda banyo sorun dıl ama ıkıncıda 3gun yasak var cnm
dere otu-su-cay-rezene cyı_ıncır(tazesını aldım sımdı)-bulgur corbasıııı-
hepsını ara ara kullanıyorum cok sukur sorun yokk hıcc
canım koltuga dırekmı oturtuyorsun bunlar bebek oldugu ıcın ben baka bırmınder le dolduruyorum ııcnı belı fılan agrıyordur cunkuu daha su derler bebekler ıcın aklıda olsundaaa
gosuhuz aydın olsun erekk kıne selam larr cok sukurrr hoc geldınız cnm
cok sukurr haydı darısı bıse ınsll
canım senn kokuna alıstı dıyorlarsa tulbentını(basına tak kokun gecsınn acık san eger)yada mendılını yada bır kıyafetını yanına koy onunl uyusunn ıstersen gaz degıl demısısn cunkumm
anammmmmmmmmmmmmm duru lar gelmıs alperenım bakkk gesmecılerr tatıldelermıs bısde meraklandık hepp sızı gıdıler sızı nıe bır tel etmedınız bıse bakım oglumla merak ettık sızıııneysekı donmususnuz burdasınız bır suru odevınız var yapın durun ana kız artıkkk
haydı yaptırda gel muayenleırnı ası danda gecmıs olsun bısımde haftaya persembe mıss pöfffff
zor bır ası olsa gerekkk
esım kendısı korunuyor artıkk bende yanı dedıgın gıbı dr yusunu gormek ıstemıyooommm
gözunuz aydın cnm benım dua ıleeeee
suzancım bende dolduruyorum oto koltuğunun içini. Daha önce koyduğum şeklinde aslında. ama niye şimdi sevmiyor hiç anlamadım.hergün deniyorum. inşallah yine sevmeye başlar
öyle galibabüyüme ataklarında bebeğin huyu değişirmiş ya. belki senin paşa da büyüme atağındadır canım:)
kırk bandı ne ki???Kızlar kırk bandınızı ne zaman yaptınız Yada ne zaman yapılır kimisi 39. Gün aksam kimisi 40. Gün yapılır diye bilemedim şimdi
Uzun bir aradan sonra hepinize selamlar
Çok ayrı kaldım sizlerden mavlüttü 10 günlük tatil köy havası derken
dün gece sitanbula geldik.Evimi çok ama çok özlemişiz bir de sizlERİ
Biz tam 64 günlük oldukk
Bugün 3 adet aşı vurulduk.2 ADet bacaktan 1 adet koldan
kızçem gözümün içine baka baka ağladı ben de ağladım tabiki
Kıyamam ben ona sonra onu kucağıma alınca herşey bitti kokum ona yetti bile
ben aşığımmmmm tam 64 gündürrrrr.....
verem aşısı karma aşı ve zatüre aşısı
Neyse atlattık birazdan da kalça ultrasonu çektirmeye gideceğiz
Geçmişi okuyayım bennnnnnnn
oğluşu olan anneler, bezi açmadan altına temiz bezi açıyorum tabi alt açma da var.. pipiye 1 yaprak tuvalet kağıdı kapatıyorum eğer hafif çiş yaparsa etrafa fışkırmıyor, emiyor.. önlem yani tavsiye ederim..
hafif çişse iyi.. benimki şarıl şarıl yapıyor açar açmaz mübarek musluktan su akıyor sankimçocuğun altına bez bağlıyoz fanteziye bak illa yatağmıza koltuklara felan yapacak yatak koltuk halı silmekten bi hal oldum ay..
Ben bebişimin eldivenlerini çoktan çıkartcam ama uyurken daha çok sıçrıo öyle olunca ve uyanıo,,sanırım korkuo kendi elinden yerim onu:):)bende uyanıkken çıkartıorum yavaş yavaş alışsın diye napiim
Canım biz 40 günlük olduk. benim oğlumda kucakta olmak istiyor hep. bizde kanguru vardı.bari ona koyalım dedik. ama oğlum kayboldu içinde. birde çok korktu öyle koyunca daha çok ağlamaya başladı. 3.ayda anca kullanılır gibi geldi o bana.Merhabalar kısceler ve bebişleri
Nasılsınız bakalım bizi sorarsanız uykusuz geceler ve sürekli kucakta uyumalar devam bu sebepten dolayı kanguru almaya karar verdık ama sizce kacıncı aydan itibaren kullanılmalı bır bılgınız vr mı?
Ve önerebılecegınız bır kanguru markası
Şimdiden çoook tesekkur ederm
Bu arada 52 günlük olduk
Şu ıkıncı ayda yapılacakmolan asılar 3 tane mı yaaaa asıl dayanır yavrularımız ya evasudecim ates fakan oldu mu bende cok korkuyorum ya su atesten
Kizlar bugun ilk aşısını oldu kızım, ondan mıdır nedir aksam saatlerinde daha da cok huysuzlandı. Saatlerdir çıglık çıglıga.. Annem babam ben durduramadık. Simdi annemler dışara gezdiriyorlar belki sakinleşir diye... Pinu sende böyle bi durum var mı? Çok üzüldum yaaa
kızlar birşey sorcam özel olacak ama cinsel hayatlar nasıl?bir de korunma yönteminiz ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?