2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Evet canim bende de var o uyusukluk ilk günlere gore azaldı tabi... Ama tuvalet sıkıntısı bende olmadi

kızlaarrrr çok sevinçliyim sizinlede hemmen paylaşmaya geldiimm.
Cumartesi günü iş yerimden benim yerime bakan personelim aradı. kpss kursuna gidiyordu. Almanca öğretmeniydi ama yerleşemediği için bizimle çalışıyordu. Ve nihayet çok iyi bir puan almış ve bu yıl yerleşicekmiş. Yıllarca okuduğunun verdiği emeğin hakkını alıyormuş yani. Onun adına çook sevindim. Amaaa işte tam burda benim sıkıntım başlıyor. çünkü ben ocağa kadar izin kullanmak istiyordum. O personel çıkınca benim yerim boşta kalıcak ve biraz sıkıntı olucaktı. o kadar üzüldümki iki buçuk aylıkken oğlumu bırakıp işe gidicem diye bütün gün ağladım
Asıl sonuç bugün belli olucaktı. Biraz önce iş yerimle görüştüm veee ocağa kadar evdeyiimmmm
hiçte sorun etmediler. Yerimede birini alıcaklar veya başka şubede bi bayan vardı onu getiricekler(Ben izin verirsem ) neyse o kısmı artık çok önemli değil. Oğlumun 6. ayına kadar evdeyim yupppiiiiii

merhabalar aglık ocagından geldık paşamla arabada uyudu emdı yatagına aldım devam ınsll sız ebakım dedım
oglumn gozu akıyorduya dr masaj onerdı ve amla gıbı krem verdı gecene kadar 3 ogun masaj 2 ogun kreme devam dedı ınsl gecer yaa

nesle gıbıydım ılac yok sutune gecer nane lımn takvıye et dedı ınsl gecer oda yaa

dun msafırım vardı onların 3 bebe benım deken ev harabe ben haşat...neysekı az cok toparladımm

kalca cıkıklıgı ıcınde cuma gıderız sanrım esım ızın gunu oldundann

persembe bınadan ve cevreden tanıdıklar hem ogluma hatım yapacaklar dua sı ıcın hemde oglumu gormeey geıcekler esımle ıkramlık telasındayız bakalım en son sonuc ne olucakkk cunku en az 35 kısılerrrr....

akıntıya gelınce gusul alıyorum yenıden taze kan gelıyor(pardon ama)dr sordum dıkıs olabılırmı dıye yoko zaman ılıskıye hıc gıremesdım agrdan duramazdın dedıı o yusden olur dedı gusul al devm hataına dedı

paşamın kg ve boy ıcın ebe tebrık ettı:)) sutle devam bırsey verme dedı bıngıldagı ıcın ılacı hmal etme dedı kapansın bu dedı ınsll devammmm

o degılde gaz damlası(zınco)sormayı unuttum dr artık bırakayımı dıye cunku unutuyorum (3)ogun lerını paşam kend cıakaryır ve masajda yapıyorumm ıstemyr gıbı ne dersınız?

su ıle aranız nasıl ben bagımlı gıbyım cay ve su baska bırsey dusunemıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aynen bısde 56.gundeyız aynen regl oldum bıttı sarımsı akınta devam ya pöff

ılk asıda banyo sorun dıl ama ıkıncıda 3gun yasak var cnm
Sütü bol anneler size çok imeriniyorum, benimkiniye yetmiyo yaa
Günde 1 kere 90ml mama vermezsem olmuyo
Özel bişi yapıyomusunuz?
dere otu-su-cay-rezene cyı_ıncır(tazesını aldım sımdı)-bulgur corbasıııı-
hepsını ara ara kullanıyorum cok sukur sorun yokk hıcc
canım koltuga dırekmı oturtuyorsun bunlar bebek oldugu ıcın ben baka bırmınder le dolduruyorum ııcnı belı fılan agrıyordur cunkuu daha su derler bebekler ıcın aklıda olsundaaa
gosuhuz aydın olsun erekk kıne selam larr cok sukurrr hoc geldınız cnm

bugün 2 aylığız maşallah..
cok sukurr haydı darısı bıse ınsll

teşekkür ederim canım ama dünde böyleydi

annenin kokusuna alışıyor senden ayrılmak istemiyor dediler:26:
sana alışmış bundan sonra sürekli senin kucağında olmak ister diye baya korkuttular:18:
canım senn kokuna alıstı dıyorlarsa tulbentını(basına tak kokun gecsınn acık san eger)yada mendılını yada bır kıyafetını yanına koy onunl uyusunn ıstersen gaz degıl demısısn cunkumm

anammmmmmmmmmmmmm duru lar gelmıs alperenım bakkk gesmecılerr tatıldelermıs bısde meraklandık hepp sızı gıdıler sızı nıe bır tel etmedınız bıse bakım oglumla merak ettık sızıııneysekı donmususnuz burdasınız bır suru odevınız var yapın durun ana kız artıkkk

haydı yaptırda gel muayenleırnı ası danda gecmıs olsun bısımde haftaya persembe mıss pöfffff
zor bır ası olsa gerekkk

kızlar sizler nasil korunuyorsunuz doktoruna danisan var mi ben doğumdan sonra doktorunun yüzünü goresim gelmedi bunun içinde başka doktora gitmedim ne yapsam bilemiyorum
esım kendısı korunuyor artıkk bende yanı dedıgın gıbı dr yusunu gormek ıstemıyooommm
gözunuz aydın cnm benım dua ıleeeee

suzancım bende dolduruyorum oto koltuğunun içini. Daha önce koyduğum şeklinde aslında. ama niye şimdi sevmiyor hiç anlamadım.hergün deniyorum. inşallah yine sevmeye başlar

suzancım bende dolduruyorum oto koltuğunun içini. Daha önce koyduğum şeklinde aslında. ama niye şimdi sevmiyor hiç anlamadım.hergün deniyorum. inşallah yine sevmeye başlar

büyüme ataklarında bebeğin huyu değişirmiş ya. belki senin paşa da büyüme atağındadır canım:)

Kızlar kırk bandınızı ne zaman yaptınız Yada ne zaman yapılır kimisi 39. Gün aksam kimisi 40. Gün yapılır diye bilemedim şimdi

hoşgeldin canım maşaallah kocaman olmuşsunuz ya
kalça ultrasonu 40 çıkınca değil miydi canım ben yarın gideceğim de 46. günde

hafif çişse iyi.. benimki şarıl şarıl yapıyor açar açmaz mübarek musluktan su akıyor sankim çocuğun altına bez bağlıyoz fanteziye bak illa yatağmıza koltuklara felan yapacak yatak koltuk halı silmekten bi hal oldum ay..

Ben bebişimin eldivenlerini çoktan çıkartcam ama uyurken daha çok sıçrıo öyle olunca ve uyanıo,,sanırım korkuo kendi elinden yerim onu:):)bende uyanıkken çıkartıorum yavaş yavaş alışsın diye napiim

aynn yha koltuk ve kendı nevresımlerımı deıstrmekten bı hal oldum bızmkıde kakasını yapıo altını acıorum sılıorum patırttttt dıe bı ses ortalk batıo tabı çişi zaten yapıo maşallah bnm oğluma :)))))

bn cıkarttmıorum yha elı hep goznde gozne zarar verr dıe:26::26:

Merhabalar kısceler ve bebişleri
Nasılsınız bakalım bizi sorarsanız uykusuz geceler ve sürekli kucakta uyumalar devam bu sebepten dolayı kanguru almaya karar verdık ama sizce kacıncı aydan itibaren kullanılmalı bır bılgınız vr mı?
Ve önerebılecegınız bır kanguru markası

Şimdiden çoook tesekkur ederm
Bu arada 52 günlük olduk

Şu ıkıncı ayda yapılacakmolan asılar 3 tane mı yaaaa asıl dayanır yavrularımız ya evasudecim ates fakan oldu mu bende cok korkuyorum ya su atesten

Canım biz 40 günlük olduk. benim oğlumda kucakta olmak istiyor hep. bizde kanguru vardı.bari ona koyalım dedik. ama oğlum kayboldu içinde. birde çok korktu öyle koyunca daha çok ağlamaya başladı. 3.ayda anca kullanılır gibi geldi o bana.

bizim de çarşamba günü aylık kontrlmz ve kalça ultrasonu var perşembe günü aşımız var bakalım nolacak. Haftaya falan da sünnet ettirelim diyoruz. 3. Ayımıza giriyoz maşallah :)

Kizlar bugun ilk aşısını oldu kızım, ondan mıdır nedir aksam saatlerinde daha da cok huysuzlandı. Saatlerdir çıglık çıglıga.. Annem babam ben durduramadık. Simdi annemler dışara gezdiriyorlar belki sakinleşir diye... Pinu sende böyle bi durum var mı? Çok üzüldum yaaa

Bizimde öyle çok huysuzlanmıştı canım
Biraz zor sakınlesıyolar
Birinci ay asısı agır degıl diyolardı ama bızde hiç te öyle olmamıştı
O yüzden ikinci ay asılarından çok korkuyorum :'(

kızlar birşey sorcam özel olacak ama cinsel hayatlar nasıl?bir de korunma yönteminiz ne?

kızlar birşey sorcam özel olacak ama cinsel hayatlar nasıl?bir de korunma yönteminiz ne?

Canım biz başladık korka korka ama çok korktuğum kadar olmadı ama mümkün olduğunca erteeliyorum her seferde napiyim tam üstümden atamadım acıycak mı korkusunu . Umarım normale döneriz kısa zamanda bide benim dr yasaklamıştı son 3 ay baya ara vermiştik yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…